ESEMÉNYFIGYELŐ 2021-

2022.8.9: Trump nem hátrált meg az ex-felesége, Ivana Trump meggyilkolása után se, így most az ellenségei újból léptek: Az FBI házkutatást tartott Donald Trump otthonában

2022.8.2: Bevásárlóközpontokban és mélygarázsokban is óvóhelyeket jelöltek ki Tajvanon

2022.7.31: A kínai elnök Bidennek: ne játszon a tűzzel

(pár nap késéssel, az utóbbi években teljesen eltompult, szókimondásmentes és a dolgok jelentőségét olykor felismerni képtelen magyarországi médiumokban is végre megjelent róla valami…)

Itt jegyezném meg azt is, hogy amikor az Orbán-rezsim néha próbál csinálni józan lépéseket is, máris nekiesik még a Jobbik is, az is realitásérzék hiánytól szenved: Leginkább átgondolatlan butaságnak tűnik az iskolai fatüzelés ötlete (ó igazán, és ezt egy párt alelnöke harsogja?!)

2022.7.30:  Ne mondjátok, hogy nem lettetek figyelmeztetve – Don’t say we didn’t warn you

Ezt üzeni a kinai vezetés az amerikaiaknak Nancy Pelosi provokativ taiwani látogatása előtt a Kinai Kommunista Párt angol nyelvű weboldalán, a globaltimes.cn-en keresztül. Hasonló hangvételű cikk a párt hivatalos lapjában – a saját bevallásuk szerint – korábban 1962-ben jelent meg, mielőtt Kina megtámadta Indiát, illetve 1979-ben, mielőtt Kina megtámadta Vietnamot.

2022.7.18:  Joe Biden öklözött egyet a szaúdi herceggel

A szaúdiak elutasitották azt is, hogy levigyék a kőolajárat.


2022.3.15: Ismét légiriadó van Kárpátalján

2022.3.13: Kijev hétvégére tervezett ostroma nem indult meg, Putyin elégedetlen a tábornokai egy részével. A Kijev mellett állomásozó hatalmas orosz hadoszlop egy része viszont “kiágazott”, és megindult Nyugat-Ukrajna, Lemberg felé. A várostól nem messze található Javorov városka melletti katonai támaszpontot ma éjjel sorozatos rakéta- és légitámadások érték. Javorov mindössze 20 kilométerre található a lengyel határtól. A helyzet rövidesen háborússá válhat Kárpátalján is.

Robbanások hallatszottak Lembergben és Ivano-Frankivszkban

2022.3.6: Az orosz előrenyomulás vesztett a dinamikájából. Most Kijev környékére összpontositják az erejüket. Az oroszok megfenyegették Nagy-Britanniát, és nyilt konfrontációt helyeztek kilátásba vele (szinte várható volt).

Az invázió kezdete óta megjelent furcsa hirek kijavitva:

Lezuhant egy román vadászgép és az utána küldött helikopter is, öten biztosan meghaltak

Ezeket valójában az oroszok lőtték le, a mentőhelikoptert is, figyelmeztetésként a románoknak, hogy ne avatkozzanak bele az ukrajnai konfliktusba. S hogy a NATO hirzárlatot rendelt el az üggyel kapcsolatban, az annak a jele, hogy végképp el akarja kerülni a nyilt katonai konfliktust az oroszokkal ( magyarán mondva be van szarva, lásd a tongai atomfelhőt )

Ukrán válság: Tűz ütött ki Európa legnagyobb atomerőművénél

Ezt az ukrán csapatok gyújtották fel Zelensky utasitására. A cél Európa megijesztése volt, hogy egy a csernobilitól is nagyobb atomkatasztrófa keletkezhet a háborús Ukrajnában, s ezt elkerülendő, a NATO érezze szükségét a beavatkozásnak. A NATO erre se reagált

Az oroszok elfoglalták a csernobili atomerőművet

Mindjárt az első nap, február 24-én az oroszok elfoglalták a csernobili atomerőművet. Miért tartottak ugye annyira fontosnak azonnal elfoglalni egy harminc éve nem műküdő atomerőművet? Azért mert az ukránok titokban atomfegyverek előállitátásán dolgoztak az erőmű területén.

2022.3.5: Zelensky az instagram csatornáján keresztül cáfolta, hogy elmenekült volna

2022.3.4:  „A legrosszabb még hátravan Ukrajnában” – Az orosz csapatok továbbnyomulnak nyugat felé Az ukrán hadsereg kétharmada különböző ostromgyűrűkbe van zárva. Az oroszok szerint az ukrán elnök elmenekült Lengyelországba.

2022.3.3: Kijev készül az ostromra, elfoglalták az oroszok Herszont, folyamatos rakétazápor hull Harkivra

2022.3.1: Na még pár nap és Ukrajnának alighanem vége. Ignoráljátok azokat a híreket, melyek szerint az ukránok és az oroszok “tárgyalnak”. Az oroszok minél hamarabb el akarják foglalni Kijevet, likvidálni a kijevi vezetést, és eszükben sincs őszintén tárgyalni.

A hülye kis agresszív-kismalac lengyelek is jobban tennék, ha nem pattognának, mert ha Ukrajna elfoglalása után nem állnak meg az orosz tankok a lengyel határon, abból “Katyin 2” is lehet. Mert a britekkel karöltve ők a legnagyobb szarkeverők, ők álltak az idén januári sikertelen kazahsztáni puccskisérlet mögött is. Lengyelországba látogat a brit miniszterelnök, Morawieckivel is találkozik

2022.2.25:  Zelenszkij: Ukrajna magára maradt a harcban Ez másképp nagyon nem is alakulhatott, miután a Nyugatot az oroszok előre beszaratták azzal a hatalmas tongai atomfelhővel

2022.2.24: A francba! Oroszország megtámadta Ukrajnát


2021.8.26. VÖRÖS VÉSZLEJZÉS Nukleáris hamis zászlós támadásra készülnek az amerikai szárazföld ellen a 2001. szept. 11-i hamis zászlós merényletek huszadik évfordulójának közeledtével, ami rendkivüli állapot kihirdetéséhez, polgárháborúhoz és az USA tervezett tönkretételéhez vezethet. A kabuli robbantások a felvezetők:

Két robbanás a kabuli repülőtéren, legkevesebb tizenhárom halott

Valószinűleg az aug. 31-i határidőig szándékosan nem fogják kivonni az amerikai csapatokat Afganisztánból, hogy aztán a nagymerényletet ráfoghassák a “Talibánra”. Az aug. 31. és szept. 11. közti időszak veszélyes lesz.


2021.8.1. Az elmúlt hetek általam legjobban figyelt eseménye az volt, ami Jeruzsálemben zajlik a Templomhegy körül. A zsidók és a Chabad most már mindent elkövetnek azért, hogy konfliktust csiholva az arabokkal, azt a jelenleg ott található Al-Aksza mecset lerombolására használják fel, az új izraeli miniszterelnök mindent elkövet ennek érdekében:

2021.7.19, Times of Israel

Az új izraeli miniszterelnök a tűzzel játszik a Templomhegyen (Israel’s PM is playing with fire on the Temple Mount)

A mecset helyén ezután felépülhet a zsidó Harmadik Templom, s elejét veheti a Dániel 9:27-ben megjövendölt utolsó hét év:

“És egy héten át sokakkal megerősíti a szövetséget, de a hét felén véget vet a véres áldozatnak és az ételáldozatnak, és útálatosságok szárnyán pusztít, amíg az enyészet és ami elhatároztatott, a pusztítóra szakad.”

egy hét == hét év

a hét fele == 3.5 év

Ha 2022-re felépül a Templomhegyen a Harmadik Temlplom, az további igazolása lesz a Meier-próféciáknak, melyek szerint az egész 2029-re ér véget. Az első 3.5 évben a zsidók szabadon áldozhatnak majd a Biblia Istenének az új templomukban, a második 3.5 évben viszont szinre lép a hamis próféta és a fenevadrendszer az új NWO vallással, s véget vet a templomban a Jahvenak való áldozásnak.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s