Az „eltünt“ malajziai Boeing 777-es ikertestvérén atombomba volt

2014. dec. 21 megj: Ez az egyik legnagyobb nézettségü francia állami csatornán, a “France 24”-en jött le: http://www.france24.com/en/20141218…

“A közismert francia szerzö, Marc Dugain arról spekulál, hogy az MH370 “lehekkelés által” lett eltérítve, majd az amerikaiak löhették le, s valószínüleg az indiai-óceáni amerikai Diego Garcia katonai támaszpont közelében zuhanhatott az óceánba”.

A háttérben valami ugyancsak “szikrázhat” a francia-amerikai kapcsolatokban is, ha a francia föáramú média – amely egyébként az egyik legkeményebben cenzúrázott a világon – már ilyen cikkeket hoz le!

——————————————–

Eredeti írás: Gondolom, nem volt nehéz ráérezni, hogy a valójában az indiai-óceáni amerikai Diego Garcia katonai támaszpontra eltérített malajziai MH370-es járat körül valami nagyon vészjósló forgatókönyv volt kibontakozóban, látva a globális médiumok által az éterbe bocsátott, egymásnak ellentmondó dezinformációk tömkelegét. A titkolózás és a dezinformációk halmaza óriási volt, így pontos részletekbe még most is csak óvatosan bocsátkoznék, de azért mégis leírom, amit „hallani“. Két dolog biztos:

1. Az MH370-es az indiai-óceáni Diego Garciára lett eltérítve

2. A gép „ikertestvérének“ pedig atombombával a fedélzetén kellett volna rázuhannia „valahová“

Én úgy tudom, hogy a hágai nukleáris csúcsértekezletre lett volna a malajziai Boeing 777-es „ikertestvére“ rávezetve, megölve a világ jelenlegi vezetöinek nagy részét.

http://www.kormany.hu/hu/kulugyminiszterium/hirek/magyarorszag-a-harmadik-nuklearis…

“A 2010-es washingtoni, majd a 2012-es szöuli Nukleáris Védettségi Csúcs után 2014. március 24-25-én Hágában kerül sor a harmadik ilyen találkozóra.

… A hágai csúcson 53 állam- és kormányfő, valamint az ENSZ, az Európai Unió, a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség és az Interpol vezetői vesznek részt.”

A merénylethez nem az eredeti malajziai Boeing 777-est, hanem annak 28416-os sorozatszámú „ikertestvérét“ használták volna fel. A malajziai eltérített gép sorozatszáma 28420 volt.

A kvázi „nemzetközi repülönyilvántartónak“ számító planespotters.net adatbázisa szerint is az MH-370-es „ikertestvére“ 2013. október 21-én átkerült a malajziai légitársaság tulajdonából egy kevésbé ismert légitársaság, a GA Telesis tulajdonába, mely azt 2013.november 4-töl egy tel-avivi hangárban tárolta Izraelben:

 

http://www.planespotters.net/Production_List/Boeing/777/28416,N105GT-GA-Telesis.php

planespotters

A Telesis tulajdonosa kapcsolatokkal rendelkezik az amerikai haditengerészethez, illetve annak nagyhatalmú titkosszolgálatához, az ONI-hez (mely a whatdoesitmean.com-ot is üzemelteti)

Igen, az ONI nyakig benne volt a dologban, mint ahogy anno a szept. 11-i merényletekben is . Az ONI-ról tudni kell, hogy pozitív és nagyon negatív elemensek egyaránt megtalálhatóak benne.

A malajziai gép „ikertestvére“ késöbb Izraelböl elrepült Floridába, ahol az ONI sötét elemensei, egy ún. „deep black-op“ (mélységi fekete müvelet) keretében felszerelték mindenféle „láthatatlansági berendezésekkel“ (amikkel egyébként a kábítószereket tonnaszám szállító CIA-s repülök is újabban fel vannak szerelve) illetve az atombombával.

A világ sorsát az mentette meg, hogy ezek a „láthatatlansági berendezések“ valamiért nem müködtek tökéletesen, s a gépet észrevették a hollandiai radarok.

2014. március 24:

Két F-16-os fogott el egy teherszállító gépet

(Twee F-16’s onderscheppen vrachttoestel )

http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/twee-f-16s-onderscheppen-vrachttoestel

„Mint kiderült, egy a LAN Cargo tulajdonában levö Boeing 777-esröl van szó, … mely Miamiból repült, de a holland légtérben az irányítótornyok nem tudtak kapcsolatba lépni vele.

(„Naar later bleek ging het om een vrachtvliegtuig, een Boeing 777F van LAN Cargo, … Het toestel uit Miami vloog in het Nederlandse luchtruim en men kon geen verbinding met het toestel krijgen.“)

A malajziai gép „ikertestvére“ egy amerikai teherszállító légitársaság, a LAN Cargo színeire lett átfestve, így próbált volna rázuhanni a hágai nukleáris csúcsértekezletre, ha nem veszik észre a hollandiai radarok. A LAN Cargo fö szimbóluma egy „dinamikus“ kinézetü pentagram.

lan_cargo

Hogy pontosan mi történt, azt nem tudni, de szerintem az ONI pozitív elemensei állíthatták be a „láthatatlansági berendezéseket“ szándékosan tökéletlenül , melyek amúgy a kábítószereket csempészö CIA-s gépek esetében többnyire kifogástalanul müködnek.

Amennyiben az akció sikerült volna, a globális médiumok természetesen úgy tálalták volna a dolgot, hogy az eredeti malajziai MH370-est vezették rá a csúcsértekezletre „iráni terroristák“.

E célból lett bedobva a médiumokba az a kitalált információ, miszerint „hamis útlevelekkel“ rendelkezö irániak utaztak a malajziai MH 370-es járaton. A fiktív sztori készítöi viszont elkövették azt az ostoba-tragikomikus hibát, hogy mindkét állítólagos „iráninak“ ugyanazokat a lábakat másolták oda grafikus szoftverrel a médiumokba bedobott felvételeken:

Félö az MH370-es körül valami rejtegetve van, mivel az (iráni) utasoknak ugyanazok a lábaik vannak

(Fears of a cover-up amid claims pictures show passengers with the same set of legs)

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2587554/Did-somebody-doctor-photo-men-took-Flight-MH370-Fears-cover-amid-claims-pictures-passengers-set-legs.html

(itt javasolnám, hogy a legközelebbi akciókor 13-szor másolják oda ugyanazokat a lábakat…!)

Bizarr illuminátus piramis volt a hágai nukleáris értekezlet fö szimbóluma

(World Leaders Wear Bizarre Illuminati Pyramid at Nuclear Summit)

http://www.infowars.com/world-leaders-wear-bizarre-illuminati-pyramid-at-nuclear-summit/

A legtöbb világvezetö viselte is a ruhájára kitüzve. A Sátán minden bizonnyal szabadulni próbált tölük, az emberiséggel együtt..

A merényletkísérletet sokan összefüggésbe hozzák ezzel a Vatikánban történt rendkívül bizarr incidenssel is:

Dollár ezermilliárdnyi értékü „hamis kötvényt“ próbált meg elhelyezni két férfi a Vatikán bankjában

http://www.foxnews.com/world/2014/03/30/italian-police-say-2-men-with-false-bonds-tried-to-access-vatican-bank-in/

A kulisszák mögött a harc továbbra is gátlástalanul folyik a nemzetközi pénzügyi rendszerért is, s mindez arra vall, hogy a harcnak a nukleáris fegyverekkel vívott zsarolás is szerves részét képezi.

Aggasztó, hogy pár hónapon belül ez már a második olyan súlyos incidens volt, mely miatt szószerint az egész világ sorsa forgott kockán, az elöbbi a 2013 októberi sikertelen charleston-i nukleáris merényletkísérlet volt, mely mellesleg szintén „hemzsegett“ az illuminátus szimbolikától. Mint már az Emberiség származása – 2. rész c. írásban is említettem:

„Mit gondolsz, miért pont 33 fokozata van a valamikor a 16-17. században létrejött szabadkömüvességnek? Azért mert a Hermon hegy a 33.-ik földrajzi szélességi fokon fekszik.

Az amerikai szabadkömüves központnak számító dél-karolinai Charleston egyike azon kevés nagyvárosoknak a világban, mely – akárcsak a Hermon hegy Izraelben – a 33.-ik földrajzi szélességi fokon fekszik. Charlestonban alakult meg az elsö nagy „Scottish rite“ (skót rítusú) szabadkömüves páholy az USA-ban valamikor a 18. század végén, s itt kezdödött volna el az USA elpusztításának folyamata is a 21. század elején, a szimbolikus 13-ik esztendöben.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s