Putin je výtvorom nebohej kráľovnej Alžbety II

Vojnoví štváči na “našej” strane ako aj kremeľskí propagandisti slúžia rovnakému pánovi, ich úlohou je štvať národy v “hre” zvaná vojna proti sebe za účelom transformácie sveta a spoločenského systému krajín sveta. Aj prvá aj druhá svetová vojna boli naplánované kabalistickým slobodomurárstvom (zvačša z Londýna), a mali vopred určených víťazov a porazených. Nemecko bolo vopred určeným porazeným druhej svetovej.

Západ je vopred určeným porazeným tretej svetovej, víťazom má byť Rusko, no podľa proroctiev udalosti naberú trocha nečakaný pád, viď Takto nejak bude vyzerať “koniec”, ale… Rusko-ukrajinská vojna bola vopred (a dlho) plánovaná na najvyššej úrovni. Ešte v decembri 2021 Vladimír Žirinovskij vyhlásil, že sa to začne 22.2.2022 o 4.00 ráno.

https://www.mirror.co.uk/news/world-news/eerie-footage-shows-russian-politician-26297654

On December 27 ultranationalist Vladimir Zhirinovsky told parliament that a military campaign would begin at 4am on February 22.

Napokon sa to začalo 24.2.2022, teda 2(2+2).2.2022 …

22 je kabalisticko-iluminátske “hlavné číslo”, symbolizujúce pre nich mimoriadne doležitú udalosť. Cieľom je dostať svet na prah jadrového armagedonu, aby sa ako “záchranca” mohol objaviť falošný Mesiáš slobodomurárov (biblický falošný prorok)

Bohužiaľ nič sa nezmenilo od čias druhej svetovej. Nič! Všímajte si súčasnú podivnú angažovanosť Britov aj v rusko-ukrajinskej vojne. https://www.teraz.sk/utok-na-ukrajinu/britsky-expremier-boris-johnson-navst/689002-clanok.html

Britská kráľovská rodina ťahala za nitky aj počas druhej svetovej. Hitler bol ich kreatúrou:

Tajomstvá fúzatého a nacistického okultizmu

Putin je tiež kreatúrou nebohej Alžbety II. Tá bola nútená vykopnúť z kresla britského premiéra Borisa Johnsona, lebo dotyčný nehral svoju rolu podľa jej predstáv, tretiu svetovú totiž má podľa predstáv iluminátov vyhrať Rusko. Vykopnutie Johnsona sa napokon stalo fatálnou aj pre samotnú Alžbetu II (bola zavraždená prozápadnými rebelmi). Jej čerstvo vymenovaná premiérka Liz Trussová (“rusová”) mala za úlohu obrátiť priebeh ukrajinskej vojny, no rebelské sily po mesiaci úradovania ju vykopli z premiérskeho kresla, a dosadili doň (našťastie) nie príliš talentovaného a nevýrazného Rishiho Sunaka. Veci sa aj teraz podivne skomplikujú podobne ako za čias druhej svetovej vojny, viď napr. podivný prípad Hitlerovho vicekancelára Rudolfa Hessa:

Rudolf Hess bol vicekancelárom nacistického Nemecka. Keď s Karlom Haushoferom zistili, že Nemecko nemá šancu vyhrať druhú svetovú vojnu, 10. mája 1941 sa “privátne” vybral svojim lietadlom do Škótska, chcel tajne rokovať o mieri s Churchillom. Angličania ho však zatkli. Na počudovanie nezastal sa ho ani Hitler, a nacistická tlač ho vykreslila ako “blázna”. Ilumináti totiž chceli, aby vojna pokračovala, a Hitler bol lojálny k nim. Nemecko druhú svetovú vojnu malo prehrať, taký bol plán od začiatku. Hess po norimbergskom tribunáli bol odsúdený na doživotie, aby už nikdy verejne neprehovoril. Zostal jediným vazňom neslávnej spandavskej vaznice v britskom sektore Západného Berlína. Žiadny novinár s ním nemohol urobiť rozhovor. V roku 1987 ho britská tajná služba vo vaznici “zasamovraždila”, a tým navždy umlčala.

Článoček bol venovaný in memoriam Albrechtovi Haushoferovi.

“Som vinný, ale nie tak, ako si myslíte. Mal som už skor splniť svoju povinnosť, nazvať zlo zlom. Príliš dlho som sa držal na uzde. Síce varoval som, ale nie dosť jasne. Dnes už viem, čím som sa previnil.”

Albrecht Haushofer, krátko pred svojou popravou nacistami v apríli 1945.

https://en.wikipedia.org/wiki/Albrecht_Haushofer

Jeho otec, profesor Karl Haushofer, jeden zo zakladateľov nacistickej strany, presnejšie jej esoterickej “konzervatívnej” vetvy, vojnu síce prežil, ale v roku 1946 bol spojencami “zasamovraždený”, a podobne ako Hess, tiež navždy umlčaný.

Napriek všetkým týmto vraždám sa pravda stále dostáva von!

ĎAĽŠIE ČLÁNKY TU slovensky

Egy hozzászólás

  1. Strašne smutný, robotický a beznádejný, je tento okultný – akože tajný, systém fungovania sveta. Pripomína imbecilné a kruté AI entity bez kúska niečoho vyššieho, hanba tam pliesť nejakého “ducha”, plus rozprávky starých materí a otcov, scenáre hry pre imbecilov. Vrátane báchoriek o pánbožkovi, našich stvoriteľoch, reptiliánoch a podobne. Mohlo fungovať pre stredoveké, umučené mysle, venujpce sa len drine na poli. Fakt to skôr pripomína infantilnú simuláciu, kde sa hrajú umelé avatary hru ala diablo. Tak nás vytvorili nejakí mimozemštania humanoidy, ktorých vedie pánbožko, plus sú aj zlí mimozemšťania, reptiliáni a tieto dve skupiny sa krížia a bojujú a krížia a bojujú. Popritom nás dali do karantény, lebo sme, ehm, násilnickí. Jakože – nás takých predsa vytvorili, či nie? Plus príde zlo ale potom nás pánbožko spasí alebo podobný dríst. Okrem tejto infantilnej hry ako prváčikovia na piesku sú inak jakože veeelice inteligentní a milióny rokov dopredu. No a skazky zo starého zákona – knihy to o zverstvách primitíva jod/he/vau/he, resp. prorokov z vymyslenej histórie sa naplniaaa a príde ježiško. Fakt úžasný primitivizmus. Čo takto zahodiť už tie primitívne báchorky, predprogramované skazky, emócie a tupotu a povedzme sa zamyslieť nad tým, či ježiša náhdodou prirodzene a nevyhnutne nesyntetizuje spirit ako protipól hriešnika v kvantovej predstavivosti a nevyhnutnom vyvážení zmeny svojho poľa?

Hozzászólás