Macron és Ursula Kínában voltak az oroszok ellen segítséget kérni

Megvalósulóban a Werdenberg prófécia !

2023.4.8: Emmanuel Macron ajánlatot tett Kínában, az oroszok ridegen reagáltak

A francia elnök próbálta az EU mellé állítani a kínai elnököt az ukrajnai konfliktus lezárása érdekében.

A francia vezető Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság vezetője együtt látogatott Kínába, hogy az ázsiai ország közbenjárását kérjék az Ukrajna elleni orosz invázió megállításában és a gazdasági kapcsolatok elmélyítésére törekednek.

https://pokolraveluk.info/2022/06/02/meg-tobb-reszlet-a-jovot-illetoen-a-werdenberg-profecia-1994-bol-1-resz/

Werdenberg prófécia: az Európai Unió Kinától fog segitséget kérni az oroszok ellen, mely bár habozva, de meg fogja támadni Oroszországot. Kinai csapatok fognak előre nyomulni egész Dél-Oroszországon keresztül, tönkre fogják verni az oroszokat, s el fogják érni Európát (!). Az európai lakosság az orosz csapatokat fogja gyűlölni, nem a kinaiakat. Közép-Európában először hagyományos, majd nukleáris konfliktus fog kitörni az oroszok és kinaiak közt Csehország, Alsó-Ausztria és Németország területén, a Dunától északra. Hatalmas csatákat fognak vivni, Csehországban és Alsó-Ausztriában kő kövön nem marad. Iszonyatosan sok ember fog elpusztulni. Hasonló sors vár sok más országra világszerte, többek közt Kanadára és az Egyesült Államokra. Nincs értelme menekülni sehova … Az oroszok ekkor elfoglalják egész Nyugat-Európát, de Németországot nem tudják teljesen leigázni. A fél világ ekkor már romokban hever.

A Kínai Kommunista Párt 1921-ben alakult meg Sanghaj francia megszállás alatt lévő részében. Ez nem volt véletlen. Megalapitásában kulcsszerepe volt a francia illuminátus-liberális köröknek. Ha megnézitek például Teng Hsziao Ping életrajzát, https://en.wikipedia.org/wiki/Deng_Xiaoping , aki a Kinai Kommunista Párt első titkára volt a nyolcvanas években, abban ilyesmiket találtok:

“A tizenhat éves Teng 1920 októberében érkezett meg Marseilles-be az Andre Lebon csomagszállitó hajó fedélzetén 210 kinai diákkal egyetemben … A legtöbb idejét munkásként töltötte… A La Garenne-Colombes-i vasműben ismerkedett meg a Kinai Kommunista Párt későbbi több magasrangú személyiségével mint Csou En Lai, Sen Ji, Li Wejhan stb. “

Ezek a rejtett kapcsolatok az európai liberális körök és a kinai kommunisták közt mindmáig működnek. Kina titkos szövetségese az európai liberálisoknak és rejtett ellensége az oroszoknak. Lásd például az 1969-es fegyveres összecsapásokat a Szovjetunió és Kina közt annak ellenére, hogy mindkét ország kommunista volt. 

A szovjet-kínai határincidens évfordulója

1969. március 15-ének reggelén szovjet közlés szerint a kínai hadsereg egy ezrede előbb beszivárgással, majd harckocsik, tüzérség és aknavetők támogatásával megpróbálta hatalmába keríteni az Usszuri határfolyó Damanszkij nevű szigetét. Az első összecsapás a szovjet határőrökkel másfél óráig tartott, de a sziget a következő nyolc órában nyolcszor cserélt gazdát, mígnem a kínaiak visszavonultak

A kinaiak területrendezési vitái az oroszokkal évszázadokra tekintenek vissza.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s