Zavŕši sa Božie tajomstvo” – 5.časť

Dobre už bohužiaľ nebude, no stále je nejaký čas do konca sveta (súčasnej civilizácie). Podľa Henóchových proroctiev Billyho Meiera všetko sa to skončí na jar roku 2029.

Prečo mu verím? Lebo mnohé z jeho proroctiev sa už naplnili do slova a do písmena. Boli  preukázatelne publikované v knižnej forme s názvom “And still they fly” ešte vo februári 2004. Aj ja mám tú knihu.

And Still They Fly!

https://www.amazon.com/Still-They-Fly-Guido-Moosbrugger

Pod článkom nájdete ako prílohu naskenované strany č. 324 a 328 tejto knihy, kde sa spomína rok 2029, kedy sa “skončí všetko”.

Henóchové proroctvá vznikli ešte v osemdesiatych rokoch minulého storočia, a boli  známe dávno pred rokom 2004.

Poďme ich teda analyzovať:

http://www.theyfly.com/prophecies/prophecies.htm

Henoch: “The destruction of the WTC, i.e., the World Trade Center, by terrorists will only be the beginning.”

Deštrukcia dvojičiek – naozaj nastala v roku 2001. “Bude to len začiatkom”, píše sa v proroctvách

Henoch: Also, an epidemic known as Ebola will cause many deaths, as well as other unknown epidemics and diseases which will sporadically arise in epidemic proportions and will be new to the human being, causing great concern.”

Epidémia známa ako Ebola tiež spôsobí veľa úmrtí, ako aj ďalšie neznáme epidémie a choroby, ktoré budú sporadicky vznikať v epidemických rozmeroch a budú pre človeka nové a budú vyvolávať veľké obavy.

Epidémia eboly naozaj nastala v roku 2014. A z tých nových, doposial neznámych vírusov tu bola prasačia chrípka v roku 2010, no a momentálne máme na krku koronavírus.

Ebole podľahlo 5 177 ľudí, vyše 14.400 sa nakazilo

Henoch: The irresponsible politicians will unscrupulously exercise their power, assisted by scientists and obedient military forces serving them, who together hold a deadly sceptre and will create clone-like beings which will be bred in a total lack of conscience and will be scientifically manipulated to become killer machines. Division by division and devoid of any feelings, they will destroy, murder and annihilate everything.

Nezodpovední politici budú bezohľadne uplatňovať svoju moc, pričom im budú pomáhať vedci a poslušné vojenské sily, čo spolu bude predstavovať smrtiacu kombináciu: vytvoria si napríklad bytosti podobné klonom, ktoré budú chované v úplnom nedostatku svedomia a budú geneticky manipulované tak, aby sa stali vraždiacimi strojmi. Bez akýchkoľvek emócií budú zničiť, zabijať a vykynožovať všetko.

Toto ešte nenastalo a je narážkou na tretiu svetovú!

Pozrite sa ale čo som našiel ešte v roku 2017 v denníku Daily Express:

Horšie ako nukleárne bomby! Putin odhaľuje desivú sci-fi zbraň uprostred obáv z tretej svetovej vojny

‘Worse than nuclear bombs!’ Putin reveals terrifying sci-fi weapon amid World War fears

VLADIMIR PUTIN has said that the development of genetically-modified soldiers is the next phase of military combat – and one worse than nuclear bombs. … Speaking to a youth festival in Sochi, Mr Putin said: … “All kinds of practical consequences may follow. One may imagine that a man can create a man not only theoretically but also practically. “He can be a genius mathematician, a brilliant musician or a soldier, a man who can fight without fear, compassion, regret or pain.

Putin uviedol, že ďaľšou fázou vývoja bojových umení je vyvinutie geneticky modifikovaných vojakov – čo je horšie ako sú jadrové bomby. … Hovoriac k účastníkom mládežníckeho festivalu v Soči, uviedol: … „Može to mať všelijaké praktické následky . Predstavte si, že človek dokáže vytvoriť človeka nielen teoreticky, ale aj v praxi.“ Trebárs geniálneho matematika, vynikajúceho  hudobníka alebo aj vojaka, človeka, ktorý dokáže bojovať bez akéhokolvek strachu, súcitu , ľútosti alebo cítenia bolesti.

Ozaj upokojujúce od “kandidáta” na biblického Antichrista, pravdepodobného “syna zatratenia” spomínaného v 2 Sol 2:3 v Biblii.

Ruské námorníctvo dostane hypersonickú zbraň, aká nemá vo svete obdobu, sľubuje Putin

Rusko otestovalo modernú hypersonickú raketu Kindžal, môže niesť jadrovú nálož

Len tak ďaľej… k totálnemu zničeniu sveta.

Ďaľšie zaujímavosti z Henóchových proroctiev: nespomína sa v nich Veľká Británia, ale Anglicko, Śkótsko, Wales a Severné Írsko ako suverénne krajiny! Pár rokov pred koncom sveta si tieto suverénne entity vzájomne zaútočia, napr. Wales na Anglicko!

Britský Inštitút pre vládu varoval, že Veľká Británia sa môže rozpadnúť na štyri časti – Anglicko, Škótsko, Wales a Severné Írsko

Narozdiel od Velkej Británie, Európska únia bohužial nezanikne, a ostáva až do konca sveta.

Henoch: two terrible civil wars will break out in America, whereby one will follow the other. Afterwards, the United States of America will break apart and deadly hostility will prevail among her, which then leads to the division into five different territories

(pár rokov pred koncom sveta) V Amerike vypuknú dve hrozné občianske vojny, jedna bude nasledovať za druhou. Potom sa USA rozpadnú, bude vládnuť smrtiaca nevraživosť, ktorá povedie k rozdeleniu USA na päť rôznych teritórií

Bude v USA občianska vojna? Hostia Na telo plus odpovedali na vaše otázky

Henoch: Especially in France and Sweden, machinations as well as dictatorial regulations of the European Union will cause much unrest and many uprisings; but also crimes committed by gangs and organised criminal elements in these countries will cause unavoidable civil wars.

Hlavne vo Francúzsku a Švédsku,machinácie a diktatorické regulácie EU sposobujú nepokoje a vzbury. Taktiež zločiny spáchané kriminálnymi elementmi sposobia (pár rokov pred koncom sveta) neodvrátitelné občianske vojny!

Švédsko na pokraji priepasti: Násilie a explózie na dennom poriadku. Utajovaná vojna, o ktorej mainstream mlčí

Žlté vesty vo Francúzsku nekončia je to už 27 týždňov vzdoru!

Revolúcia sa z Francúzska šíri ďalej do Európy, Žlté vesty sa objavili aj vo Švédsku a protestovali proti politickým elitám

Revolučná nálada vo Francúzsku ostáva až do konca sveta. Je to spomenuté dokonca aj v proroctvách Irlmaiera:

https://web.archive.org/web/20180304210627/http://klocher.sk/desive-proroctvo-o-3-svetovej-vojne/2/

Zničená bude Praha, ale i Paríž, ktorý podpália jeho vlastní obyvatelia.

Prílohy:

Still They Fly, strana č. 324

Za biblické kocové časy sa považuje obdobie medzi 1844-2029. Rok 1844 sa považuje za začiatok doby Vodnára.

Meier3

Still They Fly, strana č. 328

“The Age of Aquarius” is also frequently referred to as the last days (posledné dni).

Začiatok doby vodnára – do roku 2029 – sa považuje za biblické “posledné dni” či koncové časy.

Meier4

Preštudujte si aj ostatné proroctvá o koncových časoch, a zistíte, že to všetko je už realitou v súčasnom svete!

2 Tim 3

1 Vedz, že v posledných dňoch nastanú nebezpečné časy. 2 Ľudia budú totiž sebeckí, chamtiví, chvastaví, pyšní, rúhaví, neposlušní voči rodičom, nevďační, bezbožní, 3 bezcitní, nezmierliví, ohovárační, nezdržanliví, suroví, bez lásky k dobru, 4 zradní, bezhlaví, nadutí, milujúci viac rozkoše ako Boha; 5 budú mať výzor nábožnosti, ale jej silu budú popierať. A týchto sa chráň! 6 Lebo z nich sú tí, čo sa vkrádajú do domov a podmaňujú si ľahké ženy, obťažené hriechmi a hnané rozličnými žiadostivosťami, 7 ktoré sa stále učia, a nikdy nie sú schopné spoznať pravdu. 8 Ako sa Jannes a Jambres postavili proti Mojžišovi, tak aj oni odporujú pravde. Sú to ľudia so zvrátenou mysľou, nespoľahliví vo viere. 9 Ale ďaleko sa nedostanú, lebo všetkým bude zjavná ich nerozumnosť, ako bola aj tamtých.

“ktoré sa stále učia, a nikdy nie sú schopné spoznať pravdu”

Kolko ľudí len na Slovensku považuje takéto články za bludy? Nuž velmi vela. Jednoducho nie sú schopní spoznat pravdu.

2 Sol 2

8 Potom sa zjaví ten zločinec, ktorého Pán Ježiš zabije dychom svojich úst a zničí jasom svojho príchodu; 9 toho, ktorý príde pôsobením satana so všetkou mocou, znameniami a klamnými zázrakmi 10 a s každým zvodom do neprávosti pre tých, čo idú do záhuby, lebo neprijali lásku k pravde, aby mohli byť spasení. 11 A preto Boh na nich posiela silu bludu, aby verili lži 12 a boli odsúdení všetci, čo neuverili pravde, ale obľúbili si neprávosť.

” aby verili lži”- z médií na nás “tečú” prevažne falošné správy, školstvo nás učí falošné materialistické vedy, falošné dejiny, falošnú makroekonomiku, falošní sú naši politici, falošný je vesmírny výskum (v značnej časti), falošná je teória Darwina o povode ludstva atd atd.

Toto všetko sa nedeje náhodou, vážení! Plejáda falošných teórií bola vyvinutá účelovo:

Protokoly sionských mudrlcov, Sedenie 2

https://web.archive.org/web/20190204004556/http://www.magnificat.sk/dokumenty/protokoly.pdf

Nech aj ďalej veria, že najdôležitejšou vecou pre nich sú teoretické zákony vedy, ktoré sme im predložili. Za týmto účelom utvrdíme ich slepú vieru v tieto zákony pomocou našej tlače. Inteligentní Gojimovia sa budú chváliť svojimi vedomosťami a keď si ich logicky overia, tak sami uvedú do praxe všetky vedecké náuky, ktoré zostavili naši nadháňači za tým účelom, aby viedli ich ducha takým smerom, akým si prajeme. 3. Nemyslite si, že toto naše tvrdenie je bezdôvodné: spomeňte si na úspech, aký nám priniesli Darwinove, Marxove a Nietzscheho teórie. Demoralizujúci vplyv týchto teórií na ducha Gojimov je vám už dnes určite zrejmý.

1 Tim 4

1 Duch výslovne hovorí, že v posledných časoch niektorí odpadnú od viery a budú sa pridržiavať zvodných duchov a učenia démonov

Protokoly sionských mudrlcov, Sedenie 17

vplyv kňazov na ľud sa deň odo dňa zmenšuje. Dnes je už sloboda svedomia uznaná všade. Preto je vyhladenie kresťanstva otázkou len niekoľkých rokov. Ďaleko ľahšie sa nám to podarí u ostatných náboženstiev, ale o tom by bolo predčasné hovoriť. Klerikalizmus a kňazstvo obmedzíme v jeho činnosti natoľko, aby jeho vplyv v budúcnosti nebol prakticky žiadny.

Zavŕši sa Božie tajomstvo 1. časť, 2. časť, 3. časť, 4.časť

ĎAĽŠIE ČLÁNKY TU slovensky

Hozzászólás