Minden út a “szajhához” vezet

“Szent” István Nagy Boldogasszonya == Anyahita, a hunok “Égi Édesanyja” == a római Kübele (Cybele) ==  a Nagy Babiloni Szajha – a bibliai Jelenések Könyvének 17. fejezetében emlegetett, lilába és vörösbe öltözött “asszony”.

Értse meg mindenki: nem volt semmi “isteni” az elmúlt 2000 évben, a világ trónján a “szajha” és a sátán ült.

Bevallom, idáig nem nagyon keltette fel a figyelmemet a magyar östörténet, de az elmúlt egy évben – számos ellenséges hangvételü hozzászólás beküldése után az “istenekkel” foglalkozó írásaim alá, melyek mind Jahvet támadták magyar östörténeti rétorikát használva – mégis úgy döntöttem, hogy belemélyedek.

És elborzadtam…

Az elmúlt évek során virágzásnak indult, magyar östörténettel foglalkozó könyvek (és blogok) sorozata szerintem veszélyes irodalom… Öszintén szólva kétlem, hogy a második visszatérés után bárkinek is helye lesz Isten “földi királyságában”, aki ezekkel a dolgokkal hagyja elbódítani magát.

A sort tulajdonképpen még Jókai Mór kezdte 1911-ben “Árpád és a magyarok öskora” c. regényével, melynek “Nimródtól Attiláig” címü alfejezete büszkén így kezdödik:

“Hagyományaink egész Nimródig viszik fel a magyarok eredetét, a vadászok öseig, akinek két fia volt, Hunyor és Magyar.”

Hunyor utódaiból lettek a hunok, Magyaréból pedig a magyarok… na és mellesleg késöbb a kazár-zsidók is.

A mitológia Nimródot Istár-Szemiramisz férjének tartja. A “Snakegodess” blogban megjelent tanulmány helyesen megjegyzi:

http://snakegodess.gportal.hu/gindex.php?pg=34594107&nid=6063323

A történeti leleteken a sumér Boldoganya oszlopokat és az ég oszlopát szárnyas oroszlánok őrzik.

A sumér Inanna istennőt mindig oroszlánokon állva ábrázolták. Ünnepe augusztusban volt. Ma augusztusban van Nagyboldogasszony ünnepünk, a napba öltözött Boldogasszony. A Nap szimbolikus állatmegfelelője az oroszlán. Az ókor Királynőjét nemcsak oroszlánon állva, hanem olykor szárnyakkal ábrázolják, akárcsak a hunok istennőjét Anyahitát.

Az idegen eredetűnek ismert Szfinxben ősi Boldogasszonyunkat ismerhetjük fel, Babba Máriát, aki jelenlétének számos nyomát hagyta mindenütt a Kárpát-medencében.

Oroszlánon ábrázolták az ókor többi nagy istennőit is: Istárt, Kübelét, Szekmetet, Amateraszut.”

Ez mind igaz, de sajnos van itt egy bökkenö: Inanna, Istár, Nagyboldogasszony, Anyahita és Kübele az mind ugyanaz az “istennö”: a Nagy Babiloni Szajha…. akit a Bohemian Grove-ban egy köbagoly bálvány jelképez, amely elött a világot jelen korunkban is irányító sötét erök sátánista szertartásokat végeznek.

A kezdet és a vég: Sumer szent kurtizánjaitól az Egyesült Államokig c. írásból:

Hallott már a Tisztelt Olvasó arról, hogy évente egyszer az USA-ban egy Bohemian Grove nevü erdöben összejönnek a világ leghatalmasabbjai – elnökök, ex-elnökök, szenátorok, kongresszusi képviselök, legfelsöbb bírák, multinacionális cégek vezetöi – s egy tizenvalahány méter magas köbagoly elött tellegve félmeztelenül tüzáldoznak, s különbözö szexuális perverzióknak hódolnak? Eme gyönyörü hagyományt, mely túlélt a végsö idökig, még az emberi civilizáció kezdetekor, az ókori Sumerben alapozta meg egy Ishtar nevü „istennö-hölgyike“, ki valószínüleg bolygónk elsö nagy extraterresztriális kurtizánja volt. http://en.wikipedia.org/wiki/Ishtar „Kultusza magába foglalta a „szakrális prostitúciót“. Uruk nevezetü városa mint a „szent kurvák“ (csak fordítom a wikipédiát – szerzö megj.) városa volt ismert, maga Ishtar pedig mint az „istenek kurtizánja“.

Balról: Ishtar ábrázolása az ókori Sumerben (lásd a lábánál a baglyokat)

Jobbról: a Bohemian Grove sátánista szertartásain most a 21. században imádott több méteres köbagoly

ishtar

A másik állat az istennö lábainál pedig az oroszlán!

A Szphinxek, obeliszkek és az illuminátus-sátánista Habsburg dinasztia c. írásból:

Mi a szphinx?

http://hu.wikipedia.org/wiki/Szphinx

“A Szphinx (görögül „fojtogató”) a görög mitológia oroszlántestű, emberfejű, szárnyas lénye. Eredete az ókori Egyiptomra nyúlik vissza, ahol oroszlántestű, madár-, kos- vagy emberfejű lény.”

Az oroszlánok Ishtar-Ashtarót-“Lilike” lábánál ugyanazok mint az egyiptomi szfinxek oroszlánfigurái.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Ist%C3%A1r

“Az akkád-babiloni Istar a sumer Innin, Inanna vagy Ninanna megfelelője. ”

Minden út a „hölgyikéhez“, Istár-Szemiramiszhoz vezet! Ö volt ezeknek a szexmániás termékenységi kultuszoknak a megteremtöje Babilonban (s még elötte Sumerben), melyek aztán késöbb átterjedtek Óegyiptomra is, s követöik elkezdték építeni a férfi nemi szervet szimbolizáló obeliszkeket.

Obrusánszky Borbála “Szkíta-hun régmúltból székely-magyar jövendö” c. 2012-ben megjelent könyvének 127-128. oldaláról:

A rómaiak nemcsak saját isteneiknek mutattak be áldozatot, hanem sorukba fogadtak idegeneket is, közülük legalább kettö – Kübelé és Bellona – Kisázsiából származott. Elöbbi egy ösi anatóliai anyaistennö volt, akit a frig állam oltalmazójának tekintettek. Ebben a szerepkörében nagyon hasonlít a mi Boldogasszonyunkhoz, akit a középkor folyamán királyaink Patrona Hungariae névvel illettek.

A kisázsiai istennö szent állata az oroszlán és a sólyom.

Elképzelhetö, hogy az istennö nem a helyi hagyományokból ered, hanem az ösi szkíta és hun hitvilágból, ahol a Földanyát különös tiszteletben részesítették. Ahogyan már Kübele kapcsán említettem, a sztyeppei lovas népek államideológiájában a Földanya volt a birodalmak és népek védelmezöje, a földi világ ura, aki a a hatalmas királyok felett állt. A középkori Magyar Királyságban ez volt a mi Boldogasszonyunk legfontosabb feladata is, akinek Szent István királyunk felajánlotta a Szent Koronát.

Na ettöl már égnek állt a hajam.

Kozsdi Tamás a “Magyar ösemlékezet és az Arvisura világkép” c. 2005-ben megjelent könyve a 145-148. oldalon érdekes dolgokat tárgyal. Egy 800 éves “szent periódusra” utal benne a hunok és magyarok történelmében:

Krisztus után 400-ban jelentek meg a hunok Európában, az élükön Bendegúzzal majd késöbb a fiával Attilával.

800 évvel késöbb, az 1200-a években volt a tatárjárás, ami valójában a távoli ázsiai mongoloid rokonok bosszúja volt azért, mert a hunok és magyarok “Szent” István korában felvették a római pogány álkereszténységet. A tatárok kíméletlenül felperzseltek minden olyan magyar falut, amely elhagyta az ösi hun napvallást és a hun Anyaistennö imádását, s felvette inkább a római (ál)kereszténységet.

Ha tudták volna, hogy a szeretett Anyahitájuk (anyaistennöjük) valójában azonos az “újkeresztény”(álkeresztény) Nagyboldogasszonnyal … Kár volt minden csepp kiontott vérért. Az egész a “sátán és a szajha” által jól kiagyalt megtévesztés volt. Hasonlóan ahhoz, mint amikor “Szent” István korában is üldözték és halomra öldösték az európai “nyugati keresztények” a hunokat azért, hogy adják fel az Anyaistennös-hitet és a napimádatot, s térjenek át inkább “Szent” István nagyboldogasszonyos hitére … Átverés, átverés …

Újabb 800 év után – vagyis jelen korunkban – az átverés folytatódik tovább. Idézet Kozsdi Tamás könyvének a 148. oldaláról, aholis az Arvisura 20. századi újramegjelenésének a “csodájáról” ír:

“A dátumokból feltünt az Olvasónak, hogy megint eltelt 800 év. Azt gondolom, hogy ez a legföbb oka, hogy az uráli beavatottak féltve örzött titkai a második világháború idején megnyíltak, és elküldték – akárhogyan is – a Kárpátok közé ezt a szellemi kincset, vagy legalábbis a hozzáférés rejtett vagy alig rejtet kódjait, ahhoz a néphez, amelyikre bolygó szintü küldetés hamarosan.”

Itt a jelenkori végsö idökre utal. S most jön a megtévesztés:

Erre a küldetésre tett utalást nem sokkal halála elött II. János Pál pápa is. Gyaníthatóan  – azt rebesgetik – a harmadik fatimai jóslatban (1917 május 13 – október 13. hat alkalom) égi édesanyánk is a magyarok feladatára vonatkozóan tett igen egyértelmü megjegyzést. Az Arvisura küldetését én ebben a momentumban véltem felfedezni.

A fatimai jelenések valódiak voltak, viszont nem Jézus anyja, Mariam jelent meg ott a népnek (aki ugye semmifajta “istennö” nem volt, csak egy halandó földi asszony), hanem a “szajhát” kiszolgáló bukott angyalok akciója volt az egész. Közismert dolog, hogy a nöi istenség imádása nem igei, az viszont már nem annyira ismert, hogy a Mária-kultuszt a katolicizmusban valójában a Nagy Babiloni Szajháról mintázták, és Esu (“Jézus”) anyjának, Mariamnak a megcsúfolására szolgált. Így amikor Kozsdi Tamás a könyvében azt állítja, hogy Fatimában “égi édesanyánk” jelent meg, tulajdonképpen igazat írt … de egyben brutálisan meg is próbálja téveszteni a hülye magyarokat, hogy a végsö idökben is álljanak a rossz oldalára, a sötét oldalra … és a második visszatéréskor kerüljenek minden a “vágóhídra”.

Itt az ideje megtérni, és elutasítani a bukott angyalok hitét, gyermekeim.

Remélem, ez az írás, mintegy hidegzuhanyként, ehhez segített.

További ajánlott írások az emberiség származása felöl itt.

———————————-

Addendumok

nem_programozhato, október 03, 2015

Az oroszlánok fent a budai várban ugyanazok mint Anyahita/Istár/Inanna/Kübele oroszlánjai.

Áder János köztársasági elnök a 2015. augusztus 20-i nemzeti ünnepen egy hatalmas fekete oroszlánnal a háttérben tartotta az ünnepi beszédet.

Baljós.

Az oroszlán már nem alszik, tessék mondani

Forrás: http://magyarhirlap.hu/cikk/33345/Ader_Biztonsagunk_megteremtese_kozos_feladatunk

ader_oroszlnnal

————————————————-

Az
Az elpogányosított kereszténység (melytöl tulajdonképpen még az iszlám is „istenibb“) c. írásból:

Ishtar a világ különbözö kultúráiban legalább 20 más néven ismert. Ez amiatt van, hogy miután az aldebraniak leverték a babiloni lázadást (Bábel-tornyának története), a lázadókat szétszórták a világ sok más népe közé. Ishtar-Astarót volt a babiloni lázadók egyik fö vezetöje.

Ishtar, Astarót, Szemiramisz, Lilith, Disa, Isis, Shingmoo, Herta, stb. – ez mind ugyanaz a „hölgyike“.

Róla nevezték el a világ sok nyelvében a liliom (mint Lilith) nevü virágot is, ami találó, lévén gyönyörü de eléggé büdös növényröl van szó.

És igen, Ishtar az a bizonyos „asszony“, az allegorikus „nagy babiloni szajha“ is (http://en.wikipedia.org/wiki/Whore_of_Babylon), akiröl a Jelenések könyvének 17. fejezetében is szólnak a végsö idökre vonatkozó próféciák!

Ishtar-Szemiramisz jelenkori fö „megtestesítöje“ pedig a pápa.

Jelenések, 17. fejezet:
4 “Öltözött vala pedig az asszony bíborba (vagyis sötétlilába – szerzö megj.) és skarlátba, és megékesíttetett vala aranynyal és drágakővel és gyöngyökkel, kezében egy aranypohár vala, tele útálatosságokkal és az ő paráznaságának tisztátalanságával”

Jelenések, 17:5
5 És az ő homlokára egy név vala írva: Titok; a nagy Babilon, a paráznáknak és a föld útálatosságainak anyja. (vagyis Ishtar! – szerzö megj.)

“Babilon” pedig ez a jelenlegi globalista világrend, melynek tényleges központja a Vatikánban van.

A város, aminek hét dombja van, és az „asszony“ ül rajta, pedig Róma, a hét domb városa.

Jelenések könyve, 17. fejezet:
9 Itt az elme, amelyben van bölcseség. A hét fő a hét hegy, amelyen az asszony ül;
15 És monda nékem: A vizek, amelyeket láttál, ahol a parázna ül, népek azok és sokaságok és nemzetek és nyelvek.
18 És az asszony, amelyet láttál, ama nagy város, amelynek királysága van a földnek királyain.

“Titok a nagy Babilon” – a jelenlegi globalista világrend már kiépült, ráadásul úgy, hogy a népek azt se tudják, hogy újbabiloni-sátánista erö irányítja – innen a “titok” a próféciában

—————————————————

egy vendég, október 03, 2015

Hogy mi az igazság és mi a mese?
Ember függő.
Nehéz eldönteni, mert mindent tanultunk.
És a Biblia?
Azt is írták és ma is sokféleképpen magyarázzák.
Ez ír a nagy babiloni szajháról, de ha a könyv sem igaz a babiloni szajha sincs alátámasztva.
Érvek ellenérvek. Viták és ellenségeskedések, melynek eredménye, harag, küzdelem, harc és vér.
Meddig még? Mikor unjátok már meg végre, rakni a tüzet?

————————————————–

Írta: nem_programozhato, október 04, 2015

Mi nincs alátámasztva? A new york-i szabadságszobor tán nem Szemiramiszt ábrázolja? Az USA parlamentjének épülete körül tán nem bagoly alakban rendezödnek az utcák? A bagoly tán nincs ott az amerikai Nemzeti Sajtóklub címerében, vagy az 1 dolláros bankjegy felsö sarkában?

Nézzétek meg ezt a videót, különösen 8:50-töl érdekes… nem baj, ha valaki nem ért angolul, a képek önmagukért beszélnek.

 

És a sok rejtett értelmü kép itt:

Az oldalra elöször látogatók figyelmébe

A hatalmasok a tömegek orra elé teszik, majd azon szórakoznak, a többség mennyire vak.

——————————————–

nem_programozhato, október 16, 2015

orban_merkel

Egy hozzászólás

  1. I have noticed you don’t monetize pokolraveluk.info, don’t waste your
    traffic, you can earn additional cash every month with new monetization method.

    This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more details simply search in gooogle: murgrabia’s tools

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s