Békemenet vs. szent könyvek

A Békemenet és Orbán Viktor békepárti erőfeszitései tiszteletre méltóak, de nem nyújtanak, nem tudnak garanciát nyújtani arra, hogy megmeneküljetek.
Az első fontos lépés ahhoz, hogy betartsátok a törvényt, az igaz istenhivővé válás, amit ebben az ateista korban általában az szok kiváltani, amikor rádöbbentek arra, hogy mi zajlik körülöttetek, amikor felismeritek, hogy Énok könyvének próféciái, illetve a Biblia és más szent szövegek végidei próféciái Ti nektek (ezeknek a mostani generációknak) szólnak. A lelkemet kiadtam azért, hogy a lehető legközérthetőbben ezt a tudtotokra adjam.

Csak az igaz istenhivők számára, akik betartják a végidökben a törvényt, van “garancia” arra, hogy megmenekülnek attól, ami majd nem is olyan soká történni fog.

Énok könyve:
99.10 Azokban a napokban áldottak lesznek mindazok, akik elfogadják és ismerik a bölcsesség szavait és megtartják a Legfőbb útjait és az Ő igazságának útján járnak, és nem válnak istentelenné az istentelenekkel együtt, mert meg fognak menekülni.

Mutatok most valamit, ami számomra csalódást okozott.

A Békemenet “látogatottsági statisztikái”:
Százezrek a béke mellett
https://magyarnemzet.hu/velemeny/2024/06/szazezrek-a-beke-mellett

Az “Énok könyve még soha nem volt annyira időszerű mint napjainkban” c. irás látogatottsági statisztikái:

enok_statisztika

Tegnapelőtt és június 14-én azért valaki rákattintott, azonkivül a kutyát sem érdekelte.

Az emberek nem hogy nem terjesztenek, nem osztanak meg ilyen és ehhez hasonló információkat, hanem újabban már nem is nagyon olvasnak.

Pedig mire kér minket a Szellemek Ura (a Biblia Istene) Énok könyvében:
105. 1. Azokban a napokban, – mondja az Úr – jelentsék ki és tegyenek tanúságot a föld gyermekeinek (a könyv) bölcsessége mellett: Mutassátok meg ezeket nekik, mert ti vagytok vezetőik, és a jutalomnak az egész földre (el kell jutni)

Egy hatalmas tragédia küszöbén állunk, melyet csak kevesek fognak megúszni, kevés lesz a választott. Az emberek érzik, hogy nagy a baj, lásd a békemeneten részt vevő százezreket, de igazából nem értik, hogy mi zajlik körülöttük.

Ezek a jelenkori babiloni egyházak ezt nem fogják elmondani, mert hamisak.
Orbán Viktor se fogja elmondani a teljes igazságot, mert nem az isteni oldalt szolgálja.

Ki fogja hát elmondani?
Ti nektek kéne elmondani. Rajtatok múlik, mennyire terjed szét az igazság, és ezáltal mennyien menekülnek majd meg.

Hálátlan, idegölő, majdhogynem reménytelen feladat. De próbálkozzatok, ne adjátok fel. És ne várjátok, hogy az emberek mindjárt megértéssel fogják fogadni.

Mi sem könnyebb, mint nyitni mondjuk valahol egy fórumtémát. Ez itt az én mai próbálkozásom:
https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9255441&la=167262560

Még mindig nem törölték, mondhatnám kis iróniával. Magyarázzatok, és ne bocsátkozzatok szócséplésbe tudatlan emberekkel. Legyetek türelmesek.

Személyesen idegenekkel inkább ne próbálkozzatok. Veszélyes lehet. Próbálkozzatok inkább az ismerőseitekkel, családtagjaitokkal, barátaitokkal, akik udvariasságból finomak maradnak veletek.

Az internet korában nincs szükség arra, hogy mártirhalált haljatok, mondhatnám viccesen. Verje szét az ipse gonosz felfuvalkodottságában inkább a saját számitógépét vagy okostelefonját, mintsem a te fejedet, amikor rádöbben, az életét idáig teljes tudatlanságban élte le.

A régi idők prófétáinak, és Jézus apostolainak se, ez a lehetőség még nem adatott meg. Ők még nem tudták az igazságot az erőszakosok megkerülése nélkül terjeszteni, mi már igen.

Ne próbálkozzatok helyi egyházközösségekben se. Rosszul sülhet el. A papok jó része luciferiánus ügynök, és ki fognak közösiteni benneteket, nem fogják hagyni, hogy az igazságot terjesszétek. Ezentúl az egyházak tele vannak tudatlan emberekkel, mivel ezeknek a mostani, hatalommal összejátszó babiloni egyházaknak a valódi célja misztifikált tudatlanságban tartani az embereket. Nincs rosszabb egy nagy egójú tudatlan embertől, amikor az a világlátását erősen sértő információkkal van szembesitve.

Összefoglalva a dolgot:

1. Szólitgassátok közvetlenül az embereket, megkerülve mindenfajta intézményt, mert mindenfajta intézménybe jelen napjainkban beszivárogtak a szabadkőművesség ügynökei, az egyházakat is beleértve (1989 előtt még nyiltabban csinálták, mára átment az egész teljes titoktartásba). A kommunikációs eszközök korában igazán nem probléma közvetlenül megszólitani bárkit is, akár a világ másik végén is.

2. De személyesen csak azokat szólitsátok meg, akikről feltételezhető, hogy nem fognak kárt tenni bennetek. Vesszenek el az erőszakosak az apokalipszisben. Nem lesz számukra a posztapokaliptikus világban hely.

Hozzászólás