Čo je na Marse a ako je to vlastne s rasami v galaxii?

Všetky informácie ktorými vás kŕmia o Mesiaci alebo o Marse, sú falošné. Jedine informácie, ktoré prenikli na verejnosť z čiernych projektov, obsahujú zrniečka pravdy.
Jedným z týchto klenotov sú zábery z povrchu planéty Mars v dokumentárnom filme “Alternative 3” z roku 1977. Toto sú pravé zábery nasnímané z antigravitačného UFO pristávajúceho na Marse v rámci čiernych projektov, teda tajného vesmírneho programu.

Antigravitačné UFO malo spoločnú sovietsko-americkú posádku.

Zábery z Marsu sa začínajú od 48:40. 

Originálne ich dostal od zamestnanca NASA Harryho Carmella rádiový astronóm William Ballantine, ktorý na 6. február 1977 dohodol stretnutie s manažérom jedného britského denníka za účelom zverejnit obsah videopásky. Na ceste k miestu stretnutia ale mal záhadnú autonehodu a zomrel. Pomocou manželky Ballantina sa neskôr videopáska dostala do rúk vedeckému tímu anglickej televíznej stanice Sceptre TV, ktorá nahrávku stihla odvysielať raz. Pod hrozbou okamžitej straty licencie musela ďaľšie vysielania zrušiť.

Na záberoch vysielaných z antigravitačného UFO do centra NASA v Houstone vidno nasledovné dáta: teplota vzduchu na povrchu planéty Mars 4 stupne celzia, tlak vzduchu 707 millibarov.

Tlak vzduchu na hladine mora na Zemi je okolo 1013 milibarov.Čím vyššia je nadmorská výška, tým nižší je tlak. 707 milibarov je u nás napr. v Tatrách na Gerlachovskom štíte v nadmorskej výške okolo 2700-3000 metrov (v závislosti od teploty ovzdušia).

Na konci nahrávky počuť ako astronauti jasajú, kričia “Najvýznamnejši deň v histórii, 22. máj  1962, sme na Marse – a máme život!” (“The biggest date in history, May 22nd, 1962, we are on the planet Mars, we have life!”)

Ako to vidno aj na záberoch, povrch planéty Mars vyzerá ako púšť, no nie ako Sahara ale skôr ako púšť v Nevade.

Je tam vegetácia ako aj živočíchy. Je tam aj ovzdušie, no podiel kyslíka je nízky, skôr ako v Himalájach.

Môžte tam na povrchu planéty poprechádzat bez kyslíkovej masky, no nemali by ste napríklad behať. Úplne normálny ľudský život tam možno viest iba v podzemných základniach s okysličenou atmosférou.

Žije tam početná ľudská kolónia. Planétu Mars zhruba pred niekolko stotisíc rokmi postihli nejaké kataklizmy, kedy stratila čast svojho ovzdušia, predtým bola plnohodnotnou planétou, akou je v súčasnosti planéta Zem, a žili tam (kozmické ludské) civilizácie.

Ak si pozriete sumerský královský zoznam:

https://sk.wikipedia.org/wiki/Sumersk%C3%BD_kr%C3%A1%C4%BEovsk%C3%BD_zoznam

Predpotopná dynastia
Alulim, vládol v Eridu 28 800 rokov
Alalgar (Alagar), vládol v Eridu 36 000 rokov
Enmenluana (Enmeenluanna), vládol v Bad-tibira 43 200 rokov
Enmengalana (Enmeengalanna), vládol v Bad-tibira 28 800 rokov
Dumuzi, pastier, vládol v Bad-tibira 36 000 rokov
Ensipadzidana (Ensibziana), vládol v Laraku 28 800 rokov
Enmedurana (Enmeenduranna), vládol v Sipparu 21 000 rokov
Ubartutu (Ubaratutu), vládol v Šurappaku 18 600 rokov

… zistíte, že prví “panovníci” na území Sumeru a Babylonu žili a panovali niekolko desattisíc rokov, boli to “nesmrtelní bohovia” (mimozemštania) a celé sa to začalo zhruba pred 100 000 rokmi (t.j. dávno pred vznikom súčasnej ludskej civilizácie). Predtým ako sa to celé “posunulo” na Zem po kataklizmách, mimozemské civilizácie dávno existovali na Marse.

Takmer nikto netuší, aký mimoriadny význam má príbeh Marie Orsicovej, ktorej (satanovi) “anjeli” poskytli nielen vzácne info ako budovať jadrové bomby ale aj antigravitačné UFá:

https://sk.suenee.cz/maria-orsic-pry-pomahala-nacistum-stavet-ufo/index.html

Tajomstvá fúzatého a nacistického okultizmu

Po páde nacistického režimu sa tieto antigravitačné návrhy dostali aj k iným svetovým mocnostiam ako USA alebo Sovietsky zvaz, a stali sa základom tajného vesmírneho programu pod dohladom satanových anjelov. V Sovietskom zväze boli antigravitačné UFá na základe nacistickej technológie známe ako “kozmosféry”. Sú spomenuté napr. v listoch od Petera Davida Betera (ako cosmospheres)

https://www.peterdavidbeter.com/docs/pdf/Peter%20D.%20Beter%20-%20Book%20V.pdf

Kedže planéta Zem je v súčasnosti v karanténe, antigravitačné technológie nikdy nebudú zverejnené, aby sme pomocou nich náhodou neutiekli do vesmíru.

Whistleblower Laura Magdalene Eisenhower, Ike’s great-granddaughter, outs secret Mars colony project

Pravnučka prezidenta USA Dwighta Eisenhowera Laura v roku 2010 otvorene prehovorila o tajnej ľudskej kolónii na Marse. V roku 2006 totiž dostala ponuku, aby sa tam “presťahovala” v rámci tajného vesmírneho programu, t.j. chceli ju “stiahnuť” odtial zo zakaranténovaného sveta, bez možnosti návratu (tu by asi oficiálne “umrela” alebo zmizla bez stopy). Laura to ale odmietla. Cieľom tajnej ľudskej kolóny na Marse je zabezpečiť prežitie pozemského ľudského genómu. Luciferiánska moc totiž vie, že niekedy v bližšej budúcnosti nás postihne tretia svetová a apokalypsa. Nikto nevie presne, kolko je na Marse momentálne pozemských ludí.

Okrem ľudskej kolónie na Marse sa tam nachádzajú aj kolónie kozmických jašterov.

Tiež tam žijú až 4-8 metrov veľké “inteligentné pavúky”, schopné pohybu medzi planétami v “kapsulách”. Sú produktom prirodzenej evolúcie v slnečnej sústave. Žijú aj na niektorých mesiacoch planét Jupiter a Saturn. Táto rasa je milióny rokov stará, a je nebezpečná pre človeka, lebo nás považuje za potravu. Dospelé samce sú “opancierované” (podobne kliešťom na zemi), ich “pancier” je ale priehĺadný, extrémne pevný a podobá sa na diamanty. Preto ich v čiernych projektoch volajú aj ako “diamantové pavúky”. Telá dospelých jedincov sú síce dokonale chránené “pancierom”, ich mozgy sa však ľahko dajú “hacknúť” rasami schopnými telepatického kontaktu (čím ale pozemský človek nie je).

Ak sa náhodou dostanú aj na Zem, zasahujú ľudia z čiernych projektov, a odstránia ich. Ako napríklad v Indii, keď sa mláďatá tejto rasy nejakým spôsobom dostali v kapsule na Zem:

https://timesofindia.indiatimes.com/home/environment/flora-fauna/Tarantulas-invade-Assam-town-kill-two/articleshow/13753398.cms

Poznámka: keď pozemskí ľudia v rámci luciferiánskych čiernych projektov začali začiatkom 80-tych rokov v “nacistických UFách” navštevovať iné hviezdné sústavy v galaxii, s údivom zistili, že mnohé inteligentné kozmické rasy schopné medziplanetérneho cestovania použitím UFO, majú na Zemi svoje neinteligentné, neškodné, “miniaturizované” verzie, neschopné “vládnutia” nad inými rasami. Planéta Zem totiž v pradávnej minulosti mala funkciu akejsi “genetickej knižnice” v galaxii, preto tu máme tak neuveriteľne veľa rôznych druhov živočíchov.

Napr. tu na Zemi máme neškodné, malé jašteríky, tam vonku v galaxii máme 2 až 10 metrov vysoké, pre nás nebezpečné kozmické jaštery (reptiliánov) schopných medziplanetárneho cestovania použitím UFO. Mnohé z nich majú ironickú, panovačnú, “gangsterskú” povahu, a považujú pozemského človeka za nevydareného lúzra a idiota (čím mimochodom aj podľa mňa je!). Ľudový folklór ich pozná ako draky.

Alebo tu na Zemi máme neškodné, malilinké pavúčiky, ktoré majú vonku v galaxii svoje niekoľkometrové “inteligentné verzie”.

Ďaľšou inteligentnou rasou na Marse schopnou cestovania v kozme sú 2-3 metre vysoké kozmické modlivky.

Malá, neškodná modlivka (po angl. “praying mantis”) na Zemi:

modlivka

… ktorá ale má svoju inteligentnú verziu schopnú medziplanetárneho cestovania použitím UFO, a ktorá má svoje kolónie aj na Marse. Sú schopné používania rozvinutých technológií, ktoré pravdepodobne získali od iných kozmických rás ako kozmické jaštery.

Dievčatko unesené niekolkolmetrovým mimozemšťanom vyzerajúcim ako pozemská modlivka:

Pre človeka nie je ani kozmická inteligentná verzia až tak veľmi nebezpečná, práve naopak, môžte sa s nimi pokúsiť skamarátiť, sú telepatické, a majú dokonca aj humor. Nepovažujú nás ale za rovnocenných, sú nás schopné len tak uniesť, a ich kolónie na Marse spolupracujú s luciferiánskou mocou, jej čiernymi projektmi na Zemi.

Rôzne plemená mačiek a psov majú tiež svoje “inteligentné verzie” vonku v galaxii schopné medziplanetárneho cestovania použitím UFO. Inteligentné mačky žijú napr. tu v “neďalekej” hviezdnej sústave Sírius. Majú nás radi, podobne ako aj my máme radi ich “miniaturizované”, neinteligentné verzie na Zemi. Kvôli karanténe okolo planéty Zem sa však k nám nemôžu dostať.

Keď zhruba pred 100 000 rokmi (silne orientačný údaj) prišla na Zem kozmická árijská rasa z Aldebaranu a Plejád (naši “bohovia” a “anjeli”), aj oni tu začali svoje genetické experimenty.

Pozemský človek žijúci max. 120 rokov a neschopný úplne inteligentného a logického rozmýšľania (“Božie bláznovstvo je múdrejšie ako ľudia” 1 List Korinťanom 1:25) je “ochudobnenou verziou” oveľa inteligentnejšej, kozmickej árijskej rasy žijúcej niekoľko tisíc rokov (v tom istom tele) s telepatickými, telekinetickými (manipulácia reality pomocou mysle) a inými “nadprirodzenými schopnosťami” ako je jasnovidectvo. Pozemský človek bol originálne vytvorený ako rasa sluhov a poddaných “vojakov”, ktorých možno používať ako krutých bojovníkov v rôznych pozemských alebo aj mimozemských vojnách alebo ako sluhov na uspokojenie potrieb iných “nadradených” rás.

Dlho mi bolo záhadou, prečo chlapi mali tak strašne radi povinnú vojenskú službu alebo mnohí ľudia si nevedia ani len predstaviť svoje životy bez zamestnaneckého pomeru, teda majú priam potrebu slúžiť niekomu, v tomto prípade svojmu šéfovi alebo manažmentu. Nuž preto, lebo boli sme takto stvorení, a mnohí to stále majú vo svojom DNA (síce ja osobne nie!)

Z článku Deväťdesiat percent ľudstva tvoria krvilačné ovce

Podla asyrsko-babylonského eposu Atra Hasis pozemský človek bol pôvodne vytvorený ako obyčajný “biorobot”, určený pre vykonávanie ťažkých fyzických prác, aby nižšie postavení “bohovia” nemuseli vykonávat všelijaké pre nich ponižujúce driny.
https://en.wikipedia.org/wiki/Atra-Hasis#Synopsis

Ak skrížite DNA pozemského človeka s trošilinkou insektoidného DNA (DNA nejakých múch – nežartujem!), v pomere okolo 1:100 alebo ešte menej, dostávate Číňanov – ďaľši genetický experiment našich “bohov a “anjelov”. Čiňania majú trochu také insektoidné črty tváre, hlavne okolo svojich očí, všimli ste si?

Aj tzv. siví mimozemšťania https://en.wikipedia.org/wiki/Grey_alien sú mixom insektoidnej, nejakej humanoidnej a trochu reptiloidnej genetiky. Žijú tam vonku v galaxii v rôznych výškach a variáciách.

gray_alien

Sú bezpohlavné a rozmnožujú sa klónovaním. Väčšinou sú chladné, inteligentné, bezcitné “bioroboty” slúžiace najmä reptiliánom ako “vykonávatelia” či sluhovia.

A takto vyzerá skríženie bezpohlavného sivého mimozemšťana s pozemskou ženou:
(áno, luciferiánska moc to v 70-tych rokoch minulého storočia vo svojich čiernych projektoch urobila)
https://web.archive.org/web/20161224143255/https://femina.hu/terasz/cedars-sinai-1972

hybrid

Má veľké insektoidné oči a pripomína to “Číňanku”.

V mýtoch a legendách Indiánov z kmene Hopi sa dočítate o “mravcových ľudoch” (po angl. “ant people”) – ďaľší genetický experiment našich “bohov” a “anjelov”.

https://www.firstpeople.us/FP-Html-Legends/TokpatheSecondWorld-Hopi.html

“While this was going on, the people lived happily underground with the Ant people

“Ľudia – Hopi Indiáni – v tom čase žili šťastne pod zemou spolu s mravcovými ľuďmi

Vznikli skrížením DNA mravcov a pozemského človeka v pomere zhruba 50:50. A čuduj sa svete, na rozdiel od agresívneho a nebezpečného pozemského človeka, sa úplne vydarili, dokonca až tak, že ich “bohovia” pustili von z pozemskej karantény do vesmíru: sú pracovití, húževnatí, mierumilovní, nesebeckí, dobre zorganizovaní a majú radi život pod zemou – ako mravce!

Ak ste to dočítali až sem, veľmi pekne Vám ďakujem, a som za to vďačný 🙂

Takto je tomu v skutočnosti, no vzhľadom k tomu, že mnohí ľudia by sa psychicky zrútili, keby sa to dozvedeli, asi to nebude nikdy zverejnené, len vybraným inteligentným ľuďom takto pošepkané 🙂

Hozzászólás