A Montauk projekten dolgozó tudósok csillagkapuk nyitása mellett a teremtés kulcsaival is “játszadoztak”

Mint ahogy már a Titkolt dolgok: féregjáratok és idöutazás c. írásban is említettem, a Montauk projekthez az inspirációt egy még a második világháború ideje alatt, 1943-ban végzett kísérlet adta, amikoris amerikai tudósok azzal kísérletezgettek, hogyan lehetne egy egész hadihajót “láthatatlanná” tenni a radarhulámok elöl. Az alapötlet az volt, hogy a hajó köré erös “elektromágneses pajzsot” hozzanak létre nagyteljesítményü indukciós tekercsek segítségével (360 fokos szökben), ami elnyelte volna a radarhullámokat, megakadályozva, hogy azok tovább hatoljanak a hajótest felé, s visszaverödjenek róla. Ez önmagában sikerült is, de bekövetkezett egy nem várt, horrorisztikus mellékhatás: a buborék alakú elektromágneses pajzson belül mind a hajó anyaga mind a tengerészek teste elkezdett dematerializálódni, a szerencsétlen matrózok teste elkezdett összeolvadni a hajótesttel! Az amerikai katonai tudósok akkor még nem sejtették, ezzel épp felfedezték annak módját, amit az UFOk és galaktikus földönkívüli civilizációk is használnak mélységi ürutazásra, s hogy az anyagi univerzum legmélyebb, szubatomikus részecskéken túli aspektusai egy hologram müködéséhez hasonlatosak.

A Montauk projekten belül aztán egy másik döbbenetes dologra is rájöttek.

A “Se a tér, se az idö nem az, aminek látszik” c. írásból:

“A téridö minden pontjának az univerzumban egyedi “rezgéslenyomata” van, s ennek köszönhetöen az idöutazás teljesen elérhetövé válik.” Nem a tér, hanem a tér-idö minden pontjának van egyedi “rezgéslenyomata”. Na most… hogy “hova akarsz menni”, hova akarod magad teleportálni, ahhoz ismerned kell a téridö ezen pontjának “rezgéslenyomatát”. S tulajdonképpen ez minden, amit ismerned kell!

A Steven Greer munkássága c. írásból:

A közhiedelemmel ellentétben a csillagkapuban nem látható semmilyen “térgörbület”, nem úgy néz ki mintha “víz csobogna benne”, hanem teljesen transzparens és láthatatlan az egész, lévén sima elektromágneses tér (frekvenciák) van létrehozva benne. Amint közelítesz hozzá, elsönek a hajad fogja észrevenni! Aztán mész tovább, egyszercsak valamiféle statikus magasfeszültségü “áramütés” ér, és már teleportálódtál is. A tested atomokból áll, melyek lényegében “üresek”. Csak az atommag és a körülötte keringö elektronok, protonok és más részecskék képeznek egyfajta “energiafelhalmozódásokat”.  A téridö minden pontjának az univerzumban egyedi “háttérfrekvencialenyomata” van. Mihelyt a csillagkapu megváltoztatja a tested atomjainak a “háttérfrekvencialenyomatát” (olyanra ami mondjuk egy másik csillagrendszer/bolygó téridejének a “frekvencialenyomatának” felel meg, a tested atomjait képezö szubatomikus energiacsomócskák teleportálódnak a téridönek erre a másik pontjára, például egy másik csillagrendszerbe.

 

Az elektromágneses háttérfrekvenciák “tartják össze” a téridöt (ne kérdezd, hogy miért). Mihelyt a hadihajó köré vont elektromágneses pajzs elnyelte nemcsak a radarhullámokat, de azt is megakadályozta, hogy a Föld bolygó környezetének háttérfrekvenciái tovább terjedjenek a hajótest felé, a hajótest azonnal elkezdett dematerializálódni.

Mit kell tehát tenni, ha valaki mondjuk a Marsra szeretné magát teleportrálni?

1. Létre kell hozni egy “elektromágneses pajzsot (buborékot)”, amelyen belülre már nem tudnak terjedni a Föld háttéfrekvenciái.

2. Ismernie kell a Mars jelenkori háttérfrekvenciáit, s mesterségesen, elektromos áramkörök segítségével létre kell azokat hozni az elektromágneses buborékon belül.

Amikor tehát valaki elindul a csillagkapu felé, elöször egyfajtra “statikus áramütést” érez, amit az elektromágneses pajzs okoz, majd amikor a pajzson belül a teste szubatomikus részecskéit “átszinkronizálják” a Mars háttérfrekvenciái, teleportációs hatás jön létre.

Ez a csillagkapuk müködési elve.

A Montauk projekten dolgozó tudósok egyikét Neumann Jánosnak hívták. Neumann – itt a karanténon belüli világban – mint a számítógép felfedezöje ismert, de attól jóval-jóval több volt, nyakig benne volt több, már a karanténon kívülre esö ún. fekete projektben is.

Preston Nichols a “Montauk project” c. könyvéböl:

http://bibliotecapleyades.lege.net…PHILADELPHIA%20EXPERIMENT

“Von Neumann and his team spent about ten years working out why human beings had troubles with electromagnetic fields that shifted them through different places and times.”

Dr. von Neumann was the ideal candidate for the job since he knew computers. A computer had to be used if they were going to calculate the time references of specific people and replicate those references while they were passing through an “electromagnetic bottle” or alternate reality.

Neumann és csapata több mint tíz évig dolgozott annak megértésén, miért váltott ki az erös elektromágneses tér dematerializációs hatást az Eldridge hadihajóra és annak legénységének a testére. Ök jöttek rá ebben a háttérfrekvenciák kulcsfontosságú szerepére, melyek ún. “idöreferenciapontot” szolgáltatnak az anyagi világban élö összes élölénynek. Neumann késöbb a számítógépet felfedezö tudása által is rendkívül hasznossá vált: a fentebb emített “elektromágneses buborékon” belüli, csillagkapu nyitásához szükséges háttérfrekvenciák mesterséges létrehozását ugyanis késöbb egy Neumann által megtervezett számítógép vezényelte.

A másik ledöbbentö dolog, amit a Montauk projekten dolgozók véghezvittek, az az ún. “teremtés kulcsaival” való “játszadozás”. Bizonyították, hogy az anyagi világot a benne élö élölények tudata (gondolatai és érzelmei) hozzák létre. Igaz, hogy bukott angyali technológiai segítséget is kaptak hozzá, de mégis sikerült nekik bizonyítani.

Minden tudattal rendelkezö lény egyben “teremtö” is. Minél fejlettebb tudat/lélek, annál nagyobb a “teremtöi ereje” is. A legfejlettebbek itt a Földön mi emberek vagyunk, ezért sok minden titkolva is van elölünk…

Az okkult titkos társaságokban évezredek óta közismert a teremtöi energia v. életenergia léte, mely a téridöt hozza létre. Korábban “éterikus energiaként” (Isaac Newton) vagy “orgon energiaként” (Wilhelm Reich) is feltételezték a létezését a tudósok.

A nagy titok az, hogy összefüggés van a szexualitás és a teremtöi/életenergia léte közt.

Korábban a Michael Hemmingson (1966-2014) c. írás alatt említettem:

Aleister Crowley az okkult szexmágia (realitás-manipulációs titkos tanok atyja), az Ordo Templis Orienti titkos társaság (náci “szex és halál” szekta) megalapítója, nagyon magas szintu vakolokanalas, Hitlerrel és Churchillel karöltve a második világháború kirobbantója

Crowley, a tantrikus tanok és a szexmágia – a szörny elszabadítása

(UNLEASHING THE BEAST – Aleister Crowley, Tantra and Sex Magic in Late Victorian England)

http://www.esoteric.msu.edu/VolumeV/Unleashing_the_Beast.htm

 

A titkos társaságokban évezredek óta tudják, hogy a szexuális orgazmus alatt hatványozottan felerösödik a teremtöi erö. Ez az okkult szexmágia egyik alapja. A szexuális orgazmus alatt “meditálnak”, erösen rágondolnak valamire, mely késöbb fokozott valószínüséggel manifesztálódhat – jöhet létre – az anyagi világban.

Okkult szex-mágiás sátánista rituálé a Tágra zárt szemek c. filmböl, melyet viszont a valóságban is valahogy így kell elképzelni:

https://youtu.be/uOG47kTrU28?t=404

sex_magic

Az okkult-szexmágia “hagyománya” az ókori istárista szex-kultuszokból maradt ránk.

A “teremtöi-szexuális energia” létét földönkívüliektöl (bukott angyaloktól) kapott technológiák segítségével sikerült nekik demonstrálni a Montauk projektben.

Preston Nichols “A Montauk projekt” c. könyvéböl:

CREATION FROM THE ETHER

http://bibliotecapleyades…#CREATION%20FROM%20THE%20ETHER

In his mind, he would concentrate on a solid object, and it would appear somewhere on the base.

They actually had discovered pure creation out of thought with the use of the transmitter.

For instance, they would have Duncan meet a subject individual. Subsequent to the meeting and unbeknownst to the individual, Duncan would concentrate on the individual. Ninety-nine percent of the time, the subject would get thoughts similar to Duncan’s.

In one particular case, Duncan concentrated on shattering a window. Enough force was generated to the point where it actually broke a window in the nearby town of Montauk

One must realize that when Duncan did these experiments, he was in an altered form of consciousness. He had been given special training which could possibly have been administered by the CIA or NSA. In any event, his conscious mind would be diverted through sexual bliss. What could be termed the primitive mind would then surface. Duncan, the individual, would be transferred into an orgasmic trance. His primitive mind, at the disposal of the researchers, became very suggestible and therefore controllable.

Egy látnoki képességü embert hoztak mesterségesen szexuális-orgazmikus transzba, majd olvastatták le az “agyhullámait” (az agya éterikus energiáit) a bukott angyaloktól kapott “éterikus amplifikátorral” (erösítövel), s ezzel “istenné”, korlátlan teremtövé, a realitás korlátlan manipulátoraivá váltak.

Az “éterikus erösítö” a Montauk bázisra “sugározta ki” a felerösített éterikus energiákat. Az orgazmikus transzba hozott látnok például erösen rágondolt egy kocka alakú tárgyra, mely aztán a bázison rögvest létre is jött – a semmiböl! . Vagy elkezdte erösen vizualizáni az agyában azt, hogy a bázis egyik épületének ablaka betörik, mely ezután a valóságban is betört. Vagy a látnok elkezdte egy másik személyre irányítani teljesen a figyelmét, s elkezdett annak “gondolatokat beültetni” a fejébe. A múltban ezt “démonikus megszállottságként” is ismerték.

A Biblia Istene (Jahve) is rendelkezik ezekkel a képességekkel, ö is egy ilyen korlátlan isteni-teremtöi képességekkel megáldott humanoid élölény, lásd. “Isten egy kozmikus humanoid” c. írást.

De neki már nincs szüksége “éterikus erösítökre” se…

Itt például “gondolatokat ültet be” a királyok fejébe:

Jelenések 17

12 A tíz szarv pedig, amelyet láttál, tíz király, olyanok, akik még birodalmat nem kaptak; de hatalmat kapnak mint királyok egy óráig a fenevaddal.

17 Mert az Isten adta azoknak szívébe, hogy az ő szándékát cselekedjék, és egy szándékon legyenek, és adják az ő birodalmukat a fenevadnak, míglen betelnek az Isten beszédei.

“Jézus csodatévö hatalma” is nem más mint ezen specilális “teremtöi” v. inkább realitás-manipulációs képesség.

Márk 1:40

40 És jöve hozzá egy bélpoklos, kérvén őt és leborulván előtte és mondván néki: Ha akarod, megtisztíthatsz engem.

41 Jézus pedig könyörületességre indulván, kezét kinyújtva megérinté őt, és monda néki: Akarom, tisztulj meg.

42 És amint ezt mondja vala, azonnal eltávozék tőle a poklosság és megtisztula.

Elég volt, hogy akarja, és az azonnal manifesztálódott, mert már neki is korlátlan teremtöi-“isteni” realitás-manipulációs képességei voltak, illetve vannak!

A dolog valós, függetlenül attól, hányan hiszik az ellenkezöjét …

A Montauk projekt “éterikus erösítöje” egyáltalán nem meglepö módon ahhoz hasonló elektronikus alkatrészekböl állt, melyeket a mi “hivatalos tudományunk” is ismer. Az elektromágnesesség “tartja össze” az anyagi világot, a téridöt, a dolog tehát egyáltalán nem meglepö. Az agyhullámok is “elektromágnesesek”, de “mögöttük” rejlik még valami, a “teremtöi erö”, melyböl az anyag is jön létre.

nem_programozhato, február 20, 2020

“Jézus csodatévö hatalma” is nem más mint ezen specilális “teremtöi” v. inkább realitás-manipulációs képesség.

Márk 11
23 “Mert bizony mondom néktek, ha valaki azt mondja ennek a hegynek: Kelj fel és ugorjál a tengerbe! és szívében nem kételkedik, hanem hiszi, hogy amit mond, megtörténik, meg lesz néki, amit mondott.”

24 Azért mondom néktek: Amit könyörgéstekben kértek, higyjétek, hogy mindazt megnyeritek, és meglészen néktek.

 

Hozzászólás