Se a tér, se az idö nem az, aminek a legtöbb ember hiszi

Olvasgattam a kommenteket egyes korábbi ezoterikus és tudományos írások alatt (mint pl. a Titkolt dolgok: féregjáratok és idöutazás c.), s úgy láttam, vannak, akik még mindig erösen kételkednek a teleportálás és idöutazás lehetösége felöl. Pedig lassan már a jelenlegi gyakorlati tudományba is bekerülnek ezek a fogalmak. Például már “hivatalosan” is elismert, hogy egy fény-csomócskát sikerült teleportálni kvantum-összefonódás segítségével. Az igazság persze az, hogy nemcsak egy fénycsomócskát, hanem egy egész hadihajót sikerült már nekik teleportálni a philadelphiai kísérlet keretében, s nem mostanában, hanem még 1943-ban. “Ollózgattam” pár, az elmúlt években megjelent cikket az index.hu-ról és más forrásokból, melyek remélhetöleg meg fogják változtatni mindenki “tér-idö felfogását”. Bár még gyerekcipöben járnak, már most nagyon sokatmondóak..

2011. december 1:

Two Diamonds Linked by Strange Quantum Entanglement

(Két gyémánt “összekapcsolása” fura kvantum-összefonás által)

http://news.yahoo.com/two-diamonds-linked-strange-quantum-entanglement-190805281.html

 

Kvantum-összefonódás két gyémánt között

http://index.hu/tudomany/2011/12/06/kvantumcsatolast_hoztak_letre_ket_gyemant_kozott/

“A kvantum-összefonódás jelenségénél láthatatlan kapcsolat van két vagy több tárgy valamely állapota között, amely akkor is megmarad, ha eltávolítják őket egymástól.”

Tudni kell, hogy a “kommunikáció” ezen esetben nem a háromdimenziós térben és idöben történik a két tárgy közt, hanem azon kívül tulajdonképpen nincs is klasszikus kommunikáció az “összefonódott” tárgyak közt. Hogy pontosan mi van, azt a tudósok nem igazán értik, mint ahogy arról sincs sok tudósnak fogalma, hogy a dolog egyáltalán miért müködik..

Index.hu:

“Két külön elhelyezett gyémántlapka között, szobahőmérsékleten hozta létre a kvantum-összefonódás állapotát egy nemzetközi kutatócsoport. A kvantum összefonódottság jelenségét eddig az abszolút nulla fok közeléig hűtött, mikroszkopikus objektumoknál, atomoknál, molekuláknál írták le. Brit, kanadai és szingapúri tudósok azonban a Science tudományos folyóirat legutóbbi számában arról számoltak be, hogy sikerült összefonniuk két, egymástól 15 centiméterre eltávolított gyémánt kvantumállapotát.”

“Most közzétett tanulmányukban azonban az Oxfordi Egyetem, a Kanadai Nemzeti Kutatási Tanács és a Szingapúri Nemzeti Egyetem kutatói viszonylag nagy – néhány milliméteres – tárgyakat, két gyémántlapkát vizsgáltak szobahőmérsékleten. „Demonstráltuk, hogy lehetséges szokványosabb, mindennapi tárgyakkal is a kvantum-összefonódás” – mondta el Ian Walmsley, oxfordi kísérleti fizikus a Scientific Americannak.”

Bits of Light Teleported to Another Place

(Fénycsomócskák sikeres teleportálása)

http://www.livescience.com/13715-teleportation-schrodingers-cat-quantum-light.html

“Az emberiség minden nap közelebb kerül a Star Trek sorozat világához, 2011. ápr ilis 14-én tudósok fénycsomócskák sikeres teleportálását hajtották végre.”

Na most ha ez müködik, akkor azt hiszem, már valamivel könnyebb elképzelni, hogy a csillagkapuk és féregátmenetek (Eisten-Rosen hidak) szintén valós dolgok. Ezeket használják az ET-k is, hogy eljussanak hozzánk. Az UFO-k nem mindig “repülnek”, hanem inkább manipulálnak a téridövel. Teleportálják magukat a Föld és a Naprendszer téridejébe. S hogy ez miért müködhet, annak okait egész jól sejteti ez a még 2004-ben az index.hun-n megjelent írás az univerzum holografikus jellegéröl:

Hologram a való világ?

http://index.hu/tudomany/holo0626

De mielött idézgetnék a cikkböl, “elárulok” valamit arról, amit amúgy minden, az amerikai hadsereg “black-op”-jain (“fekete projektjein”) dolgozó tudós már régóta tud:

“Each moment has its vibration in the univere and this is how time travel is achieved, or how people in 5D can go backwards and forward in “time” by matching their body frequencies to the moment they choose to go to.”

“A téridö minden pontjának az univerzumban egyedi “rezgéslenyomata” van, s ennek köszönhetöen az idöutazás teljesen elérhetövé válik.”

Nem a tér, hanem a tér-idö minden pontjának van egyedi “rezgéslenyomata”.

Na ezt fogd fel valahogy öcsém!

A távolság és elválasztottság valójában csak “hologram”, ami csak a mi fejünkben létezik. Valójában “minden egy”, minden mindennel össze van kapcsolva, össze van fonódva a realitás egy “mélyebb szintjén”. Ezért tud müködni a teleportáció és a kvantum-összefonódás is. Na most… hogy “hova akarsz menni”, hova akarod magad teleportálni, ahhoz ismerned kell a téridö ezen pontjának “rezgéslenyomatát”. S tulajdonképpen ez minden, amit ismerned kell!

Index.hu cikk:

Különböző tudományágak képviselői jutottak arra a meggyőződésre, hogy ez érzékszervek által tapasztalt világ csupán egy szelete a valóságnak. A mélyebb szinteken a teljes világegyetem összefügghet, és az elme nem csak vetítheti, de alakíthatja is a valóságot.

 

A párizsi egyetemen 1982-ben különleges kísérletre került sor. Az Alain Aspect fizikus vezette kutatócsoport egyes vélemények szerint a 20. század egyik legfontosabb megfigyelését tette. Az eredményekről nem tudósított a média, és Alain Aspect nevéről is csak azok hallhattak, akik folyamatosan bújják a tudományos szaklapokat. Mégis vannak akik szerint az adott felfedezés felfordíthatja a tudományt.

 

A francia kutatócsoport felfedezte, hogy bizonyos körülmények között a szubatomi részecskék, például az elektronok képesek egymás között az azonnali kommunikációra, függetlenül a közöttük húzódó távolságtól. Így nem számít, hogy 3 méterre vagy 10 milliárd kilométerre vannak-e egymástól.

Bohm szerint a szubatomi részecskék nem azért képesek egymással kapcsolatban maradni, függetlenül a távolságtól, mert valami titokzatos jel áramlik közöttük. Ehelyett a szétválasztottságuk nem más, mint a megfigyelőt becsapó illúzió.

 

A kutató érvelése szerint a valóság valamely mélyebb rétegében ezek a részecskék nem különálló egységek, hanem egy alapvető egész kiterjesztései. A jobb megértés érdekében Bohm a következő példát vezeti elő.

A részecskéket azért látjuk egymástól elválasztva, mert csak a valóság egy szeletét érzékeljük. Az ilyen részecskék nem különállóak, hanem részei a mélyebben meghúzódó egésznek, amely holografikus oszthatatlanként viselkedik. És mivel a fizikai valóságban mindent ez épít fel, az univerzum is csak egy illúzió.

 

A világegyetetemnek ezen fantomszerű viselkedés mellett más megdöbbentő tulajdonságai is lehetnek. Ha a szubatomi részecskék csak látszólag szétválaszthatóak, az annyit is tesz, hogy a valóság mélyebb szintjein a teljes világegyetem összefügg. Az emberi agyban meghúzódó szénatom elektronjai kapcsolatban állnak a Nap vagy tetszőleges távoli csillag felszínén lévő hidrogénatomok protonjaival.

Ahogy minden mindennel összefügg, értelmetlenné válik a világegyetem jelenségeinek osztályozása, mivel az összefüggő hálózatot alkotó természet fittyet hány minden ilyen felosztásra.

 

A holografikus univerzumban még az idő és a tér sem tekinthető alapfogalomnak. A helymeghatározás minden formája csődöt mond olyan környezetben, ahol semmi sem válik el igazán a másiktól. Így az idő és a három dimenziós tér úgy viselkedhet, mint a halat mutató monitorok, és csak kivetülései a mélyebb rendnek.

….

“A világ megfogható képe így csak másodlagos valósággá változik, a tényleges környezet pedig frekvenciák holografikus kavalkádja lesz.”

(Pontosan erröl van szó!!!!! Fentebb “rezgéslenyomatnak” neveztem ezeket a frekvenciákat.)

“Eközben az objektív valóság teljesen elsikkad. Keleti vallások már régóta azt tartják, hogy az anyagi világ illúzió, és bár azt gondolhatjuk, hogy fizikai lényként mozoghatunk a fizikai világban, ez is csak képzelődés. Valójában vevőkészülékek vagyunk a frakvenciák tengerében, és amit kiszűrünk ebből a kavalkádból, az csak egy szelete a valóságnak.”

“Néhányan egyenesen azt gondolják, hogy ez a modell képes lehet megoldani tudományosan eddig le nem írható rejtélyeket, sőt általa a parapszichológiai jelenségek a természet részévé válhatnak.

 

A holografikus paradigma által leírt univerzumban minden agy részét képezi a láthatatlan egésznek, és a telepátia pusztán a holografikus szint elérését jelenti. Hasonló módon a telekinézis (tárgyak mozgatása az akarat segítségével) szintén megszűnik rejtély lenni, hiszen az összefonódó mélyebb valóságban az egyén és a tárgy eleve egy.

 

Bohm és Pribram egyaránt emlékeztetet arra, hogy sok vallási illetve misztikus élmény, például az univerzummal való transzcendens együvé tartozás érzése szintén a holografikus szint elérése lehet. A régi írásokban ugyanerre, a mélyebb valóság elérésére gondolhattak, amikor a kozmikus egység érzéséről számoltak be.”

 

————————————-

Addendumok

nem_programozhato, szeptember 16, 2012

A bécsi egyetemen az idén már 143 kilométeres távolságra sikerült nekik a kvantum-teleportáció:

2012.szept.6:

http://www.labspaces.net/123253/Quantum_physics_at_a_distance

“Physicists at the University of Vienna and the Austrian Academy of Sciences have achieved quantum teleportation over a record distance of 143 km.”

Hozzászólás