A legnagyobb háborús uszító Magyarországon: a Magyar Hírlap

A cion-galeri a Magyar Hírlapban érzi a vérszagot, és maximális intenzitásra kapcsolta az iszlámellenes háborús uszítást a napokban, hangolva a közvéleményt a cionisták öszre (szeptemberre) tervezett világháborújára. Magyarország koromsötét elitjei aktívan kivették a részüket mind az elsö, mind a második világháború kirobbantásából,  s most úgy tünik, a harmadikból se akarnak kimaradni. S a közvélekedéssel ellentétben nem a liberális-szocialista-baloldali elemensek a legrosszabbak, hanem ezek a népi-nemzeti, konzervatív sátánisták. Ezek segítették már Ferenc Józsefet is az elsö világháború kirobbantásában, s ezek sodorták bele Magyarországot a második világháború katasztrófájába is Hitler oldalán. Ezek a dögök küldték a Don-kanyarban a vágóhídra a 2.magyar hadsereget is, köztük a saját nagyapámat is.

S most nézzük, mivel foglalkoznak napjainkban… a harmadik világháború kirobbantásán munkálkodnak!

Az Antikrisztus-figyelö 2016-2020-ba írtam:

“Tessék újból elolvasni ezt a még tavasszal íródott cikket is a redefininggod.com-on, The Summer of Terror and Fall into War” A terror nyara és az öszi háborúba esés alcímet. Ez most már betü szerint folyamatban van, már szinte “napi rendszerességgel” történnek hamis-zászlós merényletek, Párizs, Nizza, München stb. És igen, szeptemberre egy a Közel-Keleten kirobbantott világháború van betervezve, ennek a felvezetöjét képzi napjainkban a rengeteg hamis-zászlós merénylet. ”

Így uszítja jelen napjainkban a Magyar Hírlap a zsidók muzulmánok ellen az országot, így hangolja a közelgö nagy háborúra:

MH_haborus_uszitas

A napokban végeláthatatlan számú, háborúra hangoló cikk jelent meg:

Nyugatiak elrablására szólította fel híveit az al-Kaida

http://magyarhirlap.hu/cikk/61693/Nyugatiak_elrablasara_szolitotta_fel_hiveit_az_alKaida

Europol: Százával lehetnek potenciális terroristák Európában

http://magyarhirlap.hu/cikk/61788/Europol_Szazaval_lehetnek_potencialis_terroristak_Europaban

Robbantásra készülhetett egy iraki Lengyelországban

http://magyarhirlap.hu/cikk/61715/Robbantasra_keszulhetett_egy_iraki_Lengyelorszagban

Újabb támadás Németországban

http://magyarhirlap.hu/cikk/61652/Ujabb_tamadas_Nemetorszagban

Bakondi György: Intenzív nyomás alatt tartják a migránsok a magyar-szerb határt

http://magyarhirlap.hu/cikk/61635/Bakondi_Gyorgy_Intenziv_nyomas_alatt_tartjak_a_migransok_

A fiatalokat a migráció és terrorizmus kapcsolata foglalkoztatja

http://magyarhirlap.hu/cikk/61626/A_fiatalokat_a_migracio_es_terrorizmus_kapcsolata_foglalkoztatja

Befogadó oktatással megfékezheto a terrorizmus

http://magyarhirlap.hu/cikk/61646/Befogado_oktatassal_megfekezheto_a_terrorizmus

Ez ugye mind szép és jó, csak azt “felejti el” megemlíteni, hogy a hamis-zászlós terrorizmust a Mosszad, a francia és a többi titkosszolgálat csinálja, és a migránsokat is háttérhatalmi szervezetek hozzák be Európába. A cikk szerint mindössze 100 migráns “intenzív nyomás alatt tartja a magyar határt”.

Trump rendkívüli ellenorzésnek vetné alá a terror fenyegette országokból érkezoket

http://magyarhirlap.hu/cikk/61643/Trump_rendkivuli_ellenorzesnek_vetne_ala_

De az uszító propaganda tetejére ez a Bayer Zsolt cikk tette fel a koronát:

Bayer Zsolt: Csak tíz

http://magyarhirlap.hu/cikk/61685/Csak_tiz

„Ha nem lett volna a Charlie Hebdo, a párizsi véres péntek, Brüsszel szétrobbantott keddje, a nizzai horror, akkor csekélyebb esély lett volna arra, hogy az ámokfutó iráni-német meg merje tenni Münchenben, amit megtett. Mert a hírműsorok, az internet valamennyi fóruma másról sem számol be, minthogy sikeres merénylet itt, sikeres merénylet ott. Európa fél. Ez a félelem adta a bátorítást, az utolsó löketet.” Hát ezért. Addig is, amíg majd megtalálják mégis az iszlamista szálat…

Szerinte mindenröl az “iszlamisták” tehetnek. Nem a Mosszad, nem a francia titkosszolgálat, hanem az “iszlamisták”.

Második világháború elötti korszak: mindenröl a “zsidók” tehettek

Harmadik világháború elötti korszak: mindenröl az “iszlám” tehet

Érted, nem ezek a koszos sátánista elemensek, hanem az “iszlám”

A Magasabb fokozatba kapcsolták az iszlám és júdeo-keresztény világ egymás ellen hangolását c. írásból:

“Albert Pike elképzelése szerint a harmadik világháborúra azért kerülne sor, hogy megoldja a politikai cionizmus és az iszlám világ közötti konfliktust. A két oldal kölcsönösen kimerítené egymást, és ez előkészítené a háttérerők illuminátus világközpontjának az átfogó és teljes hatalomátvételét.

A 2016 szeptemberi nagy háború tervezett lefolyása a redefininggod.com weboldal szerint c. írásból:

A szeptemberre tervezett nagy háború a redefininggod.com szerint:

1. Rövid ideig – mindössze két hétig – fog tartani.

2. Pusztító lesz, milliók halhatnak meg napok leforgása alatt.

3. Egy hatalmas, világot sokkoló “ISIS merénylet” lesz a kiváltója a nemzetközi haderö Közel-Keletre küldésének, hogy az a lehetö leggyorsabban “tegye tönkre az ISIS-t”.

4. A nyugati országok és a BRICS országok egyaránt fognak katonákat küldeni, rengeteg katonát.

5. A nyugati haderö viszont a Közel-Keleten valamiért összetüzésbe kerül a BRICS haderövel, és egymásnak esnek.

6. Az ellenségeskedés nagyobb világkonfliktusba csap át a Nyugat és a BRICS államok (Oroszország és Kína) közt, a fegyveres konfliktus átterjedhet a többi válsággócra is, mint Ukrajna, Dél-kínai tenger stb.

7. A harcok és repkedö ballisztikus rakéták leple alatt összeomlasztják a világ bankrendszerét, bezár szinte az összes nagybank.

8. A médiumokban eközben a sötét erök eljátszák, hogy kiderítették, az ISIS mögött valójában Izrael áll, s hogy 2001. szept 11-et is Izrael csinálta.

(ami jórészt igaz is, de azért mégse teljesen, mivel az ISIS és 9/11 mögött több más nyugati titkosszolgálat is állt…)

9. Az egyre duzzadó igazság-cunamival szinte egyidöben a másik meglepö esemény az lesz, hogy Oroszországban a háttérhatalom eljátssza, hogy a nyugatbarát Medvegyev puccsot szervez, és megdönti Putyin hatalmát és “megölik Putyint”

(mint ahogy Krisztust is megölték, a hamis Krisztust v. Antikrisztust is “hamisan megölik”)

De ez még akkor lesz, amikor tart az intenzív fegyveres harc a Nyugat és a BRICS államok között.

10. Egy nappal Putyin “halála” után, a leleplezések hatására, a Nyugat és a BRICS leállítja a harcokat, inkább összefognak és azonnal megtámadják Izraelt.

(Góg és Magóg haderö)

11. Izrael azonnal a rettegett “Sámson opcióval” fog válaszolni, vagyis megpróbálja beindítani az atomrakétáit a megszálló hatalmak ellen.

12. Háttérhatalmi “angyali” UFO-k jelennek meg, s megsemmisítik az összes kilött atomrakétát, “kamerák elött”.

13. Alig két napos harc után az izraeli hadsereg kapitulál, a harcban viszont a földdel teszik egyenlövé a Sziklamecsetet a jeruzsálemi Templomhegyen.

14. Az UFO-k megjelennek a Templomhegyen, s ekkor indul be a terv “paranormál része”: egy (hamis holografikus) csillagkapuból kilép Putyin, “feltámad a halálból” (három nap után mint Krisztus is)

15. A világmegmentö “angyali” UFO-k igazolni fogják, hogy ö az a világvezetö, akivel a kezdetektöl fogva szövetségben voltak, ö a “gonosz erök” fö ellensége, ezért “támasztották fel a halálból”, mert ö a Messiás. Mindezt természetesen Ferenc pápa is igazolni fogja …

16. Putyin és a BRICS az ENSZ-en keresztül átveszik a világ irányítását, színre lép a világkormány, a Templomhegyen pedig belekezdenek az antikrisztusi “ökumenikus templom” építésébe.

17. A világ ezután teljesen megváltozik, látszólag úgy fog tünni  – legalábbis az elején – hogy eljött a “földi paradicsom”.

———————————————-

A második világháború alatt a cionáci-sátánista-elitista-bankár zsidók pribékjei, a nácik, gyilkolták a tisztességes, jahvista-tórista zsidókat.

A harmadik világháború célja a totális világhatalom elérése, s most ugyanezen cionáci-sátánista-elitista zsidók arra készülnek, hogy a cél érdekében feláldozzák még magát Izraelt is.

Ha figyelembe vesszük, hogy már a második világháború idején is (sátánista) zsidók gyilkoltattak (tisztességes jahvista) zsidókat a titkos szövetséges náci-sátánista pribékjeiken keresztül, az állítás, miszerint most maga Izrael is fel lesz áldozva, nem is hangzik annyira hihetetlenül. Még az antikrisztiusról szóló bibliai próféciákban is benne van.

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s