Antikrisztus-figyelö 2016-2020

2021.2.24: Készítik elö Trump letartóztatását! A Donáldot ezzel lépéskényszerbe hozták.

Kulcsfontosságú pert veszített el Donald Trump

https://www.portfolio.hu/global/20210222/kulcsfontossagu-pert-

“Az amerikai legfelsőbb bíróság engedélyezte hétfőn Donald Trump előző amerikai elnök adóbevallási és -visszatérítési, illetve egyéb pénzügyi dokumentumainak kiadását.”

Tessék megfigyelni a ritualisztikus szabadkömüves dátumot: 2021.2.22. – 22 mint jelentös elörelépés vagy katasztrofális bukás.

2021.2.21: Biden idöjárást modifikáló fegyverekkel (HAARP) vetette célba Texast, majd pedig az extrém fagyokban szándékosan kikapcsoltatta az áramot. Texas a Trumphoz leghüebb szövetségi állam, fontolgatja az államszövetségböl való kilépést is. Biden késöbb szándékosan nem látogatta meg a katasztrófa sújtotta Texast.

Több mint 2,7 millió háztartás maradt áram nélkül Texasban a szokatlan hideg miatt

“A Texas elektromos ellátásáért felelős cég (ERCOT) vezetői arra figyelmeztettek, hogy többször is le fogják kapcsolni az áramszolgáltatást az állam egész területén, mert az energiaigény meghaladja a kínálatot.”

Ez valójában politikai nyomásra történt!

2021.1.30: Trump átmenetileg viszavonulót fújt, de meglepetésszerü puccsot tervez (az ellenségei pedig az ö letartóztatását). Az amerikai hadsereg egy része Trumppal is tartja a kapcsolatot, ami egyfajta fura kettös hatalmat eredményezett. A vezérkar az egyensúly fenntartására törekszik. Biden és a kongresszusi képviselök csak félve mernek megjelenni a Fehér Házban illetve a Kapitóliumban. A hét “slágere” az interneten a Fehér Házat figyelö webkamerák voltak, amelyek egy teljesen kihalt épületet mutattak. Biden bár hatalmat gyakorol, de nem szeret/mer mutatkozni a Fehér Házban, több videója is, amelyeken állítólag az “Ovális Irodában” ír alá rendeleteket, igazából filmstúdióban készült. Washingtonban továbbra is több mint 25 000 fegyveres nemzeti gárdista állomásozik.

Az áramszolgáltató hálózatok irányító rendszereit valójában Stuxnet-szerü computeres vírusok segítségével “bolondította meg” az amerikai hadsereg Pakisztánban illetve Európában (nem a légierö volt)


 

2021.1.20: Az amerikai hadsereg a helyzet stabilizálása érdekében nem engedelmeskedett a Donáldnak, Bident beiktatták. A helyzet továbbra is feszült. Ráadásul a légierö egyes elemensei hüek maradtak Trumphoz, például Hyten tábornok, a légierö föparancsnoka. Ez az ö müvük volt: Néhány nappal ezelött kis híján összeomlott az európai áramszolgáltatás, meg ez is: Teljes sötétségbe borult Pakisztán egyik pillanatról a másikra. A Donáld csúnyán összekapott az EU vezetöivel, miután kiderült, NATO müholdak és a pakisztáni titkosszolgálat (utóbbi kínai érdeket képviselve) mind-mind részei voltak az elnökválasztási eredmények hi-tech meghamisításának Bidenék javára. A szavazatszámláló gépek bár nem voltak rákötve az internetre, a közelükbe helyezett más eszközök viszont sokszor igen… egészen bizarr esetek is történtek: például egy internetre rákötött, Kínából manipulált termosztát wifin keresztül hozzákapcsolódott – a beépített kiskapukon keresztül – a szavazatszámláló géphez, és manipulálta a választási eredményeket… Detto a szavazatszámláló gépek közelébe helyezett mobiltelefonok is…

2021.1.16: A Donáld állítólag kirúgta az alelnökét, Mike Pence-t, és helyette mostantól kvázi Mike Lindell az alelnök. Továbbá állítólag elrendelte a hadijogot, és letartóztatási parancsot adott ki a kirúgott alelnök Mike Pence és az új “elnök”, Joe Biden ellen. Nem nehéz elképzelni, az ilyen helyzet hová fog vezetni, elég fellapozni pár történelemkönyvet.

https://www.theguardian.com/us-news/2021/jan/15/mike-lindell-

Úgy néz ki egyébként, hogy a választók tényleg a Donáldot választották meg elnöknek, de ez most már sajnos lényegtelen …

2021.1.12: Szükségállapot Washingtonban, fegyveres szélsőségesek tüntetésére számítanak

“… január 16. és 20. között Washingtonban és az Egyesült Államok összes államának fővárosában fegyveres szélsőségesek megmozdulásaira lehet számítani.”

2021.1.6: Na elkezdödött! Az amerikai polgárháború és az USA vége

Trumpista tüntetök elfoglalták a Capitoliumot

Ottani magyaroknak: ha tehetitek, AZONNAL HAGYJÁTOK EL AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKAT

2020.12.30: Január 4-6-ra is már nagy tüntetések vannak betervezve Washingtonba.

2020.12.21: Trump hadijog bevezetését fontolgatta, nem zárta ki a statárium bevezetését

Trump bírósági kereseteit idáig szinte minden bíróság elutasította, még a Legfelsöbb Bíróság Trump által oda juttatott bírái is fura mód Trumpék ellen szavaztak. Utóbbit ugye komédiának hívják, célja a helyzet fokozása. 2021. január 20-ra – az elnöki beiktatási ünnepségre Washingtonban – van betervezve az elsö fegyveres összetüzés.

A Dominion cég szoftvere sok államban valóban meghamisította az eredményeket Bidenék javára, de Trumpék is több államban hamisítottak (például Texasban), de ez mind mind forgatókönyv szerint zajlik, aminek a végkifejlete polgárháború lenne a terveik szerint.

2020.12.04. Donald Trump: Elcsalták a választást

“Soha még ekkora csalást nem látott senki Donald Trump szerint, mint ami a 2020-as választáson történt.”

Azt hiszem, egészen január 20-ig, az elnöki beiktatási dátumig fogják fokozni a helyzetet, aztán pedig megpróbálják fegyveres útra terelni …

2020.11.8: Trump nem ismeri el Biden győzelmét

Ifjabb Donald Trumphttps://twitter.com/DonaldJTrumpJr/

70 millió dühös republikánus szavazó, s még egyetlen nagyváros se lett porig égetve?”

“70 million pissed off republicans and not one city burned to the ground.”

2020. okt. 28: Újból kezdödik! Ez már az elöjáték: Rendőrök agyonlőttek egy afroamerikai férfit Philadelphiában, zavargások törtek ki

2020.május. 31: Háborús állapotok uralkodnak több amerikai városban

Állig felfegyverzett rohamrendörök védik a Fehér Házat, zavargások egy sor amerikai városban

Trump: A hadseregünk készen áll!

2020.május. 29: Na, most sikerülni fog, vagy most se?

Zavargások Amerika-szerte

Pedig most már fizetett provokatör-martalócok siserehada van bevetve …

2020.május 2: A polgárháború újból elmarad, a tüntetések langyosra sikerültek:

A covid-korlátozások miatt tüntettek országszerte az USA-ban

(People Across Nation Protest Coronavirus Restrictions in Reopen Rallies)

https://www.breitbart.com/politics/2020/05/01/people-across-nation-protest-

2020. május 1: A belorusz elnök, Alexander Lukasenko a járványt pszichózisnak, “infodémiának” nevezte, mely részben csak a médiumok virtuális terében “létezik”, s azon körök találmányának tartja, melyek háború kirobbantása nélkül szeretnék a segítségével átformálni a világot.

https://tass.com/world/1139259

“… would like to reshape the world without a war through this so-called coronavirus psychosis, the infodemic?”

A mai napra, május 1 – ritualisztikus sátánista dátum – nagy események vannak betervezve az USA-ban: tüntetések, zavargások a kijárási korlátozások miatt, éppenséggel egy polgárháború kirobbantásának reményében…

Ez már az “előszele” volt:

Fegyveres tüntetők mentek be a michigani törvényhozás épületébe

https://444.hu/2020/05/01/fegyveres-tuntetok-mentek-be-

2020.március 30: JÓ HÍREK Az USA-ban a járvány hoaxolva van, egyelöre nem merték szétterjeszteni, mediális kacsa az egész.

https://www.infowars.com/video-empty-waiting-rooms-no-lines

Mint ahogy a 2014-es “ebolajárvány az USA-ban” is csak a médiumok virtuális világában létezett.

Ennek ellenére ott is lassan “minden” le van zárva, mintegy bizonyítéka, hogy itt egészen másról van szó, mint a koronavírusról…

2020.febr.10: Kínai bosszú vagy a sajátjai takarították el?

Meghalt dr. Frank Plummer mikrobiológus, aki ezeknek a Fort Detrick-ben elöállított biofegyver-disznóságoknak mint a HIV, SARS, sertésinfluenza(H1N1) vagy az ebola “leghíresebb szaktekintélye” volt a BBC szerint.

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-51317386

“recognised for leadership roles in the Sars, H1N1 flu and Ebola epidemics”

Frank Plummer – kanadai tudóst, a koronavírus-nyomozás kulcsfontosságú kanadai szakértöjét, úgy gyilkolták meg Afrikában?

(Frank Plummer – Canadian Scientist Key To Coronavirus Investigation Assassinated In Africa?)

https://greatgameindia.com/frank-plummer-canadian-lab-scientist-key-to-

Drága jó ember lehetett… a jobbakat már akasztani szokják

2020.febr.10: Egy hong-kongi újság szellöztette meg, hogy a kínaiak magyarázatot kérnek az USA-tól azt illetöen, miért talált a kínai titkosszolgálat az evakuált wuhani amerikai konzulátus területén, a földbe temetve, biológiai fegyverek szállítására alkalmas speciális konténereket. Az újságcikkböl (itt) ezt az infot idöközben cenzúrázták, de az átkopírozott eredeti cikk megmaradt egyes internetes fórumokon, pl. itt:

https://www.nairaland.com/5673558/us-behind-coronavirus-says-russia

Ha ez így van, márpedig miért ne lenne így, hisz a sertésinfluenzát 2009-ben is az amerikai elnöki gép vitte Mexikóba, akkor van miért aggódni – a kínai bosszú miatt! Amúgyis valahogy túl logikátlan volt, hogyha a vírust tényleg a kínaiak engedték volna ki, akkor azt miért épp wuhanban tették volna, teljesen magukra terelve ezzel a gyanút. Viszont ha az amerikaiak tolvaj-logikáját követjük, akkor teljesen ésszerü, hogy wuhanban engedték ki, teljesen a wuhani biológiai laboratóriumra terelve ezzel a gyanút. Úgy néz ki, a szél az amerikai konzulátus felöl fúj!! Ök engedhették ki a vírust a wuhani halpiacra, majd pedig az amerikai sajtó lehozta a kínaiakat derogáló cikkeit, hogy a wuhani halpiacon denevéreket is árusítanak, amiket a kínaiak megesznek, azért terjedhetett rá a vírus az emberekre is stb.

2020.febr.8: Ilyen vírus lett kiengedve: eredetileg denevéreken elöforduló koronavírus HIV-vel keresztezve.

https://link.springer.com/article/10.1007/s00705-010-0729-6

“Testing of the ability of bat ACE2 proteins to mediate pseudovirus HIV/BJ01-S and live SARS- CoV infection”

Authors and Affiliations

State Key Laboratory of Virology, Wuhan Institute of Virology, Chinese Academy of Sciences (CAS), Wuhan, 430071, Hubei, China

Az utolsó nagy megválaszolandó kérdés: vajon kik engedhették ki a wuhani laboratóriumból? Maguk a kínaiak a kínai kommunista párt parancsára, vagy pedig a wuhani labor tudósai CIA-ügynökök voltak, s a szálak Trumpékhoz vezetnek, akik közismerten tönkre szeretnék tenni Kínát is. A kutatáson kínai-amerikai-ausztrál nemzetközi kutatócsoport dolgozott:

Department of Pharmacology, University of Minnesota Medical School, Minneapolis, MN, 55455, USA

 

2020.febr. 7: Wuhanban egy biológiai fegyver került ki. Nem tiszta koronavírus, hanem a HIV vírus és egy koronavírusfaj mesterséges keresztezéséböl lett elöállítva. 22 városban több mint 100 millió ember van jelenleg karanténban Kínában. A vírus csak szándékosan kerülhetett ki, nagy valószínüséggel a kínai hadsereg Wuhanban müködö, a háttérhatalom számára biológiai fegyvereket elöállító, illegális laboratóriumából. A vírus azért lehet teljesen tünetmentes két hétig, mert a HIV-hoz hasonlóan kiüti az immunrendszert, s amire az immunrendszer észbe kap, szétszaporodik a szervezetben. Ez riasztóan hangzik, de nem jelenti automatikusan azt, hogy tönkre is teszi a szervezetet. A kínai orvosok most HIV ellenes szerekkel próbálják csökkenteni a terjedését:

HIV- és influenza gyógyszerek keveréke lehet a koronavírus elleni fegyver

A halálozási arány állítólag magasabb a közönséges koronavírusfajokétól, bár sok, a médiumokban mutogatott videó – amin emberek percek alatt összeesnek és meghalnak – hamis, ergo a háttérhatalom jóval súlyosabbnak akarja mutogatni a vírust mint ami valójában. Vírustól nem lehet percek alatt összeesni és meghalni, rossz színészkedés az egész. A valós halálozási aránya nem nagyobb egy súlyosabb influenzajárványétól.

Wuhanban élö ír tanárgyerköc beszámolója a karanténon belülröl:

https://www.youtube.com/watch?v=luztqxUBvZo&feature=emb_logo¨

Idöközben kihozták Kínából, jelenleg Angliában van karanténba zárva 14 napra.

A háttérhatalom most azon mesterkedik, hogy az USA-ban és Európában is szétterjesszék a vírust, a kínaihoz hasonló óriási karanténok jöjjenek létre, hogy aztán omlaszthassák a nemzetközi pénzügyi rendszert. Aggódjatok legföképp a bankbetétjeitek miatt!

2020.jan.28: Érdekes pletyka kering: a “pszi-op járvány” egy B-terv. Mivel háborút nem tudtak csinálni, aminek leple alatt omlasztották volna a pénzügyi rendszert, bedobták a köztudatba most ezt a “járványt”, mert ha az emberek elhiszik, hogy “járvány” van, a bankrendszer összeomlasztásakor nem fognak merni kimenni az utcára háborogni, és jóval könnyebb lesz nekik fenntartani a rendet.

2020.jan.24: Újabb “pszi-op járvány” az ebola és sertésinfluenza után…

Koronavírus: már kilenc kínai városban vezettek be közlekedési zárlatot

Gyorsan emelkedik a koronavírus áldozatainak száma – itt vannak a friss számok

Állítólagos 25 haláleset egy 1500 milliós országban, hatalmas nagy jávány. Valószínüleg még annyira se halálos mint a közönséges influenza, mint ahogy a sertésinfluenza is enyhébb volt még a közönséges influenzától is. A wikipédiában is ott van, hogy a koronavírusok többnyire enyhe légúti fertözéseket okoznak, s influenzás emberek orrában jelennek meg.

Ne izguljon senki, döljetek nyugodtan hátra a karosszékben, és olvassatok bele inkább Cion bölcseinek jegyzökönyveibe:

“Mint önök azonban nagyon jól tudják, azt, hogy az összes nemzet kifejezést adjon ilyen kívánságoknak, csak úgy érhetjük el, ha minden országban megzavarjuk a nép és kormány közti viszonyt, annyira összetörve az emberiséget egyenetlenséggel, gyűlölettel, veszekedéssel, irigységgel, sőt még sanyargatások alkalmazásával, éhínséggel, BETEGSÉGEK BEOLTÁSÁVAL, nyomorral is, hogy a gójok ne lássanak más kivezető utat, mint azt, hogy menedéket keresnek a mi teljes pénzbeli és minden egyéb vonatkozású főhatalmunknál.

S azt se feledjétek, hogy A sertésinfluenzát 2009-ben az amerikai elnöki gép vitte Mexikóba, s az is dokumentálva lett 2014-ben, hogy az ebolajárvány is jórészt egy hoax volt.

2019.okt. 2: Újabb jele annak, hogy az USA polgárháborúban fog szétszakadni, még jó pár évvel a “vég” bekövetkezte elött, mint ahogy a Meier próféciákban is szerepel

A Twitteren tajtékzó Trump polgárháborút vizionáló posztot is megosztott

2019. aug. 6: újból felerösödött a Kína és USA közti rivalizálás okozta feszültség:

Trump újabb kínai vámokat jelentett be, megdrágulnak az iPhone-ok, a cipok, a játékok

Ezt is az indiai kormány amerikai “sugallatra” teszi:

India visszavonta a muszlim többségu Kasmír különleges státuszát, az egész régió felbolydulhat

És a hong kong-i zavargások mögött is a CIA-t kell keresni:

A kínai hadsereg figyelmeztette a hongkongiakat, hogy megvédi öket

Ha a kínai hadsereg hagyja kiprovokálni magát és bevonul Hong Kong-ba, azzal ürügyet szolgáltat Trumpéknak még több, jóval drasztikusabb pénzügyi-gazdasági szankció bevezetésére. Kína tönkretevése kezdetektöl fogva rejtett céljuk Trumpéknak.

Aki új a témában, annak ajánlanám a Trumpék igazi ellensége Kína és A pakisztáni-indiai konfliktus felszítása mögött az amerikaiak álltak c. írásokat

2019. július 26: az Egyesült Királyságból “Szétvált Királyság” lesz?

Boris Johnson az Egyesült Királyság új miniszterelnöke

A konzervatívok akkor is brexitet akarnak, ha szétesik miatta az Egyesült Királyság

Egyébként érdekes, hogy Billy Meier Énok próféciáiban is egy független Skócia, független Wales, független Anglia és független Észak-Írország van emlegetve a harmadik, góg és magógi, világháború kitörése elötti 3.5 éves idöszakban.

Más: Félig öntudatlan állapotban, sérülten találták cellájában Jeffrey Epsteint (Hm! Ez valós lehet vagy megjátszott?)

2019.július 10: Egy év után ismét eljött az ideje “újrakezdeni” a témát. Miért?

Megint letartóztatták a szexuális bünözöként nyilvántartott milliárdost

https://24.hu/kulfold/2019/07/07/jeffrey-epstein-szexualis-bunozo/

Ez a botrány magával ránthat pár nagyon befolyásos embert, exelnököket, milliárdosokat és Trumpot egyaránt, destabilizálhatja az USA politikai köreit, és alapul szolgálhat a tömeges letartóztatásokra, amellyel a sátán “tiszta imidzset” akar biztosítani az NWO-nak. Az egész akár polgárháborúval is végzödhet az USA-ban, ami teret adna az orosz-kínai befolyásnak a világban, a kelet hatalmára épülö globális NWO-nak.

Veszteséges a Deutsche Bank, óriási elbocsátásba kezd

https://www.origo.hu/nagyvilag/20190707-tobb-ezer-fos-elbocsat

Újból beindult a “deutschebankozás” is, ami arra enged következtetni, hogy a mesterségesen elöidézett totális pénzügyi összeomlás, ami az új NWO-s pénzügyi rendszer bevezetéséhez szükséges, ismét terítéken van.

+++++++++++++++++++++++++++++++++

2018.június 7: A “piramis szeme” állítólag arra készül, hogy egy kisebb atombombával a levegöbe repítse a Trump-Kim-Dzsongun csúcstalálkozót Szingapúrban, így játszva tovább a forgatókönyvet az NWO felé.

http://redefininggod.com/

2018.6.6.

Kim Dzsonun nagyon fél, hogy meggyilkolják Szingapúrban

(Kim Jong Un is reportedly extremely afraid of assassination around the Trump summit)

http://uk.businessinsider.com/kim-jong-un-reportedly-extremely-afraid

De ez mind csak duma, valójában se Trump, se Kim Dzsongun nem fog meghalni, ha az esemény bekövetkezne. Mike Pompeo, a CIA korábbi fönöke és jelenlegi amerikai külügyminiszter Trump és Lindsay Graham embere, és minden egy szabadkömüves hálózatba tartoznak Kim Dzsongunnal … A CIA évtizedek óta jelen van Észak-Kóreában, innen futtatja többek közt az amfetamin-származék drogbizniszét… Igazából csak Izrael és Észak-Kórea közt vannak valósabb törésvonalak, Észak-Kórea és a Trump-Graham-Pompeo neokon banda közt nincsenek … Ha tehát valami történik Szingapúrban, az forgatókönyv szerint lesz. De majd meglátjuk. Amikor már elöre kiszivárog valami, attól könnyen el is állhatnak.

 

2018.május 10: Izraeli miniszter: Irán szinte összes szíriai katonai létesítményét felszámoltuk

http://www.atv.hu/kulfold/20180510-izraeli-kulugyminiszter-iran-szinte-osszes

2018.május 8: Hacsaknem az oroszok nem csendesítik le a helyzetet, az irániak állítólag ki lesznek füstölve Szíriából. Vagy az amerikai-angol-francia erök által, vagy pedig maguk az izraeliek mennek elébe a dolgoknak, s nem várják meg, míg az irániak megtámadják Izraelt. A helyzet rossz.

Izrael máris lövi Szíriát

https://index.hu/kulfold/2018/05/08/izrael_maris_lovi_sziriat/

Izraelben készenléti állapotot rendeltek el, megnyitották az óvóhelyeket

https://444.hu/2018/05/08/izraelben-keszenleti-allapotot-

Bekövetkezett: Trump felmondja az iráni atomalkut

https://444.hu/2018/05/08/bekovetkezett-trump-felmondja-

 

2018. ápr. 27: SÁRGA VÉSZJELZÉS iráni-izraeli konfliktusveszély

https://www.debka.com/mattis-iran-israel-clash-is-close-but-us-military-

2018.febr.8: a NASA (és ez a majom) újból hülyítik a népet:

http://hu.euronews.com/2018/02/07/musk-egy-milliardos-almodozo-portreja

https://www.youtube.com/watch?v=XG4HNDJT4bU

“Úgy tűnik, egy autó kering a föld körül – írta a Twitteren Elon Musk. Éveket várt, mire kilőhette az űrbe a saját autóját, a saját rakétájával.”

Nem véletlen, hogy (a soha ki nem lött) autó márkája Tesla, az eltitkolt antigravitációs és szabad energiás technológiákat felfedezö Nikola Tesla után. Egy pszi-op az egész.

2018.febr.6: Pénteken (febr 2)

666 pontot zuhant a Dow tözsdeindex

(Dow plunges 666 points — worst day since Brexit)

http://money.cnn.com/2018/02/02/invest

Tegnap (febr 5)

Brutális zuhanás az amerikai tözsdéken – soha nem volt ilyen

http://www.atv.hu/kulfold/20180205-brutalis-zuhanas-az-

Valószínüleg része a “gonosz központi bankárok ki akarják buktatni Trumpot az elnöki székböl” címü színháznak. Ami azt is jelentheti, hogy durva lesz.

2018.jan.20: Ezen nap nulla óra egy perctöl leállt az amerikai kormány és ügynökségek normál finanszírozása, úgy tünik, “valakik” belülröl próbálják gyengíteni.

Leállt az amerikai kormány

http://www.atv.hu/kulfold/20180120-leallt-azt-amerikai-kormany

Az illuminátus 11-22-33-as numerológiát nézve, érdekes a dátum: január 20-tól számítva 33 nap van február 22-ig. De február 11 is veszélyes lehet.

Mi is lesz most febr. 9. és 25. között megrendezve? A téli olimpia. Hol is? Dél-Kóreában!

Jú figure out the rest.

Esetleg annyit, hogy én semmi pénzért nem utaznék az olimpia helyszínére, pláne febr 11-én és 22-én nem lennék ott… Mert az elsö (hamis zászlós) “észak-kóreai” támadások ott lehetnek, aztán meg a (reményeik szerint) gyengített védelmü keleti partvidéken, New York, Washington újból?

2018.jan.10: Mivel háborút még mindig nem tudtak – és reméljük, nem is fognak tudni csinálni, minden jel szerint belefogtak a “B-variáns” kivitelezésébe: Trumpot más módszerekkel próbálják majd kibuktatni az elnöki székböl. Akárcsak Hillary tavaly, most ö is megkapta az “önmegsemmisítési parancsot”, s rövidesen megkísérelhetik a “halálának” megrendezését is.

2018.1.6

Trump épelméjüségét vitatták, visszaszólt: „Stabil zseni vagyok!”

https://mno.hu/kulfold/trump-epelmejuseget-vitattak-visszaszolt-stabil-zseni-vagyok-2438332

Míg Hillary azt játszotta el, hogy testileg beteg, addig Trump most azt játsza el, hogy az elméje beteg …

Megjelentettek róla egy botránykönyvet:

Igény az volna rá – örületes tempóban fogy a Trump-könyv

http://hvg.hu/kultura/20180109_Igeny_az_volna_ra_

A könyvet még a wikileaks is feltöltötte az internetre. Annak ellenére, hogy Assange és Trump “szövetségesek” (itt lóg ki a lóláb) Ezzel azt akarják elérni, hogy a botránykönyv hirtelen nagyon sok emberhez eljusson, azért töltött fel a wikileaks a világhálóra is kalózkópiákat.

Csináltak még egy kisebb tüzet a Trump toronyban is, hogy azt sugallják, Trump “veszélyben van”.

2018.1.8:

Lángolt a Trump-torony teteje

http://www.atv.hu/kulfold/20180108-langolt-a-trump-torony-teteje

Az elkövetkezö hetekben megkísérelhetik megrendezni a “halálát”.

2017.aug.31: Nem mondtak le! A téma újból szalagcímeken a világsajtóban. Az elszántság teljes.

2017.aug. 24: Úgy tünik,  egyelöre lemondtak a tervröl, valahogy hirtelen minden elcsendesült Észak-Kórea felöl a médiumokban is.

2017. aug. 22: VÖRÖS VÉSZJELZÉS Nocsak, nocsak. “Valakik” az amerikai partokhoz nagyon közel akarják engedni az észak-kóreai tengeralattjárókat:

Az amerikai haditengerészet átmenetileg felfüggeszti tevékenységét

http://www.origo.hu/nagyvilag/20170821-az-amerikai-haditengereszet-

2017.aug.20: Az elkövetkezö napok kritikusak lesznek. Holnaptól közös dél-kóreai-amerikai hadgyakorlat kezdödik a már így is nagy feszültségek közepette. Az elsö incidens potenciálisan itt is bekövetkezhet, ami aztán kiválthatja az észak-kóreai (atom)csapást az amerikai szárazföldre:

Könyörtelen csapással fenyegetőzik Kim Dzsong Un

http://www.atv.hu/kulfold/20170820-eszak-korea-ujabb-

“Az észak-koreai rezsim Dél-Korea és az Egyesült Államok közösen tartott hadgyakorlata előtt üzent. A rezsim ellenséges lépésnek tekinti a katonai akciót és megtorlással fenyeget.”

Újabban egy EMP fegyverként használt, magasan a légkörben felrobbantott atomtöltetröl is szó van, az “amerikai” (háttérhatalmi) katasztrófa elhárító ügynökség, a FEMA ilyenre is készül. Persze az áramot maguk az amerikaiak fogják kikapcsolni ezen esetben, jóval nagyobb területen, mint amilyenen az atomtöltet okozta elektromágneses pulzus tényleg kiütné.

2017.aug.10: https://444.hu/2017/08/10/eszak-korea-par-napon-belul-

“Az észak-koreai vezetés szerdán közölte, hogy „komolyan mérlegeli”, hogy közepes hatótávolságú ballisztikus rakétáival csapást mérjen Guam szigetére, ahol az amerikai haderőnek hadászati jelentőségű katonai létesítményei vannak.”

Úgy tünik, Kimecske Kim kecske és a háttérhatalmi szabadkömüves futtatói azt hiszik, ha telekürtölik a világsajtót dezinformációkkal a várható támadásról, akkor majd azt az USA katonai titkosszolgálatain belül el is hiszik. Mert ugye ha Kim azt mondja, a támadás Guam vagy a csendes-óceáni partvidék ellen lesz megkísérelve ballisztikus rakétákkal, akkor sokan tudni fogják, hogy a valódi támadás a keleti partvidéken lesz várható New York (az ENSZ székház) és Washington ellen cirkálórakétákkal. Nem is lesz olyan egyszerü azokat a fránya légvédelmi rendszereket ezután kikapcsolni. De a veszély mégis reális, mert mondjuk egy észak-kóreai, speciális berendezésekkel ellátott tengeralattjáró mégis fellopózhat az East Riveren az ENSZ székházhoz, s közelröl belelöhet egy (atomtöltetü) cirkálórakétát. Minden attól függ, hogy fogják-e tudni idöben észlelni.

2017.aug.7: A Fehér Ház is célpont lesz a terveik szerint, eljátszák, hogy “Trump is áldozatául esett az észak-kóreai támadásnak”, mivel a jogi felelösségre vonásának esélyei minimálisak, egy nyílt puccs pedig kiszámíthatatlan polgárháborúba torkollhatna (bajt okozhatna a forgatókönyvvel), ezért inkább meg akarják rendezni “Trump halálát” egy hamis zászlós merénylet keretében. Az Észak-Kórea elleni háborút (és a kelet-nyugat közti háborút is) aztán Mike Pence vezényelné le. “Hamis zászlós támadás” alatt itt olyan támadást is lehet érteni, amit mondjuk tényleg egy észak-kóreai tengeralattjáróról kilött (atom)rakétával követnek el, de úgy. hogy az amerikaiak szándékosan kikapcsolják a Fehér Ház és New York légvédelmi rendszereit a támadás idöpontjára, melyet Lindsay Graham szabadkömüves hálózata elöre egyeztet Kim Dzsong Un-nal, hasonlóképpen ahhoz, mint amikor 2001. szept 11-én szintén ki voltak kapcsolva mind Washington mind New York légvédelmi rendszerei, nehogy lelöjék a személyszállítókat, ill.a Pentagonra kilött cirkálórakétát.

2017.8.7:

Észak-Korea megfenyegette az Egyesült Államokat és a világot

http://www.atv.hu/kulfold/20170807-eszak-korea-megfenyegette-az-egyesult-allamokat

“Az észak-koreai állami hírügynökségben megjelent közleményben a kommunista diktatúra “tisztességes választ” ígért a szankciókra, és figyelmeztette a washingtoni kormányt, ne gondolja, hogy biztonságban van a Csendes-óceán túlsó partján. A közleményben “ezerszeres bosszút” emlegettek, de azt nem részletezték, konkrétan milyen válaszlépést terveznek. “

2017.aug.6: Az ENSZ székház levegöbe repítése, és az egész Észak-Kóreára kenése (lásd P.S. – 5 August  2017) – ecélból járt Lindsay Graham Trumpnál. Úgy mint 2013-ban, most is hatalmas hamis-zászlós merénylet van készülöben. Augusztus 21-én teljes napfogyatkozás lesz látható az USA több tagállamában, pár percre szimbolikusan “elsötétül minden”, így a legvalószínübb dátum aug 22 a nagymerénylet megkísérlésére, mivel 11,22 és 33 numerológiailag a legszignifikánsabb számok ezen holdkóros elemensek világában.

2017.aug.3: SÁRGA VÉSZJELZÉS egész augusztusra. Most már teljes gözzel halad elöre Trump elmozdítási forgatókönyve, Mike Pence elnöki székbe ültetése, és a háború veszélye Észak-Kóreával is nagy, amely háború aztán valószínüleg egy rövid de intenzív kínai-orosz-amerikai konfliktusba torkoll majd, amiböl a “kelet” kerül majd ki gyöztesen.

2017.8.1.

Egy republikánus politikus szerint Trump háborúra készülhet Észak-Koreával

https://444.hu/2017/08/01/egy-republikanus-politikus-szerint-

“A helyzetet bonyolítja, hogy közben Lindsay Graham republikánus szenátor arról beszélt, hogy Trump azt mondta neki, háború lesz a két ország között, ha Phenjan tovább folytatja a ballisztikus rakétaprogramjának fejlesztését.”

Nemsokára 2018-at írunk, 18 = 3 x 6 = 666, szerintem mindent el fognak követni, hogy a putyini globális fenevadrendszer ebben az évben színre léphessen. Amikor  Lindsay Graham képbe kerül, akkor aggódni kell… Ö volt a 2013-as charlestoni nukleáris merényletkísérlet egyik értelmi szerzöje is. 2013-ban a 33. szélességi fokon fekvö Charlestonban, ahol az elsö skót rítusú (és 33 fokozatú) szabadkömüves páholy alakult meg az USA-ban, ugyanazon a szélességi fokon, ahol a Hermon hegy is fekszik Izraelben, és ahová rég-rég Azázel és a bukott felvigyázók érkeztek meg a Földre az Isten elleni lázadás idején …

2017.július 12: “Fokozzák a hangulatot” Trump tervezett módon történö megbuktatása céljából: elövették a fiát, az ifjabb Donald Trumpot is. Kreáltak egy mese-sztorit az emailjei felöl, mint ahogy anno tették Hillary Clintonnal is, akinek feladata szintén a vesztes szerepének eljátszása volt anélkül, hogy túl sok valódi titkot kellett volna felfedni róla. Az ifjabb Trump is sok mindenben benne volt/van, sok súlyos titka is van (lásd például a 2016. dec. 2-i bejegyzést a törökországi útja felöl), de ez a mostani orosz ügyvédnös emailes sztorija mese.

Trump fia e-mailekkel bizonyítja az orosz ügyvédno Hillary Clintonra vonatkozó ígéreteit

http://index.hu/kulfold/2017/07/12/rump_fia_e-mailekkel_bizonyitja_az_orosz_ugyvedno_hillary_clintonra_vonatkozo_igereteit/

A két prominens illuminátus család, Trumpék és Clintonék között soha nem volt valódi ellenségeskedés, az ifjabb Trump emailes sztorija most éppúgy komédia, mint Clintonné tavalyi email-szerveres-wikileaks-es sztorija is az volt.

2017.június 28: Pár nyomorult hamis zászlós merénylet a brit választások elött (London, Manchester stb), Trump ellen szerencsétlenkedö katari emír, aztán erötlen kísérletek a napokban Szíriában háború kirobbantására az oroszok és amerikaiak közt… ennyi történt … Említésre se érdemes. Én is csak a Virtuális kocsmába irkodtam az utóbbi idöben.

2017.május 19: Egyelöre nem tudtak háborút provokálni sehol, kezdik viszont behozni a köztudatba Trump menesztésének lehetöségét:

Donald Trump elkerülhetetlen jogi felelösségre vonása után Mike Pence lesz az elnök – ami nem lesz annyira rossz

(After the inevitable impeachment of Donald Trump will come President Mike Pence – and it won’t be so bad)

http://www.independent.co.uk/voices/donald-trump-impeachment-president-mike-pence-republican-congress-support-not-so-bad-a7740341.html

Nem, utóbbi nem igaz, Mike Pence még rosszabb lesz, az ö elnöksége alatt még eröteljesebb kísérletek lesznek háború kirobbantására (és a pénzügyi rendszer összeomlasztására), hogy aztán a legvégén behozhassák a “jófiút”, Rand Pault az elnöki székbe.

2017.április 24: A redefininggod.com bejegyzése szerint ismét elövették az ENSZ székház elleni nagy hamis-zászlós támadás tervét, melyet most “Észak-Kórea” hajtana végre (lásd. PPS-t a bejegyzés végén):

“Vajon fel fogják-e robbantani a jelenlegi ENSZ székházat New Yorkban, hogy aztán felépülhessen az új? Észak-Kórea továbbra se ismeri el az ENSZ-t legitim szervezetként.”

(“Will the globalists literally blow up the old UN to build the “new” UN? Technically, North Korea is still at war with the UN”)

Ez a terv éppenséggel már tavaly is napirenden volt, de akkor az Obama adminisztráció keresztbe tett nekik – mint ahogy már én is írtam róla akkor a  Vihar elötti csend mely alatt nagy tervek szövettek c. írásban:

“Az új ENSZ torony tervei Fumihiko Maki japán építész vezetésével már 2013-ban elkészültek, s 2018-ra maga az épület is kész lehet: … S ha már ez a helyzet a készülö új ENSZ toronnyal (ami a világkormány székhelye lesz) miért ne repíthetnék nyugodt szívvel levegöbe a régit?!”

 

2017.április 14: Na, most már remélem mindenkinek számára világos, látva a sok eszelös és provokatív lépését, hogy Trump szerepe  – ahogy korábban írtam – “politikai öngyilkos merénylöre” lett változtatva, aki elöbb vagy utóbb vissza lesz híva az elnöki székböl is. Elég ránézni pusztán az elmúlt pár nap történéseire:

Washington kész “további cselekvésre” Szíriában

Moszkva, Damaszkusz és Teherán óvja Washingtont az újabb “agressziótól”

Egy lépésre vagyunk a háborútól Észak-Koreában

Amerika ledobta Minden Bombák Anyját, 36 halott stb. stb.

De NYUGI! Ez nem a vég. Mondom annak ellenére, hogy reális a veszély, rövidesen valahol komolyabb összecsapás robbanhat ki, repülögép-anyahajó süllyedhet el, vagy akár közepesebb atombomba robbanhat fel … De a helyzetet egyelöre “csak” eddig fogják fokozni, ami már elég lesz a totális pénzügy összeomlás kezdeti szakaszának (totális tözsdepánik stb.) kiváltásához. Ezután meneszteni fogják Trumpot, majd a helyébe Mike Pence ül. Ekkor kell majd igazán elkezdeni aggódni, az igazán nagy konfliktus csak ezután várható, aminek leple alatt aztán összeomlasztják a világ bankrendszerét, elszedik az emberek betéteinek és nyugdíjspórolásainak jó részét. De ez a háború is csak 2-3 hetes lesz, hogy színre léphessen az antikrisztus jelölt. Az ezután várható lépésekröl pedig már itt sokszor írtam.

Még tavaly júniusban írtam Trumpról azt, hogy ö is csak “cionáci szar ezüstpapírba csomagolva. Ez most már gondolom, sokak számára világos. Eljött az ideje nagyon érthetüen kijelenteni, hogy Putyin is csak cionáci szar, de ö már aranypapírba van csomagolva. Trump már kezdi kimutatni a foga fehérjét, Putyin még csak azután fogja, pár hónappal (vagy évvel) azután, hogy az oroszok átveszik az irányítást a világ felett, s még Trump uralmától is brutálisabb és elnyomóbb lesz ez az antikrisztusi hatalom. “Jú have been warned”.

 

2017.febr. 17: Az elmúlt hetek fö jellemzöje a háttérhatalmi belharc volt: Trump és Ferenc pápa között, valamint a Trump táboron belül is, aholis elöretörtek a legrosszabb izraelbarát-neokon elemensek (Steve Bannon és Trump ortodox-zsidó veje), s elérték, hogy Trump cserélje le Flynn tábornokot, aki az “orosz kapocs” volt az adminisztráción belül. Ezen történések következtében ismét kiélezödött az orosz-amerikai és az iráni-amerikai viszony, ismét nött  a keresztény-ateista és muzulmán világ közti világkonfliktus veszélye is, melyet a Netanjahu-Steve Bannon körüli fanatikusok forszíroznak, vatikáni cionáci elemensekkel karöltve. A kínai-amerikai konfliktus veszélye ugyanakkor csökkent.

2017.febr. 4: Küszöbön a harmadik világháború? A Dél-kínai tenger lehet a gyújtózsinór

http://www.atv.hu/kulfold/20170203-kuszobon-a-harmadik-vilaghaboru-

Fortyogó tenger

http://magyaridok.hu/lugas/fortyogo-tenger-1371640/

“Donald Trump szakítva az elodök óvatoskodó magatartásával határozott nyomást fejt ki Kínára, legyen szó gazdasági vagy politikai kérdésekrol. A Dél-kínai-tenger körül olyan teljes a meg nem értés, hogy a két atomhatalom között akár komoly összetuzés is kialakulhat.”

2017.jan.18: Trump beiktatás elötti jóváhagyási indexe továbbra is történelmi alacsony szinten van

(Trump’s Pre-Inauguration Favorables Remain Historically Low)

http://www.gallup.com/poll/201977/trump-pre-inauguration-favorables-remain-historically-low.aspx

Donald Trump Gallup-intézet által mért jóváhagyási indexe a választók körében jelenleg mindössze 40 százalékos, Obama jóváhagyási indexe 2009 januárjában 78 százalékos volt. Hogy a csodába nyerhette meg valaki ilyen rekord-alacsony (mélyen 50% alatt) jóváhagyási indexel a választást? Sehogy! A választás lett meghamisítva, szavazatok milliói lettek ellopva.

Más: a redefininggod.com újabb részleteket szivárogtatott ki a 2017-es nagy (ördögi) tervröl, valamikor a közeljövöben majd én is írok róla. Elözetesben csak annyit, hogy az orosz-amerikai konfliktus kirobbantásáról lemondtak, újabban Kína és az USA közti ellenségeskedést próbálják világkonfliktussá csiholni a dél-kínai tenger térségében, ill. Törökországot akarják teljesen destabilizálni. A világkonfliktus után Kínát is fel akarják darabolni kisebb földrajzi egységekre. Az EU is “rázkódik”.

2016.dec.12: Megszólalt az egykori bush-csinovnyik Bolton is, ki talán még akkor is hazudik, vagy manipulál, amikor kérdez.

Bolton: Az orosz hackertámadásokról szóló híreket az Obama-kormány terjeszthette

http://www.atv.hu/kulfold/20161212-bolton-az-orosz-

“Clinton levelezését illetoen nem találtak közvetlen bizonyítékot külföldi titkosszolgálatok esetleges beavatkozására vagy sikeres számítógépes támadására, igaz, a választási rendszer számítógépein volt jele behatolási kísérletnek.”

Clinton levelezését illetöen azért nem találtak bizonyítékot külföldi titkosszolgálat beavatkozására, mert a Wikileaks azt úgy kapta a Mossadtól, utóbbi pedig cionista szövetséges NSA frakcióktól szerezte meg készen. A Wikileaks Mosszad müvelet, melynek alapító atyja nem más mint Rupert Murdoch. Murdoch és a wikileakses Julian Assange egyaránt ausztrál származású, innen a kapcsolat. A választási rendszer számítógépein pedig nem behatolási kísérletek, hanem behatolások voltak. Bolton itt egyszerüen hazudik.

Obama nem meri elmondani a teljes igazságot, inkább csak féligazságokat terjesztve “belekevert nekik a sz-ba”, mert a Fehér Ház attól fél, a teljes igazság nyilvánosságra hozatala egyenlö lenne Pandorra szelencéjének a megnyitásával, s akkora botrányt kavarna, ami az USA szakadásához és megszünéséhez vezethetne. Nem veszik észre, hogy már így is késö, már így is minden veszve van. A történelem menetét nem lehet megállítani.

Nem tudom, mi lesz dec. 19-én az elektori szavazáson, de amennyiben az elektori (és esetleges) kongresszusi szavazások végkifejlete netán az lesz, hogy a kirobbantott botrányokat felhasználva el tudják érni, hogy jan. 20-án Paul Ryan üljön be az elnöki székbe, tudjátok, hogy milyen dolgok következhetnek be.

2016.dec.10: Ha-ha-ha. Obama belekevert nekik a  sz-ba

Ez nem volt része Trumpék forgatókönyvének.

CIA: Oroszország Trump gyozelme érdekében avatkozott be a választásba

http://magyarhirlap.hu/cikk/74051/CIA_Oroszorszag_Trump_

Obama teljes köru vizsgálatot rendelt el az elnökválasztással kapcsolatos hackertámadások ügyében”

Obama és a Fehér Ház a választások másnapjától kezdve mindenröl tudott, de csak mostanra sikerült rávenni, hogy a teljes titkosítás helyett esetleg bölcsebb lenne, ha adott helyzetben kinyitná a száját.

2016.dec.2: Trump meg se várta, hogy az elnöki székbe kerüljön, a napokban máris Törökországba küldte a fiát, az ifjabb Donald Trumpot egy titkos háttéralku megkötésére, akinek sikerült is Erdogant újból visszaállítani az amerikaiak oldalára, és kishíján háborút kirobbantani Szíria és Törökország között, ami aztán akár orosz-amerikai világkonfliktusba is torkolhatott volna. De aztán az oroszok is kapcsolatba léptek Edogannal, és “visszafenyegették” öt a saját oldalukra.

2016.11.30: Trump fia Törökországba ment vadászni egy rejtélyes török üzletemberrel

(Donald Trump Jr. goes hunting with mysterious Turkish businessman)

https://thinkprogress.org/eric-trump-turkey-hunting-trip-1a5f60f3835#.ia398sywt

Trump igazi bizalmasa nem a veje Jared Kushner, hanem az ifjabb Donald Trump. Bár a vejének is nagy befolyása van a dolgok menetére, az igazán kényes és bizalmas dolgokat (háttéralkukat) az ifjabb Donald Trump intézi. Ugyanezt a szerepet Putyin esetében Alexander Dugin tölti be, ö volt az, aki a nyáron átállította Erdogant az oroszok oldalára, és aki a júliusi török puccs idején szintén “teljesen véletlenül” Ankarában tartózkodott:

2016.7.17: Dugin in Ankara

http://www.defenddemocracy.press/russia-turkey-dugin-ankara/

Akit érdekel a török puccs valós háttere, az elolvashatja ide kattintva a kommentekben.

2016.dec.1: JÓ HÍR Jill Steint és a választási meghamisításos forgatókönyvet ejtették.

2016. nov. 25: Nem túl jó hírek. A Trump javára meghamisított elnökválasztás szavazatainak újraszámlálása egyes államokban nem alulról (a Demokrata Párton belülröl) jövö kezdeményezés, hanem minden jel szerint a háttérhatalom legfelsöbb szintjei állnak mögötte, s forgatókönyv szerint zajlik. Ez akkor vált világossá, amikor Jill Stein, a Zöldek Pátjának vezetöje csodálatos módon dollármilliókat gyüjtött össze a semmiböl 1-2 nap leforgása alatt a szavazatok újraszámlálására, és ö állt a kezdeményezés élére:

USA: a szavazatok újraszámlálásra gyujt pénzt a Zöldek elnökjelöltje

http://mandiner.hu/cikk/20161124_usa_a_szavazatok_ujra

Jill Stein NWO-s háttérhatalmi bábu, aki szemlátomást mozgatva van. Az elnökválasztást esélye sincs megnyerni, így teljesen értelmetlen, miért ö állt a kezdeményezés élére egy demokrata párti politikus helyett. A játék minden jel szerint Obama idö elötti “kilövésére” megy ki az elnöki székböl, hogy aztán Trumpék ideiglenesen odaültethessék az atomgombot megnyomni hajlandó figurájukat. Pár nap múlva valószínüleg bejelentik a médiumokban, hogy a szavazás meg lett hamisítva (ami igaz, lásd: A közvéleménykutatók nem hibáztak c. írást), s Clintonné az elnök, ezt viszont a Trump tábor “liberális hatalmi puccsként” fogja értelmezni, s azonnali hatállyal katonai ellenpuccsot kísérelnek meg a Fehér Ház ellen. Trump az oktatásügyi miniszternek Betsy DeVos-t nevezte ki, aki viszont nem más, mint a világ legnagyobb (fasiszta) magánhadseregét, a Blackwater-t tulajdonló Erik Princenek a leánytestvére …

2016.nov. 17: Mi a szösz

„Csak egy cowboy jön az úton”

http://magyarhirlap.hu/cikk/71258/Csak_egy_cowboy_jon_az_uton

A kormányszóvivo kijelentette: a liberális média állítása, mi szerint Donald Trump gyozelmével az apokalipszis lovasai tunnek fel, egészen egyszeruen hazugság. Ha valamit látunk, akkor az az, hogy a végítélet szereploi helyett egy cowboy jön az úton – fogalmazott

Szijjártó Péter: Új világrend alakult ki

http://magyarhirlap.hu/cikk/71783/Szijjarto_Peter_Uj_vilagrend_alakult_ki

2016.nov.9: Eldolt: Donald Trump az Egyesült Államok következo elnöke http://www.atv.hu/kulfold/20161109-eldolt-donald-trump-az-egyesult-allamok-kovetkezo-elnoke

2016.okt.30: FONTOS! Nem várt fordulatok következhetnek be az amerikai elnökválasztás során. Mint ahogy a redefininggod.com is írja: legújabban azt tervezgetik, hogy meghamisítják Hillary Clinton javára az elnökválasztást (a teljesen elektronikus szavazórendszer ezt könnyedén lehetövé teszi), ami hatalmas közfelháborodást fog kelteni, mivel a médiumok a hamisítás tényét is ki fogják szivárogtatni. A negatív közhangulatot kihasználva, a republikánusok elöször költségvetési válságot idéznek elö dec. 9-én, aztán pedig megpuccsolják Obamát, és ideiglenesen beültetik az elnöki székbe a jelenlegi házelnököt, Paul Ryan-t, aki hajlandó lesz háború kirobbantására az oroszokkal (a “kéthetes háborúra”), a folyamat legvégén pedig a valódi nyertes Donald Trump lesz elnökké avatva 2017. jan. 20-án. Ez a forgatókönyv biztosítani fogja Trumpnak az NWO-s, hamis “népi-forradalmi” imidzsét is, mivel csak “forradalom” árán lesz képes beülni az elnöki székbe. Öszintén szólva, remélem, hogy elkövetik azt a hibát, hogy végülis ezen forgatókönyv mellett döntenek. De az is lehet, hogy a kockázatossága miatt mégse. Kilenc nap múlva meglátjuk.

2016.okt. 11:Vihar elötti csend mely alatt nagy tervek szövettek c. írásból: “Ha Trump gyöz, akkor az USA-ban és az EU-ban is fel fogják áldozni a jelenlegi rend(szer) számos képviselöjét, állítólag még magát Obamát is, hogy azt a bizonyos “gonosz fellép megmentöként” imidzset biztosíthassák az “új eröknek”.

 

Trump durván beszólt: “Clinton börtönben fogja végezni”

http://www.atv.hu/kulfold/20161010-trump-durvan-beszolt-clinton-ortonben-fogja-vegezni

De egyelöre csak ez sikerült nekik a forgatókönyv szerint. Se a háború, se a totális összeomlás szerencsére sehol. S amíg Obama lesz az elnök (2017.jan.20), addig ez egészen biztosan úgy is fog maradni.  A redefininggod.com is elismeri, hogy újból Obama volt az, aki nem volt hajlandó megnyomni az atomgombot, hanem inkább újból “kihúzta a helyzet méregfogát”. Szerintem észre fogja venni a világ, amikor kikerül az elnöki székböl … Minden olyan kommentátor, aki állandóan Obama kritizálásával van elfoglalva, az surmó, cionáci ügynök, a legrosszabb fajtából.

Mivel Trumpnak oroszbarát imidzset építettek fel, és amennyiben jan. 20-án beül az elnöki székbe (sajnos nagyon valószínü), úgy ezután már nem tudnának világháborút kirobbantani az oroszokkal … hacsaknem – valamilyen krízishelyzetre hivatkozva – ideiglenesen más ül majd be az elnöki székbe, aki hajlandó lesz megnyomni az atomgombot, mint például a republikánus házelnök Paul Ryan – utóbbi ezért szerepel egyre többet címlapon a médiumokban, s ezért építik neki újabban a Trump- és oroszellenes imidzsét. S ugyanezért építik Trump alelnök-jelöltjének, Mike Pence-nek is az oroszellenes imidzsét. Lehet hogy a beiktatása után valami történni fog Trump-al, pár hetes idöt adva az oroszellenes-imidzsü alelnökének, hogy megnyomhassa az atomgombot?

 

2016.okt. 4: Nem túl jó hírek… a múlt héten újból elkezdödött a “deutschebankozás” …. de mint már többször írtam: totális pénzügyi összeomlást szerintem csak háború leple alatt mernek kivitelezni … az egyik a másiktól nem nagyon elválasztható

2016.9.30.

Deutsche Bank: a világválság pénteken egyelore elmaradt

http://mno.hu/gazdasag/deutsche-bank-a-vilagvalsag-ma-egyelore-elmaradt-1364247

2016.10.4.

Putyin a harmadik világháborúra készül? Az oroszok 40 millió ember evakuálását gyakorolják civilvédelmi gyakorlat keretében

(Is Putin preparing for WW3? Russia begins evacuation of FORTY MILLION PEOPLE in huge drill)

http://www.express.co.uk/news/world/717446/russia-evacuate-40-million-people-

2016.10.4.

Az oroszok hatalmas földalatti bunkereket építenek Moszkva alatt a Nyugat elleni nukleáris háborúra készülve

(Russia builds huge underground shelters in Moscow as it prepares for NUCLEAR WAR with West)

http://www.express.co.uk/news/world/717295/russia-vladimir-putin-nuclear-way-

2016.szept. 25: Ah-ah. Sokan Gyurcsányt tartják a leghazugabbnak … s mi van, ha már odáig süllyedt a magyar politika, hogy – relatíve – ö és az emberei a legigazmondóbbak?

2016.9.23:

A DK attól tart, hogy a Fidesz terrortámadásokat fog megrendelni

http://www.atv.hu/belfold/20160923-a-dk-attol-tart-hogy-a-fidesz-terrortamadasokat-fog-megrendelni

“A Demokratikus Koalíció egyik elnökségi tagja arra szólította fel a Fideszt és a kormányt, hogy “ne szimuláljon terrortámadást és végképp ne hajtson végre semmiféle merényletet” annak érdekében, hogy a szavazók részt vegyenek a népszavazáson.”

2016.9.25: Robbanás volt a Király utcánál, sérültek

http://www.atv.hu/belfold/20160925-robbanas-volt-a-kiraly-utcanal

Kicsi Sztálinnak úgy hiányzott ez a robbantás, most a migráns-kvótás népszavazás elött, mint csecsemönek az anyatej. Ha október 2-án elegen jelennek meg a népszavazáson, és az érvenyes lesz (s természetesen gyöznek a NEM-ek), akkor azt az EU további lebontására fogja használni a háttérhatalom, tulajdonképpen erröl szól az egész magyar népszavazásos cirkusz, az EU lebontásáról … úgy mint a BREXIT is

2016. szept.1: szeptember folyamán tovább fog tartani a (világ)háborús veszély, három feszültséggóc lett szándékosan kialakítva – Szíria, Ukrajna és a Dél-kínai tenger térsége – mindhármat megpróbálhatják lángra lobbantani. Az elmúlt napokban Németországban volt egy kis dráma, de Merkel (mint ahogy anno néha az apja is) fellázadt a gazdái ellen, miután tudomására jutott, hogy nukleáris hamis zászlós merénylet van készülöben német célpont ellen, aztán pedig a gazdái próbálták eltenni lába alól (meg próbálták “ferencferdinándozni”), hogy a likvidálása legyen az ürügy a nagy világkonfliktus kirobbantására Európában.

2016.8.22: Terrortámadásra készítik fel a németeket

http://www.origo.hu/nagyvilag/20160822-veszhelyzetre-keszulnek-a-nemetek-

“A német kormány olyan terrorcselekményre vagy katasztrófahelyzetre felkészíto tervet fogadna el, amelyben arra kérnék a lakosságot, hogy halmozzanak fel 10 napra elegendo élelmiszert – írta Frankfurter Allgemeine Zeitung.”

2016.8.26:Angela Merkel konvojába akart beállni egy cseh férfi

http://index.hu/kulfold/2016/08/26/angela_merkel_konvojaba_/

2016.8.29: Belügyminisztérium: Magyarországon is tanácsos vizet és élelmiszert elraktározni

http://www.atv.hu/belfold/20160829-belugyminiszterium-magyarorszagon-is-tanacsos-vizet-es-elelmiszert-elraktarozni

MINDEZ AZÉRT MERT SZEPTEMBERRE VILÁGHÁBORÚ VAN BETERVEZVE, és az egyik potenciális válsággóc Európa lehet!!

2016.augusztus 12: Kezdik beáldozni az Iszlám Államot is:

Trump: Obama és Clinton alapította az Iszlám Államot

http://www.origo.hu/nagyvilag/20160811-donald-trump-barack

Ez azt jelenti, hogy vagy már végleg be is áldozták, vagy pedig még az elkövetkezö napokban/hetekben megcsináltatják vele a nagymerényleteket, azután dobják a “kukába” az Iszlám Államot. A finálé mindenképpen közeleg. Az Iszlám Államot mellesleg nem(csak) “Obama és Clintonné” alapította, hanem valójában a háttérhatalom a titkos társaságain és titkosszolgálatain keresztül – az amerikai, izraeli, szaúdi, török, német, francia titkosszolgálatok mind benne voltak. Dehát az elsö számú cél most Obamát és Clintonnét bemártani.

2016.augusztus 10: JÓ HÍR Olyasmiket “hallani”, hogy az olimpiára tervezett mészárlásokat és a közel-keleti háború ürügyéül szolgáló nagymerényleteket nem merik kivitelezni. Ha most vasárnap (aug. 14.) nem történik semmi Rióban, van némi ok az optimizmusra. Bár nagyon inkább nem kiabálnám el, a megszorongatott, sarokba szorított patkány néha a legkiszámíthatatlanabb, legveszélyesebb.

…………………………………

A napokban jelent meg a debka.com-on (izraeli katonai titkosügynök és Mosszad oldal):

Izrael cserbenhagyása: Putyin-Erdogán összefonódás Iránnal

(Israel’s let-down: Putin-Erdogan hook-up with Iran)

http://debka.com/article/25596/Israel%E2%80%99s-let-down

Mindez szándékos és elöre tervezett. Az Izraelt megszállni hivatott “Góg és Magóg” haderö összekovácsolásáról van szó.

2016.július 22: Készítik fel a közvéleményt a Rio de Janeiro jelképének számító Jézus szobor elleni nagymerényletre és/vagy riói katedrálisokban vagy máshol a városban “piszkos bombákkal” elkövetett tömegmészárlásokra az olimpia idején?

2016.7.21: Terrortámadást tervezett az IÁ az olimpián – 10 dzsihadistát fogtak el Brazíliában http://www.atv.hu/belfold/20160721-terrortamadast-tervezett-az-ia-az-olimpian-10-dzsihadistat-fogtak-el-braziliaban

SENKINEK SE AJÁNLOM AZ OLIMPIA HELYSZÍNÉRE VALÓ UTAZÁST.

Tessék újból elolvasni ezt a még tavasszal íródott cikket is a redefininggod.com-on, The Summer of Terror and Fall into War” A terror nyara és az öszi háborúba esés alcímet. Ez most már betü szerint folyamatban van, már szinte “napi rendszerességgel” történnek hamis-zászlós merényletek, Párizs, Nizza, München stb. És igen, szeptemberre egy a Közel-Keleten kirobbantott világháború van betervezve, ennek a felvezetöjét képzi napjainkban a rengeteg hamis-zászlós merénylet. Hacsak nem lesznek megakadályozva, a totális banki összeomlás és a háború szerintem egybe fognak esni, lévén a világ jelenlegi bankrendszerét csak egy nagy háború leple alatt merik majd összeomlasztani. Ez van, szörnyü.

2016. július 10: Ahogy várható volt, a nyár beálltával – teljesen kiszámíthatóan  – egyre több a duma a (pénzügyi) világsajtóban a Deutsche Bank problémái felöl, melynek részvényei “teljesen véletlenül” történelmi mélységekbe zuhantak:

2016. 7.6: A Deutsche Bank a világ legveszélyesebb bankja?

(Deutsche Bank: World’s most dangerous bank?)

http://www.bbc.com/news/business-36723034

A reményeik szerint ennek a mega-banknak az összeomlasztása lesz a világszintü totális pénzügyi összeomlás fö okozója a nyár vége felé.

Mivel a görög bankrendszer újbóli összeomlasztása már nem lenne túl életszerü és sokan gyanút foghatnának, ezért változott a terv! Várhatóan az olasz bankok lehetnek az EU-s bankcsödlavina startolói, nem a görögök. Aztán jön a Deutsche Bank és a többi. Majd meglátjuk.

2016 június 24: Gyoztek a Brexit-pártiak, óriásit zuhant a font – frissül

http://www.atv.hu/kulfold/20160624-gyoztek-a-brexit-partiak-oriasit-zuhant-a-font-frissul

“Valóra vált rémálom” Sokkolta a világ vezetoit a Brexit gyozelem

http://www.atv.hu/kulfold/20160624-osszeomlik-az-eu-sokkolta-a-vilag-vezetoit-a-brit-nepszavazas

… “Az eredmény hírére több politikus az unió szétesését vizionálta, míg az euroszkeptikus pártok a saját országaikban is népszavazást kezdeményeznek.”

nem_programozhato, július 10, 2016

Látszólag spontánnak tünö írás az atv.hu-ról az olimpia elött álló Brazília problémáiról. Egyre több hasonlót találni a világsajtóban is. Az effajta írások viszont háttérhatalmi megrendelésre születnek, a rejtett cél az olimpia elött álló Brazíliának mint a “régi korhadt” világ összes bajainak a “kirakatának” a bemutatása, hogy aztán a tömegek az öszi nagy változásokkor könnyen elfogadják az “új világot” a régi problémáinak az “orvoslására” (probléma-reakció-megoldás)2016.7.3:
Rio: Recesszió, vírus, zürzavar az olimpia elött
http://www.atv.hu/kulfold/2016…mpia-elott

Láttunk már ilyet: sokasodó aggodalmak az utolsó pillanatig csúszó beruházások, építkezések, gazdasági, belpolitikai zűrzavar, környezetvédelmi problémák miatt egy-egy közelgő olimpia előtt. De még soha egyetlen házigazda sem merült olyan mély válságba, mint Brazília.

Az “új világ” álnemzetállamocskák sokaságából fog összetevödni világszerte, melyek viszont alárendelik magukat a nagyhatalmú világkormány (az ENSZ és a multinacionális cégek) akaratának, lévén túl kicsik, gyengék és jelentéktelenek lesznek ahhoz, hogy bárhogy is ellenálljanak. Mint mindig, ez a szar is “ezüstpapírba csomagolva” lesz a népek irányába eladva, a propaganda azt fogja harsogni, hogy a “népek visszakapták a függetlenségüket”, holott semmi se fog ettöl távolabb állni. A népek egyszerüen be lesznek hajtva “förtelmes nagy Babilonba” ahelyett hogy:

“… Fussatok ki belőle én népem, hogy ne legyetek részesek az ő bűneiben, és ne kapjatok az ő csapásaiból:”

/Jelenések 18:4/

Az NWO-s álnemzeti propaganda elsö jeleit a napokban föleg a Magyar Hírlapban észleltem.

Erröl, a “nagy Babilonos” biblia próféciákról, továbbá a BREXIT csalárd jellegéröl még a következö hozzászólásokban alább.

A riói olimpia egyik fö “áldozata” a város jelképének számító Jézus szobor lehet, melyet a “muzulmán ISIS” repíthet majd a levegöbe, ami aztán a nagy közel-keleti háborújuk beindításának (egyik) ürügyéül szolgálhat az összel.

  • report abuse
  • +1
  • vote down
  • vote up

Írta: nem_programozhato, július 10, 2016

Totális pénzügyi-gazdasági összeomlás (veszélye) 2015-16-ban c. írásból:(mivel a 2015-es tervük kivitelezését megszakították és a forgatókönyv is meg lett változtatva, az írás egyes részei már érvénytelenek, az alábbi idézet viszont továbbra is helytálló)

Úgy hírlik, a globalisták már nem fognak tovább várni, ha sikerül nekik világháborút csinálni, ha nem, 2015-16 folyamán be fogják dönteni a jelenlegi nemzetközi pénzügyi rendszert, hogy aztán színre léphessen a „globális új világ“, az NWO. Egy nagyon ravasz terv van megvalósulóban, amely – ha sikerül nekik kivitelezni – csödbe fogja vinni az összes globális nagybankot. Továbbá az Európai unió, az Európai Központi Bank, az Egyesült Államok, az Amerikai Központi Bank (a FED), a NATO, az euró, az amerikai dollár pár éven belül mind-mind történelemmé válhat, amennyiben a terv sikerül. A tömegek össze lesznek zavarodva, nem fogják érteni a hatalmas változások okát, meg lesznek rémülve, és egy „megmentöre“ fognak vágyni, melyet meg is fognak kapni magának az Antikrisztusnak a személyében …

Az NWO-ban egyetlenegy világkormány lesz, világhadsereggel, világgazdasági minisztériummal PLUSSZ számtalan kis földrajzi egység, nevezhetjük öket régióknak is, melyek viszont túl kicsik lesznek ahhoz, hogy a világkormánnyal szemben bármilyen jelentös befolyással rendelkezzenek. A nagy birodalmak mint az Egyesült Államok és az Európai unió le lesznek bontva. Az USA tagállamai és az EU tagállamai pedig át lesznek alakítva ilyen régiókká. „Magyarország“ is a globális világcsászárság egyik régiójává fog válni. Na most, hogyan lehet ilyen helyzetben bolonddá tenni, csöbe húzni – például itt az EU-ban – az egyre globalizáció ellenesebb néptömegeket, hogy ezt mégis elfogadják?

Úgy, hogy felfuttatják Európa szerte az ún. „Európai unió ellenes“, „euro-szkeptikus“ álnemzeti pártokat. Mivel már most egyre nagyobb az elégedetlenség az EU-ban a pénzügyi-gazdasági megszorítások miatt, a totális banki összeomlás után pedig a tömegek „örjöngeni“ fognak, ezen álnemzeti, „euro-szkeptikus“ pártok felfuttatása nem lesz nehéz, többen közülük már most nagyon népszerüek. A banki összeomlások és az EU lebontása után ezek a pártok kulcsszerepet fognak kapni, s látszólag vissza fogják állítani a „nemzetállamok szuverenitását“. A „nemzetállamok visszaállítása“ lesz a mézesmadzag. De csak addig fogják fenntartani ezt a látszatot, ameddig valamikor a jövöben nem lép színre a világkormány! Ekkor az összes ilyen álnemzeti bábu alá fogja rendelni a régióját (nemzetállamocskáját) a nagyhatalmú világkormánynak. A banki összeomlások után katasztrofális lesz a szociális helyzet, tönkrement vállalkozások tömkelege, hatalmas munkanélküliség, éhezés fogja jellemezni a társadalmakat, úgyhogy lényegében akárki is jelenik meg „globális megmentöként“, a tömegeknek nem lesz kifogásuk, az ellen se, ha a megválasztott álnemzeti bábuk szép csendben elkezdik integrálni a régiójukat a globális világhatalomba. És kész, ennyi, viva NWO!

Ez lesz valószínüleg az utolsó nagy megtévesztés.

Kik tehát ezek az álnemzeti pártok, és mik a jellemzöik? A redefininggod.com cikke szerint négy fö jellemzöjük van:

http://redefininggod.com/2015/…y-the-nwo/

1.„Konzervatívak“
2.„Erösen jobboldaliak“
3.„Populisták-nacionalisták“ (álnacionalisták)
4.„Euro-szkeptikusak“

Némelyek baráti kapcsolatokat ápolnak Oroszországgal.

Franciaországban ez a Le Pen mozgalom, melynek jelenkori irányítója, Marie Le Pen, már most a legnépszerübb francia politikus.
Nagy-Britaniában a Nigel Farage által vezetett Brit Függetlenségi Párt. A párt várhatóan rendkívül sikeres lesz a következö parlamenti választásokon.
Olaszországban a Beppe Grillo vezette euro-szkeptikus „Öt csillag mozgalom“, amely már most nagyon népszerü.
Görögországban a jelenlegi védelmi miniszter, Panos Kammenos által vezetett „Független görögök“ mozgalom
Itt Szlovákiában a parlament korábbi elnöke, Richard Sulík által vezetett SAS párt
Magyarországon a Jobbik-ra illenek rá a fent felsorolt tulajdonságok. A Jobbik fogja várhatóan megnyerni a következö (elörehozott) parlamenti választásokat.

Az Egyesült Államokban pedig a Ron Paul szenátor által vezetett, a Republikánus Párton belül müködö libertariánus mozgalom lesz felfuttatva az összeomlás után. Ron Paul szenátor és a fia, Rand Paul feladata lesz az amerikai jegybank (a FED) felszámolása, az Egyesült Államok világpolitikai befolyásának minimumra csökkentése, s valószínüleg az USA mint szövetségi állam megszüntetése is.

Tavaly óta az NWO-s bábfigurák sakktáblája is megváltozott picit, Nigel Farage-ot Nagy-Britanniában például a gazdái közvetlen a BREXIT után menesztették, az USA-ban pedig a (tehetségtelen) apát és fiát, Ron és Rand Pault cserélték le Donald Trump-ra.

Magyarországon pedig a folyamat fö levezénylöje nem is annyira a Jobbik, hanem a FIDESZ-nek egy része lesz?

  • report abuse
  • +1
  • vote down
  • vote up

Írta: nem_programozhato, július 10, 2016

Kövér László: Útelágazáshoz ért Európa
http://magyarhirlap.hu/cikk/60…ert_Europa

A kontinens lehetséges jövőképeit vázolta az Országgyűlés elnöke

Útelágazáshoz ért Európa, el kell dönteni, hogy föderalisztikus, Brüsszel által irányított politikai unió, vagy egy alapvetően keresztény kulturális közösségekre épülő, népek Európája lesz-e – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a negyedik Martosi Szabadegyetemet elindító fórumon szerdán.

“népek Európája”(!) pfff

“… Fussatok ki belőle én népem, hogy ne legyetek részesek az ő bűneiben, és ne kapjatok az ő csapásaiból:”

/Jelenések 18:4/

És más angyal követé azt, mondván: Leomlott, leomlott Babilon, a nagy város! mert az ő paráznaságának haragborából adott inni minden pogány népnek.
¨
/Jelenések 14:8/

Az NWO mint népi-populista berendezkedés lesz prezentálva, (világ)forradalmi beütésekkel, hogy a népek könnyen elfogadják és maguktól akarjanak részesei lenni. Bár Magyarországra nem jellemzö, Európa és a világ számos országában a globalisták már évek óta futtatgatnak fel (világ)forradalmi mozgalmakat, melyek feladata azon akadékoskodó kormányok eröszakos eltávolítása lesz, melyek nem lesznek hajlandóak feltétel nélkül “nagy Babilon” részévé válni, vagyis alrendelni magukat az ENSZ-nek, a világkormánynak és a multinacionális cégeknek.

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: nem_programozhato, július 10, 2016

Érdekes, hogy a sátánista professzor, Bogár László, az alábbi cikkének a vége felé mintha meglebegtetné a lényeget a BREXIT-röl:http://magyarhirlap.hu/cikk/58…Brexit_ott

Ritkán szokott előfordulni, hogy valami olyan „népi” döntés szülessen, amely egy adott lokalitás helyi uralmi struktúráinak és a lokalitást vezérlő globális hatalmi struktúrának is ellenére van. (nincs ellenére! – nem_progr megj.) A nép mint lehetséges alany, nem nagyon jöhet szóba, mert nem gondolhatjuk komolyan, hogy az átlagos választópolgár valóban alkalmas egy ilyen hihetetlenül komplex kérdés eldöntésére, a hosszú távú előnyök és hátrányok tudományos pontosságú összehasonlítására.

Márpedig az aktuális érzelmi-indulati állapot ma a csalódottság, a reménytelenség, a frusztráció, fenyegetettség, szorongás, tehetetlen düh és más hasonló negatív érzelmi energiák által írható le. Európa népeinek – és persze a briteknek is – nagy része ma vesztesnek érzi magát, és tegyük hozzá, hogy többnyire joggal. Ezért teljesen kézenfekvő az a feltételezés, hogy mindenféle olyan akcióban szívesen vállal szerepet, amelyben nemet kell mondani, és ahol leginkább büntetni lehet. Büntetni azokat a hagyományos uralmi struktúrákat, amelyek elképzelésük szerint vesztes létük okozói, fenntartói.

Ha tehát a népszavazási színjáték valóságos szerzőit akarjuk beazonosítani, akkor őket ugyanabban a láthatatlan térben kell keresnünk, mint amelyben Európa kiprovokált öngyilkossága többi drámai fejleményének – mint például a bevándoroltatás – értelmi szerzőit gyanítjuk.

Ó igen, a háttérhatalom áll emögött is, a maga milliárdos oligarchiáival stb. Nem pedig a “népek”.

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: nem_programozhato, július 10, 2016

A Brexit mögött a háttérhatalom legfelsöbb echelonjai állnak, az “anglo-cionista körök” (Rothschild, Murdoch, II. Erzsébet stb.), valójában ök állnak az illuminátus hierarchia legtetején (a Vatikánnal karöltve). Az anglo-cionisták célja “beáldozni” a németeket és az általuk dominált “náci” EU-t egy felsöbb cél, a globális NWO érdekében. Már Hitler is az ö “hasznos idiótájuk” volt, s a lánya, Angela “Merkel” (Hitler) is alighanem hasonlóan fog járni.Per pillanat a brit politikai elit “EUtlanítása és némettelenítése” zajlik (az EU pártiak kisöprése a Tory-k soraiból) plussz valamilyen fura hatalmi harc a háttérben.

Nigel Farage BREXIT-párti NWO-s politikus például azután mondott le a Brit FÜggetlenségi Párt éléröl, hogy elözö nap találkozott a cionista-félisten illuminátus Rupert Murdocchal…

Farage, Murdoch, Lebedev and Fox break bread: as told by Lily Allen
https://www.theguardian.com/music/2016/jul/03/farage-murdoch-lebedev-and-fox-break-bread-as-told-by-lily-allen

A másik jelentös BREXIT-párti személyiséget, Boris Johnssont (miniszterelnök lett volna), Michael Gove EU-német párti konzervatív vezetö politikus golyózta ki a Konzervatív Párton belül, majd késöbb maga Gove is ki lett szavazva. Jelenleg két nö verseng a miniszterelnöki székért, Theresa May EU-német párti belügyminiszter (aki viszont állítólag köpönyget fordított, s most már állítólag ö is BREXIT párti) és a valódi BREXIT-támogató Andrea Leadsom.

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, július 14, 2016

Jó írás!Sajnos az agymosás már minden médiafelületen keményen megy: Deutsche Bank és olasz válság a TV-ben, interneten, X-akták és Függetlenség napja a mozikban mind mind az egységes világkormányt mutatja be.

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, július 19, 2016

http://www.nemzetisport.hu/rio…rt-2514171Hmm, csak nem a Jézus szobrot tervezik ledönteni?

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, július 19, 2016

Megkockáztatom, az úgynevezett “esemény” hamarosan bekövetkezik. Miért érzem azt, hogy az idei karácsony nem lesz ugyanolyan..?
  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: nem_programozhato, július 24, 2016

Mivel a görög bankrendszer újbóli összeomlasztása már nem lenne túl életszerü és sokan gyanút foghatnának, ezért változott a terv! Várhatóan az olasz bankok lehetnek az EU-s bankcsödlavina startolói, nem a görögök. Aztán jön a Deutsche Bank és a többi. Majd meglátjuk.

A duma a médiumokban az “olasz bankok problémái felöl” folyamatos.

2016.7.23: Mi lesz veled, olasz bankrendszer?
http://www.hirado.hu/2016/07/2…hanizmust/

Szabadkömüves professzor szerint:

A Corvinus Egyetem világgazdasági tanszékének vezetője szerint tisztázni kell az olasz bankmentési mechanizmust, amelyet a felelősségvállalás irányába kell eltolni.

Magas István az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában azt mondta, sokan és régóta tudják, hogy bajban van az olasz bankrendszert, mert az ország jelentősen el van adósodva, és sok a nem fizető hiteles.

Elmondása szerint a nem teljesítő hitelek száma emelkedett, a banktulajdonosok is elkezdték a pénzüket menekíteni, még a világ legrégebbi bankja, az 1472-ben alapított olasz Banca Monte dei Paschi di Siena is válságba került.

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: nem_programozhato, július 24, 2016

http://magyarhirlap.hu/cikk/60…om_sipkaja

A háttérhatalom kifejezés azért pontatlan, mert ez a masinéria nem a háttérben, hanem inkább a látható hatalmi szférák felett helyezkedik el egy sajátos szuperstruktúraként. A láthatóságok világa így inkább csak a mutatványos bódé szerepét játssza el. Ebben a bódéban helyezkedik el a hivatalos politika világa. A feladata leginkább az, hogy diszkrét leplet vonjon a mutatványos bódé fölé, hogy lehetőleg ne látsszanak, vagy legalábbis ne nagyon látsszanak a zsinórpadlás felől őket mozgató kezek. Mindez egyébként nem feltétlenül mutatna azok felé a végezetes önfelszámoló folyamatok felé, amerre ma a világ és benne különösen Európa megy. Azért mutatnak mégis arra, mert a valóságos hatalom birtokosai a láthatóságok mutatványosbódéi feletti teret minden erejükkel álcázni igyekeznek.

A Brexit zsinórpadlásának egyik mozgató kezét Rupert Murdochnak hívják.

Ruper Murdoch választotta ki Nagy-Britannia következö miniszterelnökét?
(Did Rupert Murdoch Choose Britain’s New Prime Minister?)

https://theintercept.com/2016/07/12/rupert-murdoch-just-pick-britains-new-prime-minister/

Kinek a tulajdonában van az angol EU kilépést leginkább propagáló “The Sun” napilap? Rupert Murdochéban.

Kinek a tulajdonában van az USA-ban Donald Trump-ot leginkább propagáló Fox News TV csatorna? Rupert Murdochéban.

Kinek az embere az eredetileg a The Times napilapban (Murdoch tulajdon) dolgozó jelenlegi igazságügyi miniszter Michael Gove, aki kigolyózta Boris Johnssont a miniszterelnöki székböl? Rupert Murdoché.

A “The Intercept” cikke szerint Murdoch egyszerüen nem tartotta Johnssont túl erös akaratúnak.

Gove Murdocchal (középett), The Algemeiner zsidó gálaest, New York, 2016.3.29.

Forrás: http://www.algemeiner.com/2016…enri-levy/

Kivel találkozott Nigel Farage közvetlen azelött, mielött lemondott volna a Brit Függetlenségi Párt éléröl? Rupert Murdochal.

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: nem_programozhato, szeptember 26, 2016

A múlt héten Szíriában voltak trükkös de mégis inkább erötlennek nevezhetö kísérletek konfliktus kirobbantására az oroszok és az amerikaik közt egyes amerikai neokonzervatív-háttérhatalmi elemensek részéröl (Ashton Carter védelmi miniszter, Samantha Powers ENSZ nagykövet stb.)Ez nem “elhibázott és téves” légicsapás volt, mint ahogy az amerikaiak állították, hanem szándékos volt:

2016. 09. 18
Kiverte a biztosítékot az amerikai légicsapás az oroszoknál

http://www.hirado.hu/2016/09/1…roszoknal/

Ez pedig nem orosz légicsapás volt, hanem drónok támadása, s azzal a célzattal történt, hogy tovább keverje a sz++t:

2016.09.20
Az ENSZ segélyszállító teherautóit érte támadás Aleppónál

http://magyarhirlap.hu/cikk/66…_Alepponal

A valódi orosz válaszcsapásról a bajkeverök ellen már nem adott hírt a nyugati sajtó, mert ISIS-t müködtetö izraeli, amerikai és szaúdi titkosszolgák hivatalosan Szíriában “nem tartózkodnak”:

3O izraeli és más külföldi titkosszolga halt meg egy orosz rakétatámadásban Aleppóban
(30 Israeli, Foreign Intelligence Officers Killed in Russia’s Caliber Missile Attack in Aleppo)

http://en.farsnews.com/newstex…0631000607

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, december 01, 2016

Ejtették ugyan a szavazat újraszámlálást de most úgy tűnik 15 elektor nem hajlandó Trumpra szavazni és még további 17 elektort próbálnak meg meggyőzni, hogy ne szavazzanak Trumpra. Ha sikerül és 32 ember nem szavaz rá akkor problémák lesznek.
  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, február 11, 2017

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: nem_programozhato, május 03, 2017

Az április 7-i, Szíria elleni amerikai cirkálórakétás támadás egyik “érdekessége” volt, hogy a kilött 59 rakéta közül állítólag csak 23 ért célba, s hogy az orosz légvédelem nem avatkozott be, az amerikai cirkálórakéták egyszerüen maguktól nem értek célba … állítólag 36 amerkai rakéta “magától elhullott” !!Amerikai légicsapás: az oroszok szerint 23 rakéta talált célba
https://www.vg.hu/kozelet/kozeleti-hirek/amerikai-legicsapas-az-oroszok-szerint-23-raketa-talalt-celba-486613/

A hírt elsö hallásra furcsának találtam, s azóta a DIA weboldal érdekes részleteket szivárogtatott ki arról, hogy valójában mi történt: az orosz légvédelem ugyanis valójában intenzíven, eröteljesen beavatkozott, sok civil áldozat és sebesült épp a lakott területekre hullott, 36 lelött cirkálórakéta miatt lett. S hogy miért lett az orosz ellencsapás eltitkolva? Azért hogy védjék az antikrisztus-jelölt Vlagyimír Putyin pozitív imidszét, aki mint sokáig türö, békét hozó, “krisztusi” személyiség van feltüntetve, aki soha nem fokozza a konfliktusokat, mindig tiszteli a nemzetközi jogot, és akit a globális médiumokban többnyire csak “övön aluli módszerekkel” szabad kritizálni úgy, hogy az a kritizálóval szemben váltson ki ellenszenvet.
Hasonló okokból lett eltikolva 2015 márciusában az az incidems is, amikor az orosz tengeralattjárók – totálisan fittyet hányva a nemzetközi jogra – Dánia partjainál, de még nemzetközi vizeken kergették az egyik amerikai repülögép anyahajót:
http://www.pokolraveluk.com/co…le&id=154

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: nem_programozhato, május 03, 2017

Donald Trump jelentös részvénytulajdonos abban a hadiipari cégben, amely a szíriai provokatív támadáshoz használt 59 Tomahawk cirkálórakétának a gyártója:Donald Trump owns stock in the Tomahawk missiles he used in Syria
http://www.palmerreport.com/op…pany/2224/

Ezen rakéták használata NEM a megfelelö fegyvernem volt az effajta támadáshoz, mivel az orosz S-400-as légvédelmi rendszer könnyen le tudja öket löni (s ami meg is történt, az a bizonyos “36 nem célba ért rakéta” valójában úgy lett lelöve), s a szíriai reptérben is alig tettek kárt.

Trump a Tomahawk-cégén keresztül kaszált az Aszad elleni rakétatámadásokkal
http://www.hirarena.com/trump-…uziv-_1770

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: nem_programozhato, május 04, 2017

Csomó jó cikk:Trump atomháborút provokál! (Filmes híreink Észak-Koreából!)
http://www.hirarena.com/trump-…abol-_1772

A CEU-sok szerint devizásoknak és otthonvédőknek nincs helye a Kossuth téren!
http://www.hirarena.com/a-ceu-…teren_1769

/nem_progr

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, május 19, 2017

http://www.portfolio.hu/vallalatok/it/ a_vilagot_letarolo_hackerek_hamarosan_a_bankszamlakhoz_
adhatnak_kulcsot.1.250883.htmlhttp://www.portfolio.hu/vallalatok/trump_bukasa_fenyeget_beleremegett_a_vilag.3.250845.html

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, május 19, 2017

Fűzhetnél némi kommentárt ezekhez is…! Köszi!
  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: nem_programozhato, május 20, 2017

Csak két nagy cél lebeg a szemük elött, ami szükséges az NWO megvalósításához:háború és totális pénzügyi összeomlás

A hackertámadás is csak egy lépés volt az ezekhez vezetö úton.

1. Mint a háborús hisztéria fokozására használt eszköz:

Észak-kóreai hackereket sejtenek a kiberkáosz mögött
http://24.hu/tech/2017/05/16/e…sz-mogott/

2. Mint “magyarázat” arra, ha netán a jövöben valahol “véletlenül kilövödne” egy ballisztikus rakéta, ami aztán nagyobb fegyveres konfliktushoz vezetne.

A “ShadowBrokers” hackercsoport elöfizetös szolgáltatáson keresztül atomtitkokat fog árusítani
(“ShadowBrokers” Hacking Group Launches Subscription Service Selling Nuclear Secrets)

http://www.zerohedge.com/news/…ar-secrets

Kiber armageddonnal fenyegetőznek a hackerek
http://www.origo.hu/techbazis/…ploit.html

Újabb súlyos sérülékenységek mellett akár atomtitkok is napvilágra kerülhetnek.

A legutóbbi hekkeléses támadások elött is: elöször nyilvánosságra hoztak valamilyen hekkeléshez használt NSA programokat, aztán beindították magát a nagy kibertámadást, végül az egészet “ráfogták egy nyuszira”

Most atomtitkokat fognak kiszivárogtatni, hogy aztán a jövöben valahol beindulhasson egy “meghekkelt” orosz/kínai/iráni/észak-kóreai ballisztikus rakéta, s annak hekkelését is majd “ráfogják a nyuszira”. De közben kirobbanhat egy jó nagy háború, ha nem vigyázunk.

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, május 27, 2017

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, május 28, 2017

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, május 30, 2017

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, június 04, 2017

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: nem_programozhato, június 28, 2017

Mi van Katarral? https://mno.hu/kulfold/ilyen-nem-tortent-meg-az-arab-felszigeten-mivel-huzta-ki-katar-a-gyufat-2401863

A katari emir Trump megölésével szerencsétlenkedett, de állítólag iráni szál is volt a dologban. Szaúd Arábia, Arab Emirátussok és Egyiptom – Trump leghübb szövetségesei – borították rá a bilit Katarra.

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: nem_programozhato, július 02, 2017

Pár nyomorult hamis zászlós merénylet a brit választások elött (London, Manchester stb)

Majd el felejtettem: Grenfell is gyújtogatás volt, része a mesterségesen elöidézett migráns-válságos problémának.

http://valasz.hu/vilag/ami-a-h…tai-124339

A katasztrófa nyomán a torony jelképe lett annak, hogy Nagy-Britannia milyen rosszul kezeli a tömeges bevándorlás nyomán kialakult lakhatási válságot

Theresa May és a brit titkosszolgálat a legnagyobb terrorista és gyújtogató manapság Nagy-Britanniában.

Grenfellben a londoni polgármester, Sadiq Khan is benne volt.

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, augusztus 05, 2017

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, augusztus 06, 2017

“22 és 33 numerológiailag a legszignifikánsabb számok ezen holdkóros elemensek világában.”A 22 és a 33 miért? Mit jelképeznek?

  • report abuse
  • +1
  • vote down
  • vote up

Írta: nem_programozhato, augusztus 07, 2017

11 – halál, destrukció szimbóluma22- mesterszám, katasztrofális bukást (halállal vagy anélkül végzödöt) vagy nagyon jelentös elörelépést szimbolizál

33 – kvázi “aláírás”, jelképezi, hogy a szabadkömüveség áll valami mögött (többnyire az angolszász skót rítus)

http://mysteriousuniverse.org/…isneyland/

In Freemasonry, the highest order is the 33 degrees of the Scottish Rite. The Scottish Rite within Freemasonry was established in 1801 with the formation of the Mother Supreme Council at Charleston, South Carolina. Perhaps it was no accident that Charleston was the birthplace of the Scottish Rite, being situated just 15 miles south of the 33rd parallel.

A szabadkömüvességben a legmagasabb szint a harmincharmadik skót rítusú fok. A skót rítus 1801-ben alakult meg Charlestonban, amely a 33. szélességi fokon fekszik.

—————————–

Kennedyt november 22-én (11/22) ölték meg a szintén 33. szélességi fokon fekvö Dallasban:

11 – halál
22 – katasztrofális bukás
33 – a háttérhatalom, a skót rítusú szabadkömüvesség állt mögötte

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, augusztus 15, 2017

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, augusztus 16, 2017

Az alanti cikk arrol szól, hogy az USA tikosszolgálatai olyan nyomokat találtak, hogy az Észak-Koreai rakétaprogram szálai ( a kazár-conáci uralom alá került ) ukrajnai cégekhez, üzemekhez vezetnek.https://mobile.nytimes.com/2017/08/14/world/asia/north-korea-missiles-ukraine-factory.html?_r=0&referer=http://alternativhirek.blogspot.hu/?m=1

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, augusztus 26, 2017

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, szeptember 21, 2017

Egyéttelműnek látszik, hogy az Észak-koreai fenyegetés látszat mögött az USA háttérhatalmi erőinek azon törekvése áll, hogy Kinát bent akarják tartani az olajalapu-dollár bizniszben, valamint az USA kormányának finanszírozásában és így, egy Kínához közeli Dél-koreai hadászati, logisztikai bázis fejlesztéssel illetve háborus veszéllyel akarják növelni a fenyegetés súlyát, , be tudták vonni Trumpot, aki napi szintű taktikázásokkal próbál navigálni az őt is zsarolo potenciàlok között.
  • report abuse
  • +1
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, október 02, 2017

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: nem_programozhato, január 11, 2018

Megjelentettek róla egy botránykönyvet is:
Igény az volna rá – örületes tempóban fogy a Trump-könyv
http://hvg.hu/kultura/20180109…e_and_Fury
A könyvet még a wikileaks is feltöltötte az internetre. Annak ellenére, hogy Assange és Trump “szövetségesek” (itt lóg ki a lóláb) Ezzel azt akarják elérni, hogy a botránykönyv hirtelen nagyon sok emberhez eljusson, azért töltött fel a wikileaks a világhálóra is kalózkópiákat.

2018.1.4.
Trump megnyitja az utat Assange elött (hogy az elhagyhassa az ekvádori nagykövetséget Londonban)
TRUMP CLEARS PATH FOR ASSANGE TO LEAVE LONDON

https://www.infowars.com/trump-clears-path-for-assange-to-leave-london/

2018.1.8 A Wikileaks publikálja a Trump-ellenes botránykönyvet
http://hvg.hu/kultura/20180109…e_and_Fury

Opsz, itt bizony csúnyán kilóg a lóláb.

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, február 26, 2018

Inkább ebből kellene szemezgetni: http://eucharisztikuskongressz…delem.html mert akkor könnyebb megérteni, hogy a hamispróféta most miért vonult egy kicsit háttérbe, jön a fő ellenség, a Sátán fia, maga az Antikrisztus, mely Rómát is lerombolja, amikor az utolsó pápa Izrael megtérésért adja életét, ahogyan le van írva a Fatimai III. titokban, amelyet annyiszor próbálják megakadályozni, hogy az emberiség tudomására jusson. Az utolsó pápa, mikor még engedték munkálkodni mondott valamit, http://m.blog.hu/sz/szeretetla…_530_1.jpg , aztán ma reggel NINCS SZÜKSÉGEM TUDÓSOKRA ÉS BÖLCSEKRE! Hát érdemes elgondolkodni rajta, mert Róma biztosan le lesz rombolva, s amint Róma hangoztattja bőszen hivalkodva, Párizzsal egyetemben Róma illeti meg Párizst, s Párizs Rómát. S lehet elgondolkodni mégis miért…
  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, május 19, 2018

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, május 21, 2018

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: nem_programozhato, május 22, 2018

Ebolával nem lehet nagy világjárványt elöidézni, mert már csak akkor fertöz erösen, amikor a beteg leesik lábról, és nem tudja sok más emberre is ráterjeszteni. A 2014-es “ebolajárvány” is “pszi-op járvány” volt, értsd ezen “járványok elöidézésének” oka pszichológiai, az másodlagos, hogy a betegség a valóságban is terjed-e. Tudják, hogy valós, nagy járványt nem tudnának elöidézni, mert az ellenállásba ütközne, és ez rájuk is veszélyes lenne, de mégis kísérleteznek vele, mert már önmagában ez is a céljaikat szolgálja:http://www.freepress-freespeec…s1.htm#r12

Mint önök azonban nagyon jól tudják, azt, hogy az összes nemzet kifejezést adjon ilyen kívánságoknak, csak úgy érhetjük el, ha minden országban megzavarjuk a nép és kormány közti viszonyt, annyira összetörve az emberiséget egyenetlenséggel, gyűlölettel, veszekedéssel, irigységgel, sőt még sanyargatások alkalmazásával, éhínséggel, BETEGSÉGEK BEOLTÁSÁVAL, nyomorral is, hogy a gójok ne lássanak más kivezető utat, mint azt, hogy menedéket keresnek a mi teljes pénzbeli és minden egyéb vonatkozású főhatalmunknál.

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, május 24, 2018

Két apróságot az ebolával kapcsolatban szeretnék konteózni,a HVG cikk alapján
http://hvg.hu/itthon/ 20180420…atoriumi_
baleset_utan_az_Orszagos_Kozegeszsegugyi_Intezetben
Kiemelnék a cikkből
“a WHO ebola elleni kísérleti vakcinákat és gyógyszereket küldött Magyarországra, hogy ezekkel kezeljék a tudóst, akinél még nem jelentkeztek a tünetek, ezért nem tudni, hogy elkapta-e a fertőzést.”A másik

” A kórház szakorvosai folyamatosan figyelemmel kísérik az állapotát, a dolgozón a megfigyelés alatt az oltási reakción kívül más tünetet nem észleltek – tették hozzá.”

Van oltóanyag,és a vírust itt ( is ) állítják elő.

Emlékezve az oldalon megjelent Obama által behurcolt vírusra.

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, június 02, 2018

ELKEZDODÖTT? s a Hazugsággyár csak hallgat róla, vagy téves információkkal félremagyarázhttp://www.karpatalja.ma/karpa…llamoktol/

http://www.hidfo.ru/2018/06/ke…enburgban/

http://www.karpatalja.ma/kitek…kozojanak/

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, július 25, 2018

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, augusztus 14, 2019

Ami KÍnát illeti,az Angol-Szász misszió című történetben egy genetikai alapú vírus által megritkított népesség vizionálásáról beszélő valaki olvasható,látható.
Talán megcsinálják.
Őszintén megvallva nagyon sok nekem Kína,ugyan olyan hülyéket termel ki magából,amitől sokan megszabadulnának.
A lényeg,az ellensúly se jobb.
  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, szeptember 01, 2019

Ha a háború 2019. szeptember 9-én indul, akkor a Nagy Figyelmeztetés időpontja 2019. december 18., ha 2019. szeptember 19-én akkor pedig ha idén lesz a majdnem NINIVE 2019. december 28. S ha ez így van, akkor Róma 2020-ban már lángolva el fog tünni az útvesztőben.
  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, szeptember 23, 2019

2018 május 24.-i hszemben említett baleset meg se történt,
mindenhonnan törölték.
Ennyi elég.
  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, november 13, 2019

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, január 28, 2020

Ideteszem Neked is Xi elnök és az Unió vezérállamai közötti véleménycserét.
Ha tudom, mert translate-tel mentettem el.https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=hu&prev=search&rurl=translate.google.com&sl=en&sp=nmt4&u=https://www.chinadaily.com.cn/a/

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, január 28, 2020

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, január 29, 2020

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, február 08, 2020

Nem programozható,csak azért írok mert pont ilyen kétségeim vannak.Komolynak hitt oldalon olyanokat olvasok hogy borzasztó.
Na most az első eset tavaly dec.8.án tűnt fel ,említett orvos állítólag meghalt.
Két hét lappangási idő,az mondjuk november 20.
Közben karácsony,áruk millói az egész világon,de Kína a holdújév ünnep előtt böki ki a lényeget.
Lehetne bő lére ereszteni a halpiacozást,meg a denevéreket,de mindenki olvasott már szinte mindent.
Ezért a videóért megkaptam a lehülyézést,ezért ideteszem.
Tehát kik jönnek a “don’t panic Wuhan” 1.09 nél látott kézjelzésre?
https://www.youtube.com/watch?v=xcuzmVMep60
  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, február 08, 2020

Még valami.
Fent említett híres vagy hírhedt orvos halálhíre át jött.
Közben a kínai net forgalom 2% alatt,ez előtt viszont hír volt,hogy a google a facebook és a twitter együttműködik a kínai kormánnyal.
Hát rothadjak meg…
  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: nem_programozhato, február 08, 2020

Tehát kik jönnek a “don’t panic Wuhan” 1.09 nél látott kézjelzésre?
https://www.youtube.com/watch?v=xcuzmVMep60

Igen, az ott 1.09-nél egy 666-ot mutogat a kezével, “oldalról” nézve három 6-os.

/nem_progr

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, március 06, 2020

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, április 07, 2020

Van híred Amerikáról?
Nagyon beindult a járvány a sajtó szerint.
  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: nem_programozhato, május 01, 2020

Valamennyire valós, még nagyobb részt hamis. Nemcsak az USA-ban, máshol is. Nagy-Britannia is jó példa erre. Boris Johnson és Károly herceg is úgy színlelték.Azt hiszem, a belorusz elnök, Lukasenko beszélt róla idáig a legnyíltabban:

https://tass.com/world/1139259

… would like to reshape the world without a war through this so-called coronavirus psychosis, the infodemic?

A koronavírus pszichózist “infodémiának” nevezte, mivel a járvány részben csak a médiumok virtuális terében “létezik”, s azon körök találmánya, melyek háború kirobbantása nélkül szeretnék a segítségével átformálni a világot.

A mai napra, május 1 – ritualisztikus sátánista dátum – nagy események vannak betervezve az USA-ban.

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: nem_programozhato, május 01, 2020

Aki ilyen arcátlanul hazudozik, az szinte magára vállalja, hogy ki is vitte a vírust Kínába …Ha hinni lehet az amerikai hírszerzésnek, a koronavírust nem ember állította elő
https://888.hu/amerika-london-parizs/ha-hinni-lehet-az-amerikai-hirszerzesnek-a-
koronavirust-nem-ember-allitotta-elo-4246149/

A koronavírust nem ember állította elő és nem genetikailag módosított kórokozó – jelentette be csütörtökön nyilvánosságra hozott közleményében a valamennyi amerikai hírszerző szervezetet összefogó Országos Hírszerzési Igazgatóság (DNI).

A covid-19 a HIV-hoz hasonlóan üti ki az immunrendszert, és uralja le a szervezetet
(Study: COVID-19 Takes Over, Kills Immune System Like HIV)
https://www.newsmax.com/scitech/hiv-pandemic-covid-19/2020/04/12/id/962500/?utm_medium=referral&utm_source=mixi&utm_camp

the COVID-19 disease attacks the immune system’s T lymphocytes, known as T cells, much like HIV. “More and more people compare it to HIV,” an unnamed doctor told SCMP.

“A kovid vírus a HIV-hoz hasonlóan a T-limfocita sejteket támadja meg, így egyre többen a HIV vírushoz hasonlítják.”

Ez azért van, mert egy koronavírusfaj és a HIV vírus mesterséges keresztezésével hozták létre!!

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: nem_programozhato, május 03, 2020

A bal kéz nem tudja, hogy mit hazudik a jobb kéz?Az amerikai titkosszolga vezetök szerint a vírust “nem ember állította elö” (lásd fentebb), míg az amerikai külügyminiszter szerint “a wuhani laborból származik”?

Pompeo: Több jelentös bizonyíték van arra, hogy a vírus egy vuhani laborból ered
https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20200503-pompeo-tobb-jelentos-bizonyitek-van-arra-hogy-a-virus-egy-vuhani-laborbol-ered

A koronavírusfajok HIV-vel és SARS-al való keresztezésén nemzetközi kutatócsoportok dolgoztak, lásd a 2020.febr.8-i bejegyzést az “Antikrisztus figyelöben”. Wuhan ennek a kutatásnak tényleg a részét képezte. Amerikai és ausztrál kutatócsoportok mellett… de ha egyszer a vírus wuhanból szabadult el, vajon miért próbálják az amerikai hírszerzö szolgálatok még azt is letagadni, hogy mesterségesen létrehozott vírusról van szó?

Mintha a kínaiak nem kérették volna be még márciusban az amerikai nagykövetet, hogy magyarázatot kérjenek arra, nem véletlenül az amerikaiak csempészték-e be és engedték ki a vírust wuhanban 2019 novemberében egy hadseregek közti nemzetközi sporteseményen?

2020.3.13:
A kínai külügyminisztérium szóvivöje úgy véli, az amerikai hadsereg vihette a vírust Wuhanba
(Chinese Foreign Ministry Spokesman Believes US Army Might Have Brought COVID-19 to Wuhan)

https://sputniknews.com/asia/202003131078553136-chinese-foreign-ministry-spokesman-believes-us-army-might-have-brought-covid-19-to-wuhan/

Amint látjátok, kezdenek beigazolódni azok a dolgok, amikröl még február elején irtam az “Antikrisztus figyelöbe”. Sajnos kétlem, hogy a teljes igazság nyilvánosan valaha is el lesz mondva!

Egyébként szolgálhatok egy újkeletübb “titokkal” is: az amerikai hadsereg újabban azon disznólkodik, hogy elhitesse a világgal, több amerikai repülögépanyahajó személyzete “covid-fertözött lett”, s emiatt a hajó harcképtelenné vált. Ezt azért csinálják, hátha lesznek a kínaiak olyan ostobák, hogy ezt még el is hiszik, s támadást indítanak az amerikai erök ellen, azok vélt “elgyengülését kihasználva”, a csendes-óceáni és dél-kínai tenger térségében. Szinte “könyörögnek”, hogy a kínaiak támadják meg öket!

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, május 18, 2020

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, június 06, 2020

A Pentagon hazazavarta a Nemzeti Gárdát a holnapi nagy tünti előtt.
Ők nem akarnak túlzásba esni,ez jó.https://444.hu/2020/06/06/a-pentagon-lefegyverezte-a-washingtonban-allomasozo-nemzeti-gard-tagjait

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: nem_programozhato, december 28, 2020

Már megint a HIV … (lásd fentebb, a 2020. május 1. hozzászólást)https://index.hu/tudomany/2020/12/11/ausztral_vakcina_engedelyezes/

Ausztráliában felhagytak a Queensland Egyetem és a CSL biotechnológiai cég által közösen kidolgozott vakcina klinikai tesztelésével, mivel az oltás után több, HIV-vel tesztelt résztvevőnél hamis eredményt mutatott ki a teszt – közölte Scott Morrison ausztrál miniszterelnök pénteken az MTI szerint.

  • report abuse
  • +1
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, január 08, 2021

Úgy látom te a háttérhatalom oldalán állsz, ideje lenne felébredned!!
  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: nem_programozhato, január 09, 2021

Én az igazságosság oldalán állok! Amerika és a szörnyü bünei a világ ellen… a sok színes forradalom és államcsíny, a non-stop háborúi, a hihetetlenül hazug médiái… az erkölcsi és kulturális pusztítás, amit szerte a világban Hollywood okozott … a lebutított, lelkileg kiüresedett lakossága …Amerikából, a modernkori Babilonból, a legvégén nem fog maradni semmi. Nem lesz érte nagy kár.

  • report abuse
  • +1
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, január 22, 2021

Azt gondoltam ,hogy Kanada kivétel lehet a fent említett valós vádak alól ,de úgy néz ki tévedtem. Az egész észak-amerikai kontinens megfertőződött. Olyan családok jönnek haza akiknek elege lett az ottani szép lassan kialakult élhetetlen ,”lebutított, lelkileg kiüresedett lakosságból” harminc év után most telt be a pohár. Bármikor beperelhet a szomszédod vagy egy idegen az utcáról.
Ha várakozol a liftre és egy nő van bent (aki tovább szeretne menni) akkor inkább tovább engedik had menjen egymaga, mert a helyzet az ,hogy ha beszállsz mellé megvan rá az esélye ,hogy nyakadba akaszt egy molesztálásos pert. Nem azt mondom ,hogy ez általános de sajnos van ilyen és aki teheti kerül bizonyos helyzeteket. Ez most Amerika!Valójában beszélhetnénk a dél-amerikai kontinensről is ott másképp de ugyan ez a helyzet.Olyan mértékű a bűnözés ,hogy az fel nem fogható. Kartellek egymás közti rivalizálása ,kiskorúak fegyverrel az utcákon (Escobár idején is). Bármidet ellopják bármikor. Annyi gyilkosság van mind a mai napig ,hogy nem csodálkoznék ha ott kezdődne először az új szodoma és gomora ,csak ezúttal nem városi szinten hanem kontinentális.

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Hozzászólás