Antikrisztus-figyelö 2016-2020

Ahogy ígértem a Vihar elötti csend mely alatt nagy tervek szövettek c. írásban: “Ha a britek most június 23-án megszavazzák az EU-ból való kilépést, akkor nyitni fogok itt egy új, 2016-os eseményfigyelöt is, mivel akkor nagy dolgok fognak történni.

2017.febr. 17: Az elmúlt hetek fö jellemzöje a háttérhatalmi belharc volt: Trump és Ferenc pápa között, valamint a Trump táboron belül is, aholis elöretörtek a legrosszabb izraelbarát-neokon elemensek (Steve Bannon és Trump ortodox-zsidó veje), s elérték, hogy Trump cserélje le Flynn tábornokot, aki az “orosz kapocs” volt az adminisztráción belül. Ezen történések következtében ismét kiélezödött az orosz-amerikai és az iráni-amerikai viszony, ismét nött  a keresztény-ateista és muzulmán világ közti világkonfliktus veszélye is, melyet a Netanjahu-Steve Bannon körüli fanatikusok forszíroznak, vatikáni cionáci elemensekkel karöltve. A kínai-amerikai konfliktus veszélye ugyanakkor csökkent.

2017.febr.4: Küszöbön a harmadik világháború? A Dél-kínai tenger lehet a gyújtózsinór

http://www.atv.hu/kulfold/20170203-kuszobon-a-harmadik-vilaghaboru-a-del-kinai-

Fortyogó tenger

http://magyaridok.hu/lugas/fortyogo-tenger-1371640/

“Donald Trump szakítva az elődök óvatoskodó magatartásával határozott nyomást fejt ki Kínára, legyen szó gazdasági vagy politikai kérdésekről. A Dél-kínai-tenger körül olyan teljes a meg nem értés, hogy a két atomhatalom között akár komoly összetűzés is kialakulhat.”

2017.jan.18: Trump beiktatás elötti jóváhagyási indexe továbbra is történelmi alacsony szinten van

(Trump’s Pre-Inauguration Favorables Remain Historically Low)

http://www.gallup.com/poll/201977/trump-pre-inauguration-favorables-remain-historically-low.aspx

Donald Trump Gallup-intézet által mért jóváhagyási indexe a választók körében jelenleg mindössze 40 százalékos, Obama jóváhagyási indexe 2009 januárjában 78 százalékos volt. Hogy a csodába nyerhette meg valaki ilyen rekord-alacsony (mélyen 50% alatt) jóváhagyási indexel a választást? Sehogy! A választás lett meghamisítva, szavazatok milliói lettek ellopva.

Más: a redefininggod.com újabb részleteket szivárogtatott ki a 2017-es nagy (ördögi) tervröl, valamikor a közeljövöben majd én is írok róla. Elözetesben csak annyit, hogy az orosz-amerikai konfliktus kirobbantásáról lemondtak, újabban Kína és az USA közti ellenségeskedést próbálják világkonfliktussá csiholni a dél-kínai tenger térségében, ill. Törökországot akarják teljesen destabilizálni. A világkonfliktus után Kínát is fel akarják darabolni kisebb földrajzi egységekre. Az EU is “rázkódik”.

2016.dec.12: Megszólalt az egykori bush-csinovnyik Bolton is, ki talán még akkor is hazudik, vagy manipulál, amikor kérdez.

Bolton: Az orosz hackertámadásokról szóló híreket az Obama-kormány terjeszthette

http://www.atv.hu/kulfold/20161212-bolton-az-orosz-

“Clinton levelezését illetően nem találtak közvetlen bizonyítékot külföldi titkosszolgálatok esetleges beavatkozására vagy sikeres számítógépes támadására, igaz, a választási rendszer számítógépein volt jele behatolási kísérletnek.”

Clinton levelezését illetöen azért nem találtak bizonyítékot külföldi titkosszolgálat beavatkozására, mert a Wikileaks azt úgy kapta a Mossadtól, utóbbi pedig cionista szövetséges NSA frakcióktól szerezte meg készen. A Wikileaks Mosszad müvelet, melynek alapító atyja nem más mint Rupert Murdoch. Murdoch és a wikileakses Julian Assange egyaránt ausztrál származású, innen a kapcsolat. A választási rendszer számítógépein pedig nem behatolási kísérletek, hanem behatolások voltak. Bolton itt egyszerüen hazudik.

Obama nem meri elmondani a teljes igazságot, inkább csak féligazságokat terjesztve “belekevert nekik a sz-ba”, mert a Fehér Ház attól fél, a teljes igazság nyilvánosságra hozatala egyenlö lenne Pandorra szelencéjének a megnyitásával, s akkora botrányt kavarna, ami az USA szakadásához és megszünéséhez vezethetne. Nem veszik észre, hogy már így is késö, már így is minden veszve van. A történelem menetét nem lehet megállítani.

Nem tudom, mi lesz dec. 19-én az elektori szavazáson, de amennyiben az elektori (és esetleges) kongresszusi szavazások végkifejlete netán az lesz, hogy a kirobbantott botrányokat felhasználva el tudják érni, hogy jan. 20-án Paul Ryan üljön be az elnöki székbe, tudjátok, hogy milyen dolgok következhetnek be.

2016.dec.10: Ha-ha-ha. Obama belekevert nekik a  sz-ba

Ez nem volt része Trumpék forgatókönyvének.

CIA: Oroszország Trump győzelme érdekében avatkozott be a választásba

http://magyarhirlap.hu/cikk/74051/CIA_Oroszorszag_Trump_

Obama teljes körű vizsgálatot rendelt el az elnökválasztással kapcsolatos hackertámadások ügyében”

Obama és a Fehér Ház a választások másnapjától kezdve mindenröl tudott, de csak mostanra sikerült rávenni, hogy a teljes titkosítás helyett esetleg bölcsebb lenne, ha adott helyzetben kinyitná a száját.

 

2016.dec.2: Trump meg se várta, hogy az elnöki székbe kerüljön, a napokban máris Törökországba küldte a fiát, az ifjabb Donald Trumpot egy titkos háttéralku megkötésére, akinek sikerült is Erdogant újból visszaállítani az amerikaiak oldalára, és kishíján háborút kirobbantani Szíria és Törökország között, ami aztán akár orosz-amerikai világkonfliktusba is torkolhatott volna. De aztán az oroszok is kapcsolatba léptek Edogannal, és “visszafenyegették” öt a saját oldalukra.

2016.11.30: Trump fia Törökországba ment vadászni egy rejtélyes török üzletemberrel

(Donald Trump Jr. goes hunting with mysterious Turkish businessman)

https://thinkprogress.org/eric-trump-turkey-hunting-trip-1a5f60f3835#.ia398sywt

Trump igazi bizalmasa nem a veje Jared Kushner, hanem az ifjabb Donald Trump. Bár a vejének is nagy befolyása van a dolgok menetére, az igazán kényes és bizalmas dolgokat (háttéralkukat) az ifjabb Donald Trump intézi. Ugyanezt a szerepet Putyin esetében Alexander Dugin tölti be, ö volt az, aki a nyáron átállította Erdogant az oroszok oldalára, és aki a júliusi török puccs idején szintén “teljesen véletlenül” Ankarában tartózkodott:

2016.7.17: Dugin in Ankara

http://www.defenddemocracy.press/russia-turkey-dugin-ankara/

Akit érdekel a török puccs valós háttere, az elolvashatja ide kattintva a kommentekben.

 

2016.dec.1: JÓ HÍR Jill Steint és a választási meghamisításos forgatókönyvet ejtették.

 

2016. nov. 25: Nem túl jó hírek. A Trump javára meghamisított elnökválasztás szavazatainak újraszámlálása egyes államokban nem alulról (a Demokrata Párton belülröl) jövö kezdeményezés, hanem minden jel szerint a háttérhatalom legfelsöbb szintjei állnak mögötte, s forgatókönyv szerint zajlik. Ez akkor vált világossá, amikor Jill Stein, a Zöldek Pátjának vezetöje csodálatos módon dollármilliókat gyüjtött össze a semmiböl 1-2 nap leforgása alatt a szavazatok újraszámlálására, és ö állt a kezdeményezés élére:

USA: a szavazatok újraszámlálásra gyűjt pénzt a Zöldek elnökjelöltje

http://mandiner.hu/cikk/20161124_usa_a_szavazatok_ujra

Jill Stein NWO-s háttérhatalmi bábu, aki szemlátomást mozgatva van. Az elnökválasztást esélye sincs megnyerni, így teljesen értelmetlen, miért ö állt a kezdeményezés élére egy demokrata párti politikus helyett. A játék minden jel szerint Obama idö elötti “kilövésére” megy ki az elnöki székböl, hogy aztán Trumpék ideiglenesen odaültethessék az atomgombot megnyomni hajlandó figurájukat. Pár nap múlva valószínüleg bejelentik a médiumokban, hogy a szavazás meg lett hamisítva (ami igaz, lásd: A közvéleménykutatók nem hibáztak c. írást), s Clintonné az elnök, ezt viszont a Trump tábor “liberális hatalmi puccsként” fogja értelmezni, s azonnali hatállyal katonai ellenpuccsot kísérelnek meg a Fehér Ház ellen. Trump az oktatásügyi miniszternek Betsy DeVos-t nevezte ki, aki viszont nem más, mint a világ legnagyobb (fasiszta) magánhadseregét, a Blackwater-t tulajdonló Erik Princenek a leánytestvére …

 

2016.nov. 17: Mi a szösz

„Csak egy cowboy jön az úton”

http://magyarhirlap.hu/cikk/71258/Csak_egy_cowboy_jon_az_uton

A kormányszóvivő kijelentette: a liberális média állítása, mi szerint Donald Trump győzelmével az apokalipszis lovasai tűnnek fel, egészen egyszerűen hazugság. Ha valamit látunk, akkor az az, hogy a végítélet szereplői helyett egy cowboy jön az úton – fogalmazott

Szijjártó Péter: Új világrend alakult ki

http://magyarhirlap.hu/cikk/71783/Szijjarto_Peter_Uj_vilagrend_alakult_ki

2016.nov.9: Eldőlt: Donald Trump az Egyesült Államok következő elnöke http://www.atv.hu/kulfold/20161109-eldolt-donald-trump-az-egyesult-allamok-kovetkezo-elnoke

2016.okt.30: FONTOS! Nem várt fordulatok következhetnek be az amerikai elnökválasztás során. Mint ahogy a redefininggod.com is írja: legújabban azt tervezgetik, hogy meghamisítják Hillary Clinton javára az elnökválasztást (a teljesen elektronikus szavazórendszer ezt könnyedén lehetövé teszi), ami hatalmas közfelháborodást fog kelteni, mivel a médiumok a hamisítás tényét is ki fogják szivárogtatni. A negatív közhangulatot kihasználva, a republikánusok elöször költségvetési válságot idéznek elö dec. 9-én, aztán pedig megpuccsolják Obamát, és ideiglenesen beültetik az elnöki székbe a jelenlegi házelnököt, Paul Ryan-t, aki hajlandó lesz háború kirobbantására az oroszokkal (a “kéthetes háborúra”), a folyamat legvégén pedig a valódi nyertes Donald Trump lesz elnökké avatva 2017. jan. 20-án. Ez a forgatókönyv biztosítani fogja Trumpnak az NWO-s, hamis “népi-forradalmi” imidzsét is, mivel csak “forradalom” árán lesz képes beülni az elnöki székbe. Öszintén szólva, remélem, hogy elkövetik azt a hibát, hogy végülis ezen forgatókönyv mellett döntenek. De az is lehet, hogy a kockázatossága miatt mégse. Kilenc nap múlva meglátjuk.

 

2016.okt. 11:Vihar elötti csend mely alatt nagy tervek szövettek c. írásból: “Ha Trump gyöz, akkor az USA-ban és az EU-ban is fel fogják áldozni a jelenlegi rend(szer) számos képviselöjét, állítólag még magát Obamát is, hogy azt a bizonyos “gonosz fellép megmentöként” imidzset biztosíthassák az “új eröknek”.

Trump durván beszólt: “Clinton börtönben fogja végezni”

http://www.atv.hu/kulfold/20161010-trump-durvan-beszolt-clinton-ortonben-fogja-vegezni

De egyelöre csak ez sikerült nekik a forgatókönyv szerint. Se a háború, se a totális összeomlás szerencsére sehol. S amíg Obama lesz az elnök (2017.jan.20), addig ez egészen biztosan úgy is fog maradni.  A redefininggod.com is elismeri, hogy újból Obama volt az, aki nem volt hajlandó megnyomni az atomgombot, hanem inkább újból “kihúzta a helyzet méregfogát”. Szerintem észre fogja venni a világ, amikor kikerül az elnöki székböl … Minden olyan kommentátor, aki állandóan Obama kritizálásával van elfoglalva, az surmó, cionáci ügynök, a legrosszabb fajtából.

Mivel Trumpnak oroszbarát imidzset építettek fel, és amennyiben jan. 20-án beül az elnöki székbe (sajnos nagyon valószínü), úgy ezután már nem tudnának világháborút kirobbantani az oroszokkal … hacsaknem – valamilyen krízishelyzetre hivatkozva – ideiglenesen más ül majd be az elnöki székbe, aki hajlandó lesz megnyomni az atomgombot, mint például a republikánus házelnök Paul Ryan – utóbbi ezért szerepel egyre többet címlapon a médiumokban, s ezért építik neki újabban a Trump- és oroszellenes imidzsét. S ugyanezért építik Trump alelnök-jelöltjének, Mike Pence-nek is az oroszellenes imidzsét. Lehet hogy a beiktatása után valami történni fog Trump-al, pár hetes idöt adva az oroszellenes-imidzsü alelnökének, hogy megnyomhassa az atomgombot?

2016.okt. 4: Nem túl jó hírek… a múlt héten újból elkezdödött a “deutschebankozás” …. de mint már többször írtam: totális pénzügyi összeomlást szerintem csak háború leple alatt mernek kivitelezni … az egyik a másiktól nem nagyon elválasztható

2016.9.30.

Deutsche Bank: a világválság pénteken egyelőre elmaradt

http://mno.hu/gazdasag/deutsche-bank-a-vilagvalsag-ma-egyelore-elmaradt-1364247

2016.10.4.

Putyin a harmadik világháborúra készül? Az oroszok 40 millió ember evakuálását gyakorolják civilvédelmi gyakorlat keretében

(Is Putin preparing for WW3? Russia begins evacuation of FORTY MILLION PEOPLE in huge drill)

http://www.express.co.uk/news/world/717446/russia-evacuate-40-million-people-

2016.10.4.

Az oroszok hatalmas földalatti bunkereket építenek Moszkva alatt a Nyugat elleni nukleáris háborúra készülve

(Russia builds huge underground shelters in Moscow as it prepares for NUCLEAR WAR with West)

http://www.express.co.uk/news/world/717295/russia-vladimir-putin-nuclear-way-

2016.szept. 25: Ah-ah. Sokan Gyurcsányt tartják a leghazugabbnak … s mi van, ha már odáig süllyedt a magyar politika, hogy – relatíve – ö és az emberei a legigazmondóbbak?

2016.9.23:

A DK attól tart, hogy a Fidesz terrortámadásokat fog megrendelni

http://www.atv.hu/belfold/20160923-a-dk-attol-tart-hogy-a-fidesz-terrortamadasokat-fog-megrendelni

“A Demokratikus Koalíció egyik elnökségi tagja arra szólította fel a Fideszt és a kormányt, hogy “ne szimuláljon terrortámadást és végképp ne hajtson végre semmiféle merényletet” annak érdekében, hogy a szavazók részt vegyenek a népszavazáson.”

2016.9.25: Robbanás volt a Király utcánál, sérültek

http://www.atv.hu/belfold/20160925-robbanas-volt-a-kiraly-utcanal

Kicsi Sztálinnak úgy hiányzott ez a robbantás, most a migráns-kvótás népszavazás elött, mint csecsemönek az anyatej. Ha október 2-án elegen jelennek meg a népszavazáson, és az érvenyes lesz (s természetesen gyöznek a NEM-ek), akkor azt az EU további lebontására fogja használni a háttérhatalom, tulajdonképpen erröl szól az egész magyar népszavazásos cirkusz, az EU lebontásáról … úgy mint a BREXIT is

2016. szept.1: szeptember folyamán tovább fog tartani a (világ)háborús veszély, három feszültséggóc lett szándékosan kialakítva – Szíria, Ukrajna és a Dél-kínai tenger térsége – mindhármat megpróbálhatják lángra lobbantani. Az elmúlt napokban Németországban volt egy kis dráma, de Merkel (mint ahogy anno néha az apja is) fellázadt a gazdái ellen, miután tudomására jutott, hogy nukleáris hamis zászlós merénylet van készülöben német célpont ellen, aztán pedig a gazdái próbálták eltenni lába alól (meg próbálták “ferencferdinándozni”), hogy a likvidálása legyen az ürügy a nagy világkonfliktus kirobbantására Európában.

2016.8.22: Terrortámadásra készítik fel a németeket

http://www.origo.hu/nagyvilag/20160822-veszhelyzetre-keszulnek-a-nemetek-

“A német kormány olyan terrorcselekményre vagy katasztrófahelyzetre felkészítő tervet fogadna el, amelyben arra kérnék a lakosságot, hogy halmozzanak fel 10 napra elegendő élelmiszert – írta Frankfurter Allgemeine Zeitung.”

2016.8.26:Angela Merkel konvojába akart beállni egy cseh férfi

http://index.hu/kulfold/2016/08/26/angela_merkel_konvojaba_/

2016.8.29: Belügyminisztérium: Magyarországon is tanácsos vizet és élelmiszert elraktározni

http://www.atv.hu/belfold/20160829-belugyminiszterium-magyarorszagon-is-tanacsos-vizet-es-elelmiszert-elraktarozni

MINDEZ AZÉRT MERT SZEPTEMBERRE VILÁGHÁBORÚ VAN BETERVEZVE, és az egyik potenciális válsággóc Európa lehet!!

2016.augusztus 12: Kezdik beáldozni az Iszlám Államot is:

Trump: Obama és Clinton alapította az Iszlám Államot

http://www.origo.hu/nagyvilag/20160811-donald-trump-barack

Ez azt jelenti, hogy vagy már végleg be is áldozták, vagy pedig még az elkövetkezö napokban/hetekben megcsináltatják vele a nagymerényleteket, azután dobják a “kukába” az Iszlám Államot. A finálé mindenképpen közeleg. Az Iszlám Államot mellesleg nem(csak) “Obama és Clintonné” alapította, hanem valójában a háttérhatalom a titkos társaságain és titkosszolgálatain keresztül – az amerikai, izraeli, szaúdi, török, német, francia titkosszolgálatok mind benne voltak. Dehát az elsö számú cél most Obamát és Clintonnét bemártani.

2016.augusztus 10: JÓ HÍR Olyasmiket “hallani”, hogy az olimpiára tervezett mészárlásokat és a közel-keleti háború ürügyéül szolgáló nagymerényleteket nem merik kivitelezni. Ha most vasárnap (aug. 14.) nem történik semmi Rióban, van némi ok az optimizmusra. Bár nagyon inkább nem kiabálnám el, a megszorongatott, sarokba szorított patkány néha a legkiszámíthatatlanabb, legveszélyesebb.

…………………………………

A napokban jelent meg a debka.com-on (izraeli katonai titkosügynök és Mosszad oldal):

Izrael cserbenhagyása: Putyin-Erdogán összefonódás Iránnal

(Israel’s let-down: Putin-Erdogan hook-up with Iran)

http://debka.com/article/25596/Israel%E2%80%99s-let-down

Mindez szándékos és elöre tervezett. Az Izraelt megszállni hivatott “Góg és Magóg” haderö összekovácsolásáról van szó.

2016.július 22: Készítik fel a közvéleményt a Rio de Janeiro jelképének számító Jézus szobor elleni nagymerényletre és/vagy riói katedrálisokban vagy máshol a városban “piszkos bombákkal” elkövetett tömegmészárlásokra az olimpia idején?

2016.7.21: Terrortámadást tervezett az IÁ az olimpián – 10 dzsihadistát fogtak el Brazíliában

http://www.atv.hu/belfold/20160721-terrortamadast-tervezett-az-ia-az-olimpian-10-dzsihadistat-fogtak-el-braziliaban

SENKINEK SE AJÁNLOM AZ OLIMPIA HELYSZÍNÉRE VALÓ UTAZÁST.

Tessék újból elolvasni ezt a még tavasszal íródott cikket is a redefininggod.com-on, The Summer of Terror and Fall into War” A terror nyara és az öszi háborúba esés alcímet. Ez most már betü szerint folyamatban van, már szinte “napi rendszerességgel” történnek hamis-zászlós merényletek, Párizs, Nizza, München stb. És igen, szeptemberre egy a Közel-Keleten kirobbantott világháború van betervezve, ennek a felvezetöjét képzi napjainkban a rengeteg hamis-zászlós merénylet. Hacsak nem lesznek megakadályozva, a totális banki összeomlás és a háború szerintem egybe fognak esni, lévén a világ jelenlegi bankrendszerét csak egy nagy háború leple alatt merik majd összeomlasztani. Ez van, szörnyü.

2016. július 10: Ahogy várható volt, a nyár beálltával – teljesen kiszámíthatóan  – egyre több a duma a (pénzügyi) világsajtóban a Deutsche Bank problémái felöl, melynek részvényei “teljesen véletlenül” történelmi mélységekbe zuhantak:

2016. 7.6: A Deutsche Bank a világ legveszélyesebb bankja?

(Deutsche Bank: World’s most dangerous bank?)

http://www.bbc.com/news/business-36723034

A reményeik szerint ennek a mega-banknak az összeomlasztása lesz a világszintü totális pénzügyi összeomlás fö okozója a nyár vége felé.

Mivel a görög bankrendszer újbóli összeomlasztása már nem lenne túl életszerü és sokan gyanút foghatnának, ezért változott a terv! Várhatóan az olasz bankok lehetnek az EU-s bankcsödlavina startolói, nem a görögök. Aztán jön a Deutsche Bank és a többi. Majd meglátjuk.

2016 június 24: Győztek a Brexit-pártiak, óriásit zuhant a font – frissül

http://www.atv.hu/kulfold/20160624-gyoztek-a-brexit-partiak-oriasit-zuhant-a-font-frissul

“Valóra vált rémálom” Sokkolta a világ vezetőit a Brexit győzelem

http://www.atv.hu/kulfold/20160624-osszeomlik-az-eu-sokkolta-a-vilag-vezetoit-a-brit-nepszavazas

… “Az eredmény hírére több politikus az unió szétesését vizionálta, míg az euroszkeptikus pártok a saját országaikban is népszavazást kezdeményeznek.”

 

Addendumok

nem_programozhato, július 10, 2016

Látszólag spontánnak tünö írás az atv.hu-ról az olimpia elött álló Brazília problémáiról. Egyre több hasonlót találni a világsajtóban is. Az effajta írások viszont háttérhatalmi megrendelésre születnek, a rejtett cél az olimpia elött álló Brazíliának mint a “régi korhadt” világ összes bajainak a “kirakatának” a bemutatása, hogy aztán a tömegek az öszi nagy változásokkor könnyen elfogadják az “új világot” a régi problémáinak az “orvoslására” (probléma-reakció-megoldás)

2016.7.3:
Rio: Recesszió, vírus, zürzavar az olimpia elött
http://www.atv.hu/kulfold/2016…mpia-elott

Láttunk már ilyet: sokasodó aggodalmak az utolsó pillanatig csúszó beruházások, építkezések, gazdasági, belpolitikai zűrzavar, környezetvédelmi problémák miatt egy-egy közelgő olimpia előtt. De még soha egyetlen házigazda sem merült olyan mély válságba, mint Brazília.

Az “új világ” álnemzetállamocskák sokaságából fog összetevödni világszerte, melyek viszont alárendelik magukat a nagyhatalmú világkormány (az ENSZ és a multinacionális cégek) akaratának, lévén túl kicsik, gyengék és jelentéktelenek lesznek ahhoz, hogy bárhogy is ellenálljanak. Mint mindig, ez a szar is “ezüstpapírba csomagolva” lesz a népek irányába eladva, a propaganda azt fogja harsogni, hogy a “népek visszakapták a függetlenségüket”, holott semmi se fog ettöl távolabb állni. A népek egyszerüen be lesznek hajtva “förtelmes nagy Babilonba” ahelyett hogy:

“… Fussatok ki belőle én népem, hogy ne legyetek részesek az ő bűneiben, és ne kapjatok az ő csapásaiból:”

/Jelenések 18:4/

Az NWO-s álnemzeti propaganda elsö jeleit a napokban föleg a Magyar Hírlapban észleltem.

Erröl, a “nagy Babilonos” biblia próféciákról, továbbá a BREXIT csalárd jellegéröl még a következö hozzászólásokban alább.

A riói olimpia egyik fö “áldozata” a város jelképének számító Jézus szobor lehet, melyet a “muzulmán ISIS” repíthet majd a levegöbe, ami aztán a nagy közel-keleti háborújuk beindításának (egyik) ürügyéül szolgálhat az összel.

rio_jesus_statue

——————————————

nem_programozhato, július 10, 2016

A Totális pénzügyi-gazdasági összeomlás (veszélye) 2015-16-ban c. írásból:

(mivel a 2015-es tervük kivitelezését megszakították és a forgatókönyv is meg lett változtatva, az írás egyes részei már érvénytelenek, az alábbi idézet viszont továbbra is helytálló)

Úgy hírlik, a globalisták már nem fognak tovább várni, ha sikerül nekik világháborút csinálni, ha nem, 2015-16 folyamán be fogják dönteni a jelenlegi nemzetközi pénzügyi rendszert, hogy aztán színre léphessen a „globális új világ“, az NWO. Egy nagyon ravasz terv van megvalósulóban, amely – ha sikerül nekik kivitelezni – csödbe fogja vinni az összes globális nagybankot. Továbbá az Európai unió, az Európai Központi Bank, az Egyesült Államok, az Amerikai Központi Bank (a FED), a NATO, az euró, az amerikai dollár pár éven belül mind-mind történelemmé válhat, amennyiben a terv sikerül. A tömegek össze lesznek zavarodva, nem fogják érteni a hatalmas változások okát, meg lesznek rémülve, és egy „megmentöre“ fognak vágyni, melyet meg is fognak kapni magának az Antikrisztusnak a személyében …

Az NWO-ban egyetlenegy világkormány lesz, világhadsereggel, világgazdasági minisztériummal PLUSSZ számtalan kis földrajzi egység, nevezhetjük öket régióknak is, melyek viszont túl kicsik lesznek ahhoz, hogy a világkormánnyal szemben bármilyen jelentös befolyással rendelkezzenek. A nagy birodalmak mint az Egyesült Államok és az Európai unió le lesznek bontva. Az USA tagállamai és az EU tagállamai pedig át lesznek alakítva ilyen régiókká. „Magyarország“ is a globális világcsászárság egyik régiójává fog válni. Na most, hogyan lehet ilyen helyzetben bolonddá tenni, csöbe húzni – például itt az EU-ban – az egyre globalizáció ellenesebb néptömegeket, hogy ezt mégis elfogadják?

Úgy, hogy felfuttatják Európa szerte az ún. „Európai unió ellenes“, „euro-szkeptikus“ álnemzeti pártokat. Mivel már most egyre nagyobb az elégedetlenség az EU-ban a pénzügyi-gazdasági megszorítások miatt, a totális banki összeomlás után pedig a tömegek „örjöngeni“ fognak, ezen álnemzeti, „euro-szkeptikus“ pártok felfuttatása nem lesz nehéz, többen közülük már most nagyon népszerüek. A banki összeomlások és az EU lebontása után ezek a pártok kulcsszerepet fognak kapni, s látszólag vissza fogják állítani a „nemzetállamok szuverenitását“. A „nemzetállamok visszaállítása“ lesz a mézesmadzag. De csak addig fogják fenntartani ezt a látszatot, ameddig valamikor a jövöben nem lép színre a világkormány! Ekkor az összes ilyen álnemzeti bábu alá fogja rendelni a régióját (nemzetállamocskáját) a nagyhatalmú világkormánynak. A banki összeomlások után katasztrofális lesz a szociális helyzet, tönkrement vállalkozások tömkelege, hatalmas munkanélküliség, éhezés fogja jellemezni a társadalmakat, úgyhogy lényegében akárki is jelenik meg „globális megmentöként“, a tömegeknek nem lesz kifogásuk, az ellen se, ha a megválasztott álnemzeti bábuk szép csendben elkezdik integrálni a régiójukat a globális világhatalomba. És kész, ennyi, viva NWO!

Ez lesz valószínüleg az utolsó nagy megtévesztés.

Kik tehát ezek az álnemzeti pártok, és mik a jellemzöik? A redefininggod.com cikke szerint négy fö jellemzöjük van:

http://redefininggod.com/2015/…y-the-nwo/

1.„Konzervatívak“
2.„Erösen jobboldaliak“
3.„Populisták-nacionalisták“ (álnacionalisták)
4.„Euro-szkeptikusak“

Némelyek baráti kapcsolatokat ápolnak Oroszországgal.

Franciaországban ez a Le Pen mozgalom, melynek jelenkori irányítója, Marie Le Pen, már most a legnépszerübb francia politikus.
Nagy-Britaniában a Nigel Farage által vezetett Brit Függetlenségi Párt. A párt várhatóan rendkívül sikeres lesz a következö parlamenti választásokon.
Olaszországban a Beppe Grillo vezette euro-szkeptikus „Öt csillag mozgalom“, amely már most nagyon népszerü.
Görögországban a jelenlegi védelmi miniszter, Panos Kammenos által vezetett „Független görögök“ mozgalom
Itt Szlovákiában a parlament korábbi elnöke, Richard Sulík által vezetett SAS párt
Magyarországon a Jobbik-ra illenek rá a fent felsorolt tulajdonságok. A Jobbik fogja várhatóan megnyerni a következö (elörehozott) parlamenti választásokat.

Az Egyesült Államokban pedig a Ron Paul szenátor által vezetett, a Republikánus Párton belül müködö libertariánus mozgalom lesz felfuttatva az összeomlás után. Ron Paul szenátor és a fia, Rand Paul feladata lesz az amerikai jegybank (a FED) felszámolása, az Egyesült Államok világpolitikai befolyásának minimumra csökkentése, s valószínüleg az USA mint szövetségi állam megszüntetése is.

Tavaly óta az NWO-s bábfigurák sakktáblája is megváltozott picit, Nigel Farage-ot Nagy-Britanniában például a gazdái közvetlen a BREXIT után menesztették, az USA-ban pedig a (tehetségtelen) apát és fiát, Ron és Rand Pault cserélték le Donald Trump-ra.

Magyarországon pedig a folyamat fö levezénylöje nem is annyira a Jobbik, hanem a FIDESZ-nek egy része lesz?

———————————-

nem_programozhato, július 10, 2016

Kövér László: Útelágazáshoz ért Európa
http://magyarhirlap.hu/cikk/60…ert_Europa

A kontinens lehetséges jövőképeit vázolta az Országgyűlés elnöke

Útelágazáshoz ért Európa, el kell dönteni, hogy föderalisztikus, Brüsszel által irányított politikai unió, vagy egy alapvetően keresztény kulturális közösségekre épülő, népek Európája lesz-e – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a negyedik Martosi Szabadegyetemet elindító fórumon szerdán.

“népek Európája”(!) pfff

“… Fussatok ki belőle én népem, hogy ne legyetek részesek az ő bűneiben, és ne kapjatok az ő csapásaiból:”

/Jelenések 18:4/

És más angyal követé azt, mondván: Leomlott, leomlott Babilon, a nagy város! mert az ő paráznaságának haragborából adott inni minden pogány népnek.
¨
/Jelenések 14:8/

Az NWO mint népi-populista berendezkedés lesz prezentálva, (világ)forradalmi beütésekkel, hogy a népek könnyen elfogadják és maguktól akarjanak részesei lenni. Bár Magyarországra nem jellemzö, Európa és a világ számos országában a globalisták már évek óta futtatgatnak fel (világ)forradalmi mozgalmakat, melyek feladata azon akadékoskodó kormányok eröszakos eltávolítása lesz, melyek nem lesznek hajlandóak feltétel nélkül “nagy Babilon” részévé válni, vagyis alrendelni magukat az ENSZ-nek, a világkormánynak és a multinacionális cégeknek.

—————————————————————-

nem_programozhato, július 10, 2016

Érdekes, hogy a sátánista professzor, Bogár László, az alábbi cikkének a vége felé mintha meglebegtetné a lényeget a BREXIT-röl:http://magyarhirlap.hu/cikk/58…Brexit_ott

Ritkán szokott előfordulni, hogy valami olyan „népi” döntés szülessen, amely egy adott lokalitás helyi uralmi struktúráinak és a lokalitást vezérlő globális hatalmi struktúrának is ellenére van. (nincs ellenére! – nem_progr megj.) A nép mint lehetséges alany, nem nagyon jöhet szóba, mert nem gondolhatjuk komolyan, hogy az átlagos választópolgár valóban alkalmas egy ilyen hihetetlenül komplex kérdés eldöntésére, a hosszú távú előnyök és hátrányok tudományos pontosságú összehasonlítására.

Márpedig az aktuális érzelmi-indulati állapot ma a csalódottság, a reménytelenség, a frusztráció, fenyegetettség, szorongás, tehetetlen düh és más hasonló negatív érzelmi energiák által írható le. Európa népeinek – és persze a briteknek is – nagy része ma vesztesnek érzi magát, és tegyük hozzá, hogy többnyire joggal. Ezért teljesen kézenfekvő az a feltételezés, hogy mindenféle olyan akcióban szívesen vállal szerepet, amelyben nemet kell mondani, és ahol leginkább büntetni lehet. Büntetni azokat a hagyományos uralmi struktúrákat, amelyek elképzelésük szerint vesztes létük okozói, fenntartói.

Ha tehát a népszavazási színjáték valóságos szerzőit akarjuk beazonosítani, akkor őket ugyanabban a láthatatlan térben kell keresnünk, mint amelyben Európa kiprovokált öngyilkossága többi drámai fejleményének – mint például a bevándoroltatás – értelmi szerzőit gyanítjuk.

Ó igen, a háttérhatalom áll emögött is, a maga milliárdos oligarchiáival stb. Nem pedig a “népek”.

———————————————————————–

nem_programozhato, július 10, 2016

A Brexit mögött a háttérhatalom legfelsöbb echelonjai állnak, az “anglo-cionista körök” (Rothschild, Murdoch, II. Erzsébet stb.), valójában ök állnak az illuminátus hierarchia legtetején (a Vatikánnal karöltve).Az anglo-cionisták célja “beáldozni” a németeket és az általuk dominált “náci” EU-t egy felsöbb cél, a globális NWO érdekében. Már Hitler is az ö “hasznos idiótájuk” volt, s a lánya, Angela “Merkel” (Hitler) is alighanem hasonlóan fog járni.Per pillanat a brit politikai elit “EUtlanítása és némettelenítése” zajlik (az EU pártiak kisöprése a Tory-k soraiból) plussz valamilyen fura hatalmi harc a háttérben.

Nigel Farage BREXIT-párti NWO-s politikus például azután mondott le a Brit FÜggetlenségi Párt éléröl, hogy elözö nap találkozott a cionista-félisten illuminátus Rupert Murdocchal…

Farage, Murdoch, Lebedev and Fox break bread: as told by Lily Allen
https://www.theguardian.com/music/2016/jul/03/farage-murdoch-lebedev-and-fox-break-bread-as-told-by-lily-allen

A másik jelentös BREXIT-párti személyiséget, Boris Johnssont (miniszterelnök lett volna), Michael Gove EU-német párti konzervatív vezetö politikus golyózta ki a Konzervatív Párton belül, majd késöbb maga Gove is ki lett szavazva. Jelenleg két nö verseng a miniszterelnöki székért, Theresa May EU-német párti belügyminiszter (aki viszont állítólag köpönyget fordított, s most már állítólag ö is BREXIT párti) és a valódi BREXIT-támogató Andrea Leadsom.

——————————————————————

nem_programozhato, július 24, 2016

Mivel a görög bankrendszer újbóli összeomlasztása már nem lenne túl életszerü és sokan gyanút foghatnának, ezért változott a terv! Várhatóan az olasz bankok lehetnek az EU-s bankcsödlavina startolói, nem a görögök. Aztán jön a Deutsche Bank és a többi. Majd meglátjuk.

A duma a médiumokban az “olasz bankok problémái felöl” folyamatos.

2016.7.23: Mi lesz veled, olasz bankrendszer?
http://www.hirado.hu/2016/07/2…hanizmust/

Szabadkömüves professzor szerint:

A Corvinus Egyetem világgazdasági tanszékének vezetője szerint tisztázni kell az olasz bankmentési mechanizmust, amelyet a felelősségvállalás irányába kell eltolni.

Magas István az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában azt mondta, sokan és régóta tudják, hogy bajban van az olasz bankrendszert, mert az ország jelentősen el van adósodva, és sok a nem fizető hiteles.

Elmondása szerint a nem teljesítő hitelek száma emelkedett, a banktulajdonosok is elkezdték a pénzüket menekíteni, még a világ legrégebbi bankja, az 1472-ben alapított olasz Banca Monte dei Paschi di Siena is válságba került.

—————————————————–

nem_programozhato, július 24, 2016

http://magyarhirlap.hu/cikk/60…om_sipkaja

A háttérhatalom kifejezés azért pontatlan, mert ez a masinéria nem a háttérben, hanem inkább a látható hatalmi szférák felett helyezkedik el egy sajátos szuperstruktúraként. A láthatóságok világa így inkább csak a mutatványos bódé szerepét játssza el. Ebben a bódéban helyezkedik el a hivatalos politika világa. A feladata leginkább az, hogy diszkrét leplet vonjon a mutatványos bódé fölé, hogy lehetőleg ne látsszanak, vagy legalábbis ne nagyon látsszanak a zsinórpadlás felől őket mozgató kezek. Mindez egyébként nem feltétlenül mutatna azok felé a végezetes önfelszámoló folyamatok felé, amerre ma a világ és benne különösen Európa megy. Azért mutatnak mégis arra, mert a valóságos hatalom birtokosai a láthatóságok mutatványosbódéi feletti teret minden erejükkel álcázni igyekeznek.

A Brexit zsinórpadlásának egyik mozgató kezét Rupert Murdochnak hívják.

Ruper Murdoch választotta ki Nagy-Britannia következö miniszterelnökét?
(Did Rupert Murdoch Choose Britain’s New Prime Minister?)

https://theintercept.com/2016/07/12/rupert-murdoch-just-pick-britains-new-prime-minister/

Kinek a tulajdonában van az angol EU kilépést leginkább propagáló “The Sun” napilap? Rupert Murdochéban.

Kinek a tulajdonában van az USA-ban Donald Trump-ot leginkább propagáló Fox News TV csatorna? Rupert Murdochéban.

Kinek az embere az eredetileg a The Times napilapban (Murdoch tulajdon) dolgozó jelenlegi igazságügyi miniszter Michael Gove, aki kigolyózta Boris Johnssont a miniszterelnöki székböl? Rupert Murdoché.

A “The Intercept” cikke szerint Murdoch egyszerüen nem tartotta Johnssont túl erös akaratúnak.

Gove Murdocchal (középett), The Algemeiner zsidó gálaest, New York, 2016.3.29.

Forrás: http://www.algemeiner.com/2016…enri-levy/

Gove_Murdoch

Kivel találkozott Nigel Farage közvetlen azelött, mielött lemondott volna a Brit Függetlenségi Párt éléröl? Rupert Murdochal.

 

nem_programozhato, szeptember 26, 2016

A múlt héten Szíriában voltak trükkös de mégis inkább erötlennek nevezhetö kísérletek konfliktus kirobbantására az oroszok és az amerikaik közt egyes amerikai neokonzervatív-háttérhatalmi elemensek részéröl (Ashton Carter védelmi miniszter, Samantha Powers ENSZ nagykövet stb.)Ez nem “elhibázott és téves” légicsapás volt, mint ahogy az amerikaiak állították, hanem szándékos volt:

2016. 09. 18
Kiverte a biztosítékot az amerikai légicsapás az oroszoknál

http://www.hirado.hu/2016/09/1…roszoknal/

Ez pedig nem orosz légicsapás volt, hanem drónok támadása, s azzal a célzattal történt, hogy tovább keverje a sz++t:

2016.09.20
Az ENSZ segélyszállító teherautóit érte támadás Aleppónál

http://magyarhirlap.hu/cikk/66…_Alepponal

A valódi orosz válaszcsapásról a bajkeverök ellen már nem adott hírt a nyugati sajtó, mert ISIS-t müködtetö izraeli, amerikai és szaúdi titkosszolgák hivatalosan Szíriában “nem tartózkodnak”:

3O izraeli és más külföldi titkosszolga halt meg egy orosz rakétatámadásban Aleppóban
(30 Israeli, Foreign Intelligence Officers Killed in Russia’s Caliber Missile Attack in Aleppo)

http://en.farsnews.com/newstex…0631000607

…………………………………………………………………..

egy vendég, december 01, 2016
Ejtették ugyan a szavazat újraszámlálást de most úgy tűnik 15 elektor nem hajlandó Trumpra szavazni és még további 17 elektort próbálnak meg meggyőzni, hogy ne szavazzanak Trumpra. Ha sikerül és 32 ember nem szavaz rá akkor problémák lesznek.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s