A 2016 szeptemberi nagy háború tervezett lefolyása a redefininggod.com weboldal szerint

Megj: Nem fogom kommnentálni, hogy személy szerint mit gondolok róla, csak közzé teszek egy rövidebb összefoglalót. A redefininggod.com tavalyi görög helyzetröl kiszivárogtatott információi és jóslatai meglepöen pontosnak bizonyultak, de persze ez nem garancia arra, hogy az ideiek is azok lesznek. A háttérhatalom bármikor úgy dönthet ill. belekényszerülhet abba, hogy ideiglenesen feladja a terveit, vagy változtasson azokon.

Az alapötletük az illumiknak az, hogy mivel már túl sokan tudnak a muzulmán-keresztény világ közti tervezett nagy háborújukról, ezért “csavarmenetek”, további megtévesztések lesznek a háború menetébe “belekomponálva”, a tömegek által nem várt módon, hogy aztán az egészböl az Antikrisztus-jelölt Putyin kerülhessen ki “világmegmentöként”, Izraelt pedig a végsö idei Góg és Magóg próféciáknak megfelelöen megszálhassa az antikrisztusi nemzetközi haderö.

A szeptemberre tervezett nagy háború a redefininggod.com szerint:

1. Rövid ideig – mindössze két hétig – fog tartani.
2. Pusztító lesz, milliók halhatnak meg napok leforgása alatt.
3. Egy hatalmas, világot sokkoló “ISIS merénylet” lesz a kiváltója a nemzetközi haderö Közel-Keletre küldésének, hogy az a lehetö leggyorsabban “tegye tönkre az ISIS-t”.
4. A nyugati országok és a BRICS országok egyaránt fognak katonákat küldeni, rengeteg katonát.
5. A nyugati haderö viszont a Közel-Keleten valamiért összetüzésbe kerül a BRICS haderövel, és egymásnak esnek.
6. Az ellenségeskedés nagyobb világkonfliktusba csap át a Nyugat és a BRICS államok (Oroszország és Kína) közt, a fegyveres konfliktus átterjedhet a többi válsággócra is, mint Ukrajna, Dél-kínai tenger stb.
7. A harcok és repkedö ballisztikus rakéták leple alatt összeomlasztják a világ bankrendszerét, bezár szinte az összes nagybank.
8. A médiumokban eközben a sötét erök eljátszák, hogy kiderítették, az ISIS mögött valójában Izrael áll, s hogy 2001. szept 11-et is Izrael csinálta.
(ami jórészt igaz is, de azért mégse teljesen, mivel az ISIS és 9/11 mögött több más nyugati titkosszolgálat is állt…)
9. Az egyre duzzadó igazság-cunamival szinte egyidöben a másik meglepö esemény az lesz, hogy Oroszországban a háttérhatalom eljátssza, hogy a nyugatbarát Medvegyev puccsot szervez, és megdönti Putyin hatalmát és “megölik Putyint”
(mint ahogy Krisztust is megölték, a hamis Krisztust v. Antikrisztust is “hamisan megölik”)

De ez még akkor lesz, amikor tart az intenzív fegyveres harc a Nyugat és a BRICS államok között.

10. Egy nappal Putyin “halála” után, a leleplezések hatására, a Nyugat és a BRICS leállítja a harcokat, inkább összefognak és azonnal megtámadják Izraelt.
(Góg és Magóg haderö)

11. Izrael azonnal a rettegett “Sámson opcióval” fog válaszolni, vagyis megpróbálja beindítani az atomrakétáit a megszálló hatalmak ellen.

12. Háttérhatalmi “angyali” UFO-k jelennek meg, s megsemmisítik az összes kilött atomrakétát, “kamerák elött”.

13. Alig két napos harc után az izraeli hadsereg kapitulál, a harcban viszont a földdel teszik egyenlövé a Sziklamecsetet a jeruzsálemi Templomhegyen.

14. Az UFO-k megjelennek a Templomhegyen, s ekkor indul be a terv “paranormál része”: egy (hamis holografikus) csillagkapuból kilép Putyin, “feltámad a halálból” (három nap után mint Krisztus is)

15. A világmegmentö “angyali” UFO-k igazolni fogják, hogy ö az a világvezetö, akivel a kezdetektöl fogva szövetségben voltak, ö a “gonosz erök” fö ellensége, ezért “támasztották fel a halálból”, mert ö a Messiás. Mindezt természetesen Ferenc pápa is igazolni fogja …

16. Putyin és a BRICS az ENSZ-en keresztül átveszik a világ irányítását, színre lép a világkormány, a Templomhegyen pedig belekezdenek az antikrisztusi “ökumenikus templom” építésébe.

17. A világ ezután teljesen megváltozik, látszólag úgy fog tünni – legalábbis az elején – hogy eljött a “földi paradicsom”.

Addendumok

nem_programozhato, augusztus 03, 2016

Az itt lehozott/fordított cikk kapcsán: esélytelennek látom, hogy szeptemberben világháború törjön ki,mert az elnökválasztást megfogják vele várni.

Ha megvárják vele az elnökválasztást, azzal megkeverednek a figuráik a sakktáblán, mert Trump az NWO-s elnökjelölt, akinek oroszbarát imidzse van, és vele akarják megnyeretni az elnökválasztást. A NATO-orosz háborút ezután már nem hozhatják össze. Akkor már csak az ISIS és Izrael leleplezése, és Izrael megtámadása marad, de elvileg az is elég lehet.

A helyzet pillanatnyilag teljesen képlékeny. Per pillanat Törökország háborúba rángatásán mesterkednek, ha Erdogan elég hülye lesz ahhoz, hogy hagyja magát belemanipulálni abba, hogy a török hadsereg – újabb puccsveszélyre hivatkozva – megszállja az incirliki NATO légibázist, és rátegye a kezét az atomfegyverekre. Akkor a NATO és az USA megtámadhatja Törökországot, épp ezt szeretnék. A törökök mellé meg beállnának az oroszok, már az amerikai puccs elöl is ök mentették meg Erdogan börét, azért nem merték lelöni a puccsisták a gépét, mert kvázi orosz védelmet kapott.

/nem_progr

——————————————–

nem_programozhato, augusztus 03, 2016

2016.7.31.
Török katonák vették körbe a NATO légibázisát

http://minap.hu/cikkek/torok-k…egibazisat

“Elterjedt a hír, hogy újabb katonai puccs készül, ezért vették körbe a török katonák a NATO incirliki légibázisát.”Mintegy 7000 fegyveres harkocsikkal körbe vette a NATO légibázisát Adanában. A török miniszter szerint, biztonsági ellenőrzést tartanak.
A Hurriyet, török lap szerint az adanai hatóságok fülébe jutott, hogy egy újabb katonai puccs készülődik, ezért riasztották a hadsereget. A légibázis bejáratát lezárták, a környéket ellepték a fegyveres katonák. A hírt azért vették komolyan a helyi szervek, mert a legútóbbi hatalomátvétel-kísérlet során is erről a légibázisról indultak a vadászgépek.

————————————————–

nem_programozhato, augusztus 03, 2016

2016.07.26:
Erdogan Szentpéterváron békül ki Putyinnal

http://index.hu/kulfold/2016/0…tpetervar/

Valójában már rég kibékültek

Miután június végén a török elnök bocsánatot kért a tavaly november 24-én, a török-szír határon lelőtt orosz bombázó miatt, kitűzték az Erdogan-Putyin találkozó hivatalos dátumát.

Értsd: miután Erdogan tudomást szerzett róla, hogy az amerikaiak meg akarják puccsolni, és meg akarják ölni, más lehetöség híján hagyta magát megalázni, és a történelmi ellenség, Oroszország karjai közé vetette magát.

Erdogan bocsánatkérése váratlan volt, egy héttel korábban még azt nyilatkozta, hogy szó sem lehet róla. A brexit után azonban elvesztette a török EU-csatlakozás legfőbb támogatóját, Nagy-Britanniát, ezért külpolitikai fordulatra kényszerült.

Ez hülyeség, dezinformáció, egy büszke szultán-jelölt, mint Erdogan nem hagyja magát lealázni az addigi legnagyobb ellenségei, az oroszok által csak azért, mert külpolitikailag elönytelenebb helyzetbe került az EU-ban … Hogy mégis megtette, az azért volt, mert az élete forgott kockán. Olyan “barátokkal” mint az amerikaiak, további ellenségekre már nem volt szüksége …

2016.8.1:
Erdogan mézeshetei Oroszországban

http://nepszava.hu/cikk/110154…zorszagban

Recep Tayyip Erdogan még jobban nekimegy a Nyugatnak, kivált az Egyesült Államoknak, amely szerinte védelmet nyújt a puccskísérlet állítólagos agytrösztjének, a hitszónok Fethullah Gülennek. Erdogan harcias retorikája mit sem változik majd augusztus 9-ig, amikor a török elnök találkozik Vlagyimir Putyinnal.

Erdogán rövid távon jól kalkulált, a börét és a rezsimjét megmentette. Arra viszont mintha nem gondolt volna, az Antikrisztus-jelölt Putyin mégis miért volt hajlandó neki segítökezet nyújtani, miért nem hagyta inkább, hogy az amerikaiak Gülent ültessék a török elnöki székbe. Putyinnak tudnia kellett, hogyha Erdogán hatalmon marad, az amerikaiak további puccskísérletekkel válaszolhatnak, ami háborús helyzetet idézhet elö … különösen az atomfegyverekkel tömött incirliki amerikai-török-NATO légibázis körül alakulhat ki nagyon kényes helyzet… minek avatkozott mégis bele, hisz Gülen vagy Erdogán, mindkettö nagy ellensége az oroszoknak. Erdogan rejtett célja például az Oszmán birodalom valamiféle restaurálása a térségben. Az oroszok ergo idáig mindig semlegesek maradtak, soha nem avatkoztak török katonai puccsokba. Nos, azért avatkozott most mégis bele drága jó Vlagyimír Vlagyimírovics, és föleg a mögötte álló háttérhatalmi-illuminátus erök, mert pont ezt akarták … az incirliki nukleáris bázis körüli helyzet maximális kiélezését – erre ment ki a játékuk a kezdetektöl fogva. Ezért mentette meg Putyin az eddigi legnagyobb ellenségét Erdogánt. Ha ugyanis Erdogán orosz-szövetséges eröi elfoglalják Incirliket (lásd hozzászólásokat fentebb), és birtokukba kerülnek az ott található (amerikai) atomfegyverek, az ürügyet adhat a nyugatnak Törökország megtámadására, s máris kész a nagy háború a nyugat és egy jelentös muzulmán ország között. Erdogánt újabban Irán is támogatja.

A másik rejtett célja a háttérhatalomnak a jelenlegi török helyzet elöidézésével a NATO szétbomlasztásának az elkezdése.

——————————————————————

nem_programozhato, augusztus 03, 2016

A puccsista pilóták bemérték Erdogán gépét
(Rebel pilots targeted Erdogan’s plane during coup attempt)

http://www.israelnationalnews….spx/215111

“De rejtély marad, végülis miért nem lötték le.”
‘Mystery’ why pilots did not open fire, says officer.

A Törökországgal szomszédos Szíriában aktiválódó orosz ballisztikus rakéták és nagyhatótávolságú légvédelmi rendszerek miatt.

A puccsisták elöször (késve) bombázták a nyaralóhelyét, de Erdogan és a kísérete már nem volt ott, mert “fülest” kapott az oroszoktól, aztán pedig az Isztambulba tartó elnöki gépet próbálták lelöni, de akkor már közbe lépett az orosz légvédelem – az utolsó pillanatban, nem sokon múlott.

Azért volt Erdogán láthatóan megszeppenve, és az idegösszeomlás határán, amikor az isztambuli reptéren tartotta azt a drámai beszédét.

S azon se csodálkozzon senki, miért akarja most visszaállítani a halálbüntetést, s kivégeztetni a puccsistákat… (aki kardot ránt …)

—————————————————————–

nem_programozhato, augusztus 04, 2016

Az iráni médiumokban jött le a legtöbb, az igazsághoz közel álló információ a török puccsról:

Erdogánt az oroszok figyelmeztették a közelgö puccsra
(Erdogan Warned of Incoming Coup by Russian Alert)

http://en.farsnews.com/newstex…0430001452

Mindet nem fordítom, csak a leglényegesebbet:

1. Erdogánt pár órával a puccs elött figyelmeztették.
2. Az orosz hadsereg Szíriából a török puccsisták minden kommunikációját lehallgatás alatt tartotta.
3. Itt sikerült nekik lehallgatni azt is, hogy nemsoká helikopterek (és kommandók) indulnak, hogy szétbombázzák Erdogan nyaralóhelyét, s megöljék a török elnököt.
4. Az oroszoktól kapott információk a török titkosszolgálat központjában lettek kiértékelve július 15-én, pénteken, 16.00 körül
5. Erdoganhoz hüséges magasrangú tisztek ezután azonnal kiadták a parancsot, hogy semmilyen harci gép v. helikopter nem szállat fel, és tank se hagyhatja el a laktanyákat.
6.A puccsisták számára ezután világossá vált, hogy Erdogan már tud a tervröl, s idö elött, a kora esti órákban beindították az akciót. (az oroszok eközben mindent hallgattak le)
7.A puccs eredetileg júlis 16-án, szombaton, hajnali három órakor kezdödött volna, mivel ekkor lett volna a meglepetés ereje a legnagyobb, amikor mindenki alszik, s nem tudtak volna rá érdemben reagálni.

A puccs megtervezésének legnagyobb hibája az volt, hogy túlzottan a légieröre támaszkodott, amit viszont az oroszok a szomszédos Szíriából könnyen paralizálni tudtak.

… Turkey’s President Erdogan was alerted by Russia against an imminent army coup hours before it was initiated on Friday

Russian army in the region had intercepted highly sensitive army exchanges and encoded radio messages showing that the Turkish army was readying to stage a coup against the administration in Ankara.

The exchanges included dispatch of several army choppers to President Erdogan’s resort hotel to arrest or kill the president.

The information given by the National Intelligence Organization on July 15, 2016, at around 4:00 p.m. was evaluated at the General Staff headquarters with the attendance of Chief of Staff General Hulusi Akar, Chief of the Army General Salih Zeki Colak and Deputy Chief of Staff General Yasar Guler.”

In order to counter the coup, high ranking officials within the Turkish army gave orders for all air and ground forces around the country to immediately cease operations including military vehicles such as tanks, planes and helicopters.

A report by Al-Jazeera Arabic suggests the coup plotters initiated the operation six hours ahead of time as they had previously planned to launch the coup at 3:00 a.m. local time on July 16

 

—————————————————————

nem_programozhato, augusztus 04, 2016

… aztán pedig az Isztambulba tartó elnöki gépet próbálták lelöni, de akkor már közbe lépett az orosz légvédelem – az utolsó pillanatban, nem sokon múlott.

Erdogán az oroszoknak köszönheti, hogy élve maradt
(Erdogan owes his life to Moscow who prevented US led Coup)

http://macedoniaonline.eu/content/view/29834/52/

What the ‘media’ are not telling you is that 7 Russian fighter jets and two S400 rocket systems in Northern Syria were tracking down the Turkish jets issuing them a warning if the Russian radar systems picked up any activity from them they would be promptly shot down. This is why the Turkish jets never fired, they had ‘company’.

Hét orosz harcigép szállt fel Észak-Szíriában, két orosz S400-as légvédelmi üteg pedig “bemérte” a török elnöki gépet lelöni készülö puccsista vadászgépeket, s nagyon “egyértelmü üzeneteket” küldtek nekik.

Hozzászólás