Vihar elötti csend mely alatt nagy tervek szövettek

Az év másik fele már nem lesz annyira unalmas, eseményszegény mint 2016 elsö hónapjai voltak. Mindenki figyelmébe ajánlom a redefininggod.com legutóbbi írásait. Újból nagy összecsapás lesz az EU-t szétrobbantani óhajtó NWO-s frakciók és az azt ellenzö érdekcsoportok között. Tavaly júniusban végülis nem tudtak megegyezni egymás közt, így Görögország átlépése a BRICS-hez az utolsó pillanatbanmeghiúsult. A görög átlépés az EU szétbomlasztásának a kezdete lett volna (lásd. BRICS vs. USA-EU – eseményfigyelö-t 2015-böl). Az ezévi kísérlet az EU szétbomlasztására a BREXIT-el, Nagy-Britannia EU-ból való kilépésével kezdödhet, amennyiben hivatalosan is az lesz bejelentve, hogy a június 23-i népszavazáson a kilépés mellett szavazók voltak többségben. Ha a britek kilépnek, júliusban a globalisták szándékosan detonálhatják a görög bankrendszert is, ami aztán detonálhatja magát az EU-t is. Egy esetleges brit kilépés után az év végére az euró is “halott” lehet. Putyin, a Le Pen lány, Donald Trump és a többi NWO-s cionáci köcsög már alig várja, hogy színre léphessen!

Ha Trump gyöz, akkor az USA-ban és az EU-ban is fel fogják áldozni a jelenlegi rend(szer) számos képviselöjét, állítólag még magát Obamát is, hogy azt a bizonyos “gonosz fellép megmentöként” imidzset biztosíthassák az “új eröknek”. A Trump körüli képet még bezavarhatják a balos-kommunista erök, élén a Vatikánnal, akik Bernie Sanders-et támogatják. Hillary Clintonra még sok mocsok lesz (megérdemelten) kiteregetve, mivel öt se a balosok, se a Trump mögött álló kriminális-szabadkömüves (de Bush-Clinton ellenes) cionáci erök nem támogatják. Az USA-ban az elnökválasztás közeledtével szakadhat mind a demokrata mind a republikánus párt (s ezzel akár maga az USA is).

Ha az EU felbomlik és az NWO-s erök hatalomra kerülnek, különösen ezek a fasiszta cionáci sleppek (mint Trump), az sajnos azt is jelentheti, hogy a Közel-Keleten képesek lesznek életre hívni a nagy “Góg és Magóg” konfliktusukat (lásd Pénzügyi összeomlás, globális háború, majd Antikrisztus és hamis UFO-k c. írást) valamiféle nagy muzulmán-keresztény világkonfliktus “bestartolásán” keresztül – amit Trump is támogat.Trump-nak sokat segíthet a megválasztásához, ha a nyáron sikerülne nekik összehozni egy jó nagy false-flag támadást, amit az ISIS-re és a “muzulmánokra” kennének. Trump a kezdetektöl a muzulmán-ellenességre építi a kampányát. A redefininggod.com weboldal írója például afelöl spekulál, hogy a legvalószínübb “áldozat” a Jézus szobor lehet Rio de Janiero-ban, amit az olimpia idején fog levegöbe repíteni a “muzulmán ISIS”. Én ebben nem lennék annyira biztos, a legvalószínübb célpont szerintem ismét New York lehet, a mostani ENSZ székház lehet felrobbantva a nyáron. Az új ENSZ torony tervei Fumihiko Maki japán építész vezetésével már 2013-ban elkészültek, s 2018-ra maga az épület is kész lehet:

Fumihiko Maki reveals UN tower for New York

http://www.bdonline.co.uk/fumihiko-maki-reveals-un-tower-for-new-york/5061258.article

S ha már ez a helyzet a készülö új ENSZ toronnyal (ami a világkormány székhelye lesz) miért ne repíthetnék nyugodt szívvel levegöbe a régit?!

Ez a “Trump gyerek” is amúgy érdekes helyen lakik, a saját maga által megterveztetett és felépíttetett new yorki felhökarcoló, a Trump-torony … 66.-ik emeletén

PICTURE EXCLUSIVE Inside Donald Trump’s $100 million penthouse

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3303819/Inside-Donald-Trump-s-100m-penthouse-lots-marble-gold-rimmed-cups-son-s-toy-personalized-Mercedes-15-000-book-risqu-statues.html

Donald and Melania Trump’s 66th floor penthouse in Trump Tower offers stunning views of Central Park and Manhattan skyline and is valued at $100 million”

Vad, vad, fenevad … ugyanaz a cionáci szar ezüstpapírba csomagolva. Trump még februárban hajba kapott a pápával, így a Vatikán még sok homokot szórhat neki a fogaskerekek közé az elnökválasztás közeledtével!

2016. 2. 18:

Ferenc pápa: Donald Trump nem keresztény

http://www.origo.hu/nagyvilag/20160218-ferenc-papa-donald-trump-nem-kereszteny.html

2016. 2. 19:

Botrány! Trump szerint Ferenc pápa szégyentelen!

http://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/botrany-trump-szerint-ferenc-papa-szegyentelen/107cj7r

Röhögögörcs, röhögögörcs

Csak aztán nehogy Clintonné legyen a nevetö harmadik.

Ha a britek most június 23-án megszavazzák az EU-ból való kilépést, akkor nyitni fogok itt egy új, 2016-os eseményfigyelöt is, mivel akkor nagy dolgok fognak történni.

Egyelöre ennyit.

Addendumok

nem_programozhato, június 13, 2016

‘WE’RE LED BY A FOOL’: TRUMP DOUBLES DOWN ON CALLS FOR OBAMA TO RESIGN
http://www.infowars.com/were-l…to-resign/

Donald Trump szerint Obama egy “szerencsétlen hülye”, akinek le kéne mondania, mert nem hajlandó kiejteni a száján azt, hogy “radikális iszlám terror”.

A Donald Trumpnak nevezett cionáci veszedelem kezd teljes mellszélességében “dörögni”, kezdi mutatni a valódi arcát.

Csakhogy az amerikai hadsereg és titkosszolgálatok nem állnak és nem is fognak állni soha a hozzád hasonlók teljes irányítása alatt, te mocskos undorító féreg, te cionáci dög, ami valójában vagy, Trump.

Remélem, a nyáron a picsád lesz szétrobbantva az ENSZ székház helyett… utóbbit annyira szeretnéd, hogy aztán lángba boríthasd a világot, te antikrisztusi féreg.

Obama neked nem fog soha alájátszani az iszlám és júdeo-keresztény világ egymásnak ugrasztásában. Obamát ugyanis maga az “iszlám” juttatta hatalomra 2008-ban épp azért, hogy a hozzád hasonlók már nehogy akkor kirobbantsák a nagy világkonfliktust az iszlám világ és a nyugat közt, ami Irán megtámadásával kezdödött volna.

—————————————————————-

nem_programozhato, június 13, 2016

Az ördögök tovább marakodtak egymás közt – így jellemezhetöek az elmúlt pár hónap történései c. írásból:

S hogy miért épp Obama és a külügyminisztere játszott kulcsszerepet az iráni megállapodásban? Ez egy régi történet, s mind a mai napig nagy a hallgatás körülötte a médiumokban. 2005-2006-ban a Pentagon különbözö számítógépes-szimulációs módszerek segítségével arra a következtetésre jutott, hogy amennyiben Izrael megtámadja Iránt, és belesodorja a háborúba az Egyesült Államokat is, egy ilyen háború hagyományos módszerekkel megnyerhetetlen a jól kiképzett és hatalmas iráni hadsereggel szemben, a nukleáris fegyverek bevetése pedig óriási kockázatokkal járna, s világháborúhoz vezetne. Miután a perzsák, az okos perzsák tudomást szereztek a dologról, s tudatosították, hogy ebben a helyzetben ök képezik a mérleg nyelvét, el is kezdödtek az egyeztetések a titkos társaságokon belül, pontosabban mondva a Teplomos Lovagrenden belül. Ezen titkos társaság a szabadkömüvesség krémjét képezi, a Pentagon tábornokai és az iráni elit tagjai közül sokan egyaránt tagjai. Az irániak egy meglepö de logikus javaslattal álltak elö: csak úgy lehet elkerülni, hogy Izrael belekeverje az USA-t egy Irán elleni háborúba, ha az USA következö elnöke egy muzulmán lesz! Ezután került be a képbe az USA-ban jelenleg müködö legnagyobb muzulmán-szabadkömüves szervezet, a Louis Farrakhan által vezetett “Nation of Islam”, amely meg lett bízva a megfelelö jelöltek felkutatásával… s aztán így fordulhatott elö 2008-ban, hogy az USA elnöki székébe hirtelen, mirmix-dirmix, egy addig teljesen ismeretlen chicagói homoszexuális muzulmán ügyvéd, Barack Obama került..
Obamát az irániak juttatták hatalomra, s az irániakkal szembeni hüsége mindvégig megmaradt, ezért volt az, hogy a jelenlegi iráni nukleáris tárgyalásokon is a külügyminisztere, John Kerry, lényegében Irán érdekeit képviselte a cionistákkal szemben, s ez vezetett most júniusban kishíján a megöléséhez.

———————————————————

nem_programozhato, június 13, 2016

… el is kezdödtek az egyeztetések a titkos társaságokon belül, pontosabban mondva a Teplomos Lovagrenden belül. Ezen titkos társaság a szabadkömüvesség krémjét képezi, a Pentagon tábornokai és az iráni elit tagjai közül sokan egyaránt tagjai.

Aki nem értené, miként lehetséges, hogy az amerikai szabadkömüvesek és az iráni elit ugyanannak a titkos társaságnak, a Templomos Lovagrendnek a tagjai …

Ennek megértéséhez vissza kell mennünk a történelem távolabbi bugyraiba, viszont az információ egyáltalán nem titkos, még a wikipédiában is benne van, legfeljebb az minösül bizalmasnak, hogy ezek a titkos társaságok a mai napig léteznek, s valójában ezek irányítják a háttérböl a világot.

Az “összekötö kapcsot” az amerikai templomosok és az irániak közt manicheizmusnak hívják.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Manicheizmus

A manicheizmus az egyik legnagyobb iráni eredetű gnosztikus vallás. A manicheizmus kozmológiájában tipikus dualista, leírja a jó és spirituális Fényvilág és az ördögi, materiális világ közti harcot.

A manicheizmus a Római Birodalomban 297. március 31-től tiltott vallás volt.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Rózsakeresztesek#T.C3.B6rt.C3.A9net.C3.BCk

A rózsakeresztes testvériség alapítója a 15. század első éveiben a hagyományok szerint Christian Rosenkreutz volt.
E rózsakeresztes testvériség tanításai sokat merítettek a manicheus és a gnosztikus filozófiából,ami részben még a templomosoknál is fellelhető volt.Ez az áramlat a 17. századtól némileg összeolvadt a korai szabadkőművességgel (a 19. századig), amelynek eredeti tanításai jobbára változatlanok maradtak.

A mai szabadkömüvesség a rózsakeresztesekböl és a Temlomos Lovagrendböl jött létre, vagy inkább ágazott ki, lévén maguk a rózsakeresztesek és a temlomosok is a mai napig léteznek titkos társaságként. A templomosok és rózsakeresztesek ezoterikus tanai pedig a még korábbi, iráni manicheizmusból alakultak ki.

———————————————

nem_programozhato, június 13, 2016

Trump még az orlandói vérengzés miatt is a “muszlimokat” okolja …

Trump a muszlimokat okolja az orlandói lövöldözés miatt és lemondatná Obamát
http://www.atv.hu/kulfold/2016…ozes-miatt

Az USA-ban az elnökválasztás közeledtével szakadhat mind a demokrata mind a republikánus párt (s ezzel akár maga az USA is).

Trump ellen lázong a repulikánus pártelit
http://www.atv.hu/kulfold/2016…s-partelit

————————————–

A legújabb közvéleménykutatások szerint 53 százalékra nött az EU-ból való kilépés mellett szavazók aránya Nagy-Britanniában:

http://www.theguardian.com/pol…nicm-polls

“Phone and online polls show support for Brexit growing to 53%, with proportion backing remain campaign falling to 47%”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s