A cél a júdeo-keresztény és iszlám világ egymásnak ugrasztása

… és Európa tönkretevése.

Az legyen az elsö, nagyon baljós jel mindenki számára, hogy a jelenlegi óriási menekültáradat befogadását mind a sátánista pápa, mind Magyarország talán leghírhedtebb politikusa Gyurcsány Ferenc is támogatja.

Ferenc pápa: Minden európai plébánia fogadjon be egy menekült családot

http://index.hu/kulfold/2015/09/06/ferenc_papa_minden_europai_egyhazkozseg_fogadjon_be_

Menekülteket fogadott be Gyurcsány Ferenc

http://www.origo.hu/itthon/20150902-gyurcsany-ferenc-menekultek-szirek-afganok.html

Az európai bevándorlóáradat mögött ugyanaz a (háttér)hatalom áll, ami az ISIS-t is létrehozta. Ugyanazon államok, melyek titokban az ISIS fö támogatói is. A szírek tömeges átengedésének megszervezésében például most ugyanaz a Törökország jeleskedik, amely az ISIS létrehozásában is annyira jeleskedett… Törökország határain óriási menekülttáborok találhatóak már vagy egy évtizede, lényegében most nem kellett nekik mást csinálni, mint megnyitni a kapukat…

A fö cél Európa NWO-s diktatúrába sodrása és tönkretevése a még a 19. században Albert Pike által megálmodott “recept” szerint. A muzulmán menekültáradat egyre nagyobb feszültségeket fog gerjeszteni az európai országokban, túlterheltté fognak válni a szociális ellátórendszerek, és még a mostanitól is magasabb lesz a munkanélküliség. Ezen felül lázadások kitörésére is számítani lehet: ha a menekültek nem kapják meg, amire számítottak, fel fognak lázadni, követelözni fognak, eröszakos épületfoglalások, tömeges rablások bekövetkezte várható.. és ezzel már kész is a polgárháborús állapot az európai öslakosság és a muzulmánok között…. erre megy ki a háttárhatalom játéka a kezdetektöl fogva. Megtörténhet, hogy a háttérhatalom ügynökei fegyvert fognak adni a fellázadt, frusztrált muzulmánok kezébe, a “másik oldalon” pedig félkatonai egységeket verbuválnak a gyülölködö fasiszta NWO-s pártok támogatói közül, s összeugrasztják öket a muzulmánokkal, így döntve romba Európát is az észak-afrikai térség mintájára …

S hogy kik is ezek az NWO-s pártok, melyek jobbik esetben “csak” EU-ellenesek, sokszor azonban gyülölködök és fasiszták is? Magyarországon a Jobbik és a FIDESZ, itt Szlovákiában a náci Kotleba mozgalom és a SAS párt, Franciaországban a Le Pen párt, de feltörekvöben vannak az ilyen és hasonló erök Ausztriában, Dániában, Nagy-Britaniában és több más európai országban is.

A fegyveres összecsapások után rendkívüli állapotokat lehet hirdetni, a hadseregeket ki lehet vezényelni az utcákra, drótkerítéseket és ellenörzöpontokat lehet felállítani, a gyülölködö NWO-s pártokkal meg lehet nyeretni a választásokat, az EU-t szét lehet robbantani, meg lehet szüntetni a schengeni szabad határokat, az európai államok gazdaságait össze lehet omlasztani…

Egyszóval poklot létrehozni a megromlott, “Babilonná” süllyedt Európában.

Vona Gábor szerintem a legpocsékabb hazudozó a magyar politikusok közt, ami azt is jelenti, hogy nyilatkozataiban viszonylag könnyü olvasni a sorok közt.

2015. január 9-én például a következöt nyilatkozta:

https://kuruc.info/r/2/137999/

“A terrorizmus bevándorolt Európába” – fogalmazott Vona Gábor. A pártelnök rámutatott: számítani lehetett arra, ami történt, csak idő kérdése volt, hol és hogyan fog bekövetkezni. Úgy látja, nem egyszeri esemény volt a párizsi, hanem egy tendencia kezdete.

Valójában nem “látta”, hanem elöre tudta, hogy a párizsi merényletek után még következni fog több is, lévén ugyanazon titkosszolgálati náci-sátánista elemensek álltak a párizsi, majd a késöbbi koppenhágai és belgiumi merényletek mögött is, melyekhez a Jobbik vezérkara is sorolható …

S nézzük csak, mit nyilatkozott Vona a napokban:

http://www.atv.hu/belfold/20150910-vona-nem-akarok-mindenaron-miniszterelnok-lenni

 

Vona Gábor a múlt szélsőségesei közé sorolja a Fideszt, és miközben európai szintű muszlim-keresztény konfliktusra számít,

 

 

… hogy el tudjuk-e kerülni azt, hogy a migrációs probléma vallási színezetet kapjon. Félek, hogy ez lehetetlen. Jó lenne, ha nem alakulna ki egy iszlám-keresztény konfliktus Magyarországon, de Európában sem, mert abban nagyon nagy veszélyek rejlenek a jövőre nézve.

 

Vona egyáltalán nem “fél” egy ilyen konfliktustól, hanem a náci-sátánista bajtársai a titkosszolgálatokban aktívan dolgoznak azon, hogy egy ilyen konfliktus be is következzen Európában!

De nemcsak Vona, hanem több más NWO-s politikus nyilatkozataiból ki lehet olvasni egyet s mást. Aki tud szlovákul, az például elolvashatja az alábbi, egy Milan Krajniak nevü itteni NWO-s figura blogjában megjelent írást. Krajniak korábban a hírhedt belügyminiszter, Daniel Lipsic tanácsadója volt.

http://www.poslednykriziak.sk/nemylte-sa-z-boha-sa-vysmievat-neda/1105/

A jelenlegi Európát az írásában az ókori romlott Babilonhoz hasonlítja, s utalásokat tesz arra, hogy “Isten verése” várható: az “iszlám terroristák” meg fogják semmisíteni Európát, de megjegyzi, ök maguk se fognak jól járni, mert a megsemmisített Európa helyén az áhított gazdagság és jólét helyett öket is egy sivatag fogja várni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s