A svéd klónnök lázadása

Találkozott már valaki olyasvalakivel a gyengébbik nem képviselöi közül, kit miután kétszer elütötte az autó, sérülések nélkül „felkelt és járt“, menekült és verekedett, s a végén csak hat erös rendör tudta lefogni?

http://en.wikipedia.org/wiki/Ursula_and_Sabina_Eriksson

2008 május 17-én két svéd nö kisebb felfordulást okozott a Liverpoolból Londonba vezetö M6-os autópályán, miután gyalog „átkeltek“ az egyik menetirányon. Az egyik hölgy egy fékezö autó alá is került, de kutya baja se lett. A két hölgy ezután a menetirányok közti választóvonalban folytatta útját gyalog London felé. Az autópálya felügyelet persze riasztotta a rendörséget, s a rendörökkel a felfordulás helyszínére érkezett egy tévéstáb is, mely véletlenül az autópálya-rendörségnél forgatott valamilyen riportot. Ami ezután történt, azt valószínüleg senki se hitte volna el, ha a kamera nem kapja lencsevégre:

(a BBC késöbb, 2010-ben készült dokumentumfilmje az esetröl)

A helyszínre érkezö rendörök elöl a két nö ismét az autópálya forgalmába vetette magát. A zöldruhás nö szándékosan egy teherautó kerekei alá futott (lásd 3:45-nél), majd a pirosruhás nö is egy nagy sebességel haladó személyautó elé szaladt ki (3:58-nál), a személyautó szélvédöjének vágódott neki, a fékezés után pedig az autó elé „repült“.

A rendörök eredetileg azt hitték, egyik nö se élte túl a történteket, ezután viszont „csodák történtek“. A pirosruhás pár másodpercnyi eszméletvesztés után ismét felkelt… és járt! Míg a személyautó teteje totál behorpad az ütközéstöl, addig a pirosruhás kedveske nemhogy valamilyen töréseket nem szenved, de még karcolások se látszódnak rajta!

A zöldruhás kedveske mondjuk egy picit rosszabbul jár: miután a hatalmas teherautó több kereke is átmegy rajta, a lába azért eltörik neki. De ez minden.

Figyelve a felvételeken az arcvonásaikat a balesetek után, az embernek olyan benyomása támad, hogy egyik nö se érez se fájdalmat, se félelmet. „Még a zöldruhás se, akinek a kamion kerekei átmentek a lábán. Sokkos állapotban sincs. A nök kifejezetten „menekülj el vagy öld meg magad“ féle magatartást tanúsítanak. Komplexebb érzelmeket soha nem mutatnak.

A pirosruhás nönek elsösegélyt próbálnak adni, de az ismét menekülni próbál. Egy rendörnöt  gond nélkül a földre teper, s végül csak hat erös rendör tudja lefogni!! Miután kétszer elütötte az autó!

De a dráma még ezzel sem ér véget. Mivel a pirosruhás nö nem szenvedett sérüléseket, két nappal késöbb – a zavart pszichés állapota ellenére – elengedik a rendörségröl, s ismét „kóborolni“ kezd. A riasztó kinézete és pszichés állapota ellenére egy ötven év körüli férfi, bizonyos Glenn Hollinshead, ismeretlen okokból befogadja. A nö a férfit aznap éjjel agyonszúrja,s megy az útján tovább.. Egy tizenkét méter magas hídról a forgalomba veti magát, amit viszont egy sima lábtöréssel megúsz. Ekkor kerül ismét rendörkézre, majd börtönbe, s tünik el késöbb, a bírósági itélet után, még valamikor 2009-ben, mindörökre…

Kik voltak ezek a nök? S ki elöl menekülhettek? S honnan volt az iszonyatos testi erejük? S hogyhogy a szemmel láthatóan zavart pszichés állapotuk ellenére semmilyen közismertebb lelkibetegséget nem tudtak diagnosztizálni náluk?

A pirosruhás nö bírósági tárgyalásán késöbb azt is közölték, hogy soha nem volt elmebeteg, akárcsak a másik nö se. Se drogokat, se alkoholt, se pszichotronikus szereket nem tudtak kimutatni egyik vérében se. A nök állapota 72 óra után is változatlan maradt. De akkor vajon mitöl bolondultak meg hirtelen, s hogyhogy ráadásul egyszerre ?! A hivatalos közlés szerint ikrek voltak, ennek ellenére a felvételeken is jól látszik, hogy se a baleset helyszínén, se késöbb a kórházban nem tanúsítanak semmilyen érdeklödést egymás sorsa iránt. A pirosruhásat késöbb a rendörségen se érdekli a másik sorsa, leginkább a haja állapotával van elfoglalva. Egypetéjü ikrek esetében ez egyenesen képtelenség.

A nök múltját tárgyaló médiahírek a titkosszolgálati dezinformáció minden jellemzöjét magukon hordják. Még a BBC az esetröl 2010-ben készült (ide is belinkelt) dokumentumfilmje is. A két nöröl soha semmilyen visszanyomozható információ nem jelent meg. Míg a meggyilkolt angol férfi szomszéda és testvére is meg van szólaltatva (s néven vannak nevezve), addig a nök állítólagos rokonai közül senki.

A zöldruhás nöt állítólag két héttel az autópályai balhé után kiengedték a kórházból, s az USAba költözött, ennek ellenére soha semmilyen médium nem említ konkrét városnevet. A BBC sem keresi fel az USA-ban, hogy kifaggassa, mi késztette arra, hogy a kamion alá vesse magát. Pedig ki más tudta volna megvilágítani az eset hátterét jobban, mint maguk az érintettek. A BBC stáb nem ment el Svédországba se, abba a kisvárosba, ahol állítólag ezek az „ikrek“ születtek, hogy kifagasson pár helybelit a családi hátterükröl. A sajtóhírekben említett bátyjuk, anyjuk, s a pirosruhás nö állítólagos írországi férje sincs soha néven nevezve, s megszólaltatva semmilyen dokumentumfilmben. Miért?

Azért mert valószínüleg… titkosszolgálati fedösztori az egész „családi hátterük“.

Ezek a nök nem ikrek voltak, hanem azonos DNSböl mesterségesen létrehozott, genetikailag feljavított klónok.

Mindkét nönek mára nyoma veszett.

Az már nyilvánosan is ismert, hogy állatokat (pl. birkákat) , régóta tudunk klónozni. Akárcsak az is, hogy állatokat és növényeket egyaránt, tetszés szerint tudunk genetikailag manipulálni. Például olyan génmanipulált búza és kukoricafajtákat létrehozni, melyek ellenállóak a legkülönfélébb betegségekkel szemben. Ne gondolja senki se, hogy ez a bolygónkat nagyon régóta ellenörzése alatt tartó sötét hatalom, melynek jelenlegi fö képviselöi a Rothschildok, s mely valójában nem tiszteli az emberi jogokat, az elmúlt években meg tudta volna állni a maga mélységi földalatti bázisain, hogy ne próbáljon embereket klónozni, például harcászati célzattal. Genetikailag erösen feljavított klónokat létrehozni, melyeknek a normáltól tízszer erösebbek a csontjaik, százszor erösebb ütéseket bír ki a börük s más szöveteik, s melyek agykontroll alatt állnak, nem éreznek félelmet, stb.

Bár a BBC dokumentumfilmje egyáltalán nem hangsúlyozta ki, de ha kb. a 13-ik percnél megállítjuk a videót, s alaposan szemügyre vesszük az egyik klónnö földre hullott sapkáját a feliratot, azon a következö áll: „TIME TO BELIEVE“ („itt az ideje elkezdeni hinni“).

Hogy pontosan mi volt ez az egész, azt nem tudom. De az egészen nyilvánvalónak tünik, hogy valakik mintha ezt a sztorit tudatni akarták volna a világgal. Hogy megfélemlítö, vagy nemes leleplezö célzattal, azt nem tudni. Mintha szándékosan megzavarták volna a klónok agyprogramját, s így engedték volna ki öket az emberek közé.

Hogy a klónozás és génmanipuláció tudománya jóval elöbbre áll a nyilvánosan elismertnél, azt elöször Peter David Beter ( http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Beter ) említi , még az 1970-es évek vége felé kelt leleplezö írásaiban, lásd pl:

http://www.peterdavidbeter.com/docs/all/dbal51.html

Beter még egy 1969-ben kiadott könyvre hivatkozik hitetlenkedö olvasói elött, melynek cime „The Biological Time Bomb“ („A biológiai idözitett bomba“). A könyv lényegében tanúbizonyság arról, hogy a DNS kutatás szintje már akkor válaszút elé érkezett: ha folytatódik tovább, az teljes civilizációs átváltozást okozhat az emberi faj esetében.

Az abebooks.co.uk-on rátaláltam a könyv egyik használt példányára, az ajánlószövege eképpen szól:

http://www.abebooks.co.uk/servlet/BookDetailsPL?bi=6026489408&searchurl=bt

„…. képzelje el, hogy egy gyerek az apja halála után 100 évvel születik, az emberi test élettartama megduplázódik, félig ember-félig állati hibrideket tudunk létrehozni, az emberek szex nélkül szaporodnak… Képzelje el, hogy mindez nem sci-fi, hanem már az elkövetkezö pár évtizedben létrejön …. bizonyos, már most folyamatban levö kísérletek és felfedezések eredményeként.“

AZ IGAZSÁG AZ, HOGY MINDEZ 1969 óta VALÓBAN LÉTREJÖTT, viszont NEM A NYILVÁNOS TUDOMÁNYBAN, hanem a mélységi földalatti katonai bázisok zárt világában. Senki nem tudja, hogy pontosan milyen fejlettségi szinten tartanak ezek a dolgok.

David Beter külön hansúlyozza azt a még 1958-ban tett, s a könyvben is említett felfedezést, mely szerint miután egy vadkacsa sejtjeiböl kinyert DNS molekulákat egy fehér színü házikacsába fecskendezték be, azt remélve, hogy ez késöbb valamilyen hatással lesz a fehér kacsa utódaira, maga a fehér kacsa tollazata és magatartása is rövidesen változni kezdett…… Ezt az  alapfelfedezést ezen a ponton emberek esetében is elkezdték alkalmazni, természetesen már titoktartás mellett. David Beter szerint ez oda vezetett, hogy a ´70-es évek vége felé már képesek voltak létrehozni egy ember klónját meglehetösen rövid idön belül.. Nem kizárt, hogy ET segédlettel. De vigyázat, ez csak egy emberi test – hús és vér – volt, amit létrehoztak, mesterségesen kitenyésztett agyállománnyal. Az ilyen „embereknek“ (létformáknak) nincs „magasabb énjük“, érzelmi inteligenciájuk, „lelkük“, vagy nevezd ahogy akarod, lényegében csak alacsonyabb ösztönökkel rendelkezö, programozható „biológiai számítógépek“, melyek agysejtjeibe információk vihetök be (programozhatók, a szó legszorosabb értelmében). Képesek a logikus gondolkodásra, helyzetfelismerésre, „emlékek“ ültethetök az agysejtjeikbe, de nincs érzelmi inteligenciájuk, nem fejlödik ki náluk valós emberi tudat, vagyis az, ami az embert emberré teszi. Az ilyen létformák genetikai állománya is teljesen megváltoztatható, feljavítható, manipulálható..

Egyébként valamikor a 90-es években lett publikálva tudományos munkákban az is, hogy miután egy donor szívét vagy más testrészét átültették egy másik emberbe, utóbbi mentalitása, pszichéje a sikeres mütét után sokszor szintén változásokon ment keresztül – sok mindent átvett az akkor már halott donor tulajdonságaiból! Hasonló helyzet ahhoz, mint amikor házikacsa szervezetébe vadkacsa DNS molekuláit jutatták be nagyobb mennyiségben.

 

További ajánlott:

 

Az emberiség származása – 1. rész

Az emberiség származása – 2. rész

 

Egy hozzászólás

  1. Én láttam ezt a videót egy keresztény blogon…mai napig megnézhető az Elhitetes kora 1vagy 2 részében kerül elő a két svéd nő esete.A lényeg így is átjön és érthető. A fejezet címé az : Őrület az országúton amely 2010 ben készült dokumentum film alapján készült .A két filmet az Idők Jelei blogon tálaltam.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s