Zaočkovaní sú začipovaní

Na článok “Hrôza! Toto je v covid vakcínach!” mi prišlo viacero reakcií, ktorých odosieľatelia neverili tomu, že zaočkovaní sú naozaj začipovaní.

Prišlo niekoľko námietok, najma z neznalosti, na ktoré teraz idem reagovať.

Treba si uvedomiť, že telá nie všetkých zaočkovaných reagujú na Bluetooth. Je známe, že ľudia nedostávali rovnaké dávky vakcín, hoci aj od toho istého výrobcu. Niektoré dávky boli “silnejšie” (jedovatejšie), a sposobovali viac vedľajších účinkov než idé.

Ako správne detekovať čipy v telách zaočkovaných pomocou Bluetoothu v mobilných telefónoch.

Musíte mať starší smartfón, najlepšie s Androidom, ktorý ešte nefiltruje Bluetooth zariadenia. V modernejších smartfónoch najprv musíte skontrolovať predvolené nastavenia pre Bluetooth, a zmeniť ich tak, aby vám detekovali aj tie zariadenia, pre ktoré nevedia nájsť meno alebo nevedia určiť ich typ (napr. mobilný telefón, smart hodinky, slúchadlá, router a pod). Toto je špecifické pre každý typ mobilného telefónu. Čipy v telách zaočkovaných totiž posielajú odpovede bez uvedenia typu zariadenia, a namiesto normálneho, čitateľného Bluetooth identifikátora, nastaveného často majitelom zariadenia (napr. PETO_MOBIL, SMART_HOD_1), vám posielajú divné MAC adresy. Ja som to skúšal v Nových Zámkoch na autobusovej stanici pomocou staršieho smartfónu typu Alcatel One Touch s Androidom, a potvrdzujem, že je tomu tak. Najlepšie to skúšať v obchodných centrách alebo na staniciach, kde sa pohybuje veľa ľudí. Stačí zapnúť Bluetooth, a spustit vyhľadávanie zariadení:

Ja chápem, je to dosť náročné na psychiku. Napriek tomu, že som bol na 99 percent istý, že to fungovať bude, aj ja som bol z toho zhrozený, keď som to videl na vlastné oči. Nie je ľahké akceptovať, že tu naozaj existuje tajomná sila, ktorá chce transformovať ľudí na čipmi ovládateľné kyborgy, ale bohužiaľ taká je realita. Bolo to predpovedané aj v Zjaveniach Jána.

Námietka č.1. Ste laikom, amatérom, neviete o tom nič, snáď okrem prekladania nezmyselných článkov z webstránky swaruu.org.   MAC adresy, ktoré vám Blueetooth detekoval, patria mobilným telefónom okoloidúcich.

Odpoveď: Nie, nie som laikom, mám stredné elektrotechnické a vyššie informatické vzdelanie. ( ako aj “Phd” z okultizmu 🙂

MAC adresy sú tzv. „fyzické adresy“ zariadení pripájateľných do sietí. Sú priradené konkrétnym výrobcom hardvéru. Prvých šest znakov určuje výrobcu zariadenia (ako Nokia, Alcatel, Samsung atd.) Na tejto webstránke sa napríklad dá zistit, ktorá adresa patrí ktorému výrobcovi: https://macvendors.com/

Ak zadáte hocijakú MAC adresu začínajúcu napr. na 00:1E:10, tak sa vám hneď po naťukaní týchto prvých šiestich znakov zobrazí “HUAWEI TECHNOLOGIES CO.,LTD”, lebo všetky MAC adresy začínajúce sa na 00:1E:10 patria výrobkom tejto firmy. 001E10 bolo pridelené medzinárodnou organizáciou IEEE (tzv. registračnou autoritou) technologickej firme HUAWEI TECHNOLOGIES.

Keďže každé zariadenie má svojho výrobcu, každá platná MAC adresa musí mať zakódovaného nejakého výrobcu. Skúste ale zadať tieto divné MAC adresy, ktoré sa detekovali v blízkosti zaočkovajných:

zaockovani-kody3

Webstránka macvendors.com vám nevie nájsť výrobcu týchto zariadení! Nie sú totiž priradené žiadnemu výrobcovi! Komu potom patria? Nuž, patria nanočipom v telách zaočkovaných.

Mne sa zdá, že sa používa technológia “Bluetooth Low Energy” , čo používajú aj mnohé doteraz známe čipy (integrované obvody), a ktorú podporujú mnohé mobilné operačné systémy ako Android, iOS a pod. https://en.wikipedia.org/wiki/Bluetooth_Low_Energy#Chip

Starting in late 2009, Bluetooth Low Energy integrated circuits were announced by a number of manufacturers

Mobile operating systems including iOS, Android, Windows Phone and BlackBerry … natively support Bluetooth Low Energy.

Mobilná aplikácia “Chip checker”, zrejme cez detekciu “Bluetooth Low Energy” zdrojov, našla 45 čipov pri prechode vlaku na železničnom priecestí v Japonsku:

Námietka č. 2: Nanočipy potrebujú elektrický zdroj, ktoré im ľudské telo nie je schopné dodať.

Odpoveď: Tak poprvé, elektrickým zdrojom može byť ľudské telo samotné, ktoré je elektromagnetické. Baterky mobilných telefónov sú schopné poskytovať silný elektrický výkon, pomocou ktorého sú mobily schopné pripojiť sa k (2G-4G) vežám umiestnených aj niekoľko kilometrov od nich. Ľudské telo samozrejme nie je schopné dodať pre nanočipy silný elektrický výkon, no je schopné dodať limitovaný výkon pomocou ktorého sa možu pripájať k zariadeniam umiestnených od nich až na 20-50 metrov.

Námietka č. 3: Nemožeme ale umiestniť žiarič na každých 50-300 metrov!

Odpoveď: Ale samozrejme že možeme, a už sa to aj deje!

V rozsahu cca 50m dva žiariče 5G
https://vk.com/socha?w=wall325721098_158836

5G_ziarice

Frekvencie 5G sietí majú dosah iba pár stoviek metrov, takže mať žiarič každých pár stoviek metrov je nevyhnutnosťou:
https://en.wikipedia.org/wiki/5G#Range

U 4G sietí je ešte dosah niekolko kilometrov.

Druhým možným elektrickým zdrojom nanočipov može byť elektromagnetické žiarenie samotné, vysielané smerom k nim, podobne pasívnym RFID čipom:
https://sk.wikipedia.org/wiki/Vysokofrekven%C4%8Dn%C3%A1_identifik%C3%A1cia#Pas%C3%ADvny

Vysielač (snímač) periodicky vysiela pulzy do okolia. Ak sa v blízkosti objaví pasívny RFID čip, využije prijímaný signál na nabitie svojho napájacieho kondenzátora a odošle odpoveď.

Nanočipy v tomto prípade možu na nabitie využívať prijímaný 5G signál, potom odošlú odpoveď.

Námietka č. 4: Bluetooth a 5G siete, to sú dve úplne rozdielne veci.

Odpoveď: Nie sú. Frekvenčné pásmo pre Bluetooth je 2.4 GHz, a dolné frekvenčné  pásmo 5G sietí je medzi 450Mhz a 6GHz, pohodlne sa to prekrýva.

Námietka č. 5: Prečo by Bill Gates zvolil práve formát MAC adries pre identifikáciu svojich nanočipov, keď tento formát obmedzuje maximálny možný počet identifikátorov na 4 miliardy, ľudí však máme dvakrát toľko.

Odpoveď: Maximálny počet zariadení adresovateľných MAC adresami je 281 000 miliárd.

Hexadecimálnych symbolov je 16 (0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, A, B, C, D, E, F) Potrebujú 4 bity na zakódovanie, lebo 2 na štvrtú je 16. MAC adresa sa skladá z 12 hexadecimálnych symbolov, t.j. potrebuje 4 x 12 = 48 bitovú reprezentáciu. Keď máš 48 bitov, z ktorých každý može mať hodnotu 0 alebo 1, tak máš “2 na 48”-tu možností, t.j. 281 biliónov = 281 000 miliárd.

https://en.wikipedia.org/wiki/MAC_address#Address_details

The IEEE 802 MAC address originally comes from the Xerox Network Systems Ethernet addressing scheme.[3] This 48-bit address space contains potentially 248 (over 281 trillion)

Námietka č. 6: Ako može byť rovnaká technológia vo všetkých vakcínach vrátane Sputniku, veď sú to rozne, navzájom konkurujúce firmy sídliace vo viacerých štátoch, na viacerých kontinentoch. Neexistuje predsa žiadna superkonšpirácia, ktorá by toto bola schopná realizovať.

Odpoveď: Nuž, my čo máme “Phd z okultizmu” vieme, že taká superkonšpirácia cez slobodomurárstvo existuje, napriek tomu že popiera i svoju existenciu samotnú – odporúčal by som článok “Štyri ríše zla“. Za vládami ešte stojí “niečo”, čo ich silne ovplyvňuje – táto konšpirácia, na čele ktorej stojí niekoľko iluminátskych rodín. Sú to “majitelia” planéty Zem, sluhovia Lucifera.

Všetky velké farmaceutické organizácie sú v rukách týchto iluminátskych rodín. Predstavujú chápadlá tej istej chobotnice. Niečo ako Coca Cola “versus” Pepsi Cola. Súťaž medzi nimi je aj nie je. Ich vedenia sú plné slobodomurármi (luciferiánmi), ktorí sa postarali o to, aby vo všetkých vakcínach bola použitá tá istá skrytá nanotechnológia pochádzajúca od DARPA, teda od čiernych projektov. Jedná sa o technológiu neznámu pre ľudskú populáciu.


Odporúčal by som tiež prečítať tieto články:
Novozélandskí vedci potvrdili, že vakcíny Pfizer obsahujú nano-technológiu na sledovanie ľudí
https://www.badatel.net/novozelandski-vedci-potvrdili-ze-vakciny-pfizer-obsahuju-nano-technologiu-na-sledovanie-ludi/

“Cieľom štvrtej priemyselnej revolúcie, ktorú predstavilo a presadzuje Svetové ekonomické fórum, je transhumanizmus, splynutie človeka so strojom.”

https://www.podtatransky-kurier.sk/spravodajstvo/dr-mercola-transhumanizmus-plan-ako-urobit-geneticky-upraveneho-ludskeho-kyborga

Moja poznámka: vedeli ste, že symbol 007 originálne nemal nič spoločné s James Bondom, ale bol podpisom Johna Dee, čierneho mága britskej královnej Elizabeth I. ? John Dee: Elizabethan 007, scientist, magician and spy        John Dee’s conversations with Angels

Dee bol v priamom kontakte so “satanovými anjelmi”, od ktorých vtedajšie elity dostávali technológie, a tým sa začala éra industrializácie a britského impéria tzv. “prvá priemyselná revolúcia”. Za 300 rokov sa svet dostal na takú technologickú úroveň, na akú ludia neboli schopní dostat sa predtým ani za 5000 rokov. Nebola to náhoda, treba za tým hladat skrytú ruku “diabla”. Tento proces sa teraz má završit transhumanizmom, teda pokusom o transformáciu ludí samotných na “stroje”(kyborgy) aj pomocou nanočipov nachádzajúcich sa vo vakcínach. Predpovedané ako “znak šelmy” v Zjaveniach Jána.

5G_babies

Je načase zabudnúť na Darwina, začať sa seriózne vzdelávať a mať kozmické vedomie:
Završi sa tajomstvo “Boha”
https://pokolraveluk.info/category/Tajomstvo_Boha/


Jacob Rotschild: Pomocou pandemických opatrení trénujeme vašu poslušnosnosť
https://www.badatel.net/jacob-rotschild-pomocou-pandemickych-opatreni-trenujeme-vasu-poslusnost/

Covid nedáva žiadny zmysel. V tom je ten zmysel. Trénujú nás, aby sme dodržiavali podvodné, iracionálne, nemorálne a samodeštrukčné nariadenia.  … Plošný očkovací program nielen otvára dvere ku kontrole ľudského správania prostredníctvom génovej modifikácie, ale, čo je pre súčasnú operáciu dôležitejšie, vytvára psychologickú kontrolu správania za pomoci vakcín.


Oxid grafénu dokáže mapovať náš mozog a zbierať informácie, ako sú spomienky, myšlienky, vnemy, emócie alebo pocity

https://www.podtatransky-kurier.sk/spravodajstvo/oxid-grafenu-dokaze-mapovat-nas-mozog-a-zbierat-informacie-ako-su-spomienky-myslienky-vnemy-emocie-alebo-pocity


Addendum (7.8.2022) Doležité upozornenie

Ak nie ste zaočkovaný, snažte sa minimalizovať čas strávený v blízkosti zaočkovaných v uzavretých priestoroch. „Inteligentný nanografén“ sa prenáša dychom (shedding), a pokiaľ sa dostatočné množstvo dostane aj do vášho tela, snaží sa samoorganizovať do nanoštruktúr (čipov), a časom sa aj vy stanete „zaočkovaným“. Ak je to možné, tiež sa vyhýbajte blízkemu kontaktu sa zaočkovanými vrátane sexuálneho. Pokiaľ vaše telo nevysiela frekvencie a MAC adresy, všetko je ale fajn 🙂


Addendum 23.2.2022

Pozrite si toto video (od 29:00)

Použitím merača vysokofrekvenčného (VF) elektrosmogu HF35C sa zistilo, že telá zaočkovaných vysielajú slabé signály (kým telá nezaočkovaných NIE)

https://www.conrad.sk/p/gigahertz-solutions-hf35c-merac-vysokofrekvencneho-vf-elektrosmogu-100338

Merač HF35C je schopný detekovať signály v pásme od 800 MHz – 2,7 GHz, čo je aj dolné pásmo 5G sietí, ako aj Bluetooth fičí na 2.4 GHz.


Addendum 7.7.2022

Vedecky dokázané: zaočkovaní vysielajú frekvencie

https://www.bitchute.com/video/1pUIyEyes4wI/

ĎAĽŠIE ČLÁNKY TU slovensky

2 hozzászólás

Hozzászólás