Dajme konečne zbohom materializmu

Mark 11:23 Amen, hovorím vám: Keby niekto prikázal tomuto vrchu: ‚Zdvihni sa a vrhni sa do mora!‘ a nezapochyboval by v srdci, ale veril by, že čo vyslovil, sa stane, splní sa mu to. 24 Preto vám hovorím: Všetko, o čo sa modlíte a prosíte, verte, že ste dostali a budete mať.

Mysel (duch) dokáže realitu aj ovplyvnovat, nielen vnímať.

Veci po ktorých zo srdca túžime alebo sa hystericky bojíme (!), t.j. kam intenzívne sústredujeme našu pozornost, dokáže mysel intenzívne ovplyvnovat, tie sa možu manifestovat, čo však kvoli lineárnemu času može potrvat aj mesiace či roky.
A tiež, nemyslite stále na negatívne veci, ktoré by ste nechceli, aby vo vašom živote nastali (manifestovali),nebojte sa ich hystericky, radšej sa na nich čím skor zabudnite, ináč možu naozaj nastat! Myšlienky majú manifestačnú silu, aj negatívne!


Časopriestor vytvárajú vedomia živočíchov v ňom žijúcich. Vedomie nie je súčastou materiálneho sveta, ale ostáva v astrálnom (duchovnom) svete. Preto ho lekári NIKDY nebudú schopní lokalizovat v ludskom tele.

Časopriestor sa dá aj natvrdo manipulovat, “hacknúť”. Ak nemáte k tomu k dispozícii technológie, použite sex(mágiu).
Počas orgazmu sa vaše podvedomie viac “otvára” energiám z duchovného sveta (tzv. éterickým energiám), a manifestačná sila myšlienok (túžob, vizualizácií) radikálne zosilnie. Dajte ale pozor, aby vaše podvedomie “nehackol” nejaký démon, a aby ste sa tým nestali démonicky posadnutým (ala v Biblii) – nežartujem!

Odviazanie šelmy – Tantra a sexmágia v neskorom viktoriánskom Anglicku
UNLEASHING THE BEAST – Aleister Crowley, Tantra and Sex Magic in Late Victorian England
http://esoteric.msu.edu/VolumeV/Unleashing_the_Beast.htm

If this secret [of sexual magic], which is a scientific secret, were perfectly understood …

“Ak by toto tajomstvo (sexuálnej mágie), ktoré je vedeckým tajomstvom, bolo dokonale pochopené, čo som bohužial ja ani po 12 rokoch neustálej štúdie a experimentovania nedokázal, nič by nebolo možné nerealizovať (nemanifestovat), čo si len ľudská fantázia dokáže predstaviť.
/Aleister Crowley/”

Nechcem provokovať, ale tu sa hovorí o tom istom než v Biblii v Mark 11:23.

Jediným rozdielom je, že v Biblii sa hovorí o ovplyvňovaní reality čisto vašou myslou, kým tu sa hovorí o používaní “zosilňovacích techník” (sexmágie).

“Bohovia” sú v tomto ozajstnými majstrami. Majú rádovo silnejšie schopnosti manifestovať či manipulovať realitu než my, či už čisto svojou myslou alebo pomocou technológií. Schopnost manifestovať veci je rádovo zosilnená aj u ľudí s jasnovideckými schopnosťami, čo majú svoju hypofýzu aktivovanú. “Bodka” na čele hinduistov tiež symbolizuje hypofízu.
Tzv. “Ježišove zázraky” sú tým istým: manipuláciou tohto realitného matrixu pomocou mysle (či navyše bola používaná aj “zosilňovacia technológia”, to nevieme)

Matej 8:13 Potom Ježiš povedal stotníkovi: „Choď a nech sa ti stane tak, ako si uveril.“ V tej chvíli jeho sluha ozdravel.

Vec je skutočná, napriek tomu, kolkí si myslia opak …

Padlí anjeli (Enki/diabol) v osemdesiatych rokoch minulého storočia dokonca v rámci tzv. “čiernych projektov” v tajnosti poskytli mimozemské technológie aj našim vedcom na manipuláciu reality, a ukázali im pomocou nich, že hmotu v skutočnosti vytvárajú vedomia živočíchov! No tu, v zakaranténovanom svete, oblbeným materializmom, toto naďalej zostáva akousi “zakázanou vedou”. Nejaké obmedzené znalosti však boli publikované v knihe od Prestona Nicholsa s názvom Projekt Montauk (jeden z čiernych projektov) , čomu však z vás asi málokto uverí. Ale nevadí!
Ja tiež mám tú knihu. Tento úrivok je veľmi zaujímavý (originálny anglický text pripájam tiež):

Jasnovidca s menom Duncan umelo uviedli do stavu sexuálneho orgazmu a éterické energie jeho mysle mu dali “čítať” pomocou technológického zariadenia na manipuláciu reality. “Zosilnené” éterické energie potom technologické zariadenie “vyžarovalo” na dvor jednej vojenskej základne.

Poznámka: Éterické energie pochádzajú z duchovného sveta, naša hlúpa materialistická veda si myslí, že mozgové vlny sú “čisto elektromagnetické”, pritom za elektromagnetizmom sa ešte skrýva niečo, o čom naši vedci nemajú ani tušenia.

Vo svojej mysli si Duncan začal predstavovať pevný predmet, čo sa potom objavilo vo dvore vojenskej základne “z ničoho”. Objavili tým čisté stvorenie z myšlienok! Duncan si potom v mysli začal vizualizovať, že sa na základni rozbije okno, ktoré sa taktiež manifestovalo: skutočne sa z ničoho nič jedno okno rozbilo !

To preto lebo hmota vzniká z éterických duchovných energií, a kedže technologické zariadenie “vyžarovalo” zosilnené éterické energie na areál vojenskej základne, tie tam začali manipulovať realitu (hmotu), preto sa aj to okno akoby z ničoho nič rozbilo. Živá či neživá hmota – rovnako sa dá manipulovať.

https://www.bibliotecapleyades.net/montauk/esp_montauk_16b.htm#CREATION%20FROM%20THE%20ETHER

In his mind, he would concentrate on a solid object, and it would appear somewhere on the base.

They actually had discovered pure creation out of thought with the use of the transmitter.

In one particular case, Duncan concentrated on shattering a window. Enough force was generated to the point where it actually broke a window in the nearby town of Montauk

One must realize that when Duncan did these experiments, he was in an altered form of consciousness. He had been given special training which could possibly have been administered by the CIA or NSA. In any event, his conscious mind would be diverted through sexual bliss. What could be termed the primitive mind would then surface. Duncan, the individual, would be transferred into an orgasmic trance. His primitive mind, at the disposal of the researchers, became very suggestible and therefore controllable.

A na záver si pozrie scénu s okultnou sex-magickou rituálou z filmu “Eyes Wide Shut” od Stanleyho Kubricka (áno, ten istý chlapik, čo sfalšoval aj scény “pristátia” na Mesiaci :-). Ćo si myslíte, je toto čistou fantáziou, alebo vás satanisti z Hollywoodu zas podviedli, a predali vám realitu ako “fantáziu”?

Milujem pozerať ten film! Už som aspoň stokrát videl tie scény. Psycho-erotický thriller najvyššej úrovne. Nikdy som nemal rád ani detské rozprávky (sú tupé), ani tanečné súbory (nudné), ani ľudovú hudbu (brrr), ale už aj ako mladý chlapec som v tajnosti stále pozeral ten psychoerotický thriller s názvom Basic Instinct v hlavných roliach so Sharon Stone. https://youtu.be/CBkuTVArMWw?t=212 No ale čo už, taký som! 🙂

ĎAĽŠIE ČLÁNKY TU slovensky

Hozzászólás