Rómát, Latiumot és a latin törzseket a “biblia Istene” hozta létre

Mottó: “…akkor elvégeztetik az Istennek titka, amint megmondotta az ő szolgáinak a prófétáknak.” /Jelenések 10:7/

Nem véletlen az, hogy Róma mind a mai napig a világ háttérirányítója. Az egész sok-sok ezer évvel ezelött kezdödött, amikor Jupiter-Zeusz (a sátán) és Szaturnusz-Kronosz(a biblia Istene) közt kitört a nagy küzdelem. A sátánista erök felülkerekedtek, átalakult a görög és római istenek panteonja is, Szaturnusz föisten pedig számüzetésbe került, és az itáliai félsziget azon részén rejtözködött el, melyet az ókori Rómában Latium tartományak neveztek, jelenleg pedig Olaszország Lazio tartománya, mely Róma városát is magába foglalja. A wikipédiában is szerepel, hogy ez az ókori történet az alapja annak, hogy a világ számos nyelvében a mai napig ott szerepel a “látium” szóból eredö “látens” szó, mely “rejtözködöt, lappangót” jelent, mely eredetileg a Biblia istenének elrejtözködését jelentette a sátán elöl a mai itáliai félszigeten.

https://en.wikipedia.org/wiki/Latium

“…derived Latium from the word for “hidden” (English latent) because in a myth Saturn, ruler of the golden age in Latium, hid (latuisset)from Jupiter there”

Jahve késöbb civilizációt hozott itt létre, ö a latin törzsek genetikai létrehozója. Látium elsö királyának, Picusznak szintén ö volt az apja: https://en.wikipedia.org/wiki/Picus

Látium tartomány elsö városa nem Róma hanem a töle délnyugatra található Laurentum volt, melyet Picusz hozott létre. Erröl van elnevezve jelen korunkban a római metró B-vonalának, Laurentina nevü délnyugati végállomása is.

Nem volt az se véletlen, hogy amikor Jahve 2000 évvel ezelött felbontotta a zsidókkal a “régi szövetséget” (az Ószövetséget), az “új szövetség” Rómával és a latin törzsekkel köttetett meg.

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Saturn_(mythology)

Pliny notes that the cult statue of Saturn was filled with oil

Szaturnusz szobrait az ókori Rómában olajjal szokták megtölteni. Ugyanazért, amiért már Jákób is olajat szokott önteni a “szent” oszlopokra, kövekre:

Genezis 28

http://biblia.hit.hu/bible/21/GEN/28

18 És felkele Jákób reggel, és vevé azt a követ, melyet feje alá tett vala, és oszlopul állítá fel azt, és olajat önte annak tetejére;

22 És ez a kő, amelyet oszlopul állítottam fel, Isten háza lészen, és valamit adándasz nékem, annak tizedét néked adom.

Ugyanezért hívják az Isten szolgáit is a kereszténységben “felkenteknek”, olaj által felkenteknek. S ugyanezért áldoztak a hinduk is szombatnaponként mustármagolajat a hindu “Sháni”(Szaturnusz) föistennek, lásd. “Isten” egy kozmikus humanoid c. írást.

Ez mind Jahve, egy gyakran genetikai kísérletezésssel is foglalkozó, szökehajú kozmikus humanoid lény, az idö és a halál ura, a görög mitológia Kronosz föistene, kiröl az idö is el van nevezve, de ö a népnyelv “öreg kaszása” és “öreg istene” is.

Szaturnusz istent az ókori Rómában gyakran vágószerszámmal a kezében ábrázolták. Az “öreg kaszás” v. “öreg sarlós”, ami a halál szinonimájává vált, valójában a világvégén bekövetkezö “aratásra” utal, lásd Máté evangéliuma 13:39, vagy a Jelenések könyvének 14. fejezetét:

14:14 És látám, és ímé vala egy fehér felhő; és a felhőn üle valaki, hasonló az embernek Fiához, a fején arany korona, és a kezében éles sarló.

14:15 És más angyal jöve ki a templomból, nagy szóval kiáltván annak, aki a felhőn ül vala: Indítsd a sarlódat és arass; mert a földnek aratni valója megszáradt.

14:16 Bocsátá azért, aki a felhőn ül vala az ő sarlóját a földre; és learattaték a föld.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s