Istár szadistái, a szarházy Esterházyiak

Aki azt hinné, ezen illuminátus klán – a hatalmát elvesztve – rég eltünt a történelem süllyesztöjében, az hatalmasat téved!

“Mottó”: ha a kígyó rátekeredik valamire, támadd a fejét.

Sadists of Ishtar (Istár szadistái)

https://returnofzeus.blogspot.com/sadist-of-esterhazy.html

Wikipédia: “Az Eszter perzsa eredetű női név, a jelentése csillag. Istár asszír-babilóniai istennő nevével azonos eredetű.”

A “Hold sötét oldala” c. írásból:

A világot valójában a titkos tárasaságok irányítják, a még mindig létezö lovagrendek (Máltai Lovagrend, Templomos Lovagrend, Opus Dei, jezsuiták, stb.) és a belölük sok évszázaddal ezelött kiágazott szabadkömüves páholyok, az összes titkos társaság szálai pedig a Vatikánban futnak össze. Minden más ezen a bolygón (“a mátrixban”) csak a háttérhatalom által keltett illúzió: társadalmi rendszerek, politikai pártok, “bankárok”, birodalmak vagy akár a nyilvános ürprogramok is.

https://pokolraveluk.info/2017/02/19/duterte-ur-a-fulop-szigeteken-nwos-cionaci-nepirtast-tesztelget/

A Máltai Lovagrend a világ leghatalmasabb titkos társasága, ott van a polip feje. A jótékonykodás csak fedötevékenység, álca.

A szlovákiai Máltai Lovagrend egykori elnöke lesz a SIS-igazgató?

https://parameter.sk/szlovakiai-maltai-lovagrend-egykori-elnoke-lesz-sis-igazgato

“Az SNS Anton Šafárikot javasolhatja a szlovák titkosszolgálat élére.”

A Máltai Lovagrend jelenlegi “pénzügyminisztere”, vagyis a világ pénzügyi rendszerének egyik rejtett irányítója – karöltve a Rothschildokkal – nem más mint Esterházy János gróf:

Minister of Finance – Janos Count Esterhazy de Galantha https://www.orderofmalta.int/government/receiver-of-the-common-treasure/

Az Esterházyak, a Német-római Birodalom egyik legjelentösebb fönemesi családjaként évszázadokon keresztül a római pápák és a Habsburg ház talpnyalói voltak, és mind a mai napig nagyon közel állnak a Vatikánhoz. A Habsburg és Esterházy klánok képezték a Német-római Birodalom “német” tartópillérét, a pápai udvar körül kialakult olasz fekete nemesség (Aldobrandini, Orsini, Medici, Farnese klánok) pedig az olasz tartópillért. S a titok az, hogy ezen klánok jelenkori leszármazottai, a Rothschildokkal és Rockefellerekkel karöltve, mind a mai napig a globális illuminátus hierarchia legtetején állnak.

A képen David de Rothschild, a Rothschild-család francia ágának vezetöje a feleségével, Olimpia Aldobrandini hercegnövel, a hírhedt fekete nemesi klán jelenkori leszármazottjával látható.

Sadists of Ishtar (Istár szadistái)

https://returnofzeus.blogspot.com/sadist-of-esterhazy.html

Akárcsak a nagy ősök, Esterházy János gróf is rejtett Istár imádó, gyerekeket rituálisan gyilkoló perverz szadista. A Bohemian Grove “szellemiségének” nagy hordozója.

Az Esterházy család az Estée Lauder cégbirodalom egyik rejtett förészvényese is. A Lauder cégbirodalom jelenkori vezetöje nem más mint Ronald Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnöke.

Az alábbi képen Ronald Lauder (második balról) Ferenc pápa és David de Rothschild társaságában látható.

Forrás: http://www.worldjewishcongress.org/en/news/attacks…pope-francis-tells-jewish-leader

Lauder anyjának, Lauder Esztikének (“Istárkának”) – akiröl az Estée Lauder kozmetikai márka is el van nevezve – az apja egy felvidéki magyar faluból, Gelléröl származik. A Lauder klán egy sátánista zsidó család. Tömeges gyerekgyilkosok. A felvidéki magyar falvakban még a 19. században is nagy rettegésben tartották az effélék a parasztokat, mert nagy elöszeretettel szoktak parasztkölyköket rituálisan feláldozni. A Lauderek jelenkorban New York térségében a fö futtatói a rituális gyerekgyilkos okkult-hálózatoknak. Az Esterháziaknak a múltban szintúgy erös felvidéki kötödöttségük volt, és fönemesként szintén évszázados sátánimádók voltak.

Ronald Lauder viszont alatta áll a titkos globális hierarchiában Esterházy János grófnak.

Bár a hatalmuk óriási, a világot igazából mégsem “a zsidók” irányítják, hanem “Róma”. Ott van a polip feje. Pontosan úgy, ahogy a Jelenések könyvében szerepel:

Jelenések 17

9 Itt az elme, amelyben van bölcseség. A hét fő a hét hegy, amelyen az asszony ül;

(Róma, a hét domb városa)

15 És monda nékem: A vizek, amelyeket láttál, ahol a parázna ül, népek azok és sokaságok és nemzetek és nyelvek.

18 És az asszony, amelyet láttál, ama nagy város, amelynek királysága van a földnek királyain.

(Róma!)

Az Esterházy família több nagykaliberü szlovákiai és magyarországi “maffia” (szabadkömüves bünözö hálózat) valódi irányítója is. A múltban – a Habsburg leszármazottakkal karöltve – például ök irányították a hírhedt Szemjon Mogiljevics féle szabadkömüves bünözö-hálózatot, melynek Magyarország volt a fö bázisa. Mogiljevics felesége is egy magyar nö volt. Az sem volt véletlen, hogy az 1990-es években az “orosz maffia” keresztapái Ausztriába jártak nagy összeröffenéseket tartani.

A tavaly kegyvesztetté vált hírhedt szlovák illuminátus-maffiózó figura, Marian Kocner, aki mellesleg a harmadik Fico kormány egyik összállítója volt, Ronald Lauderrrel állt “üzleti viszonyban”, s akkor vált kegyvesztetté, amikor meg próbálta jó 70 millió euróval lecsapolni az illuminátus felettese cégbirodalmának vagyonát. Lauder cégbirodalma a “miniszterelnökcsináló” Markíza magántévé tulajdonosa is. ( lásd a Miért került Marián Kočner Ronald Laudernek, a Zsidó Világkongresszus elnökének a célkeresztjébe? címü írást)

 

Ficóék királycsinálója tehát az illuminátus-maffiózó Kočner volt, aki felett viszont ott állt Lauder, aki felett viszont ott állt a Máltai Lovagrend. A másik, kisebbik kormánypárt, az SNS királycsinálója a szlovák püspöki konferencia elnöke, Stanislav Zvolensky érsek, aki szintén a Máltai Lovagrend oszlopos tagja, és aki kinevezte a szintén máltai lovagrendes Anton Safárikot a szlovák titkosszolgálat élére. A kör bezárult.

“ama nagy város, melynek királysága van a földnek királyain” – hogy ez mennyire igaz

Az alábbi képen az Esterházy család másik jelentös jelenkori tagja, Paul-Anton Esterházy látható Josef Pröll, korábbi osztrák pénzügyminiszter és alkancellár (balról) társaságában.

Forrás: http://de.esterhazy.net/index.php/Erbprinz_Paul-Anton_Nikolaus_Maximilian_Esterh

Az effeminin kis pöcs – a nagy ősökhöz hasonlóan – szintúgy oszlopos mívelöje az Istár-kultusznak, és nöi pedofil-rituális-gyerekgyilkos hálózatokat szervez és futtat.

A jelenkori máltai lovagrendes Esterházy János gróf is a család “Galantha” ágához tartozik, akárcsak a második világháború alatt zsidókat mentö Galánthai Esterházy János gróf, aki egyedüliként szavazott a zsidó törvények ellen az akkori náci szlovák parlamentben.

Nem csoda, hogy a jelenkori János gróf is a háttérhatalom cionista komponenséhez húz, Lauderhez és a Zsidó Világkongresszushoz, már a szlovákiai elöd is cionista-zsidópárti volt.

Végső nyugalomra helyezték Esterházy János hamvait Alsóbodokon
https://korkep.sk/cikkek/friss-hirek/2017/09/16/vegso-nyugalomra-helyeztek-esterhazy-janos-hamvait-alsobodokon/

A “Galantha” cím a nevükben a szlovákiai Galántára utal, ahol évszázadokig voltak birtokaik.

De ne érzékenyüljünk el, ne romantikázzunk.

Ez itt Bugár Tibor, maffiozó volt:

https://www.cas.sk/clanok/432642/policia-obvinila-z-vrazdy-tibora-31-bossa-sykorovcov-preco-musel-bratranec-belu-bugara-zomriet/

1999-ben tünt el, és Bugár Bélának, a szlovák parlament alelnökének az unokatestvére (volt). A 90-es években a Habsburg és Esterházy leszármazottak által az országra telepített és szabadított szabadkömüves maffiózó bandák közt dúló belharcok áldozata lett. Az egyik Bugárból maffiózót, a másikból kisebbségi politikust csinált a háttérhatalom. Jellemzö.
Az ilyen-olyan maffiabandák kreálása egyébként föleg a háttérhatalom cionista komponensére jellemzö.
Bugár Béla Híd pártja jelenleg szintén tagja a kvázi az illuminátus-maffiozó Marian Kočner és a Máltai Lovagrend által kreált Fico kormánynak.

Bugár párt honlapja:

Újabb esélyt kap a galántai Esterházy-kastély, hogy az már három év múlva látogatható legyen
https://www.most-hid.sk/hu/ujabb-eselyt-kap-galantai-esterhazy-kastely-hogy-az-mar-harom-ev-mulva-latogathato-legyen

Hogyan fogom én ezt tudni kivárni …!

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

Írta: egy vendég, április 28, 2019

Még egy érdekesség: a nemrég a Kuciak-gyilkossággal hamisan megvádolt gútai fiatalembereket (akiket állítólag Kocner béreltetett fel) oly gátlástalanul rágalmazó szlovákiai magyar vakolókanalas újságíróasszony, Vrabec Mária, a nemrég elhunyt vakolókanalas alsóbodoki kisebbségi politikusnak, Paulisz Boldizsárnak a “pudlimacskája” volt.

Elhunyt Paulisz Boldizsár
https://ujszo.com/regio/elhunyt-paulisz-boldizsar

Az Esterházy János Szülőföldjéért Egyesület vezetőjeként betegen is dolgozott. Alsóbodoki telkén építtetett méltó nyughelyet Esterházy János grófnak.

Egyáltalán nem véletlen tehát, hogy épp Vrabec Mária védte oly gátlástanul a Lauder érdekeket Kocner ellen, s rágalmazta teljesen gátlástalanul az ártatlanul megvádolt gútaiakat.

S ezek a puruttyaságok gyalázták a szlovák sajtóban még az én fajtámat is, ezek terítették tele, hogy “Gúta a gyilkosok városa

Hát majd adok én nektek “gyilkosok városát”, majd csinálok én nektek “hírnevet” kedveskéim … kezdve a polip fejével …

Nem kéne már, mellesleg, az ártatlanul megvádolt gútaiakat végre szabadon engedni … azanyátokkurvaistenit…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s