A közvéleménykutatók nem hibáztak

2016. nov. 23: Hillary Clinton hívei a voksok újraszámlálását szeretnék

http://www.atv.hu/kulfold/20161123-hillary-clinton-hivei-a-voksok-ujraszamlalasat-szeretnek

… Hillary Clinton, a demokraták volt elnökjelöltje egyáltalán nem szólalt meg az ügyben.”

Eredeti írás: A választás lett meghamisítva Trump javára.

Trump gyözelme: hibáztak-e a közvélemény-kutatók?

http://www.atv.hu/belfold/20161113-trump-gyozelme-hibaztak-e-a-kozvelemeny-kutatok

Négy államban – Floridában, Észak-Karolinában, Wisconsinban és Pensylvániában – hackolta le az orosz  titkosszolgálat a választási rendszereket háttérhatalmi érdekböl. Az országos szinten beérkezett szavazatok tekintetében Clintonné felülmúlta Trumpot, az elektori körzetek számában viszont nem:

Fordulat: Mégis Hillary Clinton szerezte a több szavazatot

http://www.atv.hu/kulfold/20161109-fordulat-megis-hillary-clinton-szerezte-a-tobb-szavazatot

Ha amellett a forgatókönyv mellett döntöttek volna, hogy Clintonnét hozzák ki nyertesként, még csak meghamisítani se kellett volna a választási eredményeket. A nép, az istenadta nép ugyanis valóban Clintonnét választotta meg a rá kiteregetett iszonyatos mennyiségü mocsok ellenére.

A DIA weboldal eképpen tudósít a választási csalásról:

Igen, a választás meg lett hamisítva, de vajon ki “küldte” Trumpot?

(Yes, the election WAS stolen – so who “sent” Trump?)

http://www.veteranstoday.com/2016/11/11/who-sent-trump/

The five percent discrepancy between the exit polls and “results” in the key swing states of North Carolina, Pennsylvania, and Wisconsin are smoking-gun proof.

Az öt százaléknyi eltérés az exit pollok és a “végeredmények” között egyes államokban a fö árulkodó jel a választási eredmények meghamisítása felöl.

http://www.veteranstoday.com/2016/11/10/the-new-911-information-in-israel-rigs-an-election/

Russia wasn’t hacking emails, it was hacking ten million votes, in partnership with Israel, as is all over the now totally controlled news.

Az oroszok valójában nem Clintonné  Wikileaks-en kiszivárogtatott emailjait hekkelték meg, hanem Izraellel együttmüködve választási szavazatok millióit.

Nagy valószínüséggel ez volt a még októberben tartott “föpróba”:

2016. okt. 12:

Az FBI szerint az oroszok hekkelték meg a floridai választási rendszert müködtetö céget

(Feds believe Russians hacked Florida election-systems vendor)

http://edition.cnn.com/2016/10/12/politics/florida-election-hack/

De nem pusztán titkosszolgálati értesülések léteznek a dologról, hanem már akadémiai közegben is suttognak róla. Az alábbi például Mark Millernek, a new yorki egyetem professzorának weboldaláról van:

Az exit pollok azt mutatják, Trump nagy “gyözelme” választási csalásnak köszönhetö

(Exit polls suggest that Trump’s big “victory” was stolen)

http://markcrispinmiller.com/2016/11/exit-polls/

Miller a weboldalán Jonathan Simonnak, egy még 2014-ben megjelent, választási csalások kimutatásának metodológiájával foglalkozó könyv szerzöjének a megállapításaira utal.

Simon 2006 óta foglalkozik a témával, s fejlesztette ki a metodológiáját annak, mikor utalhatnak bizonyos valószínüséggel az exit pollok és a választási eredmények közti különbségek választási csalásra.

Simon 2014-es könyve az amazon.com-on.

Simon megállapításai a saját weboldalán:

http://codered2014.com/possible-election-rigging-seen-exit-polls/

A vörössel megjelölt, több mint 2 százaléknyi különbségek Simon szerint már túl vannak a hibahatáron, s esetükben valószínünek tekinthetö a választási csalás.

Ha megnézzük például Észak-Karolinát (NC), az exit pollok azt mutatták, hogy Clintonné 2.1 százalékkal több szavazatot kapott Trumptól, a választási “eredmény”  szerint viszont Trump kapott 3.8 százalékkal többet Clintonnétól. Az összesített különbség a kettö között 5.9 százalék, ami már jócskán túl van a hibahatáron, s Simon szerint választási csalás tényét valószínüsíti. A jelentösebb eltérések minden esetben a republikánusok javára történtek.

simon_findings

Addendumok

nem_programozhato, november 15, 2016

Így gúnyolódott a bolonddá tett választókon a Trump és BREXIT párti brit napilap, a Daily Express, amikor “Hillary mélységesen fájdalmas veresége” címmel hozott le cinikusan hazug cikket a választások után, holott Hillary feladata az volt, hogy a végén mindenképpen veszítsen, lásd a
Hillary megkapta az önmegsemmisítési parancsot c. írást.

A képen pedig lásd Hillary arckifejezését (majd el röhögi magát), Trump nyakkendöje skarlátvörös, Bill Clintoné lila (bíbor), hozzá egy “asszony” (bíborban), vagyis “öltözött az asszony bíborba és skarlátba” mint a Jelenések 17:4-ben …
hillary_painful_3

nem_programozhato, november 15, 2016

Hillary, Trump és III. Edvárd – avagy a boszorkány feláldozta magát

http://henrymakow.com/2016/11/…dward.html

“And the Usher sacrifices herself by stepping forward to make way for Vindex.”

És a hírnök feláldozta magát, egyet elöre lépett, hogy utat nyisson Vindexnek (az antikrisztusnak).

……………………………………………………………………

 

nem_programozhato, november 16, 2016

A potenciális manipulációra utaló, két százalékos hibahatáron túli összehasonlítások TRUMP esetében:

TRUMP kivétel nélkül minden államban többet kapott a választásokon mint amit az exit pollok mértek neki

exit poll — választási eredmény

UT 6.1 — 19.0 (Trump nyert)

MO 8.4 — 19.1 (Trump nyert)

OH 0.1 — 8.6 (Trump nyert)

SC 7.5 — 14.1 (Trump nyert)

IA 3.9 — 9.6 (Trump nyert)

IN 14.3 — 19.3 (Trump nyert)

GA 1.4 — 5.7 (Trump nyert)

KY 26.5 — 29.8 (Trump nyert)

A potenciális manipulációra utaló, két százalékos hibahatáron túli összehasonlítások CLINTONNÉ esetében:

CLINTONNÉ egy állam kivételével (NY) mindenhol kevesebbet kapott a választásokon mint amit az exit pollok mértek:

exit poll — választási eredmény

NJ 21.8 — 12.8 (Clinton nyert)

ME 11.0 — 2.7 (Clinton nyert)

NC 2.1 — -3.8 (Trump nyert)

PA 4.4 — -1.2 (Trump nyert)

WI 3.9 — -1.0 (Trump nyert)

NV 5.9 — 2.4 (Clinton nyert)

CO 5.0 — 2.1 (Clinton nyert)

IL 18.9 — 16.0 (Clinton nyert)

VA 7.7 — 4.9 (Clinton nyert)

FL 1.3 — -1.3 (Trump nyert)
¨

Azt hiszem, ebböl teljesen világos, hogy itt nem véletlenszerü dologról van szó, hanem mesterségesen kiváltott tendenciáról. Az orosz hackerek azt a stratégiát választották, hogy csak kisebb mértékben merték manipulálni az eredményeket államszerte, hogy ne keltsenek feltünést, ami viszont már elég volt ahhoz, hogy a négy “ingadozó államban” (FL, NC, WI, PA), ahol szoros volt a verseny a két jelölt közt, megmásítsák aválasztások végkimenetelét.

……………………………………………………

egy vendég, november 16, 2016
“itt nem véletlenszerü dologról van szó, hanem mesterségesen kiváltott tendenciáról”
Az tény, hogy ez nem véletlenszerű, hanem tendencia, ámbár naívan szemlélve azt a tényezőt sem tekinteném elhanyagolhatónak, hogy a polkorrekt közbeszédet figyelembe véve a (kapásból rasszista, xenofób, hímsoviniszta, nőgyűlölő, stb. szavakkal társított) Trump szavazók nagyobb arányban tagadják le kire szavaztak.
Ez persze nem jelenti azt, hogy nem volt a választásban manipuláció, csak erről a (ki tudja mekkora, de létező) faktorról sem feledkeznék meg a számolgatás során.

……………………………………………………..

egy vendég, november 16, 2016

A “szerénységi faktornak” szerintem jóval egyenletesebben kellene eloszlania az államok közt, és kisebbnek kellene lennie. Kentucky-ban csak 3 százaléknyi Trumpot letagadó szerényember élne, Új Mexikóban csak egy százalék, Utahban viszont 13 százalék??

Ha nem kell hozzá a nevét is adni, minek tagadnák le olyan sokan?

Nem a házában csöngetik fel (ergo tudják ki ö), hanem amikor jön ki a szavazóhelyiségböl, ott mondja meg egy ismeretlennek név nélkül.

A tapasztalat az, hogy az exit pollok mindig minden körülmények között pontosan mérnek, erröl már könyvek, doktori disszertációk, meg hasonlók születtek.

A hibahatáruk úgy kb. két százalék alatt van, azon felül már ki kell vizsgálni, hogy mi lett rosszul csinálva, vagy ha semmi, akkor alapos a gyanúja a választási csalásnak.

Nemhiába minösül sok országban büncselekménynek az exit pollok eredményeinek nyilvánosságra hozatala az urnák zárulása elött. Ez az azért van, mert pontos képet adnak a választás addigi menetéröl, s a nyilvánosságra hozataluk mobilizálhatná azokat a választókat, akiknek a jelöltje vesztésre áll.

S azt se feledjük, hogy az ún. demokratikus világban soha egyetlen választási csalás sincs elismerve, a médiumok szinte parancsszóra titkolnak el mident, amit a hatalom nem enged meg nekik nyilvánosságra hozni.

Az USA-ban már 2000-ben, 2004-ben és 2012-ben is meg lett buherálva az elnökválasztás … 2000-ben Al Gore gyözött, 2004-ben John Kerry, 2012-ben pedig Mitt Romney.

A nép akarata csak akkor érvényesülhet, ha összhangban van a titkos társaságok, a háttérhatalom legfelsöbb szintjeinek akaratával.

…………………………………………………………….

egy vendég, november 17, 2016
Csak ha 1 kivételével mindenhol Trump javára van eltérés, valahol hajlamos vagyok azt gondolni, hogy valami más oka is lehet. Legalábbis azt könnyebben elképzelem hogy néhány kritikus államban belenyúlnak, de hogy majd mindegyikbe azt nehezen. Ami többségének ráadásul semmi haszna nem volt, csak a lebukás esélyét növelte (no nem mintha én buktatnám le őket, de a Clinton frakció biztos kihasználná valahogy).
……………………………………………………………..

nem_programozhato, november 17, 2016

Ha csak abban a 4 ingadozó államban nyúlnak bele, a többiben pedig az exit pollok tükrözik a választási eredményt, akkor aztán teljesen világos lett volna a választási csalás.

Az idióták nemzete, akik elhiszik egy “fekete dobozos” (átláthatatlan) választási rendszer “választási eredményeit”
(A Nation of Utter and Complete Morons Actually Believes Black-Box “Election Results”)
http://www.veteranstoday.com/2…of-morons/

Exit polls were conducted in 28 states. In 23 states the discrepancies between the exit polls and the vote count favored Trump. In 13 of these states the discrepancies favoring Trump exceeded the margin of error of the state.

28 államban végeztek exit pollt (a CNN megbízásából), ebböl 23-ban Trump javára billent a választás. A 23 Trump nyertes államból 13-ban az exit pollok hibahatára túllépte az adott államra szokványosat (kb. két százalék a legmagasabb).

 

10 államban az exit pollok rendesen mértek. Fentebb azt a 18 államot listáztam, ahol az exit pollok hibahatára túllépte a megengedettet. (függetlenül attól, hogy Clitonné vagy Trump lett bennük a hivatalos nyertes). 18 + 10 = 28
…………………………………………………….

nem_programozhato, november 23, 2016

Aktivisták csoportja felszólította Hillary Clintont, hogy vonja kétségbe a választási eredményeket, melyek három államban – Wisconsinban, Michiganben és Pennsylvániában – valószínüleg manipulálva lettek vagy meg lettek hekkelve. Az aktivisták között számítástechnikai biztonsági és választási joggal foglalkozó szakértök is vannak.

2016.11.23:
Hillary még mindig lehet elnök, mivel “bizonyítékok léteznek arra, hogy a választás eredményei meg lett hamisítva”
(Hillary Clinton may STILL become President after ‘evidence PROVES US election was rigged’)
http://www.express.co.uk/news/…a-Michigan

A GAGGLE of activists have urged Hillary Clinton to challenge the result of the election after they say the results in three states may have been hacked or manipulated.
The Democratic nominee could still snatch the US Presidency away from Donald Trump after being told to demand a recount in Wisconsin, Michigan and Pennsylvania by election lawyers and computer scientists in the latest twist to the Presidential race.

The activists – including voting rights attorney John Bonifaz and University of Michigan Center director for Computer Security and Society J. Alex Halderman – called Clinton’s campaign chairman John Podesta and campaign general counsel Marc Elias to talk about their findings last Thursday.

 

…………………………………………………………….

nem_programozhato, november 23, 2016

Pfff, tényleg azt hiszik, hogy egy mára beteges, 69 éves fáradt vénasszony, aki már volt kétszeres First Lady és egyszeres amerikai külügyminiszter is, most majd foggal-körömmel fog ragaszkodni az elnöki székhez, amikor a feladata a kezdetektöl fogva az volt, hogy eljátsza a vesztes szerepét …

……………………………………………………………..

nem_programozhato, november 23, 2016

Már lehozta a CNN is:

Informatikai szakemberek felszólították Clintonnét, vonja kétségbe a választási eredményeket
(Computer scientists urge Clinton campaign to challenge election results)

http://edition.cnn.com/2016/11…index.html

Hillary Clinton hívei a voksok újraszámlálását szeretnék

http://www.atv.hu/kulfold/2016…-szeretnek

Hillary Clinton, a demokraták volt elnökjelöltje híveinek egy csoportja azt szeretné, ha három szövetségi államban átvizsgálnák, újraszámlálnák a voksokat.
A szavazatok számlálása egyes körzetekben még mindig nem zárult le, s Hillary Clinton híveinek egy csoportja – választási szakértők, egyetemi oktatók, számítógép-biztonsággal foglalkozó szakemberek csapata – most azt tervezi, hogy a jövő hét elején a szövetségi hatóságok és egy kongresszusi bizottság elé terjeszti álláspontját. A 18 oldalas, hírek szerint már elkészült összegzésben felvetik azt, hogy külföldi számítógépes behatolások befolyásolhatták a szavazások összesítését ott, ahol nem papír alapú, hanem számítógépes volt a voksolás.
Ennek alátámasztására felhozzák David Greenwald, az Oregonian című oregoni helyi lap munkatársának cikkét, amelyben a szerző arról írt, hogy feltűnően nagy a különbség a számítógéppel és a papír alapú szavazócédulákkal voksoló körzetek eredményeiben. A számítógépes szavazásokon az újságíró szerint kiugróan magas arányú volt a Trumpra voksolók aránya.

Hillary Clinton, a demokraták volt elnökjelöltje egyáltalán nem szólalt meg az ügyben.

…………………………………………………………………………

nem_programozhato, november 25, 2016

FONTOS!! Az Antikrisztus-figyelöbe írtam:

 

2016. nov. 25: Nem túl jó hírek. A Trump javára meghamisított elnökválasztás szavazatainak újraszámlálása egyes államokban nem alulról (a Demokrata Párton belülröl) jövö kezdeményezés, hanem minden jel szerint a háttérhatalom legfelsöbb szintjei állnak mögötte, s forgatókönyv szerint zajlik. Ez akkor vált világossá, amikor Jill Stein, a Zöldek Pátjának vezetöje csodálatos módon dollármilliókat gyüjtött össze a semmiböl 1-2 nap leforgása alatt a szavazatok újraszámlálására, és ö állt a kezdeményezés élére:

USA: a szavazatok újraszámlálásra gyűjt pénzt a Zöldek elnökjelöltje

Jill Stein NWO-s háttérhatalmi bábu, aki szemlátomást mozgatva van. Az elnökválasztást esélye sincs megnyerni, így teljesen értelmetlen, miért ö állt a kezdeményezés élére egy demokrata párti politikus helyett. A játék minden jel szerint Obama idö elötti “kilövésére” megy ki az elnöki székböl, hogy aztán Trumpék ideiglenesen odaültethessék az atomgombot megnyomni hajlandó figurájukat. Pár nap múlva valószínüleg bejelentik a médiumokban, hogy a szavazás meg lett hamisítva (ami igaz), s Clintonné az elnök, ezt viszont a Trump tábor “liberális hatalmi puccsként” fogja értelmezni, s azonnali hatállyal katonai ellenpuccsot kísérelnek meg a Fehér Ház ellen. Trump az oktatásügyi miniszternek Betsy DeVos-t nevezte ki, aki viszont nem más, mint a világ legnagyobb (fasiszta) magánhadseregét, a Blackwater-t tulajdonló Erik Princenek a leánytestvére …

………………………………………………………..

nem_programozhato, november 25, 2016

2016.11.24:
Jill Stein 24 óra leforgása alatt 3 millió dollárt gyüjtött össze a szavazatok újraszámlálására
(Jill Stein raises over $3mn in 24hrs for vote recount in swing states)
https://www.rt.com/usa/368090-jill-stein-election-recount/

Csodálatos!

Hozzászólás