Hamis terrorveszély és lappangó sztálinizmus Magyarországon

A Mocsokorbány és a belügyes bünbanda a szabad mozgás korlátozását tervezi c. írás alá írtam:

Az NWO-s “világparadicsom” bár egyetlen nagy globális diktatúra lesz, a szabad mozgás viszont egyáltalán nem lesz benne garantált … Hasonlóan a volt Szovjetunióhoz, melyben a lakosoknak szintén engedély kellett ahhoz, hogy az ország egyik részéböl a másikba utazhassanak. S ennek betartatásához, mondani se kell, ellenörzöpontok, drótkerítések meg miegyebek kellettek…

S természetesen a fö cél az EU szétbomlasztása (ez önmagában még dicséretes is lenne), majd a BRICS dominanciájú “globális Szovjetunió” létrehozása.

Ettöl igazán veszélyes a kormány terrorveszély-terve

http://444.hu/2016/01/22/ettol-igazan-veszelyes-a-kormany-terrorveszely-terve

A határok lezárása. Kijárási tilalom. A média korlátozása, tévék és rádiók elfoglalása. Az internet- és postaforgalom ellenőrzése. Tömegrendezvények betiltása. A közúti közlekedés betiltása. Külföldi személyekkel való kapcsolat tilalma. A lakosság egy részének kitelepítése. A hadsereg bevetése.

Ezek ugye azok a praktikák, amik a 20. században Sztálin Szovjetuniójában voltak alkalmazva, most pedig Orbán és klikkje próbálja öket rejtve visszahozni a hamis, mesterségesen kreált “terrorveszélyre” hivatkozva. Sztálin Szovjetuniója mögött ugyanaz az ocsmány sötét hatalom állt, ami most a FIDESZ mögött is áll, s amely most arra készül, hogy ismét levesse a maszkját, melyet még a “rendszerváltás” után vett fel magára.

Orbán felesége, Lévai Anikó barátnöje anno Horváth Andrea volt, az akkori kommunista belügyminiszter lánya, akinek férjét pedig Stumpf Istvánnak hívják. Így született meg a “rendszerváltás”, a FIDESZ-es fiúk magának a kommunista belügyminiszternek a védöszárnyai alatt kezdték el áldásos tevékenységüket. Orbán a sztálinista kommunizmus és a fasizmus visszataszító elegyének bevezetésére készül, amikor az NWO nyíltan is színre lép. E célból lett létrehozva a sztálinista AVH modernkori megfelelöje is, amit orwelli módon “Terrorelhárító Központnak” hívnak, holott a valódi célja a lakossági ellenállás brutális elnyomása lesz az NWO-ban, s amely most – mivel terroristák Magyarországon nincsenek, – arra kényszerül, hogy mindenféle szánalmas mesékkel álljon elö, “terroristákat” próbáljon gyártani ártatlan emberekböl a léte igazolásának céljából:

http://nepszava.hu/cikk/1077678-rohog-a-vilag—a-bbc-szerint-nevetsegesse-valt-a-tek

“A BBC budapesti tudósítója arról számolt be a brit közszolgálati médiának, hogy a magyar terrorellenes egység nevetségessé vált, mert a bíróságon derült ki, hogy történelem iránt érdeklődő fiatalokat gyanúsítottak terrorizmussal.”

———————————————————–

Addendumok:

Harminc évig titkos alkotmánymódosítás-tervezetet hozott nyilvánosságra Novák Elod
http://444.hu/2016/01/20/harminc-evre-titkositottak-az-alkotmanymodositas-tervezetet-novak-elod-nyilvanossagra-hozta

Ha a kormány terrorveszélyt hirdet, rendeletekkel függeszthetné fel a törvények alkalmazását.
Azaz, ha a kormány kihirdeti a terrorveszélyt, a hatalom tulajdonképpen bármit megcsinálhat jogi következmények nélkül bármivel és bárkivel Magyarországon, ráadásul biztosíték sem nagyon van arra, hogy ez bármilyen módon kontrollálható volna:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s