Mocsokorbány és a belügyes bünbanda a szabad mozgás korlátozását tervezi

2015. szept. 25: Az EU továbbra is játsza a tehetetlent, és szándékosan Európa tönkretevésén dolgozik. A tegnapi EU csúcs egy komédia volt. Az EUs külügyminiszter, Federica Mogherini szerint, mégha béke is lesz Szíriában, állítólag az se fogja leállítani az áradatot, mert “ott van még Líbia és szinte egész Afrika is”. Értsd: még ha rendet is tesznek az oroszok és az amerikai hadsereg Szíriában, mi még akkor is el szándékozzuk árasztani Európát “menekültekkel”. Mindenbböl jól látszik, hogy ki áll az ember-tömeg behozása mögött valójában: a németek és az EU, és a felettük álló Vatikán. Az olasz titkosszolgálat ezután is hozza be a líbiaiakat és afrikaiakat hajókon, és a görög kormány is játsza tovább a “döglött bogarat”, és enged át szándékosan mindenkit a határon.

Na erre kiváncsi leszek, hogyan fog kijátszódni.

EU foreign policy chief: ‘Peace in Syria won’t stop migrant influx’

http://www.dw.com/en/eu-foreign-policy-chief-peace-

————————————————–

2015. szept. 23: JÓ HÍR Úgy hírlik, az amerikai hadsereg beavatkozott a török-szír határon, elzárta a menekültáradat forrásait, ami azt jelenti, 1-2 héten belül meg kell szünnie az “inváziónak”. Már megint annak a sokat átkozott “gonosz” amerikai hadseregnek kellett rendbe rakni a dolgokat (mint tavaly a mesterségesen terjesztett “ebolajárványkor” is Afrikában).. Nincs több kaján vigyor, cigó, se több drótkerítés. Kiváncsi leszek, hogy fogod elmagyarázni a népnek, ha az elöre beharangozott milliók helyett már nem fog jönni senki, és arra is, mit fogsz csinálni ezután a drótkerítéseiddel.

Peched van, a Pentagon ismét fellázadt, mert észbe kapott, hogyha nem számolják fel az ISIS-t, abból világháború lehet. Úgyhogy az amerikai hadsereg lényegében megengedte az oroszoknak, hogy bevonuljanak Szíriába és felszámolják az ISIS-t, és leállíttatta a “menekültek” (és ISIS terroristák) beszállítását is Európába. A vezérkari fönök, Dempsey tábornok nemrég Németországban járt, ahol megmosta a Hitler kurva (Merkel) fejét, hogy ne próbáljon behozni több “menekültet”, mert ugye az egész mögött Merkel illetve az öt irányító anti-krisztusi pápa állt a vatikáni P2-es páhollyal és a cionistákkal egyetértésben.. Dempsey ezután Törökországba ment, ahol “elbeszélgetett” a török vezetökkel is … http://www.defense.gov/News-Article-View/Article/616795/dempsey-


Szóval, nincs több kaján vigyor, cigó, se drótkerítés, se káosz, se új rend, se új világrend egyelöre Pfff

2015. szept. 18: Megkezdődött a határzárépítés a horvát határon

http://www.miniszterelnok.hu/cikk/megkezdodott_a_hatarzarepites_a_horvat_

cigorbany

Pedig a haverod, “sátánista Zsolti” is olyan jó munkát végzett a Magyar Hírlapban, a felismerhetetlenségig összekuszálta a dolgokat a kommentárjaiban, s csinált a Hitler kurvából “tiszteletreméltó kancellárasszonyt”, az amerikaiakból pedig – szokása szerint – gonosz, gonosz jenkiket.

Bayer Zsolt: A lényeg

http://magyarhirlap.hu/cikk/35727/A_lenyeg

És az elmúlt években a kancellár asszony soha nem tűnt rossz és megbízhatatlan politikusnak. Ő nem olyan tehetségtelen, ostoba és aljas szarjankó, mint kollégája, az osztrák kancellár. Sőt… Ezért merül fel a kérdés az emberben: talán zsarolják valamivel szerencsétlent?

————————————-

2015. szept.5.: Miért tette ezt Orbán?

http://privatbankar.hu/makro/miert-tette-ezt-orban-

“… Sokak szerint minél nagyobb a probléma, a kormánynak annál jobb.

A magyar rendőrség, vasúttársaság naponta változó viselkedése annyira érthetetlenül következetlen, kegyetlen, felkészületlen, kapkodó volt az utóbbi napokban, hetekben, hogy már összeesküvés-elméleteket gyártanak arról, mi lehet a mögöttes, titkos cél. Hiszen az ország miniszterelnöke már januárban-februárban előhúzta a menekültkártyát, áradattal riogatott, amikor ebből még csak kevés látszott, tehát valószínűleg jól látta a problémát. Ehhez képest meglepő módon mégsem történt látszólag semmiféle érdemi felkészülés, csak plakátháború volt, később feleslegesnek bizonyult kerítésépítés. Intézkedéseket a probléma kezelésére, a menekültek ellátására, gyorsabb regisztrációjára, elhelyezésére lényegében augusztus végéig nem tettek.”

Orbán: ha nem védjük meg határainkat, tízmilliók fognak jönni http://magyarhirlap.hu/cikk/34510/Orban_ha_nem_vedjuk_meg_

( 180 perc = 3 x 6 = 666 )

A pintéri rendörbanda – kamerán kívül – durván, lekezelöen bánik a muzulmánokkal. A verbális eröszak a norma.

http://embed.indavideo.hu/player/video/8f405eb3ef/

—————————

Eredeti cikk: Az NWO-s “világparadicsom” bár egyetlen nagy globális diktatúra lesz, a szabad mozgás viszont egyáltalán nem lesz benne garantált … Hasonlóan a volt Szovjetunióhoz, melyben a lakosoknak szintén engedély kellett ahhoz, hogy az ország egyik részéböl a másikba utazhassanak. S ennek betartatásához, mondani se kell, ellenörzöpontok, drótkerítések meg miegyebek kellettek…

Eldölt: 4 méter magas kerítéssel lezárják a szerb-magyar határt

http://www.atv.hu/belfold/20150617-eldolt-4-meter-magas-keritessel

“Szerdán Szijjártó Péter sajtótájékoztatóján bejelentette, a kormány úgy határozott: életbe lépteti a fizikai határzárt a szerb-magyar vonalon.

A fideszes országgyülési képviselö kiemelte, egyre nagyobb a nyomás a magyar-szerb határon, és egyre több európai uniós tagállam is a saját kezébe vette a sorsát bevándorlásügyben, az Olaszországgal határos EU-tagállamok gyakorlatilag lezárták a határokat.”

Épp erre megy ki a játék, a szabad mozgás késöbbi korlátozására a jövendöbeni “globális Szovjetunión” belül. A bevándorlás problémája mesterségesen van felfújva és gerjesztve. Bevándorlási probléma jelenleg Magyarországon nincs. A bevándorlókat Észak-Afrikából az európai titkosszolgálatok által pénzelt szervezetek hozzák be. Feltette már valaki a kérdést, honnan vennének azok a nyomorult emberek annyi pénzt, amivel egész hajókat lehet kibérelni… azoknak nincs annyi pénzük… Másvalakiknek van!

Klasszikus illuminátusi “probléma-reakció-megoldás” típusú megtévesztés az egész. Az illumik rejtett célja ezen esetben a határok jelenlegi átjárhatóságának megszüntetése, de tudják, hogy ez nem lenne népszerü. Így kreálnak elöször egy mesterséges problémát (a “bevándorlást”). Az ügynökeik szervezett módon, tömegesen hozzák be az afrikaiakat Európába, de a médiumok azt hazudják a népnek, hogy mindez spontánul történik. Ezután jön is a lakosság reakciója, hogy jaj-jaj, mi lesz, elárasztanak minket a menekültek! S az átvert lakosság ezután maga fogja követelni az illumik kezdetektöl fogva kitüzött rejtett célját mint kívánatos megoldást: meg kell szüntetni a határok teljes átjárhatóságát!

Így megy ez…

Orwelli FIDESZ-es plakát, mely szerint Magyarország két fö problémája jelenleg a “terrorizmus és a bevándorlás”. Annyira fontosak, hogy ezekröl kellett még “nemzeti konzultációt” is elrendelni, s százmilliókat költeni rá. Holott mindkettö hamis, az illuminátusok által mesterségesen létrehozott probléma.

nemzeti_konzultacio

http://hvg.hu/itthon/20150424_Sulyosan_demagogra_sikerult_a_nemzeti_kon

“A konzultáció 960 millió forintba kerül a keményen dolgozó kisembereknek.”

http://nemzetikonzultacio.kormany.hu/

“EURÓPA MÁRA SOK MILLIÓ BEVÁNDORLÓ CÉLPONTJA LETT. NÁLUNK, MAGYARORSZÁGON AZ ELMÚLT ÉVEKBEN HÚSSZOROSÁRA NÖTT AZ ILLEGÁLIS HATÁRÁTLÉPÖK SZÁMA. EZ ÚJFAJTA VESZÉLYEKET JELENT, AMELYEKKEL SZEMBE KELL NÉZNÜNK. A MAGYAR KORMÁNY EZÉRT KONZULTÁCIÓT INDÍTOTT A BEVÁNDORLÁSRÓL. MONDJA EL ÖN IS VÉLEMÉNYÉT, KÉRJÜK, TÖLTSE KI INTERNETES KÉRDÖÍVÜNKET!”

Elfogadhatatlan lenne a kötelezö befogadási kvóta

http://www.kormany.hu/hu/belugyminiszterium/hirek/elfogadhatatlan-lenne-a-kotelezo-befogadasi-kvota

“Magyarország számára elfogadhatatlan lenne, ha uniós kötelezettségként írnák elö számára meghatározott számú menekült befogadását, hiszen az ország már így is nagy migrációs nyomás alatt áll – hangsúlyozta Pintér Sándor belügyminiszter.”

Mindezekkel azt a kívánatos reakciót akarják “elöhívni” a lakosságból, hogy “stopp a menekülteknek, intézkedések, határzárak kellenek”.

http://www.origo.hu/itthon/20150610-nemzeti-konzultacio-bevandorlas-es-terrorizmus-kormany.html

“Meghaladta a félmilliót a postai úton visszaküldött konzultációs kérdöívek száma – közölte a Fidesz.”

S úgy tudni, a kérdöiveket megválaszolók kilencven százaléka a fokozott bevándorlásellenes intézkedéseket sürgeti… s minden bizonnyal most a drótkerítések felemelését is helyesli… nem is sejtve, hogy valójában a jövendöbeni börtönét épp most, a saját kérésére kezdik számára építeni…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s