vészjelzés ebola

2014. október 21, Liberian Observer:

Már csak kevesebb mint 400 ebola beteg van Libériában

(Less Than 400 Ebola Cases Nationwide As Ebola Declines)

http://www.liberianobserver.com/news/less-400-ebola-cases-nationwide

Az amerikai és európai “ebolaesetek”miatt pedig nem kell aggódni, mediális hoax az egész, hasonlóan mint ahogy 2011-ben fukusimai “globális atomfelhö” se létezett, meg ahogy valójában “globális sertésinfluenzajárvány” se volt 2009-ben.

————————————————–

2014. szept. 29: JÓ HÍR az ebolát illetöen. Miután a Pentagon bejelentette, hogy 3000 katonát küld Nyugat-Afrikába, a járvány “csodálatos módon” máris visszaszorulóban van. Miért épp ugye katonákat küld az amerikai vezérkar Afrikába orvosok helyett… nos azért, hogy titokban levadásszák a terjesztöket. 


Az amerikai hadsereget nem “Obama küldte” Afrikába, mint ahogy a cikkben szerepel, hanem az amerikai vezérkar kezdeményezésére történt. Obama most nem is próbált nagyon trükközni, hanem azonnal beleegyezett. Ez azért van, mert az utóbbi idöben nagyon megromlott a viszonya a szaúdiakkal, akiknek a fö feladata lett volna – az öngyilkos dzsihadistáikon keresztüla járvány terjesztése, lásd ezt az ONI kiszivárogtató írást. A szaúdiak mellesleg Orbán Viktor legjobb barátai is (az izraeli Likudon keresztül), gondolom, ezért van az, hogy Bogárka nemrég az álnemzeti Magyar Hírlapban kishíján “extázisba esett” azon, hogy mekkora járvány lesz..

 

Bogár László: Az elszabadult Ebola

http://magyarhirlap.hu/cikk/5582/Az_elszabadult_Ebola

Nos, professzorkám, álmodozni lehet. Bár tudom, hogy a sátánista galeri Budapesten nagyon szerette volna, ha az ebola valamennyire szétterjed, de ebböl szerencsére már aligha lesz valami. Az ebola különbenis nem terjed könnyen, amíg valaki lábon hordozza (kb. 21 napig), addig nem elég fertözö ahhoz, hogy tovább is terjessze. Egy ebola beteg már csak akkor fertözö, amikor leesik lábról, és kórházba kényszerül. Ha ennek ellenére a járvány mégis – állítólag – “látványosan terjedt”, az azt jelenti, hogy úgy volt terjesztve. A nem éppen a jó oldalán álló ún. “Egészségügyi Világszervezet” (WHO) is  ráadásul szándékosan  felnagyította a terjedési statisztikákat. A WHO tele van sátánista ügynökökkel, Margaret Chan, a WHO elnöke, a legismertebb.

 

Jó hír még, hogy az egyik legnagyobb példányszámú libériai napilap, a Liberian Observer, végre leleplezö írást közölt le az eboláról (és AIDS-röl):

 

Ebola, AIDS Manufactured By Western Pharmaceuticals, US DoD?

http://www.liberianobserver.com/security/ebola-aids-manufactured-western-pharmaceuticals-us-dod

De az újságírók az ún. “civilizált világban” még mindig hallgatnak…

———————————————————————

2014. szept. 2: Az újságírók a földfelszín legkorruptabb elemensei. Öt év alatt nem akadt egyetlenegy vezetö napilap, tévécsatorna vagy rádióállomás az egész világban, mely vette volna a bátorságot, s leleplezte volna, hogy a sertésinfluenzát is ki terjesztette valójában. Ha ez megtörtént volna, nyilvánvaló most nem lenne se “ebolajárvány”, se malajziai MH17-es repülögépszerencsétlenség.

 

Itt nem arról van szó, hogy 500 újságíróból mondjuk 498 korrupt, viszont az a maradék kettö veszi a bátorságot a leleplezéshez… Ó nem, újságírók tízezezreiböl nem akad egy se, aki ne lenne korrupt. Olyannyira vakbuzgóvá és gyávává váltak mára a hírügynökségek és napilapok munkatársai, hogy amikor már szinte mindenkinek, még a négereknek fekete Afrikában is világos, hogy az ebolát is az államhatalom terjeszti mesterségesen, a hírügynökségek munkatársai még ekkor is hazudoznak össze-vissza, s még mindig az ellenkezöjéröl igyekeznek meggyözni a nagyérdemüt:

http://www.atv.hu/kulfold/20140827-katasztrofalisan-kezeli-az-ebolat-liberia

“Akik tudják, azok közül sokan azt hiszik, hogy a kormány trükkje a járvány, ezért fosztogatják az egészségügyi központokat, vagy próbálnak kitörni a karanténból.”

Holott ugye pont ez az igazság: a “járvány” a háttérhatalom (államhatalom) trükkje, hogy aztán rendkívüli állapotokat lehessen hirdetni a karanténok leple alatt, s omlasztani lehessen a bankrendszert és globális diktatúrába (NWO) sodorni a nyugati világot. Amit most a négerekkel müvelnek Libériában (olvasd az atv.hu cikkben), az várhat potencionálisan Amerikára és Európára is.

———————————————

2014. augusztus 1:  SÁRGA VÉSZJELZÉS A sertésinfluenza után jönni fog az ebola. Mesterséges világjárvány van “betervezve”.

Járványos betegeket nem szabad széthurcolni a járvány sújtotta területekröl,  máskülönben csak növelve van a szétterjedés kockázata. Ennek ellenére:

Először gyógyítanak ebolás beteget Amerikában

http://mno.hu/hirtvkulfold/eloszor-gyogyitanak-ebolas-beteget-amerikaban-1240255

Először érkezett Ebola-beteg Európába

http://www.origo.hu/nagyvilag/20140807-eloszor-erkezett-ebola-beteg-europaba.html

Az egész szándékos!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s