A Germanwings 9525-ös járatát a francia légvédelem lötte le

Miután „valakik“ a gépet távirányítással hatalmukba kerítették, és rá akarták vezetni egy „nagyon kényes célpontra“. Egyesek szerint a Barrage de Serre-Poncon-i vízierömü gátjára, mely Európa legnagyobb védögátja, mások szerint a Cadarachban található hatalmas, építés alatt álló magfúziós atomerömü konstrukciójára. A cél a BRICS-szövetség felé egyre jobban kacsintgató francia és német vezetés, Merkel és Hollande megfélemlítése lett volna (eltérített német gép lett volna rávezetve nagyon kényes francia célpontra). A francia légvédelem szerencsére még idöben beavatkozott. Lényegében kénytelenek voltak a gépet lelöni, megakadályozva ezzel a jóval nagyobb katasztrófát.

Ha valaki megnézi a lehuzant gép erösen szétszóródott roncsairól készült felvételeket, azokon jól látszik, hogy a gép a földön nem gyulladt ki. Utóbbi lényegében elkerülhetetlen lett volna földbecsapódás esetében. A gép még sok száz méterrel a föld felett robbant szét a kilött légvédelmi rakétáktól, aminek következtében apró darabokra tört szét, s szóródott szét több hegytetön. A gép korábban azért ereszkedett le alacsony magasságra, mert rá készült zuhanni valamire….

Szegény német másodpilótát is az emberiség ellenségeinek kezében levö globális médiumok alaposan meghurcolták, befeketítették. Lényegében semmi, az égvilágon semmi sem igaz abból a tengernyi ocsmányságból, amit kitaláltak rá.

Úgy néz ki, ugyanazok a cionista-atlantista-európai uniós hatalmi körök álltak a Germanwings járatának távirányításos eltérítése mögött is, akik a párizsi hamis zászlós merényleteket is szervezték. A párizsi merényletek egyik fö célja az iszlamofóbia erösítése volt, de emellett volt egy másik rejtett cél is: a francia elnök megfélemlítése. A francia és német eliteken belül jelenleg durva hatalmi háttérharc zajlik azon frakciók közt, akik le akarják bontani az Európai uniót, majd csatlakoztatnák Franciaországot és Németországot a BRICS szövetséghez, míg mások inkább midenáron egyben akarnák tartani az uniót, majd a Transzatlanti Szabadkereskedelmi Egyezményen keresztül késöbb össze akarnák olvasztani az USA-val.

Az egyik valószínü célpont a Cadarachban épített nukleáris létesítmény lehetett, mely a világ elsö magfúzóval müködö atomerömüve lesz. A magfúzió (atommagok „összeolvasztása“) abban különbözik a jelenleg többségiben alkalmazott maghasadástól (uránatomok hasításából nyert energia), hogy jóval biztonságosabb, mivel magfúzió esetében elhanyagolhatóan kevés rádioaktivitás szabadul fel, és a kinyert energia mennyisége is jóval nagyobb mint maghasadás esetében.

Mint ahogy a The Guardian cikke is írja:

http://www.theguardian.com/science/2015/jan/25/iter-nuclear-fusion-cadarache-

„… a huge experimental nuclear fusion reactor in rural France, could be the site of breakthroughs that will provide limitless, clean energy and secure the planet’s future“

A cadarachi kísérleti reaktor hatalmas áttörést jelentene a nukleáris kutatásban, és lényegében korlátlan mennyiségü energiát lenne képes termelni teljesen biztonságos és környezetkímélö módon, biztosítva ezzel bolygónk jövendöbeni energiellátását.

Nem csoda, ha ezt az emberiséget extrémül sanyargatni készülö sátánista háttérhatalom inkább lerombolná…

Szóval ennyit elözetesben, ha még valami kiszivárog, a cikk alatti hozzászólásokban jelezni fogom.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s