Abszolút történelmi!


alfred3Alfred Lambremont Webre
, ki hivatalosan mint “nemzetközi jogász” ismert több globális médiumban, valójában a náci-sátánista háttérhatalom és a földönkívüli fajok közti összeköttetést biztosító ultra-titkos szervezet, az MJ-12 korábbi tagjáról van szó, a napokban a következö történelmi kijelentést tette az iráni televízió angol nyelvü adásában: “A CIA már harminc évvel korábban, 1971-ben tudott arról, hogy mi fog történni 2001. szept. 11-én, kvantum-hozzáféréses technológiák alkalmazásának segítségével.”

Ezek azok a technológiák, melyeket már én is említettem a Rael:Intelligens dizájn c. írásban mint “looking glass” technológiákat, többek között ezek segítségével mutatták meg a humanoid ET teremtöink is a jövöbeni idövonalakat a Biblia több apostolának is, többek közt János apostolnak, aki aztán ezen információk alapján írta meg az i.sz. 1. században a Biblia utolsó könyvét, a Jelenéseket. Úgy tudni, korábban Ezékiel is átlátott a “looking glass”-on.

3:01-nél: “…the CIA had complete knowledge of sept. 11th 30 years prior to the event in 1971 through advanced quantum access technology

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s