Kábítószer-kereskedelemmel vádolták meg II. Erzsébetet

Nemrég közölte egy iráni médium (a nyugatiak egy az egyben elhallgatták), hogy kábítószerkereskedelem miatt vádat emeltek II. Erszébet angol királynö ellen.

Nem mintha idáig is nem tudtam volna, hogy korábban a vénszipirtyó volt a világ egyik legnagyobb drogbárója, de nem semmi, hogy ezt végre lehozta egy médium is!

Szemlátomást folynak tovább a belsö torzsalkodások az elit köreiben, ezen esetben a leghírhedtebb frakció, az ún. “neokonzervatívok” ellen, melyhez az öregnö, a Bush család és Murdoch is tartozik.

Ezek azok az erök, melyek a Bilderberg konferenciákat is rendezik, s rejtett céljuk 4-5 milliárd ember kiirtása, a túlélö 2 milliárdnak pedig a böralatti megcsipezése.

UK queen accused of drug trafficking
(Kábítószercsempészettel vádolták meg a királynöt)

www.presstv.ir/detail/233402.html

Britain’s financial regulator has fined the British queen’s bank for money laundering failures as a French presidential candidate has said part of the queen’s fortune “comes from drug trafficking.”

The Financial Services Authority (FSA) has fined the British queen’s bank, Coutts Bank, 8.75 million pounds for failing to carry out correct checks on “politically exposed persons” and prevent money laundering.

“Büntetést szabott ki a brit pénzügyi felügyelet a királynö bankja, a Coutts Bankra pénzmosás miatt, miután egy francia elnökjelölt nyíltan kijelentette, hogy a királynö vagyonának egy része drogkereskedelemböl származik.”

 
Ez a nagyon nagybani kábítószerkereskedelem még a Bush érában élte virágkorát, tudniillik az így szerzett hatalmas fekete pénzekböl fedezték volna Bushék az annyira áhított “új világrendjük” kiépítésének költségeit, megkerülve így az amerikai Kongresszust, mely mit sem tudott arról, mekkora összegek vannak költve “fekete projektekre”.

Már írtam ezekröl korábban is:

Titkos földalatti koncentrációs táborok, a CIA kábítószerpénzei és az „új világrend“

www.pokolraveluk.com/content/index.php?o…:egyeb&Itemid=51

Drogok, sátánizmus, atomkonfliktus, Bush család!

www.pokolraveluk.com/content/index.php?o…reiben&Itemid=42

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s