Nyugi

Eredetileg nem állt szándékomban egy ehhez hasonló bejegyzést írni, de most, hogy látom, a fukushimai atomerömü-baleset körül mekkora hatalmas hisztériát és félelmet gerjesztenek a mocskos globális médiumaink, már nem állhattam meg. Az igazság ugyanis az, hogy valójában nincsen globális atomfelhö.  Az erömü 50 kilométeres körzetén kívül senki sincs veszélyben. Az egész a kriminálisan mocskos, illuminátusok által tulajdonolt globális hírügynökségek és TV csatornák kitalációja félelemkeltés céljából. A tegnapelötti hír a “milliomos” sugárszintnövekedésröl is egy nagy mediális kacsa volt.

Valójában még az erömütöl alig 250 kilométerre levö Tokió sincs valós veszélyben. Tokióban az elmúlt három héten a sugárszint 20 CPM per óra körül mozgott, ami kb. 0,20 mikroSievertnek felel meg (az itt Európában használt mértékegységben kifejezve). Ezt még enyhén emelkedettnek se lehet nevezni. Több Tokióban elhelyezett, “médiáktól független” Geiger-Müller számláló továbbít percenként mérési adatokat különbözö internetes oldalak számára, melyeket vagy három hete már én is figyelek. Meg lehet nézni, például itt:

http://park30.wakwak.com/~weather/geiger_index.html

A mai nap (március 28) is teljesen normális a sugárszint a városban. És ilyen is volt az elmúlt három héten is. Jogos a kérdés: vajon hogy lehet ez, hisz a Csernobiltól hasonló távolságban levö Kijevben annak idején rögvest erösen megemelkedett a sugárszint? Úgy hogy ma már léteznek ún. “angyali technológiák” (földönkívüliektöl szerzett eltitkolt technológiák), melyekkel képesek vagyunk csökkenteni a rádioaktív sugárzás mértékét a légkörben. Már vagy húsz éve léteznek olyan technológiák is, melyekkel de facto irányítani lehet az idöjárást, még a szél irányát is. Ezek és hasonlók vannak most – titoktartás mellett – akcióban.

A saját Geiger-Müller számlálóm, melyet még pár évvel ezelött vettem, per pillanat 0,17 mikroSievert per óra körüli értékeket mutat itt Európában, és ekörüli értékeket is mutatott amióta csak megvettem (0,10 – 0,25 mikroSievert közt). Ennyi ugyanis a Föld belsejéböl kibocsátott ill. az ürböl hozzánk eljutott háttérsugárzás normálértéke. A sugárszint emelkedés a fukushimai baleset óta itt nulla százalékos. A médiák által gerjeszett atomfelhö érthetö módon még mindig nem ért ide.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s