Ki tartja ellenörzése alatt a nyugati világ bankrendszerét?

inter_alpha_group A válasz – kis túlzással mondva – egyszerü: a Rothschild család!

Az európai bankrendszer 70% százalékát kitevö Inter Alpha Group, akárcsak az amerikai jegybank (Federal Reserve), az angol jegybank (Bank of England) de még az ausztrál jegybank (Reserve Bank of Australia) is ezen család  ellenörzése alatt áll. Ez így van mind a mai napig.

Az olyan Inter Alpha Grouphoz tartozó bankok bankok mint az „olasz“ Intesa San Paolo (a szlovák VUB tulajdonosa) vagy a „belga“ KBC (a szlovák CSOB bank tulajdonosa), de még a „magyar“ OTP tulajdonosi szálai egy helyen futnak össze. Egy ilyen bank sincs nemzeti hatáskör alatt, hanem ennek az egyetlen egy családnak, a globalista polip abszolút fejének a tulajdonában van. Az olyan oligarchák mint Csányi Sándor – az OTP „látható“ tulajdonosa – ennek a családnak az ágensei. Vagy tán tényleg azt hiszi valaki is, hogy egy volt közönséges apparátcsik mint Csányi Sándor képes lett volna rátenni a kezét az OTPre, s most játszani a politikai pártok felett álló oligarchát háttér nélkül?
S el is érkeztünk a lényeghez, amit háttérnek vagy háttérhatalomnak hívnak, mely bár minden nyugati országban rejtözködik, hatalma viszont maximális.

Az Inter-Alpha Groupot 1971ben hozta létre a háttérhatalom fejének számító Rothschild család, s azóta is folyamatosan terjeszkedik. De facto az összes 1971 óta történt gigantikus pénzügyi manipuláció az ö számlájukra írható. A világ országainak valutáival durván manipulálni képes Soros György is ezen köröknek egyik „látható arca“, de messze nem a piramis csúcsát képezö személy.
Amikor a rendszerváltó politikusaink privatizálták a szlovákiai bankokat, egy dolgot „elfelejtettek“ elmondani a lakosságnak: azt, hogy a legtöbb, lakosságot sanyargató bank tulajdonosi szálai legfelsöbb szinten ugyanazon a helyen futnak össze!!

Ha ez nem így lenne, hogy a fenébe fordulhatott volna elö, hogy egyik napról a másikra a nyugat világ szinte összes jelentös nagybankja válságba, tehát ugyanabba a szarba kerül? Vagy más: idáig tán nem tünt fel senkinek, hogy szinte az összes nyugati nagybankban – szinte uniformizáltan – lényegében ugyanaz a rezsim? Ez egyáltalán nem véletlen!

És mint már írtam, az angol-szász világ központi bankjai is ugyanennek a rejtözködö tulajdonosi rétegnek az ellenörzése alatt állnak. Ez egészen máig a legnagyobb titkok közé tartozott. A Bank of England például 1945-ig hivatalosan is Rothschild ellenörzés alatt állt, de aztán „államosították“. Valójában csak az történt, hogy a Rothschild család a háttérba vonult, s onnét irányította. Az amerikai Federal Reserve szintén Rothschild-Rockefeller ellenörzés alatt áll.

Tudom, hogy ezek nem könnyen hihetö dolgok. De ezen család iszonyatosan nagy hatalma az elkövetkezö írásokban gondosan dokumentálva lesz.

További ajánlott írások:

A Rothschild család iszonyatos hatalmát dokumentáló cikk

A hazudott 700 milliárd helyett 16 billió dollár vészkölcsön lett szétosztva

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s