Útban a totális pénzügyi-gazdasági összeomlás felé

Ugye észrevettétek, hogy a 2020-as évek már más tésztából vannak, meg lesznek is, mihelyt lassacskán közeleg a “vég”. Lélekpróbáló idöszak elején állunk. Az EU után most már Ausztrália is karanténban van, s már az USA-t is kezdik lezárni. Ezután valószínüleg össze fog omlani “minden”, az emberiség  az elkövetkezendö hónapokban valószínüleg a totális kétségbeesés határára fog sodródni, s ezután fog majd – valószínüleg – valamikor kinyilatkozni az “új rendszer”, ekkor fog fellépni a “gonosz megmentöként”, ekkor fog kezdödni a 7 éves új világrend elsö, békésebb 3.5 éves fázisa, majd pedig a totálisan gyötrelmes második 3.5 éves fázis, mely a Billy Meier próféciák szerint 2029-ben fog véget érni. Most még csak az alábbi Meier próféciának a beteljesülését látjuk:

 

http://www.theyfly.com/prophecies/prophecies.htm

Also, an epidemic known as Ebola will cause many deaths, as well as other unknown epidemics and diseases which will sporadically arise in epidemic proportions and will be new to the human being, causing great concern.

“az ebola és több más, eddig ismeretlen járvány fog fellépni, mely teljesen új lesz az emberiség számára, s nagy aggodalmat fog kelteni”

(az ebolajárvány még 2014-ben bekövetkezett, egy másik, addig ismeretlen kórokozó, a H1N1, 2009-ben lett szétterjesztve)

Az NWO teljes kinyilatkozásáig valószínüleg még mindig van valamennyi idö, akár 1-2 év is, mivel a 7 éves NWO-s idöszak kezdetét jelzö harmadik zsidó templom Jeruzsálemben még mindig nincs felépítve, de a tervek már megvannak rá.

Dániel 9:27 És egy héten át sokakkal megerősíti a szövetséget, de a hét felén véget vet a véres áldozatnak és az ételáldozatnak, és útálatosságok szárnyán pusztít, amíg az enyészet és ami elhatároztatott, a pusztítóra szakad.

 

“egy hét == 7 év” “a hét fele == 3.5 év”

Aki nem ismeri ezt a biblia próféciát, annak ajánlanám a Mi várható 2017-ben és ezen túl + a bibliai próféciák felidézése c. írást.

A “kovid” szó is héber, jelentése: “nagyon bölcs”. El kell ismerni, hogy a covid-19 vírus szétterjesztését is a kabbalista-sátánista háttérhatalom nagyon bölcsen kitervelte … A covid-19 igazából “pénzügyi-gazdasági” vírus, rejtett célja a jelenlegi pénzügyi-gazdasági rend lerombolása. Közegészségügyi szempontból nem rosszabb egy súlyos influenzajárványtól. Akárcsak a közönséges influenza, a legyengült immunrendszerü emberekre lehet potenciálisan halálos, melyek közt a legtöbb a 70 év feletti korosztályban található. Ami megkülönbözteti a közönséges influenzától, az az, hogy jóval könnyebb elkapni, rövid idö alatt nagyon sok ember betegedhet meg, ami túlterhelheti egy adott ország egészségügyi rendszerét. Az intenzív osztályon kikötö emberek 80 százaléka is túlél, de amennyiben leterhelödik az egészségügyi rendszer, az intenzív kezelést igénylö, de meg nem kapó emberek 50 százaléka meghal! Ezt láthatjuk most Olaszországban és Spanyolországban.

Észak-Olaszországban a covid-19 úgy lett mesterségesen szétterjesztve. Olaszországnak semmivel sincs közelebbi kapcsolata Kínával mint a többi EU tagállamnak, viszont Olaszország a sátánista háttérhatalom központja… Az olasz fekete nemesség azt is elérte, hogy az EU ne zárja le idöben a határait Olaszországgal, ezért van sok fertözött például már Ausztriában és az EU több más tagállamában is.

A velejéig romlott iráni rezsim szintén a saját állampolgárai ellen fordult, ott is úgy lett a vírus mesterségesen szétterjesztve.

Most az USA a küzdelem központja, de amennyiben az USA-t is sikerül nekik teljesen lezárni, pár hónapon belül bekövetkezhet a legrosszabb: a totális pénzügyi-gazdasági összeomlás.

Vigyázni fog kelleni az “Egészségügyi Világszervezettel”, WHO-val is, nehogy szennyezett védöoltások kerüljenek majd ki a “patronálása alatt”. Az ezekre szakosodott dán királyi család máris “aktiválódott”. Dánia – egyedüli országként a világon – furcsa módon már azelött kötelezövé tette állampolgárai számára a “védöoltást” a covid-19 ellen, mielött az egyáltalán létezne!

Denmark Passes Law Enabling Forced Coronavirus Vaccinations

A lilába öltözött dán királynö, amint az “óvintézkedéseket” jelenti be … a vénszipirtyó láthatóan élvezi a helyzetet.

http://kongehuset.dk/video-hendes-majestaet-dronningens-tale-til-befolkningen

dronningen_covid2

Az ama nagy város, amelynek királysága van a földnek királyain c. írásból:

A másik, jóval kevésbé ismert arcuk, hogy a Glucksburg ház áll az Egészségügyi Világszervezet létrehozása mögött, és kulcsszerepe van a fiatalság (szennyezett) védöoltásokkal való rejtett mérgezése mögött. A WHO európai szárnyának Koppenhágában tartott csúcstalálkozóján mint “patrónus” (valójában háttérirányító!) részt vett a dán koronaherceg felesége …

Lélekpróbáló idök elött állunk, a földet a vége felé tönkre vágó globális fenevadrendszer kinyilatkozása elött, “amely különb (másmilyen) lesz minden országnál, és megeszi az egész földet, és eltapodja és szétzúzza azt“/Dániel 7:23/. Az elsö 3.5 éve valószínüleg illuzorikus megkönnyebbülést fog jelenteni sokak számára, de ez ne tévesszen meg senkit. S akárki/akármi is fog kiutat kínálni a jelenlegi,  egyre borzalmasabb helyzetböl, az is a sátántól lesz!

Végül pedig arra szeretnék benneteket kérni, hogy jöjjön bármi is, viselkedjetek emberien, keresztény ember módjára. Mindnyájunk végsö megpróbáltatása lesz ez.

Dániel 12:10 Megtisztulnak, megfehérednek és megpróbáltatnak sokan, az istentelenek pedig istentelenül cselekesznek, és az istentelenek közül senki sem érti; de az értelmesek értik,

 

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s