Tudatmódositás Szlovákiában!

Az alábbi hozzászólástól, öszintén szólva, a hajam égnek állt, amikor elolvastam ellenörzés céljából a Leleplezte Rothschildot, kirúgták c. írás alatt. Egy itteni szlovákiai (gútai) fiatalember küldte félanonimül a mai nap folyamán , Néveri Zsoltnak hívják.

Facebook oldala: https://www.facebook.com/zsolt.neveri

Fogalmam sincs, hogy mennyi igaz belöle. Bár nem tudhatom, hogy tényleg veszélyben lehet-e vagy sem, mégis úgy döntöttem, ide másolom az egészet a föoldalra, hogy minél nagyobb nyilvánosságot kapjon (a saját biztonságom érdekében is), anélkül, hogy ellenörizni tudnám. Mert ugye mi van, ha igaz. Ezt az oldalt sok médium és titkosszolgálat is monitorozza.

—————————————————————–

This is one of the most horrible stories I´ve ever read. I have no idea how much of it is true, but I got the impression, based on the knowledge, I have about mind control experiments, this man might be in danger (although I cant verify it for sure). So I decided to publish the whole thing immediately for my own safety as well, without trying to check it. I´ll translate it into English later. It is about alleged mind control and satanic serial murder commited by the Rothschild masonic networks operating in this country , which are aided by the Slovak intelligence agency (SIS) and the Israeli Mossad as well.

—————————————————————-

http://echelonleleplezo.wordpress.com/

“Tudatmódositó kisérletezések amit a CIA kezdett el az 1930-as években Amerikában és bizonyos tényfeltáró riportok miatt szüneteltették,éppen ezért más országokban folytatták a tevékenységüket,mint például az akkori Csehszlovákia és a mostani Szlovákia.Itt Szlovákia területén is több generáción keresztül zajlanak a tudatmódositó kisérletezések,amitöl egész családok szenvednek napi szinten.Ennek az egésznek a hátterében a Rotschild és a Rockefeller család áll,mint a pénzügyi töke biztositói,a szlovák kormány és titkosszolgálata közremüködésével természetesen.Szlovákia területén tudatosan a magyarlakta Csallóközt választották és az itteni magyarokon kisérleteznek és kegyetlenkednek.A Rotschildek megbiztak egy zsidó családot csallóköz területéröl a Kádár családot a folyamatfelügyeletével.Egy alávaló maffia családról van szó.Kádárék szintén kiválasztottak maguk mellé egy alpári cigány családot a Kocsisékat a piszkos munka elvégzésére.Ez a két bünözö család biztositja be a kisérleti alanyokat és végzi az eltüntetésüket alkalom adtán.Én is ezek közé a kisérleti alanyok közé tartozom.Márt kis gyermekkoruktól tudatmódositó szerekkel etetik a gyermekeket és külömbözö fizikai és pszichikai kinzásoknak vetik alá öket.Felnöttkorukban pedig gyilkosságokra és szexrabszolgaságra vannak rákényszeritve.Külföldi titkosszolgálatok közül a MOSZAD felügyeli a dolgokat,zsidó tudósokkal eggyütt.Állomáshelyük és kutató laboratóriumaik is vannak Szlovákia területén.Az Illuminátus a felsö tizezer és a Rotschild család bizonyos tagjai köztudottan sátánisták.A tudatmódositott alanyoknak kötelességük kiszolgálni az ök beteges aberált vágyait.Szexuális vágyaikat mint például az +++++ ++++++, ,szexuális kinzások, +++++ ++++ ++++,homoszexualitás. Szadista aberációik közé tartozik,hogy végignézik egy ember megnyúzását,megkinzását,csonkitását,gyermekáldozatok bemutatását.Ezek közül a tudatmódositott alanyok közül választják ki azokat is akik végrehajtják nekik ezeket a kinzásokat.Vannak akik önszántubkól a gyermekeiket áldozzák fel nekik.Az elöbb emlitett Kocsis család feje a saját anyját ölte meg nekik.Itt Gútán ahol élek megnyúztak egy fiatalembert a saját családja szeme láttára,mert ellenállt nekik és fel akarta fedni öket.Énvelem is pontosan ez a céljuk illetve az egész családom likvidálása.Céljaik elérésére rendelkezésükre áll a világ legmodernebb technológiája,mivel az ö pénzükböl fejlesztették ki: HAARP,ECHELON,Nanotechnológia,Memóriatörlés. Az Illuminátusnak kapcsolata van földöntúli civilizációkkal is.Ö tölük származnak bizonyos technológiák amit beavatatlan ember soha el nem hinne.Ilyen például a teleportáció,mikro és nano chipek beültetése az agyba amelyel szinte bármire rávehetö az illetö.Látni és beszélni tunak az illetöhöz a világ bármely tájáról.
Mesterségesen kiváltott dimenzióban pedig bármi kivitelezhetö,szimulációs térnek is használják.Ezekkel a technológiákkal tudják tönkretenni az ember életét úgy,hogy semmit nem tud bizonyitani a nap 24 órájában tudnak kinozni valakit.Bolondá nyilvánitják,mert sajnos a szakemberek is tehetetlenek ebben az ügyben úgy mint az egyszerü hatóságok is.A világ minden táján vannak ennek kárvallotjai.A Rotschild család használja a saját maga szórakoztatására,sajnálatos módon itt Szlovákiában én vagyok ennek a kárvallotja.Ha valaki ellenáll úgy mint én is és nem akar velük eggyüttmüködni semmijen téren az egész családja likvidálásával fenyegetik.Ezeket a tudatmódositott embereket a tulajdonuknak tekintik.Számtalan gyilkosság szárad a lelkén ennek a két bünözö családnak a Kádár és Kocsis családnak. A hatóságok szemet hunynak a dolgok felett.A háttérböl mindvégig a Rotschild és Rockefeller család biztositja a gyilkosságok eltusolását.Sajnálatos módon több generáción keresztül márt tömeggyilkosságokról beszélhetünk Csallóköz területén.Ezeket a történéseket összességében nyugodtan nevezhetjük emberiség ellen elkövetett büntetteknek.”

Hozzászólás