A maláj légitársaság MH17-es járatának pilótafülkéjét egy orosz vadászgép lötte szét géppuskával

Ugyanazon a napon “találták meg” a franciák az indiai-óceáni Reunion sziget közelében a malajziai MH370-es roncsait (egy jó nagy hoax volt az egész), mint amikor az ENSZ Biztonsági Tanácsában arról szavaztak, legyen-e Nemzetközi Bíróság, amely kivizsgálja a másik malajziai gép, az MH17-es esetét. Az MH370-es 2014. márciusában tünt el, míg az MH17-est 2014. júliusában lötték le.  Az oroszok a javaslatot az ENSZ-ben megvétózták, mivel ök lötték le az MH17-est. A franciák pedig falaztak nekik azzal, hogy elterelték a világsajtó figyelmét az ENSZ szavazásról azzal, hogy bedobták a hoax story-t a globális médiumokba arról, hogy “megtalálták” a másik, eltérített gép  (az MH370-es) roncsait.

2015. július 29: Oroszország miatt nem lesz nemzetközi vizsgálat

http://444.hu/2015/07/29/oroszorszag-miatt-nem-lesz-nemzetkozi-vizsgalat-

“Megvétózta Oroszország az ENSZ Biztonsági Tanácsában azt a javaslatot, hogy egy különbíróság vizsgálja ki és ítélkezzen a lelőtt MH17-es járat ügyében.”

2015. július 29: Megtalálták az eltűnt maláj utasszállító egy darabját?

http://www.atv.hu/kulfold/20150729-megtalaltak-az-eltunt-malaj-

——————————————————

Eredeti írás:

Figyelmeztetés: csak erös idegzetüek olvassák.

Az MH17-es járat nem föld-levegö rakétával lett lelöve, hanem egy orosz vadászgép lötte szét a pilótafülkéjét géppuskával, a golyók nyomai jól láthatóak a roncsról készült felvételeken:

cockpit_mh17

S itt kezd csak érdekes lenni a dolog: vajon miért folyamodtak ilyen „régimódi“, majdhogynem második világháborús lelövési technikához az oroszok, amikor egy föld-levegö rakétával is simán le lehetett volna löni.

Azért mert mindenáron el akarták kerülni, hogy a gép nagy magasságban robbanjon szét, s a roncsai nagy területen szóródjanak szét. Az oroszok ugyanis – amikor látták, hogy a gép hirtelen letért a szokásos légifolyosóról – bepánikoltak, hogy a gépen valamilyen biológiai fegyvereket (vírust, baktériumot) tartalmazó „piszkos bomba“ van, s hogy nagy magasságban, valamelyik orosz nagyváros felett fel fog robbanni, nagy területre szétszórva a biológiai fegyvert. Ez a félelmük nem volt teljesen alaptalan.

Az nem igaz, amit a nyugati és orosz médiumok egyaránt állítottak, hogy több kilométeres területen szóródtak szét a gép roncsai. A gép egy darabban zuhant le, s csapódott bele a földbe. Erre utalnak a becsapódásról készült amatör videófelvételek is, melyeken nem látszik semmi, csupán egy hirtelen bekövetkezett nagy kerozin robbanás a felszínen. Fent az égben nem látni se füstöt, se párakicsapódást, amit egy ekkora gép felrobbanása – nagy magasságban – okozott volna:

Az oroszok kénytelenek voltak letagadni, hogy ök lötték le a gépet pánikból. Az ukránok és a NATO ugyanis másra se várt, mint erre a pillanatra, ezzel ugyanis meg lett volna a régóta várt ürügyük (világ)háború kirobbanására az USA, NATO és Oroszország közt.

Miután a gép lezuhant, az orosz felkelök pár napra teljesen lezárták a környéket, nem engedtek oda a roncshoz senkit. Nem rosszindulatból csinálták, amit csináltak, mint ahogy a nyugati sajtó állította

http://www.express.co.uk/news/world/490014/Rebels-steal-bodies-from-flight-MH17

„Az orosz szeparatisták az éj leple alatt titokban 37 holtestet felraktak egy teherautóra, s a becsapódás helyszínéröl egy donyecki törvényszéki laboratóriumba szállították öket.

Az orvosok maszkot viselö fegyveresek felügyelete alatt dolgoztak, akik körbevették a törvényszéki épületet.“

 

“Separatists loyal to Russian president Vladimir Putin are said to have driven at least 37 bodies by truck to a forensic laboratory and morgue in Donetsk, eastern Ukraine. Doctors there are already working with the remains under the control of armed people in masks who surrounded the building.”

Az egésznek nagyonis meg volt a racionális alapja. A gépen talált holttestek egy része ugyanis már napok óta halott volt, s alapos volt a gyanú, hogy meg lehettek fertözve valamivel.

A orosz lázadók egyik parancsnokának teljesen bizarr beszámolója az esetröl

(Rebel leader gives bizarre account of plane crash)

http://news.yahoo.com/rebel-leader-gives-bizarre-account-plane-crash-182256709.html

„… azt állította, hogy a gépen talált áldozatok már napokkal a gép felszállása elött halottak voltak.“

… suggesting many of the victims may have died days before the plane took off.

Nem akarok belemenni részletekbe. Aki esetleg kiváncsi, az elolvashatja ezt a cikket:

Dirty bomb bio weapon planted on Malaysia’s MH17

http://thecontrail.com/forum/topics/dirty-bomb-bio-weapon-planted-on-malaysia-s-mh17

S hogy ki képes minderre? Természetesen az amerikaiak és Izrael és a mögöttük álló, csödben levö globális nagybankok, melyek bármi áron világháborút akarnak kiprovokálni az oroszokkal. Mint ahogy már írtam:

 

„… nem merik meglépni, mint Cipruson, hogy egyik napról a másikra bezár az összes bank, majd elszedik a betétesek pénzét, félve, hogy a közhangulat teljesen ellenük fordul, világszerte véres zavargások és forradalmak törnek ki, s tovább már nem lesznek képesek formálni az események alakulását az elképzeléseik szerint.

Az egyedüli kiút ebböl a helyzetböl egy szörnyü, apokaliptikus esemény kiprovokálása, melynek a leple alatt aztán be lehet zárni a bankokat is, s újból „tiszta lappal“ lehet indulni, lévén mondjuk egy harmadik világháború kirobbanása esetén a totális pénzügyi összeomlást be lehet állítani mint a háború következményét, a kirobbanó zavargásokat pedig brutálisan le lehet veretni a háborús szükséghelyzetre hivatkozva.“

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s