Az Univerzum titkai a Kabbalában, idöjóslatok a Bibliában

ropkodo_atommag

Azt mondják, a 20. század nagy zsidó tudósai, mint Albert Einstein vagy Teller Ede, igazából „lestek“ valahonnan, amikor elöbbi megírta a máig megcáfolhatatlannak tünö általános relativitáselméletét, vagy utóbbi kifejlesztette a hidrogénbombát. Ezt az irományt a Kabbalának hívják, mely igazából nem teljesen zsidó eredetü, hanem még a Babilont megelözö idökböl származik, a néhai Atlantiszról, a mai északi Atlanti-óceán területén egykor létezö, elsüllyedt földrészröl. Atlantiszon nagyon erös ET aktivitás volt, és egy mai szemmel is fejlett civilizáció létezett. Ezért találhatóak a Kabbalában is meghökkentöen fejlett tudományos koncepciók leírásai , mint a multidimenzionális univerzum, utalások arra, hogy a tér és az idö „összenyomható“ (amit késöbb Einstein belefoglalt az általános relativitáselméletébe immár matematikailag modellezett formában), aztán a hét asztrális sík, mely közül a második sík lényegében a mai elektromágneses spektrumot írja le. Ez utóbbi mondat egyáltalán nem feltételezés, hanem tény.

A mai Bermuda szigetcsoport Atlantisz egy apró fennmaradt része. A rejtélyes „Bermuda háromszög“, melyben már oly sok hajó és repülö tünt el nyomtalanul az idök folyamán, pedig egy máig néha aktivizálódó ún. csillagkapu (komprimált hipertér, tér-idös féregátmenet), mely az univerzum egy távoli pontjára „dobja át“ a bele került objektumokat, és melyet még a régi atlantiszos idökben alakítottak ki az ET-k (az egykori „isteneink“), hogy eljussanak hozzánk.

A Kabbala egyes kriptikus, okkult szövegeit évezredekig senki se értette igazán, ez a helyzet nagyjából a 19. század második felétöl változott meg, „köszönhetöen“ néhány sátánista zsidó tudósnak.

A másik ránk maradt régi írásos dokumentum, a Biblia, számos modernkori eseményt hihetetlen precizitással jósol meg, különösen János apostol Jelenések Könyvének jóslatai figyelemreméltóak. 2000 évvel korábbról megjósolta például a napjainkban valóban kialakulóban levö „új babiloni“ globális világrendszert (amiröl Molnár F Árpád is állandóan beszél). És ez nem volt véletlen. A bibliai prófétáinknak alighanem valakik szintúgy „súgtak“. Legnagyobb valószínüséggel idöutazók a jövöböl: ET-k vagy emberek. A néhai János apostol egy hajléktalan, római kényszermunkára fogott jelentéktelen emberke volt – honnan tudhatta volna megjósolni máskülönben, hogy mi lesz 2000 év múlva? Márpedig megtudta.

„Rossz nyelvek“ szerint mára az illuminátusoknak is sikerült megszerezni a szürke ET-ktöl egy bizonyos „jövöbe látó üveg“ technológiáját (az ún. „looking glass“-t), mely valójában szintúgy a jövö eseményeit „letapogató“ tér-idö kompressziós, miniatür féregátmenet, mellyel a jövö potenciális alakulási lehetöségei jósolhatóak meg. Itt egyébként kíváncsi lennék arra is, honnan és mikorról ered, valamint mi volt valójában a népi kultúrában is sokat emlegetett „jósgömb“.

Akit érdekel bövebben is az illuminatik „jövöbe látó üveg“-je, és tud angolul, annak ajánlom ezt:

http://www.projectcamelot.org/project_looking_glass.html

A Kabbalát illetöen pedig ezeket a videófilmeket:

További ajánlott:

Titkolt dolgok: féregjáratok és idöutazás

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s