Hollywood potyogó csillagai (avagy erösödöben a diktatúra)

hollywood

David Carradine, Michael Jackson, Heath Ledger, legújabban pedig Ronni Chasen ismert hollywoodi PR-szakember halálának közös nevezöje: nagyon erös a gyanú, hogy mindet a titkosszolgálat (CIA) gyilkolta meg, mintegy az egyre jobban a kínai kulturális forradalom nyomdokaiban lépkedö globális szórakoztatóipar helyzetének baljós tüneteként. Valószínüleg ezzel az áldatlan helyzettel függ össze Randy Quaid Oscar-díjra jelölt színész és felesége nemrégi Kanadába távozása is, ahol a pár politikai menedékjogot (!) kért.

Nemrég közölték a nyugati hírügynökségek a fura hírt, és egyúttal maximálisan nevetségessé is próbálva tenni öket: Randy Quaid színész és felesége hirtelen Kanadába távozott, ahol politikai menedékjogot kért. Egyes médiahírek, mint ez a velük készült ABC riport, egyenesen kriminalizálni próbálják öket egy állítólagos nem kifizetett hotelszámla, és mindenféle más piti dolgok miatt, plussz megkérdöjelezik még a mentális állapotukat is, ök viszont makacsul kitartanak az állításaik mellett:

http://abcnews.go.com/Entertainment/randy-evi-quaids-hollywood-star-whackers-real-threat/story?id=11963374

 

Hollywood stars, watch your back: Just in time for Halloween, there’s a gang of goons out to get you — that is, if you believe Randy and Evi Quaid. The Oscar-nominated actor and his wife fled to Canada last week, claiming they feared for their lives. The supposed clan they’re dodging seems like something more appropriate for a B-level horror movie than real life — a group called the “Hollywood star whackers,” who the Quaids claim murdered actors Heath Ledger and David Carradine.

Az Oscar-díjra jelölt színész és felesége a riportban részletezi, amint már évek óta fenyegeti öket egy ismeretlen, rejtélyes “szervezet”, melyet ök maguk közt csak “sztár-irtó kommandónak” (“star whackers”) hívnak. Amikor elkezdtek nyomozni, és szálakat megmozgatni, legnagyobb meglepetésükre az állami szervek részéröl teljes elzárkózásba, és szándékos akadályozásba ütköztek, és valami láthatatlan erö elkezdte öket kriminalizálni.

Az elmúllt bö két évben történt halálesetek, melyek minden jel szerint (politikai) gyilkosságok voltak:

1. Heath Ledger (a “Túl a barátságon” c. film tette híressé) – a hivatalos verzió szerint több mint nyolc féle, egyszerre bevett gyógyszer kombinált mellékhatása okozta a halálát. Hogy egy amúgy intelligens ember, hogyan lehetett annyira ostoba, hogy egyszerre vesz be ennyiféle gyógyszert, vagy hogy egy életerös 27 éves fiatalember egyáltalán minek szed ennyi gyógyszert, azt már nem részletezték a médiumok.

Ledger már halott volt, amikor a szobalány rátalált.

Nagy valószínüséggel a titkosszolgálat impulzusfegyverrel ölte meg.

Ledger problémái a hatalommal akkor kezdödtek, amikor :

http://www.smh.com.au/articles/2003/03/20/1047749876856.html

Thousands protest across Australia

March 20 2003, 7:17 PM

 

The march spread several blocks and was led by Australian actors Heath Ledger, Naomi Watts and Joel Edgerton.

 

Melbourne-ben az iraki háború elleni demonstrációt Heath Ledger, Naomi Watts és Joel Edgerton vezette.

Ebben az idöben viszont még nem volt túlságosan ismert és népszerü színész, így békén hagyták. 2006 után viszont világhírü lett, ami egy ilyen politikailag az ellenkezö oldalon álló, és a tömegekre hatni képes színész esetében már kockázatot jelent. Ne feledjük, hogy globális diktatúra (az ún. “új világrend”) bevezetésére készülnek, és az ilyen hollywoodi félistenek potenciálisan sokat tudnak tenni ellene a tömegekre gyakorolt hatásukkal, amikor majd kenyértörésre kerül sor.

2. Michael Jackson – öróla már korábban írtam a fórumban:

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=14&id=6&Itemid=22

Michael Jackson nem természetes halált halt, söt, mégcsak nem is az orvosa gyilkolta meg mint ahogy a dezinformációs propaganda terjesztette. Michael Jacksont impulzusfegyverrel ölte meg a CIA a globalista elit parancsára. Az indíték a készülö londoni koncertsorozatának tartalmában, a globalista elit politikáját leleplezni készülö szlogenjeiben keresendö. Ezért volt olyan rejtélyes a halála is: a sugárfegyver nem hagy nyomot, egyszerüen felborítja a szív elektromossági viszonyait, ami miatt az egyszerüen leáll.

Bizonyos pletykák szerint Jackson és a Rothschild család egyik ága közt már régóta “szikrázott”. Ök álltak Jackson állandó gyermekmolesztálós ügyekkel történö zaklatása mögött is, mely ügyek soha nem nyertek bizonyítást, lévén sima kitalációk voltak. Jacksonnak a jóhírnevét igyekezték ezekkel sikertelenül tönkretenni. Hogy Jackson a fenomenális népszerüsége és tehetsége ellenére majdhogynem elszegényedett, szintén nem volt véletlen. Ne feledjük, hogy az USA szórakoztatóipara pár illuminati (Rothschild) érdekeltségü óriáscég kezében van. Jackson 2009-es londoni koncertjeit is a bahreini emír fiától kapott kölcsön tette volna lehetövé.

3. David Carradine (a “Kill Bill” c. film tette igazán híressé) – “felakasztotta” magát egy bangkoki hotelszoba függönyének a zsinórjával, de úgy, hogy nemcsak a nyakát, de még a csuklóit is kötéllel körbetekerte (érted, a csuklóit a saját kezével körbetekerte kötéllel…).

Ez a nyilvánvaló ellentmondás említve volt a témával foglalkozó Larry King Show-ban is:

http://transcripts.cnn.com/TRANSCRIPTS/0906/05/lkl.01.html

It can’t be a suicide, necessarily. But what I find puzzling is that they’re saying that there’s no evidence that there was any other person or persons in the room. Well, you can’t tie your — your own wrists together and then have what happened happen. So it’s mysterious. And it just keeps getting deeper

Carradine-t nemhiába pont Thaiföldön gyilkolta meg a CIA, ahol a rendörség az egyik legkoruptabb a világon, a thai rendörség nevetséges módon “öngyilkosságnak” nevezte el a halálát, még ilyen komikus ellentmondások fényében is.

A gyilkosság indítéka: Carradine hitt az “összeesküvés-elméletekben”. Mint már írtam, ez egy közember esetében nem nagy bün, egy tömegeket befolyásolni képes világsztár esetében viszont nagy kockázatot jelent.

 

Tulajdonképpen minden olyan hollywoodi sztár élete újabban potenciális veszélyben forog, aki erös karakter, nagy hatással tud lenni a tömegekre, másrészt viszont politikailag nem azonosul az illuminati-sátánista elittel, vagy nem hajlandó magát teljesen alávetni az illuminatik által diktált, a tömegek degradálása és érzéketlenítése céljából egyre gusztustalanabb és durvább eröszaktot tartalmazó, lélektelen és üres hollywodi “produkciók” gyártásában.

De ebben a fene nagy, amerikai stílusú demokráciában már nincsenek gyilkosságok, egyetlen egy se, ezen már rég túl vagyunk. A politikában is már csak “öngyilkosságok” és “balesetek” vannak, Hollywoodban is már csak “gyógyszertúladagolástól”, “kábítószertúladagolástól” vagy “szívinfarktustól” múlnak ki a sztárok.

The Quaids are also fearful that other celebrities could fall victim to the whackers. “It is very possible that Heath Ledger could have been murdered,” Randy said. He and Evi also added that Lindsay Lohan, Britney Spears and Mel Gibson are in danger.

 

http://scoop.todayshow.com/_news/2010/11/01/5388788-quaids-insist-they-are-sane-and-star-whackers-are-out-to-get-them

A Quaid házaspár szerint Lindsay Lohan, Britney Spears és Mel Gibson élete is veszélyben forog.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s