A Hitler rejtély

Apa, fia és az anya, nem?  Igen! De a cikkben lesz egy mellbevágó meglepetés.

boldog_csalad

A képen balról V. György angol király, II. Erzsébet nagyapja látható.

Hitler “hivatalos” apjának, Alois Hitlernek, az alábbi a fényképe:

alois_hitler

23 évvel volt idösebb Hitler anyjánál.

És gondolom, nem nehéz észrevenni, hogy a “fia” csöppet se hasonlít rá. Míg a hasonlóság az anyjára teljesen egyértelmü, addig Hitler az “apjára” nem hasonlít. Ami nem véletlen!

Adolf Hitler valódi, biológiai apját V. György angol királynak hívták, Adolf Hitler II. Erzsébet nagybácsikája volt, mert V. György nem vállalt gyerekeként született egy szexuális kicsapongásból, mielött V. György megházasodott volna.

Az info Benjamin Fulfordtól származik. Fulford önmaga is megér egy különálló témát, de róla majd késöbb. Esetleg annyit, hogy Kanada egykori miniszterelnökének unokájáról van szó, ki pár nagyon magas rangú emberrel mint Bill Clinton amerikai exelnök, Keith Alexander generális, az NSA igazgatója, na és legföképp Andrew yorki herceg ( http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Andrew,_Duke_of_York ), jelenleg egy új, aranyalapú pénzügyi rendszer létrehozásán dolgozik a háttérben. Fulford blogot is ír:  http://benjaminfulford.net

A Hitlert érintö info az angol királyi család háttérbe szorított szárnyától, Andrew yorki herceg környezetéböl jutott el Fulfordhoz. Míg II. Erzsébet és fia, Károly herceg teljesen összejátszik az illuminatikkal (Rothschildokkal), addig a királyi család ezen szárnya kevésbé. A két szárny közt bizonyos fokú ellenségeskedés tapasztalható.

Viktória királynöt annak idején “Európa nagymamájának” hívták, mert a Windsorok szinte minden akkori uralkodócsaládba beházasodtak, és a Rothschild famíliának is volt bécsi ága abban az idöben ( http://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_banking_family_of_Austria ), úgyhogy az ifjú V. György járhatott abban az idöben Ausztriában.

Nézzük meg a fizimiskájukat közelebbröl. Találtam egy képet, melyen ki van retusálva Hitler bajusza, ugyanis épp ez az elem, amely szerintem hajlamos egy picit bezavarni az emberi szemet.

 

Balról V. György, jobbról Hitler.

 

hitler_v_gyorgy_2

hitler-480

A Hitler kép a Holocaust History weboldalról származik, és 1925-ben készült:

http://veritas3.holocaust-history.org/short-essays/adolf-hitler-photo.shtml

Vajon lehetett-e ezen két embernek valami köze egymáshoz? Ez itt a nagy kérdés!

Hitler származása felöl korábbról is rengeteg spekuláció származott, amit a többi közt épp az váltott ki, hogy megkérdöjelezhetö a hasonlóság a “hivatalos” apjára. És az is, hogy Németország ugyancsak fura viszonyban volt Angliával a második világháború alatt: máig nagy rejtély, miért nem indított Hitler tengeri (gyalogsági) támadást Nagy-Britannia ellen. Miért érte be Anglia puszta bombázásával? És miért adta oda pl. Chamberlein olyan könnyen Csehszlovákiát a náciknak? Valóban “naivitásból”? Nem! A politikában nincsenek naivitások.

Amennyiben ez az info igaz, és minden esély megvan rá, hogy az legyen, úgy át fog kelleni írni “egy picit” a 20. század történelmének ezt a részét is.

Idáig is voltak olyan történészek, akik Hitlert valamilyen titkos Rothschild rokonnak vélték, mivel az akkori Rothschild báró és Adolf Hitler valóban többször is találkozott, erröl fényképek is vannak, és az is dokumentált tény, hogy ezek az illuminati körök juttatták hatalomra a nácikat. De nem, márcsak azért se, mert Hitler nem hasonlít egyik akkori Rothschildra se. Viszont a Rothschild általi istápolás nem véletlen, mivel Hitler V. György angol király törvénytelen gyermekeként született, söt, a Windsorokon keresztül rokonságban állt II Vilmos német császárral is.

Hitler halála felöl viszont már alighanem korábban kiszivárgott az igazság. Ne feledjük, hogy Hitler “hullájaként” egy feketére összeégett tetemet mutogattak az oroszok, és hogy állíttólag a fogsora alapján 100 százalékra azonosították. Ez minden. Sztálin tudott a Windsor titokról, és falazott az angol-szászoknak, mivel akkor már oda volt neki igérve Közép-Európa. Hitlert Canaris generálissal, a náci titkosszolgálat vezetöjével (ö szintén nagyon sok mindenröl tudott és titkoban összejátszott az angolokkal), Mengelével és még sok más kettös-ügynök vagy “hasznos” nácival együtt kimenetkítették Németországból. A müvelet titkosszolgálati fedöneve “Operation Paperclip” volt. Canaris számos kéme késöbb a CIAben folytatta, Mengele pedig Dr. Green néven folytatott nagysikerü emberprogramozó kísérleteket az USAban.

Arról, hogy Hitler valójában nem halt meg, a második világháború után is rengeteg mendemonda  terjengett, még a nagyszüleim is hallottak ilyeket.

Úgy tünik, mint ahogy a közmondás is mondja, valóban nem zörög a haraszt ha.. ez most a 21. század elején, hogy az internet utat adott idáig a hatalom által gondosan eltitkolt információk terjedésésnek, kezd beigazolódni.

Kiegészítökb. egy héttel a cikk írása után bukkantam a következöre a New York Timesban:

Az újság nemrég megszerzett CIA dokumemokra hivatkozva közölt le egy cikket, mely szerint az ún. “Operation Paperclip” nevü amerikai titkosszolgálati müvelet a náci háborús bünösök kimenekítésére valóban létezett, és hogy Dr. Mengele, az auschwitzi koncentrációs tábor hírhedt tömeggyilkos “orvosa”, 1945 után az USAban élt tovább. Még Mengele egyik 1956os fényképét is közlik. Ezek több mint 60 évig keményen eltitkolt dolgok voltak.

http://www.nytimes.com/2010/11/14/us/14nazis.html?_r=1

Mengele 1956ban:

mengele

Hát még ha majd a Hitler születése felöli nagy titok is egyszer kiderül! Személy szerint igenis hiszek benne, a kiszivárogtató forrás viszonylagos hitelessége és a fényképhasonlóság miatt.

Kiegészítö 2:

 

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/2701965.stm

 

The second was that some felt that the new King was too sympathetic to Nazi Germany.  Following Edward’s accession, the German embassy in London sent a cable for the personal attention of Hitler himself.  In part, it read: “An alliance between Germany and Britain is for him (the King) an urgent necessity.”

 

V. György legidösebb fia, VIII. Edward trónralépése után a londoni német követség szigorúan bizalmas táviratot küld Hitlernek: Egy a náci Németország és Anglia közti szövetség az új király számára “sürgös szükségesség”.

 

VIII. Edward alig egy évet töltött a trónon, le kellett mondania róla, mivel egy elvált nött vett el feleségül.

 

Nekem ez a mese arról, hogy egy elvált nö miatt mondott le a trónról, mindig is túl fantasztikusnak tünt. Ilyenre nem nagyon szokott lenni példa a Windsorok történetében. Mi van, ha úgy kényszerítették az illuminatik a lemondásra, mivel a dolog Németországgal másképp volt eltervezve, ö viszont kedvelhette a féltestvérét, Hitlert, és nem volt hajlandó ebben közremüködni, inkább lemondott.

 

In October 1937, Edward and his wife – by now the Duke and Duchess of Windsor – visited Nazi Germany.  They met Hitler, dined with his deputy, Rudolf Hess, and even visited a concentration camp. The camp’s guard towers were explained away as meat stores for the inmates.

 

Botrányos látogatást tesz VIII. Edward 1937-ben a náci Németországban. Találkozott Hitlerrel, majd Rudolf Hessel vacsorázott, söt, még egy koncentrációs tábort is meglátogatott.

 

Ugyan mit keresett Hitlernél, hisz 1937-ben már nem volt angol király, így nehéz elhinni, hogy valami kulcsfontosságú diplomáciai küldetésen volt.

 

hitler_viii_edward

 

Ho-ho-hó…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s